2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim ayrıntılı 15 dk sürdü. Normal mi:)))) ama çok gzl baktı sürekli konuştu . İnce ince baktı anlattı.

bugun daha iyiyim kızlar...
eşim rüyasında oğlumuzu görmüş sarışın mavi gözlü bir kerata...hatta sevmiş onu.
işin garibi çocuğun cinsiyetini bilmeden bende sarışın mavigözlü erkek çocuk görüyordum. ama onun benim oğlum olduğunu biliyordum öyle görüyordum...
sabah sabah yüzümüzü gülümsetti bu olay. hep onu düşünüyoruz, odası nasıl olur, karakteri nasıl olur ,ismi gibi yaman mı olur vb
herkese musmutlu haftasonları diliyorum....

Kızlar detaylı ultrason ile obstetrik renkli doppler farklı mı ben hastaneyi aradım randevu için dr'um obstetrik renkli doppler istedi ben onu da detaylı sanarak aradım sizin yaptırdığınız hangisi

Ben grip oldum hamileliğimide 2. Grip fenalardayım ...ayrıntılı ultrasonlar başlamış hadi gözünüz aydın kızlar hep güzel haberlerle gelin emi....benide devletteki doktorum 3 hafta sonra ozeldeki 4 hafta sonra çağırdı sırayla giderim artık :)

İnşaallah canım yaa çok stres yapıyorum.Şu testler hayırlısıyla bitsede normal kontrollere geçsek
Kocakarılar gibi bebeklerimizi kıyaslim hıh benim kızım 215 gr 17 cm sizinki ne kadar ...hem benimkinin hareketlerini henüz hissetmiyorum ya sen :)

Kocakarılar gibi bebeklerimizi kıyaslim hıh benim kızım 215 gr 17 cm sizinki ne kadar ...hem benimkinin hareketlerini henüz hissetmiyorum ya sen :)
Teyzesi biz 17 hafta 6 günüz bugün boyumuz 17-18 cm kilomus 200 gr Allah sağlıcakla dünyaya getirmek nasip etsin birbirimize dua edelim bolca

maşallah ne güzel şeyler örmüş öyle sağlıklı mutlu günlerde giysin bebişin inşallah.

Cok sagol canim amin
Insallah bi sorun cikmaz, kontrol altinda tut sen de mutlaka tansiyonunu, gecmis olsun

benim dişlerimde tel var birde gözüm korktu şu an. geçmiş olsun cnm

kızlar sağlık ocağı benden decaviti kesti..
Sadece demir ve d vitamini damlası kullanıyorum

Ohhh hadi masallahh insallah darisi birdahaki ayrintili ultrasona yüzünüde görürsün ozaman insallah annesi prensesinin..

Alışveriş işleri nasıl gidiyor kızlar.

Daha hiç başlamamış olmam
Ama araştırıyorum instagramda falan. Yatağını montesori yatağı yaptırmayı düşünüyorum.
Beşiği de yine mariposa bebe nin beşiğini beğendim. Katlanır ve ahşap olması hoşuma gitti.
Üst baş kııyafet için de her yer pembelerle dolu. Farklı şeyler arıyorum. Carters hoşuma gitti. Oradan alabilirim diye düşündüm.

Kizlar birsey sormak istiyorum sizlere bebek hazirligi yaparken hastane odasi süslemesi ve ikramlik yapmayi düsünüyormusunuz? Yaparsiniz neler yaparsiniz düsündünüzmü özellikle ikramlik konusunda fikriniz nedir? Yada eger hastane icin birsey yapmayacaksaniz aile ici yada gelenlere dagitmak icin birsey yaptiracakmisiniz.. örnegin; hosgeldin bebek süsü gibi birsey??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…