- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
Tamam tamam bu iyi. Buna da bi maşallah diyelim o vakitBebek günü gününe gidiyor, doktorum pek memnun :) Benim alerjilerimden dolayı vitamin vs desteği almam yasak, o yüzden ayda bir kan verip değerlerime baktırmak zorundayım. Eğer kötü giden bir değerim olursa, hemen müdahale edilecek serum vs yoluyla.
Şimdilik öyle bir şey olmadı neyse ki :) Teşekkür ederim iyi dileklerin için :)
inşallah canım insan ister istemez herşeyden şüphe duyuyor. iyi şeyler duyarız hepimiz inşallahBebegin suyu gayet iyi dedi bi eksiklik yok dedi turnusol kagidi testi yapti biraz mavileşti ama illada bebegin suyu geliyor deyemem dedi ultrasonda iyi gorunuyor cunku dedi 1 hafta sonra tekrar bakalim dedi perşembe gidicem... iyi şeyler duyucaz insallah cok korkuyorumm
bana bacağımda kasılma olduğu için doktorum vermişti ama içemiyorum kokusundan dolayı midem bulanıyorKızlar aramızda magnezyum kullananlar vardı siz kendinizmi başladınız doktorunuzmu verdi ve şikayetiniz varmıydı ?benim arada karnıma kramp tarzı ağrı giriyor doktoruma sormalımıyım?
Arada kasıkla bacak arası olan bölgedede oluyor sorayımmı sence doktoruma bidaha haftaya anca görücem doktorumu mesaj atsam iyi olcak sanırımbana bacağımda kasılma olduğu için doktorum vermişti ama içemiyorum kokusundan dolayı midem bulanıyor
Doktorum 37 den öteye gidemezsin giden cok nadir oluyor dedi en erken iki ay öncesinde ayrılabilirim 17 nisan heralde canım hafta olarak hesaplamadım ama sen ?çalışınca zorunlu spor oluyor haklısın ben akşamları yiyerek bozuyorum o sporu zatenizne kaçıncı haftada ayrılacaksın?
doktoruna mesaj atabiliyorsan at canım bu tarz ağrılarda kasılmalarda genelde veriyor doktor ama ben bi faydasını göremedim düzenli kullanmadığım içinArada kasıkla bacak arası olan bölgedede oluyor sorayımmı sence doktoruma bidaha haftaya anca görücem doktorumu mesaj atsam iyi olcak sanırım
ben doğumdan sonra çalışmayacağım o yüzden 7.ayda ayrılabiliyormuşum 28. haftada yani oda martın 2. haftası oluyo sanırım. bilgisayar başında oturmaktan sırtım ağrıyo artık zaman çabuk geçerde evde dinleniriz biraz inşallahDoktorum 37 den öteye gidemezsin giden cok nadir oluyor dedi en erken iki ay öncesinde ayrılabilirim 17 nisan heralde canım hafta olarak hesaplamadım ama sen ?
Kızlar aramızda magnezyum kullananlar vardı siz kendinizmi başladınız doktorunuzmu verdi ve şikayetiniz varmıydı ?benim arada karnıma kramp tarzı ağrı giriyor doktoruma sormalımıyım?
Watshptan soru sorabiliyorum canım düzenli kullanmak gerekiyordur tabi maden suyu ve muzdada var en azından onları tüketmeye çalışdoktoruna mesaj atabiliyorsan at canım bu tarz ağrılarda kasılmalarda genelde veriyor doktor ama ben bi faydasını göremedim düzenli kullanmadığım için
Bende sorsam iyi olcak çünkü rahatsız oluyorum artık kasık ağrısı özellikle yürürkenBen bacaklarımda uyurken ağrı gibi bir huzursuzluk yaşadığımı söyledim doktoruma, sağolsun o verdi.
Maden suyu ve muzu tüketiyorum allahtan.Watshptan soru sorabiliyorum canım düzenli kullanmak gerekiyordur tabi maden suyu ve muzdada var en azından onları tüketmeye çalış
Şimdi doktoruma mesaj attım progestan almamı ve idrar tahlili yaptırmamı söyledi ağrıların artarsa gel rahim boyunu ölçeyim dedi rahim boyunu neden ölçücekki endişelendim
Kasığımda ağrı oluyor yürürken ve karnıma arada kramp tarzı ağrı giriyor dedim bunlrı söylediMaden suyu ve muzu tüketiyorum allahtan.
Rahim ağzı yetmezliğinden şüphe edildiğinde ölçüm yapılıyor sanırım ama senin onunla bi ilgisi yoktur önlem amaçlı söylemiştir doktor canım
Bende endişelendim kasık ağrısı oluyo yürürken ve arada karnıma kramp tarzı ağrı giriyor dedim sanırım yarın gidip baktırmadan içim rahat etmicekKesede ve rahimde kanama yoksa neden progestan verdi ki şimdi seni hiç görmeden. Bence sen bir an önce git bir görün. Belkide hiç bir şey yok görmeden uzaktan boşuna evham yaptırıyor.
banada aynısı oluyordu muayeneye gittiğimde söylemiştim magnezyum yazdı . Boşa evham yapma canım .Kasığımda ağrı oluyor yürürken ve karnıma arada kramp tarzı ağrı giriyor dedim bunlrı söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?