2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sabret canım hepimiz dönem dönem maddi manevi çekiyoruz benimde bebiş sıkıntılı dediler down sendromu yüksekmiş Allahtan tek dileğim kuzumun iyi olması Rabbim evlatla sağlıkla imtihan etmesin inanki açlıktan ölünmüyor ki ben bir cacık 3 ay aşeren biriyim ilk çocuğumda çok zor durumdayım herşey yoluna girer eşinede çok yüklenme inanki hayat çok zor nasipte neyse onu görüyoruz ama sabır çok önemli ben ne zorluklardan geçtim şimdi bebişe hiç bişey alasım yok iyi olsun çuvala sarayım diyorum inanki Allah rızkını bol etsin her yavru bereketiyle geliyor inanki bol rızıklı sağlıklı bir yavrun olur inşallah

Neye göre down sendromu çıktı taramalara göremi benimde tarama yüksek Amniyosentez yaptırdım sonucu bekliyorum kanama bende 8 kere oldu şuan 5 ay bitmek üzere Allah sağlıklı yavrular versin inşallah

KIRMIZILIKUCUKKIZ iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim...saglikla kucagina alirsin insallah. Hangi sehirdesin merak ettim.
Ispartadayim canim.. teşekkür ederim. Sen de yamanını sağlıkla al inşallah kucağına.

Kizlarrr bebegin hareketlerini gunde.kac kere.hissedyosunuz
10 ya da 20 dakika hareketli sonra 1 veya 2 saat kadar uyuyor sanırım ardından yine hareket. Yenidoğan bebek gibi 2 saatte bir uyanıyor sanirim

Allah razı olsun canim. Gerçekten en en önemlisi saglik hatta tek önemli şey. Eşime yüklemiyorum o zaten elinden geleni yapıyor olsun allah bize bir evlat verdi diğer zorlukları çekeriz inşallah bu dönem de geçecek. Sen de güzel haberler al inşallah 2 hafta sonra mi gelecek sonuçlar

Anladim canim fikirleriniz olustugunda tabii paylasin benim gibilere yardimci olur..bende kararsizim simdilik düsünmekteyimm,, insallah canimm

Sagolun canimm fikirler paylasildikca insan azcok daha bir karar vermesi kolay oluyor.. bide ben bi süs alirsam üstünde oglumun adi yazsin istiyorum normal süsleri insanlarin hatira olarak bir kenara koyacagini sanmiyorum gerci isimli olsada aynida iste insan en azindan kendimize kalsin diye birsey yapmak istiyor onuda toplu yapiyorlar bize özel 1-2 yapmiyorlar tabii,, evett hastanede eger kisa kalirsak hazirligida degmez heralde

Valla canim simdi goruyoruz herkes abartiyo herseyi.ama benim hic oyle seylerle ugrasasim yok.ufak tefek bi iki hediye (sus,kurabiye gibi) belki yaparim.oda insan bu kadar gorup yapmayinca olmazmis gibi geliyo ondan
Aynen insan görüyo hani benim cocugumunda bir hazirligi olsun diyo,,bende kücük birseyler yapmak istiyorum,, ilerleyen zamanlarda fikirlerimizi paylasiriz yine

Dogru canim sen yazinca bian düsündüm hastaneye gelenlere yapilacak ikramliklar kalir bile belki,, yaa bende yaptirirsam annem yanima gelirken alip gelir diye erkenden düsünmeye basladim annem türkiyeden yanima gelicek insallah mayisin ortasinda vizesini alip getirecegiz oyüzden simdiden bakiniyorum öyle ne yapayim diye..

Cuma bekliyorduk ama 15 gün daha uzatabilir dediler.. Çok üzüldüm Amniyosentez sonucu uzadıkça uzadı hayırlı sonuç çıksında İnşallah bekleyelim... Cuma günü ayrıntılı ultrasyon var bakalım ne olucak İnş iyi haberler alırız çevremde herkes korkma diyo ama gönül bunu dinlemiyor.... Ya sabırrrt

Benim bebiş te uzanınca oynuyor oturunca nadir hissediyorum araba yolculuğunda kasılıyo çok neden bilmem geceleri kasılmalar oluyo taşgibi oluyor karnım yer değiştirirken çok kötü oluyorum ordan oraya geçiyor...

Bende de oyle oluyo canim.minik tekmeler cok az sayida duydum.genelde kasilma gibi oluyo ve degisik.oluyorum.ama orda oldugunu bana hissettrmesi de yetiyo.bana

Seni çok iyi anlıyorum canim ben de ayrintiliyi bekliyorum 9 günüm kaldı resmen günler geçmek bilmiyor bana da herkes iyidir merak etme diyor ama olmuyor işte doktor kesin bisey söylemeden içimiz rahat etmeyecek. Inşallah cuma güzel haberler alırsın bana da umut olursun.

Kızlar ii geceler hepinize sıkıntılı olan arkadaşlra rabbim ferahlık ve saglık versin hepimiz saglıkla bebeklerimizi kucaklarız inş bende bu hafta dr a gidip detaylı ultrason için konuşcam nasipse inş bişey çıkmaz her seferinde dr a hem cok gitmek istiorum hemde hiç gitmek istemiorum kötü bişey duyarsam die kimseyle gebelik hakkında konuşmak istemiorum insanların sürekli akıl vermesinden herkesin kendi drunu övmesinden sıkıldım artık boş gözlerle bakıorum her nasihat edene ne bileyim niye yazdım gene bunaldım sanırım arada oglumun tepiklerini duyuyorum da huzuru ufak da olsa tadabiliyorum şükür bu haftalarda yenidogan uykuları başlarmış bizimkinin saatleri sanki ufak ugak belli oluo

Beklemek cok zordur eminim canim, senin icin dua edicem. Insallah güzel sonuclar gelsin. Sevgiler.

Canim senin de insallah iyi gelecek sonuclar dualarimdasiniz.

Amiiinnnn canım inşallah

Geçer güzelim Allahn izniyle,dua etmezmiyiz, her gün zaten hepimiz için dua ediyorum. Allahım güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

Maşallah sağlıkla kullansın oğluşun

Kizlar kulak tikanmasi veya basinc.hissi kulakda boyle dolgunlul hissi yasayan var mi.

Benim bu hafta ara ara kulak tıkanmalarım oldu,artan kan basıncından diyor herkes ama Cumaya randevum var gidince doktora soracağım

Anneannemizin ördügü bazi cicilerimiz
Allah hepimize saglikla giydirmeyi nasip etsin arkadaslarim.

Maşallah güzelim ya anneannemizin ellerine sağlık hepsi birbirinden güzeller,sağlıkla giyinsin bebişin inşallah

Iyi aksamlar kizlar catlamayi onleyici lierac kullaniodum amabugun eczanedeki kadin bana badem yagida kullanin dedi aldim 1 tane ama smdi nette baktim killanma yapjo dio ikilemde kaldim aranizda badem yagi kullanan var mi

Ben ilk hamileliğimde de kullandım,şimdi de kullanıyorum,akşam yatarken badem yağı,gündüzde Bebek yağı muhakkak kullanırım,öyle bir problem yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…