Bence sen yine iyisin.. Ben 22. hafta içerisindeyim ve toplam 5,5 kilo almışım.. Şaka gibi..5.ayımızı dolduruyoruz neredeyse... ve 1.5 kilo alan hamilelere çok imreniyorum
kendimi fil gibi hissediyorum. Abur cuburu, çikolatayı tamamen bıraktım.. gün içinde acıkırsam kuru yemiş ve ya meyve yiyorum.
5 ayda 3 kilo almışım ama kilo depresyonuna girdim sanırım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Spora mı başlasam napsam.. bacaklarım çok kalınlaştı. Napmalıyım bunun için bilmiyorum.
Tamam hamileyiz kilo almak normal ama ben hayatımda bu kiloda olmadığım için garipsedim bu durmu.
59la başladım şu an 62yim.ama en son gittiğimde 62dim şimdi belki de 63üm
^ççççö$$ççç^öö
Ne için bu iğne canım çok şükür bak korkma artık sende doktorun iyi konuşmuş darısı başıma bende cuma gidicem ayrıntılı ya inş iyi şeyler duyarım amniyosentez yetiştirmek o güne canım çok sıkılıyor sabır ede ede sabır küpü oldum ya rabbi hayırlısıyla şu sıkıntılı günler geçsin diye stres mideme vurdu yine bide bebek sallanıyor herhalde bu hafta mide felaket oldu... İyi şeyler duyunca ümitleniyorum
160 idi 114 tl ye aldm cnm.indirimliCanım çok güzelmiş kaça aldın internetten mi aldın
Çok güzel miş :)160 idi 114 tl ye aldm cnm.indirimli
işte insan kafaya takıyorBence sen yine iyisin.. Ben 22. hafta içerisindeyim ve toplam 5,5 kilo almışım.. Şaka gibi..
Bir de ben çok dikkat ettim. Kilo aldıracak şeyler yemedim. Ona rağmen 5,5 kilo..
Bende şimdiden depresyona girdim.. Çok şişko olacağım, kilo alacağım diye..
Çok güzel miş :)
Vallahi canım 47 ile başladım 15 aralıkta tartıldığımda nasıl olduysam 53 olmuşum. 4 gün önce tartıldım Allaha şükür 1 kilo vermişim ama ben başta bişey yiyemeyince çok abartmıştım abur cuburu şimdi sıkıyorum bebeğe faydalı kiloma faydasız şeyler yemeye çalışıoyorum bakalım ne kadar başarılı olucem :)))Kızlar 60 oldum bu arada . 56-57 gibi başlamıştık. Kilo bende değil de bebişte sanki hep. Göbek var. Şuayip gibiyim :)) sizde nasıl durum??? Aşırı aşan ve ta hiç almayan????
5.ayımızı dolduruyoruz neredeyse... ve 1.5 kilo alan hamilelere çok imreniyorum
kendimi fil gibi hissediyorum. Abur cuburu, çikolatayı tamamen bıraktım.. gün içinde acıkırsam kuru yemiş ve ya meyve yiyorum.
5 ayda 3 kilo almışım ama kilo depresyonuna girdim sanırım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Spora mı başlasam napsam.. bacaklarım çok kalınlaştı. Napmalıyım bunun için bilmiyorum.
Tamam hamileyiz kilo almak normal ama ben hayatımda bu kiloda olmadığım için garipsedim bu durmu.
Canım maalesef zayıf hamileler daha çok kilo alıyomuş doktorum söylemişti öylede oldu 6 kilom var şimdidenben şuanda 59 kiloyum. Cok zayıftım ve cok hızlı aldım. Bu gidişle daha coooookkkk alırım
Bence sen yine iyisin.. Ben 22. hafta içerisindeyim ve toplam 5,5 kilo almışım.. Şaka gibi..
Bir de ben çok dikkat ettim. Kilo aldıracak şeyler yemedim. Ona rağmen 5,5 kilo..
Bende şimdiden depresyona girdim.. Çok şişko olacağım, kilo alacağım diye..
Bence rahatlayabilirsin sonuçta herhangi bir sey çıkmayıp Allah korusun kucagına aldıklarında şok olanlar var su an bence rahatla bebişinin alışverişini düşünnArkadaşlar benim 12 haftada ense kalınlığı yüksek çıkmıştı 2,7 ölçtü en yüksek doktor en düşük 2,1 ve beni çok korkuttu ama ikili testin temiz çıktı ve her ihtimale karşı 4lu test yaptırdı şimdi aradım test iyi çıktı sorun yok dedi size sormak istediğim yani ben artık rahat bir nefes alabilir miyim ultrasonda omurga burun kemiği herşey sağlıklı gözüktü beş aydır ağlamaktan yoruldum
yaz çocuğu olacak canım bunlara gerek yok boşuna para vermeyin.. oto koltuğunda taşınır bence. bu biraz sıcak olabilir.Kizlar ben bir sey sorcam.internette bu sekilde elyafli kadife.kundak diye satiliyo da.gerekli mi sizce almak lazim mi.bir de oto koltuğu puset bu ikisi ayni anda kullaniliyo di mi bebeki tasimak.icin.ayrica boyle bezden tasima.pusetleri oluyo ya onlara gerek olmaz.heralde di mi.gecen kaynanam.alcakti onlardan alma dedim.ama pek de bu konularda bilgim.yok
Canım maalesef zayıf hamileler daha çok kilo alıyomuş doktorum söylemişti öylede oldu 6 kilom var şimdiden
Kızlar detaylı ultrasondan geldim...
Bir iyi bir de kötü haberle
Beyindeki kistler yok olmuş bu iyi haber
kötü haber bağırsakta hala parlaklık var
ama tek başına anormali belirtisi sayılmıyor
üstümden yük kalktı
Doktor %99 sağlıklı olacak dedi.
bir de karından yapmak için iğne verdi..
spor yapmak olur tabi... hafif hareketlerle evde kendimiz de yapabiliriz, her gün yürüyüşlere çıkmamız gerekiyor. Ama biz napıyoruz??? evde / işte oturup yemek yiyoruzzz.... tatlılarr. hamur yemekleri.... ah ah.. bi de doymuyoruzben de 6 kilo aldım her yerim yusyuvarlak oldu....bu halde spor yapabiliyor muyuz?
kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor...
bir sürü gebelik kıyafeti kullanıyorum 1,5 aydır
5.ayımızı dolduruyoruz neredeyse... ve 1.5 kilo alan hamilelere çok imreniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?