- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
Goktug ismi benimde favorim. Goktug zaten agir. Alp fazla gibi. Zehra nilde cok guzel.Kizlarrr kiz icin.zehra nil. Erkek.icin goktug alp isimleri nasil sizce 2 li olarak
Ben haftada çok nadir iki defa yiyorum bazen hiç yemiyorum üst üste iki hafta ama geneldr haftada birKızlar haftada kaç kez balık yiyorsunuz?ben bir kez bazen iki haftada bir olabiliyo. Balık yağı kullanmalı mıyım siz napıyosunuz?
Tmm cnm sagolGoktug ismi benimde favorim. Goktug zaten agir. Alp fazla gibi. Zehra nilde cok guzel.
Canım üzülme dicem ama üzüleceeksin yine de bilirim. Neyse yapcak bişey yok. Ama emin ol bişey çıkmıycak.kuzenimde de bütün testlerin sonucu aynı çıkmıştı amniyo sentez de yaptırmıştı ve daha ne testler... hep riskli çıktı ama ve lakin sonuç mükemmel çıktı:) içini ferah tutSlm kızlar ben cuma günü 4 lü test sonucumu aldım ve aftp risk oranım 1/356 çıktı yaşıma göre 2/250 bin altı risklimolduğunu söylesene dr tedbir olsun diye ayrıntılı ultrasonu erkene alalım dedi aranızda böyle bişey yaşayan varmı iki gündür ağlamaktan berbat olmuş haldeyim gözlerim sizce amniyosentezde yaptırmam gerekir mi kesin sonuç için kafam çok karışık
Sordumda yazmadı haftada bir yemeye çalış dediBen haftada çok nadir iki defa yiyorum bazen hiç yemiyorum üst üste iki hafta ama geneldr haftada bir
Tabi balık yağı doktor verdi ama kullanıyorum
Sende doktoruna sor istersen canım
Sağol canım dr da ultrason Da uzun uzun baktı bi aksilik göremedi ama yine de içim içimi yiyor oturduğum yerde bile yaşlar dökülüyorcanım çok erken sıkmışsın canını bu testler sadece riskleri hesaplıyor. biraz rahatla yaş sigara kullanımı kilo hepsi etkili faktörler. içini ferah tut detaylını çektir bi bakılsın. kendini yıpratmak için çok erken bebeğini de strese sokuyorsun biraz rahatlamaya çalış. bütün sonuçları al bi bakalım, genetik danışmanlığını falan al ondan sonrasını o zaman düşünürsün
İnşallah canım ya inş bişey çıkmaz sonuçlar iyi çıkar duanızda bizi de unutmayınCanım üzülme dicem ama üzüleceeksin yine de bilirim. Neyse yapcak bişey yok. Ama emin ol bişey çıkmıycak.kuzenimde de bütün testlerin sonucu aynı çıkmıştı amniyo sentez de yaptırmıştı ve daha ne testler... hep riskli çıktı ama ve lakin sonuç mükemmel çıktı:) içini ferah tut
Kızlar siz hangi balık yağını kullanıyorsunuz ? Ben en son 4-5 hafta önce balık yemiştim çok midem bulanmıştı ve kustum o yüzden yiyemiyorum balık. Doktoruma söylediğimde hayatında hiç balık yememiş insanlar var,balık yemeden doğum yapanlar var.Ben doğal olmayan şeyleri önermiyorum o yüzden balıktan alınan omega 3 ile hapını eş değer görmüyorum sadece kilo aldırır dedi ve hap yazmadı. Mide bulantın zamanla geçer balık yersin dedi. Ama içim rahat değil sizler ne kullanıyorsunuz ?
bende yaş riski 1:593... yani yaş riski bende de var ama Dr önemsemediği için söyleme gereği duymamış . Senin de böyle bi durum mu ki??İnşallah canım ya inş bişey çıkmaz sonuçlar iyi çıkar duanızda bizi de unutmayın
Evet aynen öyle bir durum canım bizim doktorda endişelenmemiz için elinden geleni yaptı sadece tedbir olsun diye ayrıntılı ultrasonu bir hafta öne aldı ama yine de endişelenmekten kendimi alamıyorum bebeğime bişey olmadın dan korkuyorumbende yaş riski 1:593... yani yaş riski bende de var ama Dr önemsemediği için söyleme gereği duymamış . Senin de böyle bi durum mu ki??
Cnm uzme kendini biliyorum ne kadar uzulme desekte uzuleceksin elinde degil bu ama ikili iyi ciktiysa buyuk ihtimal buda iyidir bebegin sagkli bence benim bi arkadasimin ikilinriskli cikmis ama bebegi saglikli yani lutfen uzme kendinide bebiside Rabbim saglik versin butun yavrularimiza saglikla hayirlisiyla almak nasip olsun kucagimizaEvet aynen öyle bir durum canım bizim doktorda endişelenmemiz için elinden geleni yaptı sadece tedbir olsun diye ayrıntılı ultrasonu bir hafta öne aldı ama yine de endişelenmekten kendimi alamıyorum bebeğime bişey olmadın dan korkuyorum
Arkadaslar herkese iyi pazarlar :) sanirim bende bebegimin hareketlerini hissetmeye basladim ikinci bebekte daha erken hissedilebilir diye biliyodum ama ilki gini 18. Haftada hissettim net sekilde. Sizin bebekleriniz nerede oynuyo benim sanki hep sol kasik tarafimda ve vajinama dogru vuruyo gibi geliyo cok asagida gibi geldi ya normal midir acaba oglumu gobegimin altinda hissediyodum sanirim bunun cinsiyetini bilmiyorum henuz
Bende aşağıda hissediyorum bana da ilk başta garip geldi göbek çevresi beklerken.sanirim kafa yukarda ayaklar asagida
Ya bana söylemedi bile Dr. Kendim karıştırdım karıştırdım buldum . Karıştırıca buluyo insan daha iyi bilirim doktordan ya o yüzden :)))) yaş yüksekse sadece korkma. Diğerleri yüksek olunca da korkulacak bişey yok gerçi. Yaş kaç bu arada?Evet aynen öyle bir durum canım bizim doktorda endişelenmemiz için elinden geleni yaptı sadece tedbir olsun diye ayrıntılı ultrasonu bir hafta öne aldı ama yine de endişelenmekten kendimi alamıyorum bebeğime bişey olmadın dan korkuyorum
Evet elimde değil maalesef canım iyi benim bebişim desem de zor ikili iyi çıkmıştır Rabbim bütün bebişlerimize sağlık sıhhat versin içinde benim prensesime de :"(Cnm uzme kendini biliyorum ne kadar uzulme desekte uzuleceksin elinde degil bu ama ikili iyi ciktiysa buyuk ihtimal buda iyidir bebegin sagkli bence benim bi arkadasimin ikilinriskli cikmis ama bebegi saglikli yani lutfen uzme kendinide bebiside Rabbim saglik versin butun yavrularimiza saglikla hayirlisiyla almak nasip olsun kucagimiza
Zamanında gittim ayrıntılı ultrasona. Herşey normal çıktı. Ense kalınlığı ve burun kemiği normalse daha önceki ultrasonlarında ,hiç boşuna germe kendini .Evet aynen öyle bir durum canım bizim doktorda endişelenmemiz için elinden geleni yaptı sadece tedbir olsun diye ayrıntılı ultrasonu bir hafta öne aldı ama yine de endişelenmekten kendimi alamıyorum bebeğime bişey olmadın dan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?