- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
Yok canim hepsi karinda da degil gecen gun nişana giderken kiyafetimi giyerken bu aci gercegi anladimdoktoruma da doguma yuvarlanarak gidecem bu gidisle deyince kadin guldu vitamini kestiişte hepsi göbekte olursa sıkıntı değil... bi de başka yerlere de gittiğini düşün o kiloların.. düşünmek bile kötü... kilolara hayır! bebişlere evet!
spor yapmak olur tabi... hafif hareketlerle evde kendimiz de yapabiliriz, her gün yürüyüşlere çıkmamız gerekiyor. Ama biz napıyoruz??? evde / işte oturup yemek yiyoruzzz.... tatlılarr. hamur yemekleri.... ah ah.. bi de doymuyoruz
hamilelik sonuna kadar ne kadar alacağız acaba.. bi de bi yerde okumuştum. 7.aya kadar doktorlar hiç kilo almadan da hamileliğine devam edebiliyormuşsun. bi de bunu düşündükçe iyice aklım çıkıyor
aynen kuzum yaaa bende oyle telkın ediyorum kendimi ama iki haftada 2,5 kilo kadar alınca gecen doktorum şeker için dikkatli olmamı soyledi ekmeği pilavı vs kestı
ya kızlar benım haftaya pazartesi ayrıntılım nasıp olursa ama kendı doktorumuz bakmıyo dimi ona çunku doktorum bu ondan bi hafta önce gelmemei söyledi yani bu hafta ama ben randevu almadım nasıl olsa ayrıntılı var haftaya diye ama şimdi uyandım her ikisiinin aynı doktor olmadığına ne yapsam gitsem mi bugün yarın doktoruma
Kızlar sizde kötü rüyalar görüyüromusunuz?bıktım artık ben bide en son bebeğimle ilgili gördüm birkaç gündür hareketlerinide pek hissetmeyince endişelendim
benim dr önermedi. bende gerek duymadım.Kızlar günaydın
Hamilelikte Tetanoz aşısı çok mu önemli
o da bişii miben 54 le başladım şu an 61 im. Tam 7 kilo !!... Ve tamamı karnımda bu kilonun . Bİlmeyen birisi , bir aya kadar doğuracağımı düşünebilir :S
Görüyorum bende cnm.gecen gece cok.kotu.kanamam.vardi.ruyamda.dusuk.yapıyordum o kadar korktum ki uyandim kalbim cok.fena.atiyoKızlar sizde kötü rüyalar görüyüromusunuz?bıktım artık ben bide en son bebeğimle ilgili gördüm birkaç gündür hareketlerinide pek hissetmeyince endişelendim
Canim 3 kilo gayet normal bende 3 kilo aldim iyi gidiyorum diye seviniyorum5.ayımızı dolduruyoruz neredeyse... ve 1.5 kilo alan hamilelere çok imreniyorum
kendimi fil gibi hissediyorum. Abur cuburu, çikolatayı tamamen bıraktım.. gün içinde acıkırsam kuru yemiş ve ya meyve yiyorum.
5 ayda 3 kilo almışım ama kilo depresyonuna girdim sanırım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Spora mı başlasam napsam.. bacaklarım çok kalınlaştı. Napmalıyım bunun için bilmiyorum.
Tamam hamileyiz kilo almak normal ama ben hayatımda bu kiloda olmadığım için garipsedim bu durmu.
59la başladım şu an 62yim.ama en son gittiğimde 62dim şimdi belki de 63üm
Yok yok en cok benim6yi daha 19.haftada aldım
bende sadece gynoferon kullanıyorum onun dışında günde iki defa magnezyum var başkada bişey vermedibenim doktorum sadece haftada 1 2 balık ye dedi ama omega falan vermedi sadece decavit gynoferon bide clexane kullanıyorum ben
yine yakın gidiyoruz 19 da 6 kiloHayır kesinlikle en çok ben 17. haftada 6. kilo
Hayırlısı olsun inşallah allah gönlüne göre versin canım hepsinin güzellikleri ayrı ayrı tabi. bende hep kızım olsun istemişimdir. ama cinsiyetini öğrendiğimde tabi oğlumada çok sevindim. bnde özendim 3 4 parça bişey aldım onlarıda hep büyük büyük almşım zaten. vakit var daha hepsi alınır inşallahHerekese iyi haftalar hanimlar :) bugun randevum var 18+1 olduk bakalim sagligimiz nasil cinsiyetini gosterecek mi cok heyecanliyim bir oglum var bir de kizim olmasini cok istiyorum tabi ama nasip oglumun burnunda mavi bir damar var arkasi erkek olcak diyolar biraz moralim bozulmuyo degil :) Allah hayirlisini versin insallah. Herkes biseyler aliyo ben daha hic baslayamadim valla ozeniyorum sizee ne guzel ciciler hazirlaklar yapiyosunuz masallah gule gule giysin butun bebisler
Canim ben de 18+1 im bugün, ayniyiz. Randevum haftaya pazartesi :) Insallah güzel haberlerle gel, bize fe bildirirsen sevinirim. Benim ilk bebis, oglum olacak. Annem bir seyler örüyor, bazi hediyeler gelmeye basladi ama kendim henüz baslamadim ben de :)Herekese iyi haftalar hanimlar :) bugun randevum var 18+1 olduk bakalim sagligimiz nasil cinsiyetini gosterecek mi cok heyecanliyim bir oglum var bir de kizim olmasini cok istiyorum tabi ama nasip oglumun burnunda mavi bir damar var arkasi erkek olcak diyolar biraz moralim bozulmuyo degil :) Allah hayirlisini versin insallah. Herkes biseyler aliyo ben daha hic baslayamadim valla ozeniyorum sizee ne guzel ciciler hazirlaklar yapiyosunuz masallah gule gule giysin butun bebisler
çalışınca zorunlu spor oluyor haklısın ben akşamları yiyerek bozuyorum o sporu zatenKızlar bende altı kilo vermiştim şuan bir ayda 2 sini geri aldım benimde karnım cıkmadı cok ama artık dışardan bakınca belli oluyor belimde bir kalınlaşma var cok dikkatimi çekiyor. Yanlarım dolmuş.Karnımdan cok midem cıktı gibi ilginç geliyortatilde baya kilo alırım heralde çalışınca zorunlu spor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?