- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Canım cok teşekkür ederim ben de kullanisliligini çok beğendim.. sende varmış zaten ben de ikinci bebek olsa almazdım. Boşuna masraf. Güzel günlerde kullan sen de insallahgüle güle kullanın inşallah. o beşiği bende çok beğeniyorum ilk bebeğim olsa alabilirdim ama ilkinden hem küçük beşik hemde park yatak var. cicileri de çok güzelmiş iyi günlerde sağlıklı giysin inşallah.
ay ne kadar güzel ve fonksiyonel bundan bi tane bile olsa yeter insana. resmen üç takım var içinde. bende bakayım bi bu siteye.
Çok sağol canım sorayım bikızlar tetanoz aşısını benim doktorum söylemeden ben sordum,sağlık ocağından çağırıyorlar ne yapayım dedim. Son 5 sene içinde tetanoz vurulmadıysan,vurulmalısın dedi. Allah korusun virüs kapılırsa ölüme kadar bile gidiyormuş sonu. sağlık bakanlığı bu duruma çok önem verdiği için artık ücretsiz dedi.Bence varsa imkanınız daha önce de yaptırmadıysanız yaptırın.
@kardelen2558 senin aldığın takımı dün bende görmüştüm hatta fiyatı çok uygun geldi.Klasik hastane çıkışlarının iki katı kıyafet var nerdeyse. Eğer dokusunu beğendiysen ve bu cumartesi bizim bebiş gösterirse cinsiyetini bende almak istiyorum
Canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah temiz çıkar sonuçların..Kızlar nolur dua edin anmiyosentez sonuçlarım çıkmış İnşallah hayırlı haberler alırım Ağlıya Ağlıya gidiyorum nolur dua edin bebeğim iyi olsun Rabbim nolur evladımı bana sağlıkla bağışla....
ya bunların farklıları var ben nıhalesız kullanmıyorum dıkkat ettım yanı yanlıslıkla yemek yaparken tavanın deymış orası sararmıstı asırı sıcaktan dıkkat etmek gerekıyor granıtler cok pahalı ayrıca hep koyu renk temızlıgı cok seven bırıysen asla rahat edemessın granıtteBende beyaz içi krem-cappucino simli istiyorum.Mutfak dolaplarım cappucino-beyaz olacağı için hiçbir graniti yakıştıramıyorum mutfağa.
Sıcak birşey koyulmaması en kötü yanıymış sanırım,sen koyuyor musun?
Bende ahmet yılmaza aldım 31ocakta benimde bi arkadaş ona gidiyor ama benm yengem iki doğumunuda onda yaptı o yüzden biliyorum çok iyi bir doktordur..natal klinikte ahmet yılmaza giden kimdi ? şimdi detaylı için 7 şubata randevu aldım o doktordan :) inşallah güzel geçer şimdi günler geçmek bilmez
Bende beyaz içi krem-cappucino simli istiyorum.Mutfak dolaplarım cappucino-beyaz olacağı için hiçbir graniti yakıştıramıyorum mutfağa.
Sıcak birşey koyulmaması en kötü yanıymış sanırım,sen koyuyor musun?
Bugünkü en gzl haber buyduTatlı hamiş arkadaşalrım tatlı bebişlerrrr.Doktor aradı şimdi Allahıma çok şükür temiz çıktı 4'lü taramamız. Rabbim hep güzel haberler versin hepimize Hayırlısıyla sağ salim alalım bebişleri kucağımıza Maşaallah Tebarekallah
evet 58 le başlayan hamilelik serüveni 88 le bitmişti 2014 temmuzda . Her hamilelik farklı oluyor onda bulantı falan yoktu hapur hupur yiyodum bide yeni evliydik eşim el bebk gül bebek bakıyodu:) Şuan eve gidince bi canavarla boğuşmak zorundayım tazmanya canavarı desen yeri arkasından koşmaktan bazen yemek yemeyi unutuyorum. Bebeğimin kilosu boyu çok iyi çok şükür bide tuz ve ekmeği hayatımdan çıkardım sayılır tansiyonum ve şekerim yükseliyor çünkü .yaaa 30 kilomuuuu, heralde bende okadar alıcam. Eee bari nasıl dikkat ediyosun yemiyomusun napıyosun onları söylede bizde temkinli gidelim? sen hiç almadın bebek nasılmıs kilosu falan? Sen daha tecrubelisin, benım ilk bebeğim, biraz ipucu lütfen. Sanki ben almayınca bebekte almıcakmıs gibi geliyo, nasıl bir inanışsa artık benimki :)
Biz de taşınırken söylemişlerdi de tercih etmemiştim. Dolaplarım krem yaptırmıştım. Country tarzı.graniti de kahveli seçtim.istersen foto atarım.Çünkü simli sevmediğim için. Ama çok tercih ediliyo artık.
He bir de tenizlik hastaları granitlerin temizlendiğini anlamıyolarmış :)
öyle bir hastalığım yok çok şükür ,hatta pasaklının önde gideniyim diyebilirmBiz de taşınırken söylemişlerdi de tercih etmemiştim. Dolaplarım krem yaptırmıştım. Country tarzı.graniti de kahveli seçtim.istersen foto atarım.Çünkü simli sevmediğim için. Ama çok tercih ediliyo artık.
He bir de tenizlik hastaları granitlerin temizlendiğini anlamıyolarmış :)
yiyom kız azda değil ekmek ve tuz harici herşeyi yiyom. Bu arada gözün aydın testin temiz çıkmış .Rabbim sağlıkla kavuştursunŞu Temkinlerinden bizede bahset bak çok dua ederiz sana ne yiyon sen bacım 500 gr ne laaa
Kızlar nolur dua edin anmiyosentez sonuçlarım çıkmış İnşallah hayırlı haberler alırım Ağlıya Ağlıya gidiyorum nolur dua edin bebeğim iyi olsun Rabbim nolur evladımı bana sağlıkla bağışla....
Bir aydır devlette sürünüyorum resmen. bu süre zarfında iki kez de ultrasona girdim birisi de detaylı güyaa. Kim detaylı diyebilirse 2-3 dk lık bakmaya o da muamma. Her neyse bir aydan sonra ilk kez görcem bende minnak kızımı yarın inş. Heyecanlıyım. Annem de bebişi görmeye geldi 15 tatili fırsat bilipinşallah yarın güzel haberlerle gelirim bende. Dualarım hepimiz için
Kızlar ben bugün detaylı ultrasona girdim. Devlete gittim doktoru övmüşlerdi. Bebeğim iyi çok şükür ama kanama riskim varmış. Doktor " Parsiyel previadan dolayı riskli gruptasın. Senden kan süzerek beslenmesini sağlayan plesanta aşağı doğum kanalını kapatacak şekilde duruyor, yatak istirahati vermemiz lazım. Ayakta durmaman lazım. Sana sürpriz bir şekilde kanaman olabilir, olursa ne kadar kanaman olmuş tahlil yapmamız lazım. Çoksa kan takviyesi yapılır." dedi. Açıkçası korktum ve üzüldüm. Sürekli yatmana gerek yok ama hayatını kısıtla dedi. Kesinlikle sezeryan olması lazımmış ve doğum sancılarım başlamadan alınması lazımmış. 15 dakka falan sürdü işlem. Öncesinde de 40 dakka kadar genel bilgilendirme yaptı. Özele de gitsem mi bilemiyorum. Canım sıkıldı baya.
Kızlar kendi doktoruma gittim az önce akıntım için. Kaşıntı yapıyodu.Fitil verdi. Şimdiye kadar ilaç kullanmamıştım. Şimdi mecburen kullanacağım. Biraz üzüldüm.
buna istinaden araştırma yaptım eğer 250 de 1 in üzerinde ise riskliymiş 250 de 1 ila 1000 de 1 arasında ise düşük riskliymiş benimkisi 728 de 1 miş ....oh be içim rahatladı
evet 58 le başlayan hamilelik serüveni 88 le bitmişti 2014 temmuzda . Her hamilelik farklı oluyor onda bulantı falan yoktu hapur hupur yiyodum bide yeni evliydik eşim el bebk gül bebek bakıyodu:) Şuan eve gidince bi canavarla boğuşmak zorundayım tazmanya canavarı desen yeri arkasından koşmaktan bazen yemek yemeyi unutuyorum. Bebeğimin kilosu boyu çok iyi çok şükür bide tuz ve ekmeği hayatımdan çıkardım sayılır tansiyonum ve şekerim yükseliyor çünkü .
Kızlar ben bugün detaylı ultrasona girdim. Devlete gittim doktoru övmüşlerdi. Bebeğim iyi çok şükür ama kanama riskim varmış. Doktor " Parsiyel previadan dolayı riskli gruptasın. Senden kan süzerek beslenmesini sağlayan plesanta aşağı doğum kanalını kapatacak şekilde duruyor, yatak istirahati vermemiz lazım. Ayakta durmaman lazım. Sana sürpriz bir şekilde kanaman olabilir, olursa ne kadar kanaman olmuş tahlil yapmamız lazım. Çoksa kan takviyesi yapılır." dedi. Açıkçası korktum ve üzüldüm. Sürekli yatmana gerek yok ama hayatını kısıtla dedi. Kesinlikle sezeryan olması lazımmış ve doğum sancılarım başlamadan alınması lazımmış. 15 dakka falan sürdü işlem. Öncesinde de 40 dakka kadar genel bilgilendirme yaptı. Özele de gitsem mi bilemiyorum. Canım sıkıldı baya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?