- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
İnşaallah canım yaa çok stres yapıyorum.Şu testler hayırlısıyla bitsede normal kontrollere geçsekSagol cnm Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimizi insallah ayrintili ultrasyondada iyi haberlerini aliriz seninle haftalarimiz ayni :)
Kocakarılar gibi bebeklerimizi kıyaslim hıh benim kızım 215 gr 17 cm sizinki ne kadar ...hem benimkinin hareketlerini henüz hissetmiyorum ya sen :)İnşaallah canım yaa çok stres yapıyorum.Şu testler hayırlısıyla bitsede normal kontrollere geçsek
Ayyy inan ölücem stresten elimde değil. bitiverse şu taramalar artık hayırlısıylaMaşallah canım ne güzel herşeyi iyiymiş kuzunun.İnşallah darısı 22.haftada ayrıntılına
Teyzesi biz 17 hafta 6 günüz bugün boyumuz 17-18 cm kilomus 200 gr Allah sağlıcakla dünyaya getirmek nasip etsin birbirimize dua edelim bolcaKocakarılar gibi bebeklerimizi kıyaslim hıh benim kızım 215 gr 17 cm sizinki ne kadar ...hem benimkinin hareketlerini henüz hissetmiyorum ya sen :)
maşallah ne güzel şeyler örmüş öylesağlıklı mutlu günlerde giysin bebişin inşallah.
kızlar ben de bugün doktora gittim tansiyonum yüksek çıktı, idrarda da protein görüldü. hemen tansiyon aleti al dedi doktorum günde üç kez ölçecekmişimhaftaya bir daha idrar vereceğim. çok tehlikeliymiş yüksek tansiyon. aman ihmal etmeyin kızlar düzenli ölçtürün.
benim dişlerimde tel var birdedün akşam dişim kırıldı kızlar
normalde dişlerim çürümeye çok meyillidir,ama çürüse bile ağrı sızı yapmaz çok şükür. köyden gelen haşlanmış mısırlardan atmıştım ağzıma,bir şey kütürdedi herhalde mısırın içine taş girdi dedim çıkardım attım. Aradan yarım saat geçince dilim dişime bir gitti üst dişimin üst kısmı kırılmış..
Hamilelikte dişlerin zayıflayacağını söylerdiler de bu kadar çabuk olmaz diye düşünmüştüm
Him neden ki canimkızlar sağlık ocağı benden decaviti kesti..
Sadece demir ve d vitamini damlası kullanıyorum
Him neden ki canim
Ürünün eline geçti mi canım? Çok güzel görünüyorlar , Güle güle kullansın bebişçok güzelmiş
Ohhh hadi masallahh insallah darisi birdahaki ayrintili ultrasona yüzünüde görürsün ozaman insallah annesi prensesinin..Kızlar Dün Bizde görüştük kızımla 17 - 18 cm 200 gr ağırlığında gelişimi haftasıyla uyumlu 17+5 baktı herşeyine gelişimi iyi dönmüş arkasını nazlı şey yüzünü bi türlü göstermedi kalktım oturdum döndüm sağa sola çok miskindi anası gibi.Haftaya tekrar gidicez o yüzden tedirginim doktor didik didik baktı organlarına beynine kalbine heryerine 4'lü için kan verdik 22 hafta ayrıntılı sakatlık tarama var.
Alışveriş işleri nasıl gidiyor kızlar.
Geçtiler harikalarÜrünün eline geçti mi canım? Çok güzel görünüyorlar , Güle güle kullansın bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?