Evet kendi doktorum değildi zaten. Detaylı için gittiğim doktordu. Sana çalışamazsın demedi mi?Canım merhaba Parsiyel previa nedir bilemiyorum ama benim doktorumda plesantamın doğum kanalını kapattığını söyledi. Ama şuan için onun bir önemi yok 1-2 aya kadar yukarı çıkmasını bekliyoruz dedi.Çıkmazsa oluşabilecek durumlardanda bahsetmedi. Belki aynı değildir durumumuz ama paylaşmak istedim.
Doktorun dediklerini yapmaya çalış,kendini çok yorma. Aklına çok takılıyorsa başka bir doktora da gözük muhakkak. Bazı doktorlar gereksiz evhamlandırabiliyorlar maalesef
Guzel haberler alirsin insaallah Allah kuzunu korusunKızlar nolur dua edin anmiyosentez sonuçlarım çıkmış İnşallah hayırlı haberler alırım Ağlıya Ağlıya gidiyorum nolur dua edin bebeğim iyi olsun Rabbim nolur evladımı bana sağlıkla bağışla....
aldı aldı.Guzel haberler alirsin insaallah Allah kuzunu korusun
benim siyah tezgahım içinde gri simler var . çizildi en önemlisi. siyah olduğu için temizliğide zor. sıcak bişey koymadım hiç onu bilmiyorum. akşam eve gidince resim atarım istersenne gibi sıkıntılar yaşadın peki? temizliği mi zor,sıcak birşey koyulamaması mı kötü? Yani bende pek dikkat edebileceğimi zannetmiyorum,tedirginliğim o yüzden. Belki çok titiz biri süper kullanır ama bana göre değildir.
Ben de cok düşünmüştüm sonra granit yaptırdım. Fiyat farkı çoktu. Çok memnunum şimdi.ne gibi sıkıntılar yaşadın peki? temizliği mi zor,sıcak birşey koyulamaması mı kötü? Yani bende pek dikkat edebileceğimi zannetmiyorum,tedirginliğim o yüzden. Belki çok titiz biri süper kullanır ama bana göre değildir.
gözün aydın :)Kızlar çoook şükür bin şükür Rabbime amniyosentez sonucu temiz çıktı Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza...
benimde değiştirilmesi gerekiyo üzerindeki çizikleri gördükçe sinir oluyorum. granitler daha dayanıklı oluyormuş. bakalım duruma göre değiştiririz artıkBen de cok düşünmüştüm sonra granit yaptırdım. Fiyat farkı çoktu. Çok memnunum şimdi.
kilolar önemli tabi ki deama kızlar bişey soracam ben hala hissedemiyorum bebişimi alalh aşkınıza siz nasıl hissediyosunuz zayıf bi yapıyada sahibim göbek desen ben demesem hamileyim hala kimse anlamıyor e olduk 19 haftalık.
ya da hareketleri anlmaıyor muyum sizinkilerin hareketi nasıl neye benziyor yani ben diyorum sanırım bağırsak hareketi karnımdır bilmem ne
Kızlar çoook şükür bin şükür Rabbime amniyosentez sonucu temiz çıktı Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza...
demedi canım,hatta çok önemsiz birşeymiş gibi bahsetti. Kurduğu cümle şuydu "plesantan aşağıda,doğum kanalını kapatmış gözüküyor ama şuan bunu değerlendirmek için çok erken.1-2 ay içinde yer değiştirip,yukarı çıkar muhtemelen " dedi. Başka şeylerden bahsetmeye başladı. Bende zaten evhamlı biri olmadığım için kurcalamadım,birşey sormadım.Evet kendi doktorum değildi zaten. Detaylı için gittiğim doktordu. Sana çalışamazsın demedi mi?
Hmmm bebek var bu işin içinde bi kilo bari alsaydın:))) sen kilo vermişsin demektir ki bu ... Bilemedim inş ihtiyaçlarını karşılıyordur beslenmen. Bebeğin yerindeyse kilosu gerisi önemli değil aşırı olmadığı sürece:)Merhaba, ben hiç kilo almadım. Ama çok dikkat ediyorum, rejimde gibi yaşıyorum. Her şey ölçülü. Hazır gıda yemiyorum, paketli gıda yemiyorum, şeker, asitli içecek, tatlandırıcı vs kullanmıyorum.
Ekmeği günde bir kere yiyorum, pilavı haftada bir tabaktan fazla yemiyorum :) Genelde et,sebze, bakliyat ağırlıklı besleniyorum.
Çekilir dert değil aslında ama, gebelik şekeri, kilo fazlası vs ile uğraşmaktansa, dikkat ediyorum.
benim siyah tezgahım içinde gri simler var . çizildi en önemlisi. siyah olduğu için temizliğide zor. sıcak bişey koymadım hiç onu bilmiyorum. akşam eve gidince resim atarım istersen
kızlar çok teşekkür ederim fikirleriniz için. Notlarımı alıyorum, bakalım hayırlı bir karar veririm inşallah.Konuyu çok sabote ettim gibi geldi,sorularım olursa özelden tekrar yazarım artık.Ben de cok düşünmüştüm sonra granit yaptırdım. Fiyat farkı çoktu. Çok memnunum şimdi.
Teşekkür ederim canım. Geldi Çok şükür. Yok, bölgeye detaylı için 19. haftamda gittim. "Dolu bir aylık tüm randevular. Üniye git " dediler. 21 de üniye gittim işte. Bakmadılar bile. Sen ne yapacaksın ?
Kızlar çoook şükür bin şükür Rabbime amniyosentez sonucu temiz çıktı Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza...
Ben de cok düşünmüştüm sonra granit yaptırdım. Fiyat farkı çoktu. Çok memnunum şimdi.
İkili testinde sıkıntı yoksa canını sıkma bu testlerin guvenirliliği yokmuşBenim değerim devdüşük ue3 şüpheli diyor 255 çıkmış değerim çok mu kötü. Korkuyorum
Ohh gözünüz aydın biz sevindik bukadar sizi düşünemiyorum gözünüz aydın:)Kızlar çoook şükür bin şükür Rabbime amniyosentez sonucu temiz çıktı Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza...
Oğlum için annesinden el emeği seneye kışın giyer inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?