2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
işte hepsi göbekte olursa sıkıntı değil... bi de başka yerlere de gittiğini düşün o kiloların.. düşünmek bile kötü... kilolara hayır! bebişlere evet!
Yok canim hepsi karinda da degil gecen gun nişana giderken kiyafetimi giyerken bu aci gercegi anladimdoktoruma da doguma yuvarlanarak gidecem bu gidisle deyince kadin guldu vitamini kesti

yapma ya..hiç kilo almamak mı...
imkansız
en iyisi yürüyüş işte de hava soğuk hasta olacam diye çıkamıyorum.

Kizlar ben baslarda 3 kilo vermistim asiri mide bulantilarindan, en son 12+3 te tartilmisim almamistim kilo. Haftaya pazartesi 19+0 olcam onca zaman gecti aldim mi almadim mi cok merak ediyorum. Evde de tarti yok

Arkadaşlar fazla endişe ediyorsunuz. İlk hamileliğimde doğru düzgün yemek yemezken 20 kg aldım. İnanın doğduktan sonra uykusuzluk emzirmek sürekli hareket bir seneyi bulmadı tombik halimden eser kalmadı. Hele bebiş çok hareketliyse. Bence keyfini çıkarın bir daha hiçbir bahane bu kadar kilolu olmamızın nedeni olmayacak.

Kilolarda aşırılık yok gibi. Bir iki isim var sadece:))) ama onlar da neredeyse sıfırdan başlamış yani olmayan kiloyla:) kimsenin bebeğinde de sorun yok. Rüya gibi maşallah bize

Kızlar bende altı kilo vermiştim şuan bir ayda 2 sini geri aldım benimde karnım cıkmadı cok ama artık dışardan bakınca belli oluyor belimde bir kalınlaşma var cok dikkatimi çekiyor. Yanlarım dolmuş.Karnımdan cok midem cıktı gibi ilginç geliyor tatilde baya kilo alırım heralde çalışınca zorunlu spor oluyor

Kızlar sizde kötü rüyalar görüyüromusunuz?bıktım artık ben bide en son bebeğimle ilgili gördüm birkaç gündür hareketlerinide pek hissetmeyince endişelendim

Canım benim ayrıntılıyı kendi doktorum yapacak.
Bazı doktorlar kendi yapıyor. Ama seninki öylemidir kesin bilemiyorum. Kendi de olabilir başkası da.

Kızlar sizde kötü rüyalar görüyüromusunuz?bıktım artık ben bide en son bebeğimle ilgili gördüm birkaç gündür hareketlerinide pek hissetmeyince endişelendim

Ben acayip acayip rüyalar görmeye başladım. Sabaha kadar kaç kere uyanıp dua edip tekrar yatıyom :)

Kızlar günaydın
Hamilelikte Tetanoz aşısı çok mu önemli
benim dr önermedi. bende gerek duymadım.

o da bişii mi ben 54 le başladım şu an 61 im. Tam 7 kilo !!... Ve tamamı karnımda bu kilonun . Bİlmeyen birisi , bir aya kadar doğuracağımı düşünebilir :S

bende sendenim.
55 ile başladım.
62lerdeydım gecen haftaya kadar.evde tartı var sürekli tartılıyorum...
işin kötüsü bacaktan alıyorum...

Görüyorum bende cnm.gecen gece cok.kotu.kanamam.vardi.ruyamda.dusuk.yapıyordum o kadar korktum ki uyandim kalbim cok.fena.atiyo
genelde sıçrayarak uyanıyorum.hormonlarin etkisi ve biraz da psikolojik sanirim.daha.once de kayiplarim oldugu.icin.cok.endiseliyim

Herekese iyi haftalar hanimlar :) bugun randevum var 18+1 olduk bakalim sagligimiz nasil cinsiyetini gosterecek mi cok heyecanliyim bir oglum var bir de kizim olmasini cok istiyorum tabi ama nasip oglumun burnunda mavi bir damar var arkasi erkek olcak diyolar biraz moralim bozulmuyo degil :) Allah hayirlisini versin insallah. Herkes biseyler aliyo ben daha hic baslayamadim valla ozeniyorum sizee ne guzel ciciler hazirlaklar yapiyosunuz masallah gule gule giysin butun bebisler

Canim 3 kilo gayet normal bende 3 kilo aldim iyi gidiyorum diye seviniyorum

Hayırlısı olsun inşallah allah gönlüne göre versin canım hepsinin güzellikleri ayrı ayrı tabi. bende hep kızım olsun istemişimdir. ama cinsiyetini öğrendiğimde tabi oğlumada çok sevindim. bnde özendim 3 4 parça bişey aldım onlarıda hep büyük büyük almşım zaten. vakit var daha hepsi alınır inşallah

Canim ben de 18+1 im bugün, ayniyiz. Randevum haftaya pazartesi :) Insallah güzel haberlerle gel, bize fe bildirirsen sevinirim. Benim ilk bebis, oglum olacak. Annem bir seyler örüyor, bazi hediyeler gelmeye basladi ama kendim henüz baslamadim ben de :)

çalışınca zorunlu spor oluyor haklısın ben akşamları yiyerek bozuyorum o sporu zaten izne kaçıncı haftada ayrılacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…