2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Canım cok teşekkür ederim ben de kullanisliligini çok beğendim.. sende varmış zaten ben de ikinci bebek olsa almazdım. Boşuna masraf. Güzel günlerde kullan sen de insallah
 
Çok sağol canım sorayım bi
 
Kızlar ben bugün detaylı ultrasona girdim. Devlete gittim doktoru övmüşlerdi. Bebeğim iyi çok şükür ama kanama riskim varmış. Doktor " Parsiyel previadan dolayı riskli gruptasın. Senden kan süzerek beslenmesini sağlayan plesanta aşağı doğum kanalını kapatacak şekilde duruyor, yatak istirahati vermemiz lazım. Ayakta durmaman lazım. Sana sürpriz bir şekilde kanaman olabilir, olursa ne kadar kanaman olmuş tahlil yapmamız lazım. Çoksa kan takviyesi yapılır." dedi. Açıkçası korktum ve üzüldüm. Sürekli yatmana gerek yok ama hayatını kısıtla dedi. Kesinlikle sezeryan olması lazımmış ve doğum sancılarım başlamadan alınması lazımmış. 15 dakka falan sürdü işlem. Öncesinde de 40 dakka kadar genel bilgilendirme yaptı. Özele de gitsem mi bilemiyorum. Canım sıkıldı baya.
 
Canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah temiz çıkar sonuçların..
 
ya bunların farklıları var ben nıhalesız kullanmıyorum dıkkat ettım yanı yanlıslıkla yemek yaparken tavanın deymış orası sararmıstı asırı sıcaktan dıkkat etmek gerekıyor granıtler cok pahalı ayrıca hep koyu renk temızlıgı cok seven bırıysen asla rahat edemessın granıtte
 
Kızlar kendi doktoruma gittim az önce akıntım için. Kaşıntı yapıyodu.Fitil verdi. Şimdiye kadar ilaç kullanmamıştım. Şimdi mecburen kullanacağım. Biraz üzüldüm.
 
natal klinikte ahmet yılmaza giden kimdi ? şimdi detaylı için 7 şubata randevu aldım o doktordan :) inşallah güzel geçer şimdi günler geçmek bilmez
Bende ahmet yılmaza aldım 31ocakta benimde bi arkadaş ona gidiyor ama benm yengem iki doğumunuda onda yaptı o yüzden biliyorum çok iyi bir doktordur..
 
kilolar önemli tabi ki de ama kızlar bişey soracam ben hala hissedemiyorum bebişimi alalh aşkınıza siz nasıl hissediyosunuz zayıf bi yapıyada sahibim göbek desen ben demesem hamileyim hala kimse anlamıyor e olduk 19 haftalık.
ya da hareketleri anlmaıyor muyum sizinkilerin hareketi nasıl neye benziyor yani ben diyorum sanırım bağırsak hareketi karnımdır bilmem ne
 
kilolar önemli tabi ki de ama kızlar bişey soracam ben hala hissedemiyorum bebişimi allah aşkınıza siz nasıl hissediyosunuz zayıf bi yapıyada sahibim göbek desen ben demesem hamileyim hala kimse anlamıyor e olduk 19 haftalık.
ya da hareketleri anlmaıyor muyum sizinkilerin hareketi nasıl neye benziyor yani ben diyorum sanırım bağırsak hareketi karnımdır bilmem ne
 

Biz de taşınırken söylemişlerdi de tercih etmemiştim. Dolaplarım krem yaptırmıştım. Country tarzı.graniti de kahveli seçtim.istersen foto atarım.Çünkü simli sevmediğim için. Ama çok tercih ediliyo artık.
He bir de tenizlik hastaları granitlerin temizlendiğini anlamıyolarmış :)
 
evet 58 le başlayan hamilelik serüveni 88 le bitmişti 2014 temmuzda . Her hamilelik farklı oluyor onda bulantı falan yoktu hapur hupur yiyodum bide yeni evliydik eşim el bebk gül bebek bakıyodu:) Şuan eve gidince bi canavarla boğuşmak zorundayım tazmanya canavarı desen yeri arkasından koşmaktan bazen yemek yemeyi unutuyorum. Bebeğimin kilosu boyu çok iyi çok şükür bide tuz ve ekmeği hayatımdan çıkardım sayılır tansiyonum ve şekerim yükseliyor çünkü .
 


Aynen öyle, benim tezgah siyah zemin üstüne simli. Deli ediyo beni, hep tozlu gibi. Mutfaga her girip çıktığımda siliyorum . 3 yıl oldu alışamadım. Hala tozlu gibi görünüyo gözüme. Belki farklı görünenleri de vardır ama benim ki illet etti beni
 
öyle bir hastalığım yok çok şükür ,hatta pasaklının önde gideniyim diyebilirm
Atabilirsen çok memnun olurum,baktığım yerde hep karışık desen granit vardı hiçbirini beğenemedim maalesef.
Çimstone a %75 daha yakınım ama fikrim değişir belki
 
Şu Temkinlerinden bizede bahset bak çok dua ederiz sana ne yiyon sen bacım 500 gr ne laaa
yiyom kız azda değil ekmek ve tuz harici herşeyi yiyom. Bu arada gözün aydın testin temiz çıkmış .Rabbim sağlıkla kavuştursun
 

Aldın mı cnm sonucunu?


Gözün aydın, anneciğin gelmiş. detaylıyı bölge de mi yaptırdın?


Daha bizleri neler bekliyor kimbilir. Derdi veren dermanını da verir arkadaşım, üzülme. Sadece doktorun dediklerini yap ve dua et. Bizde dua edicez cnm. Burda birine bişey olsa 40 yıllık arkadaşımmış gibi üzülüorum sonuçta..
 
Kızlar kendi doktoruma gittim az önce akıntım için. Kaşıntı yapıyodu.Fitil verdi. Şimdiye kadar ilaç kullanmamıştım. Şimdi mecburen kullanacağım. Biraz üzüldüm.


Bende kullandım canım hiç korkma hiç bir zararı yok sanada bebeğinede.. Eğer kullanmazsan allah korusun iltihap bebeğine geçebilirmiş, o yüzden hiç ihmal etme. Bendede tekrarlayabilir her an o yüzdeb takipteyim.
 
buna istinaden araştırma yaptım eğer 250 de 1 in üzerinde ise riskliymiş 250 de 1 ila 1000 de 1 arasında ise düşük riskliymiş benimkisi 728 de 1 miş ....oh be içim rahatladı
Benim değerim devdüşük ue3 şüpheli diyor 255 çıkmış değerim çok mu kötü. Korkuyorum
 

Valla bizde başka cocuk yok ama hem evde hem işte bende bolca kosturuyorum. Ekmek zaten hamile kalmadan öncede yemezdim, şimdi hiç yemiyorum, tuzda keza öyle, cok nadir atıyorum. Neyse demekki alacağımız var alıyoruz. Yarıyor anacım herşey :) anlamadım gitti.
 

Canım merhaba Parsiyel previa nedir bilemiyorum ama benim doktorumda plesantamın doğum kanalını kapattığını söyledi. Ama şuan için onun bir önemi yok 1-2 aya kadar yukarı çıkmasını bekliyoruz dedi.Çıkmazsa oluşabilecek durumlardanda bahsetmedi. Belki aynı değildir durumumuz ama paylaşmak istedim.
Doktorun dediklerini yapmaya çalış,kendini çok yorma. Aklına çok takılıyorsa başka bir doktora da gözük muhakkak. Bazı doktorlar gereksiz evhamlandırabiliyorlar maalesef
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…