ben suanda 67 kiloyum :) zaten idealim 60 dı boyum 166 hamilelik öncesi 68 olmuştum kurum içinde sınavım vardı ona çalışırken baya bi almıştım. Galiba hamile kaldığımda 66,5 falandım çok şükür hamilelikte sınavda halloldu.
Aynen ya biz nasil besleniyoruz acabaBen şokkkk500 grammı aldın sadece, iyimiş. Ben nasıl besleniyorum acaba
Ben şokkkk500 grammı aldın sadece, iyimiş. Ben nasıl besleniyorum acaba
Onunda yarısı bebeğin kilosu de metabolizma iştee napalım. 250 gr almış kız yaa.Hamilelikte su içsen yarar dedi doktor ben 15 günde 3 kilo aldım yaaa.Aynen ya biz nasil besleniyoruz acaba
Onunda yarısı bebeğin kilosu de metabolizma iştee napalım. 250 gr almış kız yaa.Hamilelikte su içsen yarar dedi doktor ben 15 günde 3 kilo aldım yaaa.
Tuzu azalt canım suyu içiyosun iyi maşallah bende ayaklarım sürekli oturmaktan sıkıyo ayakkabı bot çizme giydiysem bide akşam biyere oturmaya gidelim eve giderken fermuarı çekilmiyor.Ellerim şişiyo yüzük sıkıyoİnanırım, cunku ben bazen acken bile bi önceki günden fazla cıkabiliyorum. Nasıl bir potansiyel varsa artık. Ki ben hayatım boyunca hep 45-50 olmusumdur. Suyu zaten hiç içmediğim kadar cok içiyorum artık enfeksiyon olmamak için.
Birde işteyken cok yoğun bir gün gecirirsem ellerim ve ayaklarım şişiyo bazenödem herhalde. Bilemedim.
Bakalım daha neler görücz :)
adı ney bılmıyorum ama netten baktıgım kadarıyla benımkıyle aynı ben çok memnunum krem içerisinde simli olan benimkikızlar hamilelikle alakasız bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
Evinde çimstone tezgah kullanan var mı? Ya da bu konu hakkında fikri olan..
Şimdi bizim bir ev işimiz var Allah izin verirse de ,ben çok methini duydum bu tezgahın,üstelik çok da güzel renk seçenekleri var.Ama granitle epey fiyat farkı var (metrede 350 tl falan) ,buna rağmen mermerci çok da kullanışlı birşey değil yapay birşey dedi kafamı karıştırdı.. Sadece görüntüye aldanmayayım diyorum ama çimstone u görünce granitleri de birtürlü beğenemiyorum.
spor yapmak olur tabi... hafif hareketlerle evde kendimiz de yapabiliriz, her gün yürüyüşlere çıkmamız gerekiyor. Ama biz napıyoruz??? evde / işte oturup yemek yiyoruzzz.... tatlılarr. hamur yemekleri.... ah ah.. bi de doymuyoruz
hamilelik sonuna kadar ne kadar alacağız acaba.. bi de bi yerde okumuştum. 7.aya kadar doktorlar hiç kilo almadan da hamileliğine devam edebiliyormuşsun. bi de bunu düşündükçe iyice aklım çıkıyor
Hastanenin alt kısmından aldık randevuyu ama bu hafta kendı bakıcak olsa cağırırmıydı acaba ben arıyım bi olmadıCanım benim ayrıntılıyı kendi doktorum yapacak.
Bazı doktorlar kendi yapıyor. Ama seninki öylemidir kesin bilemiyorum. Kendi de olabilir başkası da.
Tuzu azalt canım suyu içiyosun iyi maşallah bende ayaklarım sürekli oturmaktan sıkıyo ayakkabı bot çizme giydiysem bide akşam biyere oturmaya gidelim eve giderken fermuarı çekilmiyor.Ellerim şişiyo yüzük sıkıyo
adı ney bılmıyorum ama netten baktıgım kadarıyla benımkıyle aynı ben çok memnunum krem içerisinde simli olan benimki
canım bi öncekinde otuz kg alınca böyle temkinli gidiyorum :)Ben şokkkk500 grammı aldın sadece, iyimiş. Ben nasıl besleniyorum acaba
bide mide bulantısı yüzünden vermiştim onları aldımOnunda yarısı bebeğin kilosu de metabolizma iştee napalım. 250 gr almış kız yaa.Hamilelikte su içsen yarar dedi doktor ben 15 günde 3 kilo aldım yaaa.
Günaydın kızlar, hamile kıyafeti almaya başladınız mı? ben artık pijamalarımdan çok rahatsız olmaya başladım uyurken. Elbisede almak istiyorum, çok daha rahat hissediyorum
aynı boydayız ama ben şuan 77,5 kiloyum :))
Mrb cnm ben elbise olarak bunu aldim.baska pijama takimi da aldim cok rahat oluyo.ayrica kompedan da indirim vardi kizlar lohusa pijamalari yuz kusur lira dan 25 30 tl ye inmisti.3 takim da ondan aldim.gecen hafta.yazlik püfür püfür cok rahatlar
5.ayımızı dolduruyoruz neredeyse... ve 1.5 kilo alan hamilelere çok imreniyorum
kendimi fil gibi hissediyorum. Abur cuburu, çikolatayı tamamen bıraktım.. gün içinde acıkırsam kuru yemiş ve ya meyve yiyorum.
5 ayda 3 kilo almışım ama kilo depresyonuna girdim sanırım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Spora mı başlasam napsam.. bacaklarım çok kalınlaştı. Napmalıyım bunun için bilmiyorum.
Tamam hamileyiz kilo almak normal ama ben hayatımda bu kiloda olmadığım için garipsedim bu durmu.
59la başladım şu an 62yim.ama en son gittiğimde 62dim şimdi belki de 63üm
Kizlar ben bir sey sorcam.internette bu sekilde elyafli kadife.kundak diye satiliyo da.gerekli mi sizce almak lazim mi.bir de oto koltuğu puset bu ikisi ayni anda kullaniliyo di mi bebeki tasimak.icin.ayrica boyle bezden tasima.pusetleri oluyo ya onlara gerek olmaz.heralde di mi.gecen kaynanam.alcakti onlardan alma dedim.ama pek de bu konularda bilgim.yok
canım bi öncekinde otuz kg alınca böyle temkinli gidiyorum :)
Şu Temkinlerinden bizede bahset bak çok dua ederiz sana ne yiyon sen bacım 500 gr ne laaacanım bi öncekinde otuz kg alınca böyle temkinli gidiyorum :)
Çok sağol canim. Hepimizinki sağlıkla giysin insallahÇok güzeller canım güzel günlerde giysin kızın.
Canım benim de kalpte parlaklık var seni anlıyorum bizim için çok zor. Ama kaybolacaklar ve bebislerimzi sağlıklı olarak gelecek dünyaya insaallahCanım bu bağırsakta parlaklık bebekte gelişim geriliği cüce kalma yada gebelik zehirlenmesi gibi durumlar için galiba
kendi doktoruma gideceğim
gebelik sonuna kadar karından iğne gerekiyormuş
ayrıntısını söylemedi.. ama başka anormali belirtisi yok
inşallah hepimize umut olur..
kötünün iyisi canım..
inşallah senin de yükün en yakın zamanda hafifler
ben de zayıf hamilelerdenim o yüzden 8 buçuk kilo aldım ama tatlı krizlerim var ve kendimi tutamiyorumCanım maalesef zayıf hamileler daha çok kilo alıyomuş doktorum söylemişti öylede oldu 6 kilom var şimdiden
Allah gönlüne göre versin ama öncelikle sağlıklı evlat versin canim haberlerini bekliyoruzHerekese iyi haftalar hanimlar :) bugun randevum var 18+1 olduk bakalim sagligimiz nasil cinsiyetini gosterecek mi cok heyecanliyim bir oglum var bir de kizim olmasini cok istiyorum tabi ama nasip oglumun burnunda mavi bir damar var arkasi erkek olcak diyolar biraz moralim bozulmuyo degil :) Allah hayirlisini versin insallah. Herkes biseyler aliyo ben daha hic baslayamadim valla ozeniyorum sizee ne guzel ciciler hazirlaklar yapiyosunuz masallah gule gule giysin butun bebisler
Canım dua ediyorum sana ağlama güzel haberler alacaksın inşallah. Bizi unutma haberdar etKızlar nolur dua edin anmiyosentez sonuçlarım çıkmış İnşallah hayırlı haberler alırım Ağlıya Ağlıya gidiyorum nolur dua edin bebeğim iyi olsun Rabbim nolur evladımı bana sağlıkla bağışla....
Amiiin canım cemicümlemize inşallah hadi güzel Allahım darısı ayrıntılıya.....Doktor organlarına bakarken ben yüzü yuvarlak falan diyodum o hemen atladı ilerleyen haftalarda söylicem kime benzediğini dedi.Yüzüklerime veda ettim zaten, takmıyorum cunku cıkarmak büyük ızdıraplı oluyo.
4 lü sonucun içinde gözün aydın canım. Sıra ayrıntı ultrasonda. Biz gectiğimiz cuma atlattık güzel haberlerle, darısı herkesin başına. Bu arada cidden kime benzediği belli oluyor o ayrıntılıda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?