2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yaş 29 canım inşallah herşey yolundadır ya daha da çok var ayrıntılıya nasıl sabredicem bilmiyorum ‍

İnşallah canım dualarım seninle hayırlı haberlerinizi bekliyoruz...

Yaş 29 canım inşallah herşey yolundadır ya daha da çok var ayrıntılıya nasıl sabredicem bilmiyorum ‍
Yaşın benden küçük yahu 33üm ben. Aynı şekilde arkadaşım da 33 ve hamile. Onun da yaş riski çıkmış.doktor normal demiş. O ultrasona bile girmedi. Neyse anladın sen beni:))) kasma kendini de bebeği de çevredekileri de. Bişey yok çünkü sende

bense bunun yarısını bile yemiyorum 4 kilo aldım ya

Canım ben IMOM folikasit kullanıyorum içinde omega 3 B12 vs bir çok vitamin var. Kalsiyum ve demire başlayalı 1 hafta oldu. 2 haftada bir balık yiyorum. Çok sık da yenmiyor ya

Merhaba 20 haftadayim bebegimim hareketlerini yaklasik 1 haftadir hissediyordum ama bugun hic hissetmedim boyle olan var mi yani ne zamana kadar duzenli takip etmemiz gerek ki hareketlerini biraz kafaya taktim

Sağol canım ya içime su serpiliyor böyle şeyler dedikçe inşallah bişey yoktur ve herşey yolundadır dualarınızda bizi de unutmayın

Merhaba 20 haftadayim bebegimim hareketlerini yaklasik 1 haftadir hissediyordum ama bugun hic hissetmedim boyle olan var mi yani ne zamana kadar duzenli takip etmemiz gerek ki hareketlerini biraz kafaya taktim
Bende bi ara her gün hissettim. Sonra 3gun nerdeyse hiç hissetmedi. Hatta kizdim kendime çok yedim sıkıştı bebek diye ama sonra az Bisey buradayım dedi. Ben pek takmiyorum kafasına gore takilsin içerde yavrumuz

Bende bi ara her gün hissettim. Sonra 3gun nerdeyse hiç hissetmedi. Hatta kizdim kendime çok yedim sıkıştı bebek diye ama sonra az Bisey buradayım dedi. Ben pek takmiyorum kafasına gore takilsin içerde yavrumuz
Aslinda rahat olmak gerek ama ne bilim birden icime bi korku düştü

bense bunun yarısını bile yemiyorum 4 kilo aldım ya
Iste arkadasim tamamen bunye meselesi. Kimi bunye yemesede almaya meyilli oluyormus gebelikte. Ben ac kaldigimda kilo aliyorum normalde. O sebeple duzenli beslenmeye gayret ediyorum israrla. Ilk 3 ay 1.1 kg aldim 4. Ve 5.aylarda da 1.2-1.3 kg falan aldim aylik. Insallah bundan sonra da duzgun gider odem hastalik bi sorun olmazsa.

bir de doktorum ikizlerde daha çok kilo almak normal dedi ama inan bu kadar az yemeğe nasıl geldi bu 4 kilo şaştım kaldım. henüz 20. haftadayım üstelik. neyse sağlıklı olsunlar da gerisi fasa fiso.

Mrb kızlar bir şey paylaşmak vede ögrenmek istiyorum sizden hamile kaldıgınızı nsl anladınız?

Ben şu durumu yaşadım sizede sorayım dedim.
Geçen ay regl olmadım diye doktora gitmiştim bana hap verdi tarlusal içtim bitti bittikten 5 gün sonra regl oldum ve şu anda reglm biteli 5.gün ve ben reglden sonra hergünümü dolu dolu geçirdim reglden öncede lakin ilk defa böyle bişey başıma geldi sol kasıgımda agrı var başımda ağrıyor biraz gögüslerimde ara ara çok az agrı oluşuyor ve dün gece bu saatlerde yada yarım saat daha fazla da ola bilir wc ye gittigimde akıntı gelmiş nsl anlatsam berrak hafifte pembemsi bir renk var dı acaba diyorum yerleşme olabilir mi bilmiyorum nedense çok sevindim görünce hayırlısı inşllh rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Canımın içi bak doktor sana endişelencek bişey yok demiş.Tedbir amaçlı öne almış.Benim doktorumda öyle bak ayın 20 sinde gittik biz heryerini ölçtü tarttı bebek bi türlü dönmediğinden dolayı yüzünü ölçemedi 1 hafta sonu tekrar gelin bakıcam dedi benimde kafama girenler gözü körolasıca şeytan vesveseler başladı oturdum kaç saat ağladım bişeymi var niye öyle dedi bişey mi gördü banamı söylemiyo niye gelin dedi. sonra eşim hep kaydeder ultrason görüntülerini açtım dinledim doktor bebeğin gayet sağlıklı olduğunu gelişiminin iyi olduğunu pozisyonunun kötü olduğunu haftaya tekrar gelmemeizi söylüyor.Karıştırma başkasını.Bu yaptırdığımız testler olasılık belirtiyo kesinlik yok senin yaş vs.değerlerine göre şu kadar insanda görülme olasılığı şu değer diyo sağlıklı dese bile garanti değil bol bol dua et

Evet elimde değil maalesef canım iyi benim bebişim desem de zor ikili iyi çıkmıştır Rabbim bütün bebişlerimize sağlık sıhhat versin içinde benim prensesime de :"(
Ayy canım amiin sıkma canını seni çok iyi anlıyoruz neticede aynı şeyleri yaşıyoruz. Bebeklerimiz için endişe ediyoruz korkma içini ferah tut dua et bol bol rahatlarsın.

Kizlarrr kiz icin.zehra nil. Erkek.icin goktug alp isimleri nasil sizce 2 li olarak

İkiside güzel isimler .allah sağlıkla aldırsın kucağınıza bebişleri.

şu an düzenli takip için daha erken 25-26 dan sonra hergün düzenli hissedilmeye başlıyor zaten. yeri dah geniş olduğu için sürekli dönebiliyor ve içerdeki her hareket dışarı yansımıyor o sebeple her zaman hissedilmiyor. biraz büyüyüp yeri darlsın bak gör sen o tekmeleri

allah sizinle birlikte hamile kalmak isteyen herkesin sağlıkla hamile kalmasını nasip etsin inşallah. benim hamilelik belirtisi gibi bi durumum pek olmadı çünkü normalde de regl olurken bile öyle net belirtilerim yoktu . regl gecikince testte anladım. inşallah istediğin gibi bu belirtiler hamilelik belirtileridir.

Benim yerleşme kanamam beklenen adet tarihimden 1-2 gün önce olmuştu. Regl oluyorum zannetmiştim ancak 3 gün geçikince test yaptım ve pozitif çıktı. Seninki gibi açık pembeydi benimkide..Hayırlı haberlerini alırsın inş..

Öne almadı canım normal zamanda gittim. Senin risk oranını söyler misin bana. Bişeyi anlayamadım ben. 25 yaş altı risk aralığı başka 25 -30 yaş başka 30-35 başka ... vs. Senin bulunduğun yaş aralığından riskin daha mı yüksek o mu acaba sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…