2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Tamam tamam bu iyi. Buna da bi maşallah diyelim o vakit

Kızlar aramızda magnezyum kullananlar vardı siz kendinizmi başladınız doktorunuzmu verdi ve şikayetiniz varmıydı ?benim arada karnıma kramp tarzı ağrı giriyor doktoruma sormalımıyım?

inşallah canım insan ister istemez herşeyden şüphe duyuyor. iyi şeyler duyarız hepimiz inşallah

Kızlar aramızda magnezyum kullananlar vardı siz kendinizmi başladınız doktorunuzmu verdi ve şikayetiniz varmıydı ?benim arada karnıma kramp tarzı ağrı giriyor doktoruma sormalımıyım?
bana bacağımda kasılma olduğu için doktorum vermişti ama içemiyorum kokusundan dolayı midem bulanıyor

bana bacağımda kasılma olduğu için doktorum vermişti ama içemiyorum kokusundan dolayı midem bulanıyor
Arada kasıkla bacak arası olan bölgedede oluyor sorayımmı sence doktoruma bidaha haftaya anca görücem doktorumu mesaj atsam iyi olcak sanırım

Arada kasıkla bacak arası olan bölgedede oluyor sorayımmı sence doktoruma bidaha haftaya anca görücem doktorumu mesaj atsam iyi olcak sanırım
doktoruna mesaj atabiliyorsan at canım bu tarz ağrılarda kasılmalarda genelde veriyor doktor ama ben bi faydasını göremedim düzenli kullanmadığım için

Doktorum 37 den öteye gidemezsin giden cok nadir oluyor dedi en erken iki ay öncesinde ayrılabilirim 17 nisan heralde canım hafta olarak hesaplamadım ama sen ?
ben doğumdan sonra çalışmayacağım o yüzden 7.ayda ayrılabiliyormuşum 28. haftada yani oda martın 2. haftası oluyo sanırım. bilgisayar başında oturmaktan sırtım ağrıyo artık zaman çabuk geçerde evde dinleniriz biraz inşallah

Ben bacaklarımda uyurken ağrı gibi bir huzursuzluk yaşadığımı söyledim doktoruma, sağolsun o verdi.

doktoruna mesaj atabiliyorsan at canım bu tarz ağrılarda kasılmalarda genelde veriyor doktor ama ben bi faydasını göremedim düzenli kullanmadığım için
Watshptan soru sorabiliyorum canım düzenli kullanmak gerekiyordur tabi maden suyu ve muzdada var en azından onları tüketmeye çalış

Gebeligin belirli ayindan sonra agrilar olurmus benim butun kaslarim falan agriyordu yuruyemiyordum cok kotu olmustum dr.um magvital verdi kullaniyorum bana faydasi oldu agrilarim gecti doguma kadar kullanacaksin dedi bana da bazen geceleri kasik agrilarim oluyor.

Ben hala bebeğimi hissedemiyorum kızlar sizde durumlar nasıl ??? Bi iki kere hisseder gibi oldum o kadarr

Şimdi doktoruma mesaj attım progestan almamı ve idrar tahlili yaptırmamı söyledi ağrıların artarsa gel rahim boyunu ölçeyim dedi rahim boyunu neden ölçücekki endişelendim

Watshptan soru sorabiliyorum canım düzenli kullanmak gerekiyordur tabi maden suyu ve muzdada var en azından onları tüketmeye çalış
Maden suyu ve muzu tüketiyorum allahtan.
Rahim ağzı yetmezliğinden şüphe edildiğinde ölçüm yapılıyor sanırım ama senin onunla bi ilgisi yoktur önlem amaçlı söylemiştir doktor canım bütün hamileliklerde kasılma bacakta ağrı vs oluyor çünkü progestanı niçin verdi

Son düzenleme:
Şimdi doktoruma mesaj attım progestan almamı ve idrar tahlili yaptırmamı söyledi ağrıların artarsa gel rahim boyunu ölçeyim dedi rahim boyunu neden ölçücekki endişelendim

Kesede ve rahimde kanama yoksa neden progestan verdi ki şimdi seni hiç görmeden. Bence sen bir an önce git bir görün. Belkide hiç bir şey yok görmeden uzaktan boşuna evham yaptırıyor.

Maden suyu ve muzu tüketiyorum allahtan.
Rahim ağzı yetmezliğinden şüphe edildiğinde ölçüm yapılıyor sanırım ama senin onunla bi ilgisi yoktur önlem amaçlı söylemiştir doktor canım
Kasığımda ağrı oluyor yürürken ve karnıma arada kramp tarzı ağrı giriyor dedim bunlrı söyledi

Kesede ve rahimde kanama yoksa neden progestan verdi ki şimdi seni hiç görmeden. Bence sen bir an önce git bir görün. Belkide hiç bir şey yok görmeden uzaktan boşuna evham yaptırıyor.
Bende endişelendim kasık ağrısı oluyo yürürken ve arada karnıma kramp tarzı ağrı giriyor dedim sanırım yarın gidip baktırmadan içim rahat etmicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…