- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
spor yapmak olur tabi... hafif hareketlerle evde kendimiz de yapabiliriz, her gün yürüyüşlere çıkmamız gerekiyor. Ama biz napıyoruz??? evde / işte oturup yemek yiyoruzzz.... tatlılarr. hamur yemekleri.... ah ah.. bi de doymuyoruz
hamilelik sonuna kadar ne kadar alacağız acaba.. bi de bi yerde okumuştum. 7.aya kadar doktorlar hiç kilo almadan da hamileliğine devam edebiliyormuşsun. bi de bunu düşündükçe iyice aklım çıkıyor
maşallah sizeeBu da benim kız
Özel güngören hastanesinde 185 tl ve gayet gzl bakıyorum. Çok memnun kaldım
5.ayımızı dolduruyoruz neredeyse... ve 1.5 kilo alan hamilelere çok imreniyorum
kendimi fil gibi hissediyorum. Abur cuburu, çikolatayı tamamen bıraktım.. gün içinde acıkırsam kuru yemiş ve ya meyve yiyorum.
5 ayda 3 kilo almışım ama kilo depresyonuna girdim sanırım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Spora mı başlasam napsam.. bacaklarım çok kalınlaştı. Napmalıyım bunun için bilmiyorum.
Tamam hamileyiz kilo almak normal ama ben hayatımda bu kiloda olmadığım için garipsedim bu durmu.
59la başladım şu an 62yim.ama en son gittiğimde 62dim şimdi belki de 63üm
O bezden çanta gibi pusetlerden lütfen almayın yaa... çocuğun kafası içinde sağa sola sallanıp duruyor onda taşırken. Taa 20-25 yıl öncesinde vardı o taşıma yöntemi. Ben çok tehlikeli buluyorum. Hatta daha dün bir kadın kucağında taşıyordu bebeğini o çantanın içinde. Kolları yorulmuş olmalıki yukarı doğru hızla kaldırdı çantayı içim acıdı bebeğin beyni sarsılmıştır içinde...Kizlar ben bir sey sorcam.internette bu sekilde elyafli kadife.kundak diye satiliyo da.gerekli mi sizce almak lazim mi.bir de oto koltuğu puset bu ikisi ayni anda kullaniliyo di mi bebeki tasimak.icin.ayrica boyle bezden tasima.pusetleri oluyo ya onlara gerek olmaz.heralde di mi.gecen kaynanam.alcakti onlardan alma dedim.ama pek de bu konularda bilgim.yok
maşallah sizeeBu da benim kız
bak canım bu bile iyi bişey.. bi de düşün popoya bacaklara falan alıyorsun kiloyu. bunu düşün ve mutlu olo da bişii miben 54 le başladım şu an 61 im. Tam 7 kilo !!... Ve tamamı karnımda bu kilonun . Bİlmeyen birisi , bir aya kadar doğuracağımı düşünebilir :S
bende 60 la başladım 66 yım evetgayet iyisin aslında ama psikolojik olarak evet etkileniyoruz hele bu dönemde herşeyden etkileniyoruz. ben 60 kiloyla hamile kaldım dün gece tartıya çıktığımda 66ya dayandığımı gördüm. iki doğum yapan ablamdan biliyorum o kilolardan eser kalmıyo inşallah bebişlerle uğraşmaktan. sıkma canını
haziran ayında bu kundağın kullanışlı olacağını sanmıyorum canım daha ince bişeyler bakabilrsin. pusetler oto koltuğu olarak kullanılıyor ama oturmaya başladıklarında onuda kullanamıyoruz tabiKizlar ben bir sey sorcam.internette bu sekilde elyafli kadife.kundak diye satiliyo da.gerekli mi sizce almak lazim mi.bir de oto koltuğu puset bu ikisi ayni anda kullaniliyo di mi bebeki tasimak.icin.ayrica boyle bezden tasima.pusetleri oluyo ya onlara gerek olmaz.heralde di mi.gecen kaynanam.alcakti onlardan alma dedim.ama pek de bu konularda bilgim.yok
hiç bu kadar kiloyu bir arada görmemiştimbende 60 la başladım 66 yım evet
Onun tam tersini de alan var sukretmwk lazim5.ayımızı dolduruyoruz neredeyse... ve 1.5 kilo alan hamilelere çok imreniyorum
kendimi fil gibi hissediyorum. Abur cuburu, çikolatayı tamamen bıraktım.. gün içinde acıkırsam kuru yemiş ve ya meyve yiyorum.
5 ayda 3 kilo almışım ama kilo depresyonuna girdim sanırım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Spora mı başlasam napsam.. bacaklarım çok kalınlaştı. Napmalıyım bunun için bilmiyorum.
Tamam hamileyiz kilo almak normal ama ben hayatımda bu kiloda olmadığım için garipsedim bu durmu.
59la başladım şu an 62yim.ama en son gittiğimde 62dim şimdi belki de 63üm
Bir kere regli olmuyoruz, normalde bile reglimiz biraz gecikse hemen vücut şişip ödem yapıyor. hiç kilo almayanın bünyesi bizden değil, Ebru Şallı, Victoria Secret mankenleri onlar.. bizden halktan değil doğaüstü yaratıklar. Regli yok, kabızlık var, proteinden tiksinip karbonhidrat yemek var. Bebek 200 gr. eşide 200 gr. plesantası, suyu... bende ayna karşısında şoku yaşıyorum ama düşündükçe dahada çirkinleşiyorum
Yok yok en cok benimseninle neredeyse aynıyız ben de 6 kilo aldım...Ahhh içinizde en çok kilo alan benim...
keşke bu kadar yemeseydim :) çok pişmanım çokkk
Ben de iki aydır her gün içiyorum. Doktor bu ay da devam et dedi. Bence doktor ne derse onu yapmalıyız.
Bana da hergun ic demisti doktorum cnm.hatta 2 minik.kapsul al kahvaltidan sonra ayni anda dedi.hic balik.yiyemiyirum ben
ben ilk hamileliğimde hergün kullandım sadece o gün balık yediysen içmene gerek yok dedi. bu sefer doktor haftada bir balık yiyorsan omega 3 e gerek yok dedi. ama doktorun verdiyse ve balık yiyemiyorsan sürekli iç .
Ben içiyorum canım doktor yazdı hergün dedi
ben en başından beri hergün kullanıyorum, ceviz ve balık tüketemiyordum, ama şimdi ceviz yiyebiliyorum, günlük bir avuç kadar ceviz yersem omega3 kullanmıyorum, yada balık yersem almıyorum
İnşallah canım... zaten tek u mudum doğumdan sonra vereceğimiz kilolar.. yoksa hiiiç çekilmez bu kilolar.. bi de emzirirken nasıl kilo vereceğiz? 1 ay sonra spora mı başlamak lazım napmak lazım ?gayet iyisin aslında ama psikolojik olarak evet etkileniyoruz hele bu dönemde herşeyden etkileniyoruz. ben 60 kiloyla hamile kaldım dün gece tartıya çıktığımda 66ya dayandığımı gördüm. iki doğum yapan ablamdan biliyorum o kilolardan eser kalmıyo inşallah bebişlerle uğraşmaktan. sıkma canını
aynen kuzum yaaa bende oyle telkın ediyorum kendimi ama iki haftada 2,5 kilo kadar alınca gecen doktorum şeker için dikkatli olmamı soyledi ekmeği pilavı vs kestıhiç bu kadar kiloyu bir arada görmemiştimsağlık olsun canım veririz inşallah onlarıda
işte hepsi göbekte olursa sıkıntı değil... bi de başka yerlere de gittiğini düşün o kiloların.. düşünmek bile kötü... kilolara hayır! bebişlere evet!Onun tam tersini de alan var sukretmwk lazimilk 3ayda 5kilo aldim hem de asiri yemem olmamasina ragmen. Tek tesellim o kilolarin daha cok gobekte olmasi. Simdiden karnim çıktı hayatimda gormedigim bu kiloda insan mutlu olur mu oluyo bebis sağolsun napalim
bak canım bu bile iyi bişey.. bi de düşün popoya bacaklara falan alıyorsun kiloyu. bunu düşün ve mutlu ol
senin bebişin cinsiyeti ne? benim 5. ayım bitiyor ama karnım çok büyük değil. Hatta görenler aa 5 aylık mısın sen diyor şaşırarak.. ben de yarısı popomda diyorum
benim doktorum sadece haftada 1 2 balık ye dedi ama omega falan vermedi sadece decavit gynoferon bide clexane kullanıyorum benTeşekkürler kızlar :) Dr bana balık ye diyo ısrarla ama ben ezelden de yiyemezdim , şimdi hiç yiyemiyorum. Hamilelikten önce Amwayin omega 3 ünü kullanıyordum ara sıra, şimdi hergün alıyorum . Arkadaşın drnun yaptığı yorum kafamı karıştırmıştı da
Maşallah... evet kız çocuklarında karın biraz daha yaygın ve daha büyük oluyormuş... bende erkek. sivri oldu karnım ama büyük değil çok.Kızımız olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?