2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kilolarda aşırılık yok gibi. Bir iki isim var sadece:))) ama onlar da neredeyse sıfırdan başlamış yani olmayan kiloyla:) kimsenin bebeğinde de sorun yok. Rüya gibi maşallah bize
Masallahhh Subhanallah Rabbim sonuna kadar hep iyi haberler vermeyi ve iyi haberler almayi nasip etsin hepimize

Kızlar sizde kötü rüyalar görüyüromusunuz?bıktım artık ben bide en son bebeğimle ilgili gördüm birkaç gündür hareketlerinide pek hissetmeyince endişelendim

Bende bazen kan geldiğini görüyorum ama ufacık bir leke o zamanlar kötü oluyorum

Cok tesekkur ederimm insallah canim iyi haberler alırım tabiki haber vericem sizlere oyumu da kullanicam artik insallah:)) masallah ilk torun sanirim baska oluyor oglum her iki tarafin ilk torunu cok seviliyo sansli olacak oglusun:)

Ağrısından değil canım Azerbaycandayım ve doktorum bahsetmedi ondan sordum

kızlar tetanoz aşısını benim doktorum söylemeden ben sordum,sağlık ocağından çağırıyorlar ne yapayım dedim. Son 5 sene içinde tetanoz vurulmadıysan,vurulmalısın dedi. Allah korusun virüs kapılırsa ölüme kadar bile gidiyormuş sonu. sağlık bakanlığı bu duruma çok önem verdiği için artık ücretsiz dedi.Bence varsa imkanınız daha önce de yaptırmadıysanız yaptırın.

kardelen2558 senin aldığın takımı dün bende görmüştüm hatta fiyatı çok uygun geldi.Klasik hastane çıkışlarının iki katı kıyafet var nerdeyse. Eğer dokusunu beğendiysen ve bu cumartesi bizim bebiş gösterirse cinsiyetini bende almak istiyorum

Kaybetme korkusu hepimizde var sanırım oda etkiliyo galiba

canım sakin ol stres yapma..İnşallah güzel sonuçlarla geleceksin.

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım dualarımız seninle

Güzel haberlerle gel canım, Allah büyüktür hayırlısıyla güzel çıkacak

inşallah hayırlı haberlerle geleceksin canım stres yapma

Kaybetme korkusu hepimizde var sanırım oda etkiliyo galiba

Kesinlikle kaybetme korkusu var, elimizden gelen herşeyi yapıyoruz her testini yaptırdık ilaçları alıyoruz, dikkatli davranıyoruz gerisi Allaha kalmış, allahın izniyle kavuşup sıkıca sarılcaz bebişlerimize

Canim dualarim seninle iyi sonuclardir insallah, Allahim korusun. Lütfen derin nefes alip ver, sakin ol.

benim dr önermedi. bende gerek duymadım.

bende sendenim.
55 ile başladım.
62lerdeydım gecen haftaya kadar.evde tartı var sürekli tartılıyorum...
işin kötüsü bacaktan alıyorum...
Bacak demeyin banaaa bacak demeyinn.... bu bacaklar zaten hamileliği yanlış anlamış. göbek yerine onlar büyüyorlar

Canim aglama nolur hayirli haberlerle donecegine inaniyorum Allahim saglikla yavrunu sana bagislayacak bekliyoruz haberlerini

Bir aydır devlette sürünüyorum resmen. bu süre zarfında iki kez de ultrasona girdim birisi de detaylı güyaa. Kim detaylı diyebilirse 2-3 dk lık bakmaya o da muamma. Her neyse bir aydan sonra ilk kez görcem bende minnak kızımı yarın inş. Heyecanlıyım. Annem de bebişi görmeye geldi 15 tatili fırsat bilip inşallah yarın güzel haberlerle gelirim bende. Dualarım hepimiz için

Güzel haberlerle gelmeni nasip eylesin Rabbim inş arkadaşım. İçini ferah tut.

Evet elimizden gelen bu kadar rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…