- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 35
Masallahhh Subhanallah Rabbim sonuna kadar hep iyi haberler vermeyi ve iyi haberler almayi nasip etsin hepimizeKilolarda aşırılık yok gibi. Bir iki isim var sadece:))) ama onlar da neredeyse sıfırdan başlamış yani olmayan kiloyla:) kimsenin bebeğinde de sorun yok. Rüya gibi maşallah bize
Kızlar sizde kötü rüyalar görüyüromusunuz?bıktım artık ben bide en son bebeğimle ilgili gördüm birkaç gündür hareketlerinide pek hissetmeyince endişelendim
Cok tesekkur ederimm insallah canim iyi haberler alırım tabiki haber vericem sizlere oyumu da kullanicam artik insallah:)) masallah ilk torun sanirim baska oluyor oglum her iki tarafin ilk torunu cok seviliyo sansli olacak oglusun:)Canim ben de 18+1 im bugün, ayniyiz. Randevum haftaya pazartesi :) Insallah güzel haberlerle gel, bize fe bildirirsen sevinirim. Benim ilk bebis, oglum olacak. Annem bir seyler örüyor, bazi hediyeler gelmeye basladi ama kendim henüz baslamadim ben de :)
Ağrısından değil canım Azerbaycandayım ve doktorum bahsetmedi ondan sordum
Sanırım hemen hemen herkes görüyor böyle rüyalar hormanlardan galibaBende bazen kan geldiğini görüyorum ama ufacık bir leke o zamanlar kötü oluyorum
Acayip etkileniyor insan rüyada olsa :)Ben acayip acayip rüyalar görmeye başladım. Sabaha kadar kaç kere uyanıp dua edip tekrar yatıyom :)
Kaybetme korkusu hepimizde var sanırım oda etkiliyo galibaGörüyorum bende cnm.gecen gece cok.kotu.kanamam.vardi.ruyamda.dusuk.yapıyordum o kadar korktum ki uyandim kalbim cok.fena.atiyo
genelde sıçrayarak uyanıyorum.hormonlarin etkisi ve biraz da psikolojik sanirim.daha.once de kayiplarim oldugu.icin.cok.endiseliyim
canım sakin ol stres yapma..İnşallah güzel sonuçlarla geleceksin.Kızlar nolur dua edin anmiyosentez sonuçlarım çıkmış İnşallah hayırlı haberler alırım Ağlıya Ağlıya gidiyorum nolur dua edin bebeğim iyi olsun Rabbim nolur evladımı bana sağlıkla bağışla....
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım dualarımız seninleKızlar nolur dua edin anmiyosentez sonuçlarım çıkmış İnşallah hayırlı haberler alırım Ağlıya Ağlıya gidiyorum nolur dua edin bebeğim iyi olsun Rabbim nolur evladımı bana sağlıkla bağışla....
Kızlar nolur dua edin anmiyosentez sonuçlarım çıkmış İnşallah hayırlı haberler alırım Ağlıya Ağlıya gidiyorum nolur dua edin bebeğim iyi olsun Rabbim nolur evladımı bana sağlıkla bağışla....
inşallah hayırlı haberlerle geleceksin canım stres yapmaKızlar nolur dua edin anmiyosentez sonuçlarım çıkmış İnşallah hayırlı haberler alırım Ağlıya Ağlıya gidiyorum nolur dua edin bebeğim iyi olsun Rabbim nolur evladımı bana sağlıkla bağışla....
Kaybetme korkusu hepimizde var sanırım oda etkiliyo galiba
Canim dualarim seninle iyi sonuclardir insallah, Allahim korusun. Lütfen derin nefes alip ver, sakin ol.Kızlar nolur dua edin anmiyosentez sonuçlarım çıkmış İnşallah hayırlı haberler alırım Ağlıya Ağlıya gidiyorum nolur dua edin bebeğim iyi olsun Rabbim nolur evladımı bana sağlıkla bağışla....
Bacak demeyin banaaa bacak demeyinn....benim dr önermedi. bende gerek duymadım.
bende sendenim.
55 ile başladım.
62lerdeydım gecen haftaya kadar.evde tartı var sürekli tartılıyorum...
işin kötüsü bacaktan alıyorum...
Canim aglama nolur hayirli haberlerle donecegine inaniyorum Allahim saglikla yavrunu sana bagislayacak bekliyoruz haberleriniKızlar nolur dua edin anmiyosentez sonuçlarım çıkmış İnşallah hayırlı haberler alırım Ağlıya Ağlıya gidiyorum nolur dua edin bebeğim iyi olsun Rabbim nolur evladımı bana sağlıkla bağışla....
Güzel haberlerle gelmeni nasip eylesin Rabbim inş arkadaşım. İçini ferah tut.Kızlar nolur dua edin anmiyosentez sonuçlarım çıkmış İnşallah hayırlı haberler alırım Ağlıya Ağlıya gidiyorum nolur dua edin bebeğim iyi olsun Rabbim nolur evladımı bana sağlıkla bağışla....
Şu Taramalar da bitse Allahın izniyle değmeyin keyfimizeKilolarda aşırılık yok gibi. Bir iki isim var sadece:))) ama onlar da neredeyse sıfırdan başlamış yani olmayan kiloyla:) kimsenin bebeğinde de sorun yok. Rüya gibi maşallah bize
Evet elimizden gelen bu kadar rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahKesinlikle kaybetme korkusu var, elimizden gelen herşeyi yapıyoruz her testini yaptırdık ilaçları alıyoruz, dikkatli davranıyoruz gerisi Allaha kalmış, allahın izniyle kavuşup sıkıca sarılcaz bebişlerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?