2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Canım ben odayı süslemeyi düşünmüyorum bi de bizim tanıdıklar hep uzakta hastaneye bitek benimle eşimin aileleri gelecek ikramlık pastaneden bişeyler alıp onu vermeyi düşünüyorum bi de lohusa şerbeti yapar annem okadar sanırım

Off benim kafam biraz karisik bende hastanede birsey yapmayim mevlüt okutuyum mevlütte dagitmak icin bebek süsü yaptirayim diyorum ama evim kücük cocuklu arkadaslar var sigmayiz eve,, diyorum mevlütt kalsin ozaman okutmayim hastanede seker lokum serbet yapayim diyorum bizdede hastaneye fazla gelen olmaz biliyorsun ben yurtdisindayim birkac ailemiz disinda belki 2-3 arkadas gelir gerisi eve ziyaret eder,,bebek süsü yaptirmak istiyorum sadece aileye dagitirim diye.. ama net birseye karar veremedim sizlere bir sorayim dedim

Peki sen doktor olarak nereye gidiyorsun canım
Canim ben medipolle basladim. Sonra hosuma gitmeyen bazi seyler duydum biraktim. Su an tanidik var diye kuzenimin calistigi hastaneye gidiyorum. Sancaktepe via hospital. Sen nereye gidiyosun? Bi de senin ikizdi galiba. Maşallah.

Merhabalar ... umarım siz ve bebeklerinizin durumu iyidir ... ben 36 yaşındayım..Mayıs ayı sonunda düşük yaptım bu da ikinci hamileliğim..herşey yolunda gidiyordu.. iki gün öncesine kadar.. o gün arkadaşlara koşmak istiyorum demiştim... akşam pedi dolduracak kadar kanamam oldu soluğu capada aldık ... Dr sağolsun epey vakit harcadı benim için ve malesef plesanta previa var dedi ... dört tane iğne verdi .. down sendromu testi de yüksek çıkmıştı onun için de endişeli gözlerle bana bakınca cuma günü Prof den randevu aldım gittim ... 3 şubat için ikinci düzey ultrason randevusu aldım... bu sabah yine leke şeklinde kanamam oldu ... çok kötü hissediyorum ... içinizde bu previa ile uğraşan var mı... biliyor musunuz çok hareketli bir yapım var nasıl yaticam bilmiyorum ... her şeyden önemlisi tabi ki karnımdaki can... inşallah düzgün bir şekilde sağlıkla kucağıma alırım... bebek için alışveriş yapmak istiyorum ama şimdilik erteliyorum....

Cok gecmis.olsun.canim.peki neden oluyormus bu durum acaba ki.. Benim.aradasimda da 5.ayinda.olmustu.cok.dikkat etti genelde dinlenerek.gecirdi.sukur.simdi.oglusu 7 aylik oldu cok tatli..benim.cok.bilgim.yok.ama.dikkat ettigin.surece.hersey.yoluna.girer insallah.rabbim.hayirli.saglikli.evlatlar.versin.hepimiz e..

Daha kapsamlı bişey düşünmedim erken diye ama oda süslemem sadece kapı süsü gelenede çikolata içecek bişiler buzdolabı süsüde düşünmüyorum bıkıldı artık.
Zaman yaklaşınca paylaşırım düşüncelerimi herşey gönlümüzce olsun

Nedeni sanırım yaş.. çoğu sitede tesadüf yazıyor olası risk grubunda bana uyan yaş faktörü.. inşallah geçer can sıkmaz.. çok istediğim bir bebek ... güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.. arkadaşınız dinlendi peki ama nasıl dinlenmek günlük işlerini hiç mi yapmadı sadece wc için yataktan kalkanlar var .. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ...

Yok cnm oyle.surekli.yatmiyordu tabi evde yemegini filan yapiyordu esi ile.oturmaya da gelmişti bize.ama.evde.temizlik filan yapmıyordu.disarda çıkıp gezmiyordu.o sekilde gecirdi hamileligini canim

Dediğin gibi gelen çok olmicaksa ufak tefek atıştırmalık ve içecek versen yeter canım,eve görmeye gelenler olursa minik bebek süsleri var gelene verirsin olmadı.Hastanede zaten eskisi gibi çok kalınmıyor 1 günde çıkarız inşallah sıkıntı olmaz da,o yüzden hastaneye çok bişey yapmayı düşünmüyorum

Valla canim simdi goruyoruz herkes abartiyo herseyi.ama benim hic oyle seylerle ugrasasim yok.ufak tefek bi iki hediye (sus,kurabiye gibi) belki yaparim.oda insan bu kadar gorup yapmayinca olmazmis gibi geliyo ondan

Merhaba benimde plasentam aşağıda idi 17. Hafta kontrolünde sorun kalmamıştı sanıyorum 18-19 haftalarda düzeliyor. Yatak istirahati yapın ev işlerini yapmayın dinlenerek geçirin bir süre iğneleride ihmal etmeyin ben 3 kere kanama geçirdim bu sebepten.benim içinde yatmak zor ama ben kalan günlerimde yatmak zorundayım

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz...
Plasenta previa evet sıkıntılı bir durum. Ama dereceleri de var. Eğer rahim ağzı tamamen kapanmamış ve plasenta sadece aşağı yerleşimli yani rahim ağzına yakınsa haftalar ilerledikçe rahimin büyümesiyle birlikte yukarı çıkıp rahim ağzından uzaklaşıyor ve sorun olmaktan çıkıyor. İkinci çocuğumda benimki de aşağı yerleşimliydi ve ben de sizin gibi kanama yaşadım. Sonra plasentamda bir miktar ayrılma oldu progestan tedavisiyle birlikte 3-4 hafta yatak istirahati yaptım. Bu süre zarfında kahverengi lekeler devam etti.Rahim büyüdükçe plasentada yukarı çıktı. Sonra normal gebelik sürecinden sonra doğum yaptım. O yüzden dr unuza plasentanın tam yerini sorun. Sadece rahim ağzına yakınsa sorun olmayacağını düşünüyorum ama rahim ağzını konple kapatıyorsa sıkıntılı olabilir.

Cok teşekkür ederim evet tam yerini bilmiyorum ama cahillik işte
İnşallah sorun olmaz ... yapmam gereken dinlenmek sanırım... ve bol bol dua etmek ...

Benim gibi vajina ağrısı çeken var mı? Sanki birisi oraya tekme atmış gibi ağrıyor. Bacağımla birleştiği kısım da çok ağrıyor. Daha 1 hafta önce muayene oldum her şey normaldi. O ağrıdan az az vardı ama şimdi iyice arttı. Bi taraftan diğer tarafa eşimin yardımıyla dönüyorum. Neden olabilir?

Canım o ağrılar bende en başından beri var resmen yatakta çığlık atarak dönüyorum ama dr cok anlamlandiramasa da her defasında normal olduğunu söylüyor

canım bizim doğumlarımız ramazana ve bayrama geliyor. ALLAH nasib ederse ikramlıkları ona göre planlamak lazım çoğunluk oruçlu olur bizde ama tabi farklı çevresi olanlar farklı inançları olan arkadaşlarımız olabilir onları etkilemez bu durum eğer temin edebilirsem çam fidanı dağıtmak istiyorum ben bebeğimin adının yazılı olduğu kaplarda vermeyi düşünüyorum bayramda doğarsa bolca çikolata dağtırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…