Maşallah onlara ya düşünmesi bile süper iki yandanCanim.yavas yavak.yukarı.dogru.cikiyo sanirimbenim de asagilar da.hissdyo.idim.simdi biraz daha.gobus e yakin oluyo.gobek deliginin saginda ve solunda oluyo genelde.ikiz oldugu.icin sagli sollu vuruyolar
Canım ben 2 kilo aldım ama benim arkadaşım 15. Haftasında 6 7 kilo almıştı kendini kötü hissetme normal bence artıkBende 5 6 kilo aldim cnm.30 unda kontrolum var doktorum.kizmaz insallah
Slm kızlar ben cuma günü 4 lü test sonucumu aldım ve aftp risk oranım 1/356 çıktı yaşıma göre 2/250 bin altı risklimolduğunu söylesene dr tedbir olsun diye ayrıntılı ultrasonu erkene alalım dedi aranızda böyle bişey yaşayan varmı iki gündür ağlamaktan berbat olmuş haldeyim gözlerim sizce amniyosentezde yaptırmam gerekir mi kesin sonuç için kafam çok karışık
Ya yine senin iştahın arttı da kilo alıyosun. Ben napayım ekstra ara öğünlrrde kuruyemiş veya süt , yoğurt yiyorum. Ona rağmen 5 kilo almışım. Moralim çok bozuluyo valla. Artık tartıya çıkmaya korkuyorum.
Ben bu hafta zorla yiyerek şükür 1 kilo aldım eşim çok mutlu oldu aldım diye çok zayıfladım çünkü göbüş çıktı bacaklar eridi
Eger asiri miktarda zararli seyler yemiyorsan yani ekmek,makarna,kizartma falan bunyeden bunyeye gore degisiyo kilo alma durumu cok takmamamiz lazim. Diger yandan ilerleyen aylar icin de onemli ama tabi :) 6.aydan itibaren her ay minimum 2 kilo aliniyormus bakalim ne olcak. Bu zamana kadar 3.6 kg almisim bende.canım hep stresten..sen zayıflamışsın...benim de yarın detaylı var tam aksi sürekli yemek yemeğe meyilliyim
kendimi yemek yemeye verdim..
iştahım kapanmıyor..
böyle obur değildim sanırım ben de stresten böyle oldum...
6 kg aldım
Bende 5 6 kilo aldim cnm.30 unda kontrolum var doktorum.kizmaz insallah
Eger asiri miktarda zararli seyler yemiyorsan yani ekmek,makarna,kizartma falan bunyeden bunyeye gore degisiyo kilo alma durumu cok takmamamiz lazim. Diger yandan ilerleyen aylar icin de onemli ama tabi :) 6.aydan itibaren her ay minimum 2 kilo aliniyormus bakalim ne olcak. Bu zamana kadar 3.6 kg almisim bende.
Büyük ihtimalle stres yaptı tabi bizi yarınmı senin kontrol hadi hayırlısı İnşcanım hep stresten..sen zayıflamışsın...benim de yarın detaylı var tam aksi sürekli yemek yemeğe meyilliyim
kendimi yemek yemeye verdim..
iştahım kapanmıyor..
böyle obur değildim sanırım ben de stresten böyle oldum...
6 kg aldım
Büyük ihtimalle stres yaptı tabi bizi yarınmı senin kontrol hadi hayırlısı İnş
Büyük ihtimalle stres yaptı tabi bizi yarınmı senin kontrol hadi hayırlısı İnş
Normalde benim bunyem yemeyince kilo alan bi bunye. Su mu tutuyo yoksa bi daha yemek gelmicek diye depoluyo mu bilmiyorum. Genel hatlariyla soyle besleniyorum uzun suredir;ooo harikasın nasıl başardın
öğünlerin nasıl?
saydığın şeyler en çok sevdiklerim...hele ekmek yemeyince doymuyorum..
Insallah guzel haberlerle gelirsin. Stres ve sorun yasayan herkese sifa versin Rabbim1 ay sonra gel demişti 18. haftamda gitmiştim en son...
öyle heyecanlıyım ki...
İnşallah beyindeki kistler kaybolmuştur
bir de bağırsakta parlaklık vardı..
detaylı ultrasonda tekrar bakılacak..2. düzey bir ultrason cihazı ve perinataloga görüneceğim.
inşallah tüm değerler iyi çıkar da
yarın mutluluktan uça uça buraya yazarım..
Normalde benim bunyem yemeyince kilo alan bi bunye. Su mu tutuyo yoksa bi daha yemek gelmicek diye depoluyo mu bilmiyorum. Genel hatlariyla soyle besleniyorum uzun suredir;
Klasik Kahvalti
1 yumurta
Peynir,zeytin
1 dilim tam tahilli ekmek
Acik cay
1 yemek kasigi pekmez
Ara
5-6 badem
2 ceviz
1 bardak süt
Ogle
Bol salata
1 kase yogurt
Baklagil ya da sebze yemegi
Ara
Eger cok acikirsam yulafli gevreklerden yiyorum az sutle.
Aksam
1 kase corba
Balik(haftada en azindan 1 gun)
Et ya da kofte (2 gun)
Balik ya da et turu yemezsem baklagil ya da sebze yemegi
Gece karnim cok ac uyaniyorum tuvalete kalktigimda. O zaman da 1 muz ya da yoksa baska meyve yiyorum.
Cok uzun zamandir nerdeyse ekmeksiz besleniyorum genelde sadece kahvaltida yiyorum bazen yemiyorum da. Basta zorlanabilirsin ama inan bu yediklerini zaten 2-3 saatte bir yemis oluyosun ve doyuyosun.
Seker hic kullanmiyorum acikcasi. Kacamak dediklerim soyle, hamurisi tarzi seylerden ayda bir günümüz oluyo orda yiyorum. Bir de canim isterse eger haftada bir sutlu tatli yiyorum.sen hiç tatlı
sen hiç tatlı tüketmiyormuşsun..
bir de ekmek gerçekten benim en büyük zaafım..her öğünde 3 dilim ekmek yiyorum o da en az
bir de meyve öğünü çok az...ben günde 4 tane meyve yiyorum kesin
hımm ben sana göre oburiks gibi yiyormuşum
normal bu şartlarda kilo almam
Seker hic kullanmiyorum acikcasi. Kacamak dediklerim soyle, hamurisi tarzi seylerden ayda bir günümüz oluyo orda yiyorum. Bir de canim isterse eger haftada bir sutlu tatli yiyorum.
Hamileyiz tabi ki canimiz biseyler istiyo. Hic yemeyelim olmaz diyemem cunku can bu istiyo. Benim en buyuk avantajim sanirim canimin cok cok fazla bisey cekmemesi.
Ama meyve konusunda dikkat et ne olur. Seker yukselebiliyo gebelikte. Ben en son 6-7 hafta once baktirdim aclik sekeri normaldi ama yukleme yaptircam 2-3 hafta sonra bakalim cikacak mi bisey.
Aynen canim benim.seker bebeklerimize de zarar bize de. Insallah guzel haberler alirsin moralinde duzelir hic korkma. Sonra guzel bi program yaparsin kendine. Haftada 3-4 gunde hafif yuruyus... dengelersin hiiic merak etme. Saglik olsun,agzimizin tadi olsun yeter ki.Şeker konusunda haklısın arkadaşım
hem ekmek hem meyve şeker yükseltiyor...
benim de 3-4 haftaya şeker yüklemesi var..
hamur işlerini çok seviyorum ama biraz kendimi sınırlayıp salataya yönelsem iyi olur..
Ben düşünüyorum canım hastane odasına abartmadan lohusa şerbeti bebek Kurabiyesi küçük şu şişeleri var ya onlardan susliycez kendimiz sadece 30 40 tane falan kurabiye ve çikolata yaptırmak istiyorum Allah nasip ederseKizlar birsey sormak istiyorum sizlere bebek hazirligi yaparken hastane odasi süslemesi ve ikramlik yapmayi düsünüyormusunuz? Yaparsiniz neler yaparsiniz düsündünüzmü özellikle ikramlik konusunda fikriniz nedir? Yada eger hastane icin birsey yapmayacaksaniz aile ici yada gelenlere dagitmak icin birsey yaptiracakmisiniz.. örnegin; hosgeldin bebek süsü gibi birsey??
Canım sakin üzülme Allah izniyle hicbirsey cikmiycak elini karnına koy El Musavvir zikir çek bol bol ayetel kürsi oku bol bol o testler kesinlik belirtmiyo ama sen uzulursen bebek strese girer zarari olur ayrıntılıyi bekle bakalım elinde değil biliyorum ama ne olur sakin ol Allah Korusun bebeklerimiziSlm kızlar ben cuma günü 4 lü test sonucumu aldım ve aftp risk oranım 1/356 çıktı yaşıma göre 2/250 bin altı risklimolduğunu söylesene dr tedbir olsun diye ayrıntılı ultrasonu erkene alalım dedi aranızda böyle bişey yaşayan varmı iki gündür ağlamaktan berbat olmuş haldeyim gözlerim sizce amniyosentezde yaptırmam gerekir mi kesin sonuç için kafam çok karışık
Bende aşağıda hissediyorum bana da ilk başta garip geldi göbek çevresi beklerken.sanirim kafa yukarda ayaklar asagidaArkadaslar herkese iyi pazarlar :) sanirim bende bebegimin hareketlerini hissetmeye basladim ikinci bebekte daha erken hissedilebilir diye biliyodum ama ilki gini 18. Haftada hissettim net sekilde. Sizin bebekleriniz nerede oynuyo benim sanki hep sol kasik tarafimda ve vajinama dogru vuruyo gibi geliyo cok asagida gibi geldi ya normal midir acaba oglumu gobegimin altinda hissediyodum sanirim bunun cinsiyetini bilmiyorum henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?