2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bence sen yine iyisin.. Ben 22. hafta içerisindeyim ve toplam 5,5 kilo almışım.. Şaka gibi..
Bir de ben çok dikkat ettim. Kilo aldıracak şeyler yemedim. Ona rağmen 5,5 kilo..
Bende şimdiden depresyona girdim.. Çok şişko olacağım, kilo alacağım diye..

Canım bu bağırsakta parlaklık bebekte gelişim geriliği cüce kalma yada gebelik zehirlenmesi gibi durumlar için galiba
kendi doktoruma gideceğim
gebelik sonuna kadar karından iğne gerekiyormuş
ayrıntısını söylemedi.. ama başka anormali belirtisi yok
inşallah hepimize umut olur..
kötünün iyisi canım..
inşallah senin de yükün en yakın zamanda hafifler

işte insan kafaya takıyor
bi de kötü tarafı insan ne yapacağını bilmiyor.. tabi ki de bebeğimiz sağlıkla doğsun kilolar verilir bi şekilde. ama ben ilk defa bu kiloda olduğum için kabullenemiyorum bi türlü

Kızlar 60 oldum bu arada . 56-57 gibi başlamıştık. Kilo bende değil de bebişte sanki hep. Göbek var. Şuayip gibiyim :)) sizde nasıl durum??? Aşırı aşan ve ta hiç almayan????
Vallahi canım 47 ile başladım 15 aralıkta tartıldığımda nasıl olduysam 53 olmuşum. 4 gün önce tartıldım Allaha şükür 1 kilo vermişim ama ben başta bişey yiyemeyince çok abartmıştım abur cuburu şimdi sıkıyorum bebeğe faydalı kiloma faydasız şeyler yemeye çalışıoyorum bakalım ne kadar başarılı olucem :)))

Kizlar ben bir sey sorcam.internette bu sekilde elyafli kadife.kundak diye satiliyo da.gerekli mi sizce almak lazim mi.bir de oto koltuğu puset bu ikisi ayni anda kullaniliyo di mi bebeki tasimak.icin.ayrica boyle bezden tasima.pusetleri oluyo ya onlara gerek olmaz.heralde di mi.gecen kaynanam.alcakti onlardan alma dedim.ama pek de bu konularda bilgim.yok

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-23-18-26-58-1.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 41

ben de 6 kilo aldım her yerim yusyuvarlak oldu....bu halde spor yapabiliyor muyuz?
kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor...
bir sürü gebelik kıyafeti kullanıyorum 1,5 aydır

ben şuanda 59 kiloyum. Cok zayıftım ve cok hızlı aldım. Bu gidişle daha coooookkkk alırım
Canım maalesef zayıf hamileler daha çok kilo alıyomuş doktorum söylemişti öylede oldu 6 kilom var şimdiden

seninle neredeyse aynıyız ben de 6 kilo aldım...Ahhh içinizde en çok kilo alan benim...
keşke bu kadar yemeseydim :) çok pişmanım çokkk

Bence rahatlayabilirsin sonuçta herhangi bir sey çıkmayıp Allah korusun kucagına aldıklarında şok olanlar var su an bence rahatla bebişinin alışverişini düşünn

Kızlar benim için bu süreçte dua eden herkese çok teşekkür ediyorum..
İnşallah Rabbim herkesin evladını sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip eder.
İnşallah herkesin ayrıntılı ultrasonu, tahlilleri kontrolleri çok iyi çıkar..

tek derdimiz kilo almak olsun...

yaz çocuğu olacak canım bunlara gerek yok boşuna para vermeyin.. oto koltuğunda taşınır bence. bu biraz sıcak olabilir.

Canım maalesef zayıf hamileler daha çok kilo alıyomuş doktorum söylemişti öylede oldu 6 kilom var şimdiden

Valla doktorum eksi ile başladın eksiklerini tamamladın üstüne aldın, cok değil şimdilik diyo da, bende maaşallah hiç yemesemde kilo alıyorum sanki. Tartıdan uzaklaşma kararı aldım, artık tartılmıcam bi süre. Gerçi bebişler doğdukta sonra canımıza okuyacaklar uykusuzluktan yorgunluktan verdirecekler o kiloları bize :)

Çok çok çok sevindim rahatla artık sende bak ne güzel bebeğin sağlıklı çok şükür. Bu hafta güzel başladı herkes doktordan çok güzel haberler aldı hep böyle devam etsin inşallah sonuna kadar.

ben de 6 kilo aldım her yerim yusyuvarlak oldu....bu halde spor yapabiliyor muyuz?
kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor...
bir sürü gebelik kıyafeti kullanıyorum 1,5 aydır
spor yapmak olur tabi... hafif hareketlerle evde kendimiz de yapabiliriz, her gün yürüyüşlere çıkmamız gerekiyor. Ama biz napıyoruz??? evde / işte oturup yemek yiyoruzzz.... tatlılarr. hamur yemekleri.... ah ah.. bi de doymuyoruz
hamilelik sonuna kadar ne kadar alacağız acaba.. bi de bi yerde okumuştum. 7.aya kadar doktorlar hiç kilo almadan da hamileliğine devam edebiliyormuşsun. bi de bunu düşündükçe iyice aklım çıkıyor

o da bişii mi ben 54 le başladım şu an 61 im. Tam 7 kilo !!... Ve tamamı karnımda bu kilonun . Bİlmeyen birisi , bir aya kadar doğuracağımı düşünebilir :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…