- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
Himm benim de.oyle cnm.bazen.tum.gun.hic hissedemiyorum.normal.heraldeValla bazen uzun süre hiç hissetmiyorum bazen de tepinip duruyor içerde. Çok düzenli değil yani
Sabret canım hepimiz dönem dönem maddi manevi çekiyoruz benimde bebiş sıkıntılı dediler down sendromu yüksekmiş Allahtan tek dileğim kuzumun iyi olması Rabbim evlatla sağlıkla imtihan etmesin inanki açlıktan ölünmüyor ki ben bir cacık 3 ay aşeren biriyim ilk çocuğumda çok zor durumdayım herşey yoluna girer eşinede çok yüklenme inanki hayat çok zor nasipte neyse onu görüyoruz ama sabır çok önemli ben ne zorluklardan geçtim şimdi bebişe hiç bişey alasım yok iyi olsun çuvala sarayım diyorum inanki Allah rızkını bol etsin her yavru bereketiyle geliyor inanki bol rızıklı sağlıklı bir yavrun olur inşallahAma kısacık bana normal yeter inşallah canim
Teşekkür ederim canim içine daha cok sinmeye başladı
@BahaRaslan99 canim özür dilerim konunu okumamışım altına ben böyle bisey yazınca kendimi kötü hissettim inan çok üzgünüm şimdi okudum.
Kimsenin hiçbirşeyi tam olmuyor canim eşim işsiz bebeğimin kalbinde parlaklık var down riski var. Ayıptır söylemesi hergun bugün ne yemek yapabilirim evdeki malzemelerle diye düşünüyorum asermemek icin dua ediyorum durumumuz o kadar kötü bu ay. Parasızlık evde huzursuzluk yapıyor maalesef eşimle hergun tartışma hergun birbirimizden uzak. Ailem başka şehirde. Bebeğime daha 1 kibrit çöpü bisey alamadım. Evet annemler hep destek ti bana ama demem o ki artık benim başka bir ailem var eşim çocuğum ve ben ben kapımı kapatınca sadece onlar var ve ailem ne kadar ilgili de olsa benim söylediğim kadar şeyi biliyorlar. Bana ne kadar yardımları olabilir. Eşinle huzurlaysan sağlığınız yerindeyse bebisini iyiyse inan hiçbirşeye sıkılma hayatta hep eksikler olacaktır hangimizin yok önemli olan gerçekten saglik ıhsan hastalık görmeden gerçekten bunlar laf salatası geliyor ama 5 gündür bunu anladım yiyecek yemek olmasın bebeğim iyi olsun.
Hayatındaki eksiklik inşallah sağlığında olmasın kendi çekirdek ailende olmasın. Kocan iyi mi yavrun iyi mi onları düşün. Annen ne yapmak istiyor bilmiyorum ama sen cok iyi bi anne olacaksın inşallah ona eminim.
Normal canım bu dönemde oluyorKızlar vücudunda uyuşma olan var mı?sabahtan beri bacaklarimda uyuşma var normal mi acaba?
Neye göre down sendromu çıktı taramalara göremi benimde tarama yüksek Amniyosentez yaptırdım sonucu bekliyorum kanama bende 8 kere oldu şuan 5 ay bitmek üzere Allah sağlıklı yavrular versin inşallahMerhabalar ... umarım siz ve bebeklerinizin durumu iyidir ... ben 36 yaşındayım..Mayıs ayı sonunda düşük yaptım bu da ikinci hamileliğim..herşey yolunda gidiyordu.. iki gün öncesine kadar.. o gün arkadaşlara koşmak istiyorum demiştim... akşam pedi dolduracak kadar kanamam oldu soluğu capada aldık ... Dr sağolsun epey vakit harcadı benim için ve malesef plesanta previa var dedi ... dört tane iğne verdi .. down sendromu testi de yüksek çıkmıştı onun için de endişeli gözlerle bana bakınca cuma günü Prof den randevu aldım gittim ... 3 şubat için ikinci düzey ultrason randevusu aldım... bu sabah yine leke şeklinde kanamam oldu ... çok kötü hissediyorum ... içinizde bu previa ile uğraşan var mı... biliyor musunuz çok hareketli bir yapım var nasıl yaticam bilmiyorum ... her şeyden önemlisi tabi ki karnımdaki can... inşallah düzgün bir şekilde sağlıkla kucağıma alırım... bebek için alışveriş yapmak istiyorum ama şimdilik erteliyorum....
Ispartadayim canim.. teşekkür ederim. Sen de yamanını sağlıkla al inşallah kucağına.KIRMIZILIKUCUKKIZ iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim...saglikla kucagina alirsin insallah. Hangi sehirdesin merak ettim.
10 ya da 20 dakika hareketli sonra 1 veya 2 saat kadar uyuyor sanırım ardından yine hareket. Yenidoğan bebek gibi 2 saatte bir uyanıyor sanirimKizlarrr bebegin hareketlerini gunde.kac kere.hissedyosunuz
Allah razı olsun canim. Gerçekten en en önemlisi saglik hatta tek önemli şey. Eşime yüklemiyorum o zaten elinden geleni yapıyor olsun allah bize bir evlat verdi diğer zorlukları çekeriz inşallah bu dönem de geçecek. Sen de güzel haberler al inşallah 2 hafta sonra mi gelecek sonuçlarSabret canım hepimiz dönem dönem maddi manevi çekiyoruz benimde bebiş sıkıntılı dediler down sendromu yüksekmiş Allahtan tek dileğim kuzumun iyi olması Rabbim evlatla sağlıkla imtihan etmesin inanki açlıktan ölünmüyor ki ben bir cacık 3 ay aşeren biriyim ilk çocuğumda çok zor durumdayım herşey yoluna girer eşinede çok yüklenme inanki hayat çok zor nasipte neyse onu görüyoruz ama sabır çok önemli ben ne zorluklardan geçtim şimdi bebişe hiç bişey alasım yok iyi olsun çuvala sarayım diyorum inanki Allah rızkını bol etsin her yavru bereketiyle geliyor inanki bol rızıklı sağlıklı bir yavrun olur inşallah
Anladim canim fikirleriniz olustugunda tabii paylasin benim gibilere yardimci olur..bende kararsizim simdilik düsünmekteyimm,, insallah canimmDaha kapsamlı bişey düşünmedim erken diye ama oda süslemem sadece kapı süsü gelenede çikolata içecek bişiler buzdolabı süsüde düşünmüyorum bıkıldı artık.
Zaman yaklaşınca paylaşırım düşüncelerimi herşey gönlümüzce olsun
Sagolun canimm fikirler paylasildikca insan azcok daha bir karar vermesi kolay oluyor.. bide ben bi süs alirsam üstünde oglumun adi yazsin istiyorum normal süsleri insanlarin hatira olarak bir kenara koyacagini sanmiyorum gerci isimli olsada aynida iste insan en azindan kendimize kalsin diye birsey yapmak istiyor onuda toplu yapiyorlar bize özel 1-2 yapmiyorlar tabii,, evett hastanede eger kisa kalirsak hazirligida degmez heraldeDediğin gibi gelen çok olmicaksa ufak tefek atıştırmalık ve içecek versen yeter canım,eve görmeye gelenler olursa minik bebek süsleri var gelene verirsin olmadı.Hastanede zaten eskisi gibi çok kalınmıyor 1 günde çıkarız inşallah sıkıntı olmaz da,o yüzden hastaneye çok bişey yapmayı düşünmüyorum
Aynen insan görüyo hani benim cocugumunda bir hazirligi olsun diyo,,bende kücük birseyler yapmak istiyorum,, ilerleyen zamanlarda fikirlerimizi paylasiriz yineValla canim simdi goruyoruz herkes abartiyo herseyi.ama benim hic oyle seylerle ugrasasim yok.ufak tefek bi iki hediye (sus,kurabiye gibi) belki yaparim.oda insan bu kadar gorup yapmayinca olmazmis gibi geliyo ondan
Dogru canim sen yazinca bian düsündüm hastaneye gelenlere yapilacak ikramliklar kalir bile belki,, yaa bende yaptirirsam annem yanima gelirken alip gelir diye erkenden düsünmeye basladim annem türkiyeden yanima gelicek insallah mayisin ortasinda vizesini alip getirecegiz oyüzden simdiden bakiniyorum öyle ne yapayim diye..canım bizim doğumlarımız ramazana ve bayrama geliyor. ALLAH nasib ederse ikramlıkları ona göre planlamak lazım çoğunluk oruçlu olur bizde ama tabi farklı çevresi olanlar farklı inançları olan arkadaşlarımız olabilir onları etkilemez bu durum eğer temin edebilirsem çam fidanı dağıtmak istiyorum ben bebeğimin adının yazılı olduğu kaplarda vermeyi düşünüyorum bayramda doğarsa bolca çikolata dağtırız :)
Cuma bekliyorduk ama 15 gün daha uzatabilir dediler.. Çok üzüldüm Amniyosentez sonucu uzadıkça uzadı hayırlı sonuç çıksında İnşallah bekleyelim... Cuma günü ayrıntılı ultrasyon var bakalım ne olucak İnş iyi haberler alırız çevremde herkes korkma diyo ama gönül bunu dinlemiyor.... Ya sabırrrtIspartadayim canim.. teşekkür ederim. Sen de yamanını sağlıkla al inşallah kucağına.
10 ya da 20 dakika hareketli sonra 1 veya 2 saat kadar uyuyor sanırım ardından yine hareket. Yenidoğan bebek gibi 2 saatte bir uyanıyor sanirim
Allah razı olsun canim. Gerçekten en en önemlisi saglik hatta tek önemli şey. Eşime yüklemiyorum o zaten elinden geleni yapıyor olsun allah bize bir evlat verdi diğer zorlukları çekeriz inşallah bu dönem de geçecek. Sen de güzel haberler al inşallah 2 hafta sonra mi gelecek sonuçlar
Bende de oyle oluyo canim.minik tekmeler cok az sayida duydum.genelde kasilma gibi oluyo ve degisik.oluyorum.ama orda oldugunu bana hissettrmesi de yetiyo.banaBenim bebiş te uzanınca oynuyor oturunca nadir hissediyorum araba yolculuğunda kasılıyo çok neden bilmem geceleri kasılmalar oluyo taşgibi oluyor karnım yer değiştirirken çok kötü oluyorum ordan oraya geçiyor...
Seni çok iyi anlıyorum canim ben de ayrintiliyi bekliyorum 9 günüm kaldı resmen günler geçmek bilmiyor bana da herkes iyidir merak etme diyor ama olmuyor işte doktor kesin bisey söylemeden içimiz rahat etmeyecek. Inşallah cuma güzel haberler alırsın bana da umut olursun.Cuma bekliyorduk ama 15 gün daha uzatabilir dediler.. Çok üzüldüm Amniyosentez sonucu uzadıkça uzadı hayırlı sonuç çıksında İnşallah bekleyelim... Cuma günü ayrıntılı ultrasyon var bakalım ne olucak İnş iyi haberler alırız çevremde herkes korkma diyo ama gönül bunu dinlemiyor.... Ya sabırrrt
Beklemek cok zordur eminim canim, senin icin dua edicem. Insallah güzel sonuclar gelsin. Sevgiler.Cuma bekliyorduk ama 15 gün daha uzatabilir dediler.. Çok üzüldüm Amniyosentez sonucu uzadıkça uzadı hayırlı sonuç çıksında İnşallah bekleyelim... Cuma günü ayrıntılı ultrasyon var bakalım ne olucak İnş iyi haberler alırız çevremde herkes korkma diyo ama gönül bunu dinlemiyor.... Ya sabırrrt
Canim senin de insallah iyi gelecek sonuclar dualarimdasiniz.Seni çok iyi anlıyorum canim ben de ayrintiliyi bekliyorum 9 günüm kaldı resmen günler geçmek bilmiyor bana da herkes iyidir merak etme diyor ama olmuyor işte doktor kesin bisey söylemeden içimiz rahat etmeyecek. Inşallah cuma güzel haberler alırsın bana da umut olursun.
Çok teşekkür ederim canm.Biraz daha sakinledim.Rabbim hayırlısını versin.Hamilelikte geçmeyip doğduktan sonra geçenler bile varmış.Rabbim dermansız dert vermesin.Haziranda teker teker Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımızı da yazarız inşallah buralara
Canım sıkkın yine hastane yine aradım bi umut çıkmıştır diye meğer 15 gün daha uzamış ben 1 aydır saat sayıyorum yaa 15 gün geçermi dua edin Allah sabır versin bana gerçekten sabahtan beri ağlıyorum yine başladı ataklarım
Bunlarda benim oğlumun ilk alışverişi kızlar :)Eki Görüntüle 1942177 Eki Görüntüle 1942178 Eki Görüntüle 1942179
Kizlar kulak tikanmasi veya basinc.hissi kulakda boyle dolgunlul hissi yasayan var mi.
Anneannemizin ördügü bazi cicilerimiz
Allah hepimize saglikla giydirmeyi nasip etsin arkadaslarim.
Iyi aksamlar kizlar catlamayi onleyici lierac kullaniodum amabugun eczanedeki kadin bana badem yagida kullanin dedi aldim 1 tane ama smdi nette baktim killanma yapjo dio ikilemde kaldim aranizda badem yagi kullanan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?