Benim değerim devdüşük ue3 şüpheli diyor 255 çıkmış değerim çok mu kötü. Korkuyorum
Canım hiç anlamadım ben bu değer işlerinden. Doktorun ne dedi? Dur bi korkma hemen. Biz yanlış yönlendirmeyelim burdan seni
Amiiin canım Hepimize İnşaallah.Senin ikinci bebek olunca tecrübe var.neyin ne olduğunu biliyosun biz yaşayarak öğreniyoz. Bakalım Hayırlısıyiyom kız azda değil ekmek ve tuz harici herşeyi yiyom. Bu arada gözün aydın testin temiz çıkmış .Rabbim sağlıkla kavuştursun
öyle bir hastalığım yok çok şükür ,hatta pasaklının önde gideniyim diyebilirm
Atabilirsen çok memnun olurum,baktığım yerde hep karışık desen granit vardı hiçbirini beğenemedim maalesef.
Çimstone a %75 daha yakınım ama fikrim değişir belki
Canım doktoruna sor o testte yazana bakma okuma onu internette de araştırma doktor ne derse o Korkma sakınBenim değerim devdüşük ue3 şüpheli diyor 255 çıkmış değerim çok mu kötü. Korkuyorum
Teşekkür ederim canım. Geldi Çok şükür. Yok, bölgeye detaylı için 19. haftamda gittim. "Dolu bir aylık tüm randevular. Üniye git " dediler. 21 de üniye gittim işte. Bakmadılar bile. Sen ne yapacaksın ?Aldın mı cnm sonucunu?
Gözün aydın, anneciğin gelmiş. detaylıyı bölge de mi yaptırdın?
Daha bizleri neler bekliyor kimbilir. Derdi veren dermanını da verir arkadaşım, üzülme. Sadece doktorun dediklerini yap ve dua et. Bizde dua edicez cnm. Burda birine bişey olsa 40 yıllık arkadaşımmış gibi üzülüorum sonuçta..
Canım benimde idrar yollarında enfeksiyon görüldü, bi de buna mantar eklendi galiba kaşıntı var. Dr vajinal muayene etti mi yoksa direk fitil mi yazdı. Yarın randevum var. Bu konuyu da görüşcem dr la bakalım.Kızlar kendi doktoruma gittim az önce akıntım için. Kaşıntı yapıyodu.Fitil verdi. Şimdiye kadar ilaç kullanmamıştım. Şimdi mecburen kullanacağım. Biraz üzüldüm.
inşallah güzel geçer randevular :)Bende ahmet yılmaza aldım 31ocakta benimde bi arkadaş ona gidiyor ama benm yengem iki doğumunuda onda yaptı o yüzden biliyorum çok iyi bir doktordur..
kullanışlı değil canım benim evimdeki çimstone. görünüşüne aldanıp onu seçtim . belki ben düzgün kullanamadım ama fikrim kullanışsız olduğu yöndekızlar hamilelikle alakasız bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
Evinde çimstone tezgah kullanan var mı? Ya da bu konu hakkında fikri olan..
Şimdi bizim bir ev işimiz var Allah izin verirse de ,ben çok methini duydum bu tezgahın,üstelik çok da güzel renk seçenekleri var.Ama granitle epey fiyat farkı var (metrede 350 tl falan) ,buna rağmen mermerci çok da kullanışlı birşey değil yapay birşey dedi kafamı karıştırdı.. Sadece görüntüye aldanmayayım diyorum ama çimstone u görünce granitleri de birtürlü beğenemiyorum.
Merhaba, ben hiç kilo almadım. Ama çok dikkat ediyorum, rejimde gibi yaşıyorum. Her şey ölçülü. Hazır gıda yemiyorum, paketli gıda yemiyorum, şeker, asitli içecek, tatlandırıcı vs kullanmıyorum.Kızlar 60 oldum bu arada . 56-57 gibi başlamıştık. Kilo bende değil de bebişte sanki hep. Göbek var. Şuayip gibiyim :)) sizde nasıl durum??? Aşırı aşan ve ta hiç almayan????
Ben şokkkk500 grammı aldın sadece, iyimiş. Ben nasıl besleniyorum acaba
Canım benimde idrar yollarında enfeksiyon görüldü, bi de buna mantar eklendi galiba kaşıntı var. Dr vajinal muayene etti mi yoksa direk fitil mi yazdı. Yarın randevum var. Bu konuyu da görüşcem dr la bakalım.
ne gibi sıkıntılar yaşadın peki? temizliği mi zor,sıcak birşey koyulamaması mı kötü? Yani bende pek dikkat edebileceğimi zannetmiyorum,tedirginliğim o yüzden. Belki çok titiz biri süper kullanır ama bana göre değildir.kullanışlı değil canım benim evimdeki çimstone. görünüşüne aldanıp onu seçtim . belki ben düzgün kullanamadım ama fikrim kullanışsız olduğu yönde
Kızlar çoook şükür bin şükür Rabbime amniyosentez sonucu temiz çıktı Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza...
Canım doktoruna sor o testte yazana bakma okuma onu internette de araştırma doktor ne derse o Korkma sakın
maşallah , gözün aydın olsun, sağlıkla alırsın bebişini inşallahKızlar çoook şükür bin şükür Rabbime amniyosentez sonucu temiz çıktı Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza...
canım bayadır yoktun nasılsın nasıl gıdıyorhangi site bu canm
nasıl mutlu oldum bilemezsin....Kızlar çoook şükür bin şükür Rabbime amniyosentez sonucu temiz çıktı Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza...
Yok canım daha hareket falan onlar bağırsak hareketiymiş 21-22 haftadan önce yok bize hareket 22 hafta olan bile hisstemiyo o yüzden ben daha heveslenmiyom.İyi olsunda içerdekilolar önemli tabi ki deama kızlar bişey soracam ben hala hissedemiyorum bebişimi alalh aşkınıza siz nasıl hissediyosunuz zayıf bi yapıyada sahibim göbek desen ben demesem hamileyim hala kimse anlamıyor e olduk 19 haftalık.
ya da hareketleri anlmaıyor muyum sizinkilerin hareketi nasıl neye benziyor yani ben diyorum sanırım bağırsak hareketi karnımdır bilmem ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?