2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Ben şokkkk 500 grammı aldın sadece, iyimiş. Ben nasıl besleniyorum acaba

natal klinikte ahmet yılmaza giden kimdi ? şimdi detaylı için 7 şubata randevu aldım o doktordan :) inşallah güzel geçer şimdi günler geçmek bilmez

Onunda yarısı bebeğin kilosu de metabolizma iştee napalım. 250 gr almış kız yaa.Hamilelikte su içsen yarar dedi doktor ben 15 günde 3 kilo aldım yaaa.

İnanırım, cunku ben bazen acken bile bi önceki günden fazla cıkabiliyorum. Nasıl bir potansiyel varsa artık. Ki ben hayatım boyunca hep 45-50 olmusumdur. Suyu zaten hiç içmediğim kadar cok içiyorum artık enfeksiyon olmamak için.
Birde işteyken cok yoğun bir gün gecirirsem ellerim ve ayaklarım şişiyo bazen ödem herhalde. Bilemedim.
Bakalım daha neler görücz :)

Tatlı hamiş arkadaşalrım tatlı bebişlerrrr.Doktor aradı şimdi Allahıma çok şükür temiz çıktı 4'lü taramamız. Rabbim hep güzel haberler versin hepimize Hayırlısıyla sağ salim alalım bebişleri kucağımıza Maşaallah Tebarekallah

kızlar hamilelikle alakasız bir konuda fikrinizi almak istiyorum.

Evinde çimstone tezgah kullanan var mı? Ya da bu konu hakkında fikri olan..
Şimdi bizim bir ev işimiz var Allah izin verirse de ,ben çok methini duydum bu tezgahın,üstelik çok da güzel renk seçenekleri var.Ama granitle epey fiyat farkı var (metrede 350 tl falan) ,buna rağmen mermerci çok da kullanışlı birşey değil yapay birşey dedi kafamı karıştırdı.. Sadece görüntüye aldanmayayım diyorum ama çimstone u görünce granitleri de birtürlü beğenemiyorum.

Tuzu azalt canım suyu içiyosun iyi maşallah bende ayaklarım sürekli oturmaktan sıkıyo ayakkabı bot çizme giydiysem bide akşam biyere oturmaya gidelim eve giderken fermuarı çekilmiyor.Ellerim şişiyo yüzük sıkıyo

adı ney bılmıyorum ama netten baktıgım kadarıyla benımkıyle aynı ben çok memnunum krem içerisinde simli olan benimki

Canım benim ayrıntılıyı kendi doktorum yapacak.
Bazı doktorlar kendi yapıyor. Ama seninki öylemidir kesin bilemiyorum. Kendi de olabilir başkası da.
Hastanenin alt kısmından aldık randevuyu ama bu hafta kendı bakıcak olsa cağırırmıydı acaba ben arıyım bi olmadı

Yüzüklerime veda ettim zaten, takmıyorum cunku cıkarmak büyük ızdıraplı oluyo.
4 lü sonucun içinde gözün aydın canım. Sıra ayrıntı ultrasonda. Biz gectiğimiz cuma atlattık güzel haberlerle, darısı herkesin başına. Bu arada cidden kime benzediği belli oluyor o ayrıntılıda :)

adı ney bılmıyorum ama netten baktıgım kadarıyla benımkıyle aynı ben çok memnunum krem içerisinde simli olan benimki

Bende beyaz içi krem-cappucino simli istiyorum.Mutfak dolaplarım cappucino-beyaz olacağı için hiçbir graniti yakıştıramıyorum mutfağa.
Sıcak birşey koyulmaması en kötü yanıymış sanırım,sen koyuyor musun?

Onunda yarısı bebeğin kilosu de metabolizma iştee napalım. 250 gr almış kız yaa.Hamilelikte su içsen yarar dedi doktor ben 15 günde 3 kilo aldım yaaa.
bide mide bulantısı yüzünden vermiştim onları aldım

Günaydın kızlar, hamile kıyafeti almaya başladınız mı? ben artık pijamalarımdan çok rahatsız olmaya başladım uyurken. Elbisede almak istiyorum, çok daha rahat hissediyorum

beni de eşofmanlar rahatsız edior artık. normalde 2 aydır hamile kıyafeti giyiyorum evde de şimdilik hamile taytı ile idare ediyorum. herhalde yakında eşimin eşofmanlarından kullnamaya başlarım

aynı boydayız ama ben şuan 77,5 kiloyum :))

bende 78 kiloyum. 3 kilo almıştım geçen ay bu ay ne olacak bilmiyorum.evdeki baskül bozuldu tamda bozulacak zamanı buldu.

kompedana bakayım bende . lohusa pijamaları biraz pahalı oluyor

10-12 kilo alan biri 40 gün içinde eski kilosuna geri döner o sebeple kilolara pek takılmayın bence. tabiki sağlıklı beslenmek en önemlisi ama arada kaçamaklarda bizim hakkımız bence.

tabi yürüyüş yaparsak bu saatten sonra hem kilo alımız normal seyrinde gider hemde inşallah doğumlarımız daha kolay olur.

bezden pusetler bence hiç kullanışlı değil oto koltuğu ve puset aynı oluyor en kolay onla taşınıyor bebek. kadife kundaklar bizim yaz bebişlerine fazla gelir herhalde.

canım bi öncekinde otuz kg alınca böyle temkinli gidiyorum :)

yaaa 30 kilomuuuu, heralde bende okadar alıcam. Eee bari nasıl dikkat ediyosun yemiyomusun napıyosun onları söylede bizde temkinli gidelim? sen hiç almadın bebek nasılmıs kilosu falan? Sen daha tecrubelisin, benım ilk bebeğim, biraz ipucu lütfen. Sanki ben almayınca bebekte almıcakmıs gibi geliyo, nasıl bir inanışsa artık benimki :)

Çok güzeller canım güzel günlerde giysin kızın.
Çok sağol canim. Hepimizinki sağlıkla giysin insallah

Canım benim de kalpte parlaklık var seni anlıyorum bizim için çok zor. Ama kaybolacaklar ve bebislerimzi sağlıklı olarak gelecek dünyaya insaallah

Canım maalesef zayıf hamileler daha çok kilo alıyomuş doktorum söylemişti öylede oldu 6 kilom var şimdiden
ben de zayıf hamilelerdenim o yüzden 8 buçuk kilo aldım ama tatlı krizlerim var ve kendimi tutamiyorum

Allah gönlüne göre versin ama öncelikle sağlıklı evlat versin canim haberlerini bekliyoruz

Canım dua ediyorum sana ağlama güzel haberler alacaksın inşallah. Bizi unutma haberdar et

Amiiin canım cemicümlemize inşallah hadi güzel Allahım darısı ayrıntılıya.....Doktor organlarına bakarken ben yüzü yuvarlak falan diyodum o hemen atladı ilerleyen haftalarda söylicem kime benzediğini dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…