Eğer sıkıntılı bir bebekse aldıracak mısın bebeğini yok ben bebeğime kıyamam diyorsan hiç bir şekilde.... O zaman hiç bi test yaptırma zarar verirsin daha fazla bebeğe amniyosentez de zaralı allaha emanet edip bol bol dua et bide sen üzülürsen bebeğinde üzülür unutma ...benşm testimde de şüpheli yazıyor ama gıdım umrumda değilDoktor su aldırabilirsin dedi ama riskli mutlaka yaptır demem dedi. Ayrıntılıda belli olur dedi ama korkuyorum
Doktor su aldırabilirsin dedi ama riskli mutlaka yaptır demem dedi. Ayrıntılıda belli olur dedi ama korkuyorum
19. hafta itibariyle ayrıntılı ultrason yapıyorlar, 22. 23. haftayı bekleme bence git haftaya. İçin rahatlasın.
Selam arkadaşlar kafama takilan bi soru var... bende şeffaf su gibi akinti oluyo 2-3 kez gunde birer ikişer damla kokusuz, renksiz bildiginiz su gibi sizdede oluyomu buyle akinti?
Hmmm bebek var bu işin içinde bi kilo bari alsaydın:))) sen kilo vermişsin demektir ki bu ... Bilemedim inş ihtiyaçlarını karşılıyordur beslenmen. Bebeğin yerindeyse kilosu gerisi önemli değil aşırı olmadığı sürece:)
Ayy icim rahatladi sagolun ☺ bide mesela camasirimda o ıslaklik kuruyunca hic iz falan kalmiyo hani oyle kuruyunca kirec gibi olmuyo bebegin suyunun sizmasindan korktum bendebende de oluyor cok normal :)
Insaallah hepimizin icin saglik diliyorum canimmaşallah ellerine sağlık marifetli hamiş. yavrun sağlıkla giysin inşallah.
bendede oluyor öyle akıntı ama çok fazla değilSelam arkadaşlar kafama takilan bi soru var... bende şeffaf su gibi akinti oluyo 2-3 kez gunde birer ikişer damla kokusuz, renksiz bildiginiz su gibi sizdede oluyomu buyle akinti?
Eğer sıkıntılı bir bebekse aldıracak mısın bebeğini yok ben bebeğime kıyamam diyorsan hiç bir şekilde.... O zaman hiç bi test yaptırma zarar verirsin daha fazla bebeğe amniyosentez de zaralı allaha emanet edip bol bol dua et bide sen üzülürsen bebeğinde üzülür unutma ...benşm testimde de şüpheli yazıyor ama gıdım umrumda değil
Bende de ara ara oluyor korkmuştum acaba bebeğin suyu mu diyedun randevum vardi doktor sivinin iyi oldugunu soyledi icin rahat etmezse turnusol kagitlari varmis amniyosentez olup olmadigini anlamak icin onlardan kullan istersenSelam arkadaşlar kafama takilan bi soru var... bende şeffaf su gibi akinti oluyo 2-3 kez gunde birer ikişer damla kokusuz, renksiz bildiginiz su gibi sizdede oluyomu buyle akinti?
Herseyden şuphe eder oldum valla normaldir insallahbendede oluyor öyle akıntı ama çok fazla değil
Bebegin suyu gayet iyi dedi bi eksiklik yok dedi turnusol kagidi testi yapti biraz mavileşti ama illada bebegin suyu geliyor deyemem dedi ultrasonda iyi gorunuyor cunku dedi 1 hafta sonra tekrar bakalim dedi perşembe gidicem... iyi şeyler duyucaz insallah cok korkuyorummBende de ara ara oluyor korkmuştum acaba bebeğin suyu mu diyedun randevum vardi doktor sivinin iyi oldugunu soyledi icin rahat etmezse turnusol kagitlari varmis amniyosentez olup olmadigini anlamak icin onlardan kullan istersen
Ayy icim rahatladi sagolun ☺ bide mesela camasirimda o ıslaklik kuruyunca hic iz falan kalmiyo hani oyle kuruyunca kirec gibi olmuyo bebegin suyunun sizmasindan korktum bende
Canım etlik zübeyde hanım doğumevi değil mi... ben orası kadar iğrenç ve özensiz bir hastane daha görmedim. Görümcem 42. Haftasında bebeğini kaybediyordu orada. Dr ısrarla 39. Haftada olduğu gerekçesiyle evine gönderiyordu. En son bebeğin kalp atışları iyice düştü eşim telefon efip orayı birbirine kattı. Dr la direk görüştü takip eden dr ben 42. Haftada olduğunu bilmiyordum dedi. Bu kadar lakayt bir yer yani.Bu arada kızlar ben de ayrıntılıdan geldim. Zübeyde Hanıma gitmiştim, verdikleri kağıtta herşey normal yazıyor çok şükür ancak sanırım bir plesantam öndeymiş ama sorun şu ki toplamda 2 dakika bile bakmadı ve ekran tamamen doktora dönüktü. Yani hem duygusal olarak tatmin olmadım hem de acaba gözünden kaçan bir şey var mıdır diye endişelendim. Ankarada çok aşırı pahalı olmayan yani 200-250 arası ücreti olan özel doktor önerebilir misiniz?
Oyle yapiyorum cok sagol cnmgunluk ped kullanabılırsın .
yada ıç çamasırını cok sık değiştirebılırsın .
Bu arada kızlar ben de ayrıntılıdan geldim. Zübeyde Hanıma gitmiştim, verdikleri kağıtta herşey normal yazıyor çok şükür ancak sanırım bir plesantam öndeymiş ama sorun şu ki toplamda 2 dakika bile bakmadı ve ekran tamamen doktora dönüktü. Yani hem duygusal olarak tatmin olmadım hem de acaba gözünden kaçan bir şey var mıdır diye endişelendim. Ankarada çok aşırı pahalı olmayan yani 200-250 arası ücreti olan özel doktor önerebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?