2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Zeynosrkn84 canım çok sevindim. ne güzel bi haber. bundan sonra dökeceğin göz yaşları mutluluktan olsun inşallah.

Doktor su aldırabilirsin dedi ama riskli mutlaka yaptır demem dedi. Ayrıntılıda belli olur dedi ama korkuyorum
Eğer sıkıntılı bir bebekse aldıracak mısın bebeğini yok ben bebeğime kıyamam diyorsan hiç bir şekilde.... O zaman hiç bi test yaptırma zarar verirsin daha fazla bebeğe amniyosentez de zaralı allaha emanet edip bol bol dua et bide sen üzülürsen bebeğinde üzülür unutma ...benşm testimde de şüpheli yazıyor ama gıdım umrumda değil

Selam arkadaşlar kafama takilan bi soru var... bende şeffaf su gibi akinti oluyo 2-3 kez gunde birer ikişer damla kokusuz, renksiz bildiginiz su gibi sizdede oluyomu buyle akinti?

Selam arkadaşlar kafama takilan bi soru var... bende şeffaf su gibi akinti oluyo 2-3 kez gunde birer ikişer damla kokusuz, renksiz bildiginiz su gibi sizdede oluyomu buyle akinti?

Bebek günü gününe gidiyor, doktorum pek memnun :) Benim alerjilerimden dolayı vitamin vs desteği almam yasak, o yüzden ayda bir kan verip değerlerime baktırmak zorundayım. Eğer kötü giden bir değerim olursa, hemen müdahale edilecek serum vs yoluyla.
Şimdilik öyle bir şey olmadı neyse ki :) Teşekkür ederim iyi dileklerin için :)

Bu arada kızlar ben de ayrıntılıdan geldim. Zübeyde Hanıma gitmiştim, verdikleri kağıtta herşey normal yazıyor çok şükür ancak sanırım bir plesantam öndeymiş ama sorun şu ki toplamda 2 dakika bile bakmadı ve ekran tamamen doktora dönüktü. Yani hem duygusal olarak tatmin olmadım hem de acaba gözünden kaçan bir şey var mıdır diye endişelendim. Ankarada çok aşırı pahalı olmayan yani 200-250 arası ücreti olan özel doktor önerebilir misiniz?

Korktum bende öyle sıvı aldır filan deyince zaten onu yaptırmam ama Yşne de kuşku düştü içime. Ayrıntılı 15 şubatta onu bekliyorum zaten onda sıkıntı olmazsa olmaz artık sorun dddi. 2li temiz çıkmıştı bu neden böyle çıktı bilmiyorum çok tedirgin oldum

Bende de ara ara oluyor korkmuştum acaba bebeğin suyu mu diyedun randevum vardi doktor sivinin iyi oldugunu soyledi icin rahat etmezse turnusol kagitlari varmis amniyosentez olup olmadigini anlamak icin onlardan kullan istersen

Bende de ara ara oluyor korkmuştum acaba bebeğin suyu mu diyedun randevum vardi doktor sivinin iyi oldugunu soyledi icin rahat etmezse turnusol kagitlari varmis amniyosentez olup olmadigini anlamak icin onlardan kullan istersen
Bebegin suyu gayet iyi dedi bi eksiklik yok dedi turnusol kagidi testi yapti biraz mavileşti ama illada bebegin suyu geliyor deyemem dedi ultrasonda iyi gorunuyor cunku dedi 1 hafta sonra tekrar bakalim dedi perşembe gidicem... iyi şeyler duyucaz insallah cok korkuyorumm

Ayy icim rahatladi sagolun ☺ bide mesela camasirimda o ıslaklik kuruyunca hic iz falan kalmiyo hani oyle kuruyunca kirec gibi olmuyo bebegin suyunun sizmasindan korktum bende

gunluk ped kullanabılırsın .
yada ıç çamasırını cok sık değiştirebılırsın .

Canım etlik zübeyde hanım doğumevi değil mi... ben orası kadar iğrenç ve özensiz bir hastane daha görmedim. Görümcem 42. Haftasında bebeğini kaybediyordu orada. Dr ısrarla 39. Haftada olduğu gerekçesiyle evine gönderiyordu. En son bebeğin kalp atışları iyice düştü eşim telefon efip orayı birbirine kattı. Dr la direk görüştü takip eden dr ben 42. Haftada olduğunu bilmiyordum dedi. Bu kadar lakayt bir yer yani.
Görümcem doğum yaptı neyseki sağsalim bu defa da refakatçi almıyoruz dediler. Kız hastanede tek başına yattı ne hemşireler bakmış ne hastabakıcılar. O sezaryenli haliyle bebeğini kendi bezlrmiş, tuvaletine tek başına gitmiş... aman oraya güvenmeyin

canım ben ankara ünv tıp fakultesınde girdim ayrıntılıya.(cebecide.)
ama randevuyu cok cok zor aldım. (aramaktansa git bence tlf kimseye ulaşılmıyor.)
doç.dr esra özkavukçu yaptı.yanında asistan bir beyde vardı.
radyoloji yazan yere gittim direk.
130 tl ödedim.
20/30 dakika rahat bakıyor.
eğer ücret ödemek ıstemezsen asistan bakıyormuş.oda cok ıyydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…