2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Bir kere regli olmuyoruz, normalde bile reglimiz biraz gecikse hemen vücut şişip ödem yapıyor. hiç kilo almayanın bünyesi bizden değil, Ebru Şallı, Victoria Secret mankenleri onlar.. bizden halktan değil doğaüstü yaratıklar. Regli yok, kabızlık var, proteinden tiksinip karbonhidrat yemek var. Bebek 200 gr. eşide 200 gr. plesantası, suyu... bende ayna karşısında şoku yaşıyorum ama düşündükçe dahada çirkinleşiyorum

gayet iyisin aslında ama psikolojik olarak evet etkileniyoruz hele bu dönemde herşeyden etkileniyoruz. ben 60 kiloyla hamile kaldım dün gece tartıya çıktığımda 66ya dayandığımı gördüm. iki doğum yapan ablamdan biliyorum o kilolardan eser kalmıyo inşallah bebişlerle uğraşmaktan. sıkma canını

O bezden çanta gibi pusetlerden lütfen almayın yaa... çocuğun kafası içinde sağa sola sallanıp duruyor onda taşırken. Taa 20-25 yıl öncesinde vardı o taşıma yöntemi. Ben çok tehlikeli buluyorum. Hatta daha dün bir kadın kucağında taşıyordu bebeğini o çantanın içinde. Kolları yorulmuş olmalıki yukarı doğru hızla kaldırdı çantayı içim acıdı bebeğin beyni sarsılmıştır içinde...
Gösterdiğin kubdak battaniyeden oğluma almıştım ben. 3 aya kadar kullandım ama kış bebeğiydi benim oğlum.sonra hareketlenince rahat durmadı içinde. Bizimkiler yaz bebeği olacağı için bence kışa girdiğimizde astronot tulumlar daha kullanışlı olur

o da bişii mi ben 54 le başladım şu an 61 im. Tam 7 kilo !!... Ve tamamı karnımda bu kilonun . Bİlmeyen birisi , bir aya kadar doğuracağımı düşünebilir :S
bak canım bu bile iyi bişey.. bi de düşün popoya bacaklara falan alıyorsun kiloyu. bunu düşün ve mutlu ol
senin bebişin cinsiyeti ne? benim 5. ayım bitiyor ama karnım çok büyük değil. Hatta görenler aa 5 aylık mısın sen diyor şaşırarak.. ben de yarısı popomda diyorum

bende 60 la başladım 66 yım evet

haziran ayında bu kundağın kullanışlı olacağını sanmıyorum canım daha ince bişeyler bakabilrsin. pusetler oto koltuğu olarak kullanılıyor ama oturmaya başladıklarında onuda kullanamıyoruz tabi

Onun tam tersini de alan var sukretmwk lazimilk 3ayda 5kilo aldim hem de asiri yemem olmamasina ragmen. Tek tesellim o kilolarin daha cok gobekte olmasi. Simdiden karnim çıktı hayatimda gormedigim bu kiloda insan mutlu olur mu oluyo bebis sağolsun napalim

doğaüstü yaratıklar zaten yoksa kilo alarlardı bizim gibi dimii - diyelim biz sakinleşmemiz için
aynaya bakmıyorum zaten yüzüm dışında.. bacaklarıma hele hiç bakmak istemiyorum aman allahım hergün biraz daha büyüyorlar. Birisi onlara bebeğin bacakta değil karında büyüdüğünü anlatsın

Ben de iki aydır her gün içiyorum. Doktor bu ay da devam et dedi. Bence doktor ne derse onu yapmalıyız.

Bana da hergun ic demisti doktorum cnm.hatta 2 minik.kapsul al kahvaltidan sonra ayni anda dedi.hic balik.yiyemiyirum ben

ben ilk hamileliğimde hergün kullandım sadece o gün balık yediysen içmene gerek yok dedi. bu sefer doktor haftada bir balık yiyorsan omega 3 e gerek yok dedi. ama doktorun verdiyse ve balık yiyemiyorsan sürekli iç .

Ben içiyorum canım doktor yazdı hergün dedi

ben en başından beri hergün kullanıyorum, ceviz ve balık tüketemiyordum, ama şimdi ceviz yiyebiliyorum, günlük bir avuç kadar ceviz yersem omega3 kullanmıyorum, yada balık yersem almıyorum

Teşekkürler kızlar :) Dr bana balık ye diyo ısrarla ama ben ezelden de yiyemezdim , şimdi hiç yiyemiyorum. Hamilelikten önce Amwayin omega 3 ünü kullanıyordum ara sıra, şimdi hergün alıyorum . Arkadaşın drnun yaptığı yorum kafamı karıştırmıştı da

İnşallah canım... zaten tek u mudum doğumdan sonra vereceğimiz kilolar.. yoksa hiiiç çekilmez bu kilolar.. bi de emzirirken nasıl kilo vereceğiz? 1 ay sonra spora mı başlamak lazım napmak lazım ?

hiç bu kadar kiloyu bir arada görmemiştim sağlık olsun canım veririz inşallah onlarıda
aynen kuzum yaaa bende oyle telkın ediyorum kendimi ama iki haftada 2,5 kilo kadar alınca gecen doktorum şeker için dikkatli olmamı soyledi ekmeği pilavı vs kestı

ya kızlar benım haftaya pazartesi ayrıntılım nasıp olursa ama kendı doktorumuz bakmıyo dimi ona çunku doktorum bu ondan bi hafta önce gelmemei söyledi yani bu hafta ama ben randevu almadım nasıl olsa ayrıntılı var haftaya diye ama şimdi uyandım her ikisiinin aynı doktor olmadığına ne yapsam gitsem mi bugün yarın doktoruma

işte hepsi göbekte olursa sıkıntı değil... bi de başka yerlere de gittiğini düşün o kiloların.. düşünmek bile kötü... kilolara hayır! bebişlere evet!

Kızımız olacak :)

benim doktorum sadece haftada 1 2 balık ye dedi ama omega falan vermedi sadece decavit gynoferon bide clexane kullanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…