Merhabalar ... umarım siz ve bebeklerinizin durumu iyidir ... ben 36 yaşındayım..Mayıs ayı sonunda düşük yaptım bu da ikinci hamileliğim..herşey yolunda gidiyordu.. iki gün öncesine kadar.. o gün arkadaşlara koşmak istiyorum demiştim... akşam pedi dolduracak kadar kanamam oldu soluğu capada aldık ... Dr sağolsun epey vakit harcadı benim için ve malesef plesanta previa var dedi ... dört tane iğne verdi .. down sendromu testi de yüksek çıkmıştı onun için de endişeli gözlerle bana bakınca cuma günü Prof den randevu aldım gittim ... 3 şubat için ikinci düzey ultrason randevusu aldım... bu sabah yine leke şeklinde kanamam oldu ... çok kötü hissediyorum ... içinizde bu previa ile uğraşan var mı... biliyor musunuz çok hareketli bir yapım var nasıl yaticam bilmiyorum ... her şeyden önemlisi tabi ki karnımdaki can... inşallah düzgün bir şekilde sağlıkla kucağıma alırım... bebek için alışveriş yapmak istiyorum ama şimdilik erteliyorum....
Dediklerine bende bakayım canım. Ben daha büyük eşyalara çok bakmadım.Daha hiç başlamamış olmam
Ama araştırıyorum instagramda falan. Yatağını montesori yatağı yaptırmayı düşünüyorum.
Beşiği de yine mariposa bebe nin beşiğini beğendim. Katlanır ve ahşap olması hoşuma gitti.
Üst baş kııyafet için de her yer pembelerle dolu. Farklı şeyler arıyorum. Carters hoşuma gitti. Oradan alabilirim diye düşündüm.
inan ayni duygular icindeyim canim.hem doktora gitmek istiyor hem korkuyorum.rabbim evlatlarimizi korusun.Kızlar ii geceler hepinize sıkıntılı olan arkadaşlra rabbim ferahlık ve saglık versin hepimiz saglıkla bebeklerimizi kucaklarız inş bende bu hafta dr a gidip detaylı ultrason için konuşcam nasipse inş bişey çıkmaz her seferinde dr a hem cok gitmek istiorum hemde hiç gitmek istemiorum kötü bişey duyarsam die kimseyle gebelik hakkında konuşmak istemiorum insanların sürekli akıl vermesinden herkesin kendi drunu övmesinden sıkıldım artık boş gözlerle bakıorum her nasihat edene ne bileyim niye yazdım gene bunaldım sanırım arada oglumun tepiklerini duyuyorum da huzuru ufak da olsa tadabiliyorum şükür bu haftalarda yenidogan uykuları başlarmış bizimkinin saatleri sanki ufak ugak belli oluo
Rabbim büyüktür ben de ilk bebeğimi düşürdüm.Merhabalar ... umarım siz ve bebeklerinizin durumu iyidir ... ben 36 yaşındayım..Mayıs ayı sonunda düşük yaptım bu da ikinci hamileliğim..herşey yolunda gidiyordu.. iki gün öncesine kadar.. o gün arkadaşlara koşmak istiyorum demiştim... akşam pedi dolduracak kadar kanamam oldu soluğu capada aldık ... Dr sağolsun epey vakit harcadı benim için ve malesef plesanta previa var dedi ... dört tane iğne verdi .. down sendromu testi de yüksek çıkmıştı onun için de endişeli gözlerle bana bakınca cuma günü Prof den randevu aldım gittim ... 3 şubat için ikinci düzey ultrason randevusu aldım... bu sabah yine leke şeklinde kanamam oldu ... çok kötü hissediyorum ... içinizde bu previa ile uğraşan var mı... biliyor musunuz çok hareketli bir yapım var nasıl yaticam bilmiyorum ... her şeyden önemlisi tabi ki karnımdaki can... inşallah düzgün bir şekilde sağlıkla kucağıma alırım... bebek için alışveriş yapmak istiyorum ama şimdilik erteliyorum....
haklisin canim.bende almaya basliyim artik.hem bu psikolojiden cikmis olurum.Çok üzüldüm canım.
Allah karnındaki evladına uzun sağlıklı ömürler versin inşallah.
Ama öyle korkuyla sürekli birşey olursa diye beklemek seni de yıpratır ve sanki bebek te üzülür gibi geliyor bana. Bence kendini artık ikna et. Birşey olmayacak bebeğimi sağlıkla kucağıma alacağım diye. O alınan iki parça kıyafetin bile katkısı oluyor buna.
Ben de 3-4 parça kıyafet aldım. Bana da görümcem dedi daha erken diye. Ben de ona sinir oldum.Kimin yarına çıkacağının garantisi var ki
Kizlarrr bebegin hareketlerini gunde.kac kere.hissedyosunuz
dün kv yemege davet ettim kızlar cok nadir yaptığım bişeydir ve yemekte hep hazır bıseylerdır:) neysekihiç sorun etmez. dediki bebişe aldıklarına bır bakayım... baktı baktı sevdi onları ,sen bısey bırakmamıssın dedi. bunlar ıyymıs markası hangısı hadi bırlikte bakalım falan derken kv dede netten bebişe 3tulum ve 3buyuk zıbınlardan aldı.:) 4 farklı markadan almıstım o bılmıyordu bunu ama mothercare ın ürünlerini çok yumusak guzel buldu.oda ordan aldı...
buda bana yıne moral oldu.
annemden hala ses yok. somestır geldı ya diğer kardeste yanında ıyıce unuttu beni yani...
kızlar ben de bu kilo işi durdurulamaz şekilde artmakta
kahvaltıdan resmen aç kalktım yine....
çok iştahım açık 21+5 teyiz güncel kilom 54,5 ü geçti yani 6 kg aldım toplamda...
Bu haftalar için fazla değil mi?
İnsan daha çok ilgi bekliyor dimi :) kafana takmamaya çalış , ilgi neredeyse orda mutlu ol. Umarım düzelir herşey.
canım çok erken sıkmışsın canını bu testler sadece riskleri hesaplıyor. biraz rahatla yaş sigara kullanımı kilo hepsi etkili faktörler. içini ferah tut detaylını çektir bi bakılsın. kendini yıpratmak için çok erken bebeğini de strese sokuyorsun biraz rahatlamaya çalış. bütün sonuçları al bi bakalım, genetik danışmanlığını falan al ondan sonrasını o zaman düşünürsünSlm kızlar ben cuma günü 4 lü test sonucumu aldım ve aftp risk oranım 1/356 çıktı yaşıma göre 2/250 bin altı risklimolduğunu söylesene dr tedbir olsun diye ayrıntılı ultrasonu erkene alalım dedi aranızda böyle bişey yaşayan varmı iki gündür ağlamaktan berbat olmuş haldeyim gözlerim sizce amniyosentezde yaptırmam gerekir mi kesin sonuç için kafam çok karışık
tansiyonunuz sekeriniz yoksa takmayin arkadaslar zayif mi hamile kaldiniz zayiflar daha cok kilo aliyor genelde ondandir belki ben 12 kilo almistim hicbisey yapmadan gitti oyle zayif hamile de kalmadim ama. Yani 12 kilo bisey yapmadan gidiyosa 20 kilo alın az bi cabayla verirsiniz inanin veriliyo uzulmeyin yeter ki siz ve bebeginiz saglikli olsunYa yine senin iştahın arttı da kilo alıyosun. Ben napayım ekstra ara öğünlrrde kuruyemiş veya süt , yoğurt yiyorum. Ona rağmen 5 kilo almışım. Moralim çok bozuluyo valla. Artık tartıya çıkmaya korkuyorum.
İnsanın canım inşallah tek isteğim o okadar adamım varkiiSeni çok iyi anlıyorum canim ben de ayrintiliyi bekliyorum 9 günüm kaldı resmen günler geçmek bilmiyor bana da herkes iyidir merak etme diyor ama olmuyor işte doktor kesin bisey söylemeden içimiz rahat etmeyecek. Inşallah cuma güzel haberler alırsın bana da umut olursun.
İnsanın canım inşallah tek isteğim o okadar adağım varkii
Ben bu hafta zorla yiyerek şükür 1 kilo aldım eşim çok mutlu oldu aldım diye çok zayıfladım çünkü göbüş çıktı bacaklar eridiYa yine senin iştahın arttı da kilo alıyosun. Ben napayım ekstra ara öğünlrrde kuruyemiş veya süt , yoğurt yiyorum. Ona rağmen 5 kilo almışım. Moralim çok bozuluyo valla. Artık tartıya çıkmaya korkuyorum.
Canim.yavas yavak.yukarı.dogru.cikiyo sanirimArkadaslar herkese iyi pazarlar :) sanirim bende bebegimin hareketlerini hissetmeye basladim ikinci bebekte daha erken hissedilebilir diye biliyodum ama ilki gini 18. Haftada hissettim net sekilde. Sizin bebekleriniz nerede oynuyo benim sanki hep sol kasik tarafimda ve vajinama dogru vuruyo gibi geliyo cok asagida gibi geldi ya normal midir acaba oglumu gobegimin altinda hissediyodum sanirim bunun cinsiyetini bilmiyorum henuz
Bende 5 6 kilo aldim cnm.30 unda kontrolum var doktorum.kizmaz insallahkızlar ben de bu kilo işi durdurulamaz şekilde artmakta
kahvaltıdan resmen aç kalktım yine....
çok iştahım açık 21+5 teyiz güncel kilom 54,5 ü geçti yani 6 kg aldım toplamda...
Bu haftalar için fazla değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?