2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

yiyom kız azda değil ekmek ve tuz harici herşeyi yiyom. Bu arada gözün aydın testin temiz çıkmış .Rabbim sağlıkla kavuştursun
Amiiin canım Hepimize İnşaallah.Senin ikinci bebek olunca tecrübe var.neyin ne olduğunu biliyosun biz yaşayarak öğreniyoz. Bakalım Hayırlısı

Özel mesaj olarak attım

Teşekkür ederim canım. Geldi Çok şükür. Yok, bölgeye detaylı için 19. haftamda gittim. "Dolu bir aylık tüm randevular. Üniye git " dediler. 21 de üniye gittim işte. Bakmadılar bile. Sen ne yapacaksın ?

Kızlar kendi doktoruma gittim az önce akıntım için. Kaşıntı yapıyodu.Fitil verdi. Şimdiye kadar ilaç kullanmamıştım. Şimdi mecburen kullanacağım. Biraz üzüldüm.
Canım benimde idrar yollarında enfeksiyon görüldü, bi de buna mantar eklendi galiba kaşıntı var. Dr vajinal muayene etti mi yoksa direk fitil mi yazdı. Yarın randevum var. Bu konuyu da görüşcem dr la bakalım.

kullanışlı değil canım benim evimdeki çimstone. görünüşüne aldanıp onu seçtim . belki ben düzgün kullanamadım ama fikrim kullanışsız olduğu yönde

Kızlar 60 oldum bu arada . 56-57 gibi başlamıştık. Kilo bende değil de bebişte sanki hep. Göbek var. Şuayip gibiyim :)) sizde nasıl durum??? Aşırı aşan ve ta hiç almayan????
Merhaba, ben hiç kilo almadım. Ama çok dikkat ediyorum, rejimde gibi yaşıyorum. Her şey ölçülü. Hazır gıda yemiyorum, paketli gıda yemiyorum, şeker, asitli içecek, tatlandırıcı vs kullanmıyorum.
Ekmeği günde bir kere yiyorum, pilavı haftada bir tabaktan fazla yemiyorum :) Genelde et,sebze, bakliyat ağırlıklı besleniyorum.
Çekilir dert değil aslında ama, gebelik şekeri, kilo fazlası vs ile uğraşmaktansa, dikkat ediyorum.

Canım benimde idrar yollarında enfeksiyon görüldü, bi de buna mantar eklendi galiba kaşıntı var. Dr vajinal muayene etti mi yoksa direk fitil mi yazdı. Yarın randevum var. Bu konuyu da görüşcem dr la bakalım.

Muayene etmedi ama ayrıntılı olarak sordu anlattım. Akıntın ne renk, kokulu mu, kaşıntı var mı falan diye. Bebeğin hareketlerini hissediyo musun dedi. Bunu ama akıntıyla alakalı mı sordu bilmiyorum..

kullanışlı değil canım benim evimdeki çimstone. görünüşüne aldanıp onu seçtim . belki ben düzgün kullanamadım ama fikrim kullanışsız olduğu yönde
ne gibi sıkıntılar yaşadın peki? temizliği mi zor,sıcak birşey koyulamaması mı kötü? Yani bende pek dikkat edebileceğimi zannetmiyorum,tedirginliğim o yüzden. Belki çok titiz biri süper kullanır ama bana göre değildir.

Canım doktoruna sor o testte yazana bakma okuma onu internette de araştırma doktor ne derse o Korkma sakın
Doktor su aldırabilirsin dedi ama riskli mutlaka yaptır demem dedi. Ayrıntılıda belli olur dedi ama korkuyorum

Kızlar çoook şükür bin şükür Rabbime amniyosentez sonucu temiz çıktı Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza...
maşallah , gözün aydın olsun, sağlıkla alırsın bebişini inşallah

Yok canım daha hareket falan onlar bağırsak hareketiymiş 21-22 haftadan önce yok bize hareket 22 hafta olan bile hisstemiyo o yüzden ben daha heveslenmiyom.İyi olsunda içerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…