2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet kendi doktorum değildi zaten. Detaylı için gittiğim doktordu. Sana çalışamazsın demedi mi?

benim siyah tezgahım içinde gri simler var . çizildi en önemlisi. siyah olduğu için temizliğide zor. sıcak bişey koymadım hiç onu bilmiyorum. akşam eve gidince resim atarım istersen

Ben de cok düşünmüştüm sonra granit yaptırdım. Fiyat farkı çoktu. Çok memnunum şimdi.

Eklentiler

• IMG_0105.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 76

Ben hissediyorum, bağırsak hareketiyle alakası yok zaten. Kuvvetlice vuruyo valla, bi ayak yada bi kol ile vurulduğu bariz belli:) Hatta artık kıpırdamazsa telaşlanıyorum. 2 hafta var aramızda, yakında hissedersin. En güzelide bikere vuruyo yaa hep vursun istiyosun, ısırasım yiyesim geliyo :)

Kızlar çoook şükür bin şükür Rabbime amniyosentez sonucu temiz çıktı Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza...

Çok mutlu oldum okur okumaz gözlerim doldu.
İnşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak da nasip olur.

Evet kendi doktorum değildi zaten. Detaylı için gittiğim doktordu. Sana çalışamazsın demedi mi?
demedi canım,hatta çok önemsiz birşeymiş gibi bahsetti. Kurduğu cümle şuydu "plesantan aşağıda,doğum kanalını kapatmış gözüküyor ama şuan bunu değerlendirmek için çok erken.1-2 ay içinde yer değiştirip,yukarı çıkar muhtemelen " dedi. Başka şeylerden bahsetmeye başladı. Bende zaten evhamlı biri olmadığım için kurcalamadım,birşey sormadım.

Hmmm bebek var bu işin içinde bi kilo bari alsaydın:))) sen kilo vermişsin demektir ki bu ... Bilemedim inş ihtiyaçlarını karşılıyordur beslenmen. Bebeğin yerindeyse kilosu gerisi önemli değil aşırı olmadığı sürece:)

benim siyah tezgahım içinde gri simler var . çizildi en önemlisi. siyah olduğu için temizliğide zor. sıcak bişey koymadım hiç onu bilmiyorum. akşam eve gidince resim atarım istersen

Ben de cok düşünmüştüm sonra granit yaptırdım. Fiyat farkı çoktu. Çok memnunum şimdi.
kızlar çok teşekkür ederim fikirleriniz için. Notlarımı alıyorum, bakalım hayırlı bir karar veririm inşallah.Konuyu çok sabote ettim gibi geldi,sorularım olursa özelden tekrar yazarım artık.

Ben geçen ay kontrole gitmiştim doktora. bi ay sonra gel seni yönlendireyim dedi. haftaya gideceğim. İnş sıkıntı yaşamam. vakitte geçiyor. il dışına mı çıkmıycaz herhalde diğer türlü?

Kızlar çoook şükür bin şükür Rabbime amniyosentez sonucu temiz çıktı Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza...

Süper haber. gözünaydın cnm

Ne şirin mutfağın var pembiş pembiş

Valla hiç kilo almıcam desem bile ara öğünlerde yediğim fındık, badem ve ceviz yeterli oluyo kilo almaya. Almayanlara imrenmiyo değilim şahsen ayy bende biraz tutamıyorum boğazımı sorun bende bence. Hiç karnım gurrrlamıcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…