2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende çok şükür 1 haftadır hareketlerini hissediyorum özellikle bi kaç gündür daha net hissediyorum yatarken ve ayaklarımı uzatıp oturduğumda hareketleniiyo elimle hemen dokunuyorum ama duruyo elimi crkiyorum tekrar hareketleniyooynuyor benimle galiba

Kızlar haftada kaç kez balık yiyorsunuz?ben bir kez bazen iki haftada bir olabiliyo. Balık yağı kullanmalı mıyım siz napıyosunuz?

Kızlar haftada kaç kez balık yiyorsunuz?ben bir kez bazen iki haftada bir olabiliyo. Balık yağı kullanmalı mıyım siz napıyosunuz?
Ben haftada çok nadir iki defa yiyorum bazen hiç yemiyorum üst üste iki hafta ama geneldr haftada bir
Tabi balık yağı doktor verdi ama kullanıyorum
Sende doktoruna sor istersen canım

Kızlar siz hangi balık yağını kullanıyorsunuz ? Ben en son 4-5 hafta önce balık yemiştim çok midem bulanmıştı ve kustum o yüzden yiyemiyorum balık. Doktoruma söylediğimde hayatında hiç balık yememiş insanlar var,balık yemeden doğum yapanlar var.Ben doğal olmayan şeyleri önermiyorum o yüzden balıktan alınan omega 3 ile hapını eş değer görmüyorum sadece kilo aldırır dedi ve hap yazmadı. Mide bulantın zamanla geçer balık yersin dedi. Ama içim rahat değil sizler ne kullanıyorsunuz ?

Canım üzülme dicem ama üzüleceeksin yine de bilirim. Neyse yapcak bişey yok. Ama emin ol bişey çıkmıycak.kuzenimde de bütün testlerin sonucu aynı çıkmıştı amniyo sentez de yaptırmıştı ve daha ne testler... hep riskli çıktı ama ve lakin sonuç mükemmel çıktı:) içini ferah tut

Sağol canım dr da ultrason Da uzun uzun baktı bi aksilik göremedi ama yine de içim içimi yiyor oturduğum yerde bile yaşlar dökülüyor

İnşallah canım ya inş bişey çıkmaz sonuçlar iyi çıkar duanızda bizi de unutmayın

Kzlar lutfen yardim edin ben dusuk yaptm ve doktor bir sure hamile kalmamam gerektgini soyledi bizde korunuyoruz ama adetimin 3. Gunu ilskiye girdik dışarı bosaldi ustunden 16 gun gecti 3 idarar testi yaptm farkli gun ve saatlerde hepsi negatif ama kendi kendimi yiyorum o gun korunmadk diye sizce hamile olma ihtimalm var mi

İnşallah canım ya inş bişey çıkmaz sonuçlar iyi çıkar duanızda bizi de unutmayın
bende yaş riski 1:593... yani yaş riski bende de var ama Dr önemsemediği için söyleme gereği duymamış . Senin de böyle bi durum mu ki??

bende yaş riski 1:593... yani yaş riski bende de var ama Dr önemsemediği için söyleme gereği duymamış . Senin de böyle bi durum mu ki??
Evet aynen öyle bir durum canım bizim doktorda endişelenmemiz için elinden geleni yaptı sadece tedbir olsun diye ayrıntılı ultrasonu bir hafta öne aldı ama yine de endişelenmekten kendimi alamıyorum bebeğime bişey olmadın dan korkuyorum

Cnm uzme kendini biliyorum ne kadar uzulme desekte uzuleceksin elinde degil bu ama ikili iyi ciktiysa buyuk ihtimal buda iyidir bebegin sagkli bence benim bi arkadasimin ikilinriskli cikmis ama bebegi saglikli yani lutfen uzme kendinide bebiside Rabbim saglik versin butun yavrularimiza saglikla hayirlisiyla almak nasip olsun kucagimiza

Bende aşağıda hissediyorum bana da ilk başta garip geldi göbek çevresi beklerken.sanirim kafa yukarda ayaklar asagida

Benimde sağ kaşığa doğru oluyor hareketler. Bence de ayaklar asagida.Genelde de akşam 9 sıralarında uzanırken hissediyorum. Bugün sinemadada hissettim farklı olarak.

Ya bana söylemedi bile Dr. Kendim karıştırdım karıştırdım buldum . Karıştırıca buluyo insan daha iyi bilirim doktordan ya o yüzden :)))) yaş yüksekse sadece korkma. Diğerleri yüksek olunca da korkulacak bişey yok gerçi. Yaş kaç bu arada?

Evet elimde değil maalesef canım iyi benim bebişim desem de zor ikili iyi çıkmıştır Rabbim bütün bebişlerimize sağlık sıhhat versin içinde benim prensesime de :"(

Zamanında gittim ayrıntılı ultrasona. Herşey normal çıktı. Ense kalınlığı ve burun kemiği normalse daha önceki ultrasonlarında ,hiç boşuna germe kendini .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…