2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kasığımda ağrı oluyor yürürken ve karnıma arada kramp tarzı ağrı giriyor dedim bunlrı söyledi
Canim benimde oluyo onlar ayrica bacak agrilarim da oluyo.magnezyum.tablet verdi bana da.iyi geldi.baska seyler aklina getirme cogu.kiside olur bu agrilar.kontrolünde soylersin tekrar.byk.ihtimal.sana da verir.mg

Rahim uzunluğu ölçüm falan deyince korktum birden
Önlem amaçlı doktorlar her şeyi göz önünde bulundurduğu için doğal olarak her türlü şeyide söylüyorlar sen evham yapma uzaktan soru sorunca insan ister istemez endişe ediyor en iyisi muayene olmak . Hangi doktordu senin

Canim benimde oluyo onlar ayrica bacak agrilarim da oluyo.magnezyum.tablet verdi bana da.iyi geldi.baska seyler aklina getirme cogu.kiside olur bu agrilar.kontrolünde soylersin tekrar.byk.ihtimal.sana da verir.mg
Bana idrar tahlili yaptırmamı söyledi ve progestan almamı söyledi

canım hayırlı haberlerle gel
ben de inan senin kadar merak ediyorum
bu süreçte kaderdaş olduk

Haftaya kadar bekleyemedim sordum idrar tahlilini yarın yaptırıcam zaten ama bi görünsemmi doktorada bilemedim demet haytoğlu doktorum

plesanta benim de aşağıda dikkat edersek Allah ın izniyle hiçbirşey olmaz
hem bu plesanta yer değiştiriyor sürekli sabit kalmıyor merak etme
8 saat ayakta çalışıyorum ama hamdolsun sıkıntı yaşamadım

Kızlar hepinizden Allah razı olsun bu süreçte sürekli destek verdiniz inanın beynime oksijen gitti meğer nefes almıyomuşum.. Çok zor bi süreçtir sanırım artık mutlu olabilirim amniyosentez yanılmıyor diye biliyorum tabi gaybı sadece Allah bilir ama gönül İnanmak istiyo Rabbim bu formdaki ve dünyanın neresinde bir anne varsa onu yavrusuna hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kavuştursun kimseyi evladıyla imtihan etmesin... Şununa anladıkki 2 li 3lü 4 lü sadece eziyet başka hiç bir şeyyyy

Aldım canım temiz çıktı çok şükür Rabbime

tüm mesajları okuyunca geriden takip ettim canım
Hadi gözümüz aydın
Rabbime şükürler olsun darısı bizim gibi endişe içinde bekleyen tüm hamişlere olsun
Allah kimseyi evladıyla sınamasın, evlat sevincini buruk bırakmasın

Kızlar çoook şükür bin şükür Rabbime amniyosentez sonucu temiz çıktı Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza...
Çok sevindim canım benim gözün aydın sağlıkla kavuş evladına İnşallah

Kızlar hasteneye acile gitsem direk idrar tahlili yaptırmak istiyorum desem yaparlarmı acaba

Kızlar hasteneye acile gitsem direk idrar tahlili yaptırmak istiyorum desem yaparlarmı acaba
Canım ben bi defa doruğa gitmiştim kaşıntıdan dolayı vucüdum kabarmıştı . Tahlil istedi doktor ama ertesi gün sabaha çağırdılar. Canını sıkma canım sen yarın gidersin doktorunla görüşürsün hem için rahat eder

Yarın yaptırayım ozaman direk alırım sonucu ona göre atarım sonucu doktoruma zaten iltihap falan çıkarsa muayneyede gerek kalmaz ilaç vericek direek

Slm kızlar iki gündür bi dogru düZgün giremedim güEl sonucu alan arkları tebrik ederim bende dün dr kontrolüne gittim sıpa oglum amuda kalkmıştı bi düzelmedi gelişimi güzelmiş bayagı büyümüş çok mutlu oldum detaylı ultrason için gün almıştım haftaya pazartesi sonradan bi arkadaşıödan tıp fak cok ii bi docentin baktıgını öğrendim gelecek haftası hep doluymuş bugün gelirse bişeyler ayarlarız demiş apar topar ona gittim bugün bayagı detaylı inceledi çok şükür riskli bi durum görmedi yüzünü de görebildik kedicik oglum benim yaa cok sevimliydi uyuyodu zaten allahım hepimize yavrularımızı sıkıntısız saglıkla almayı nasip etsin inş benden evvelki kadının suyu cok azmış bebeğin kordonundan kan almışlar çok acı çekiodu onu görünce cok üzüldüm cok gerildim allah şifa verir inş

Ben hala bebeğimi hissedemiyorum kızlar sizde durumlar nasıl ??? Bi iki kere hisseder gibi oldum o kadarr
Yaklaşık bir aydır hissediyorum. Tuhaf yani. Ya senin durum da bi sorun var ya benim. 21 haftalık benim bebiş tam Benim bildiğim :))) daha büyük galiba bilemedim

Kızlar çoook şükür bin şükür Rabbime amniyosentez sonucu temiz çıktı Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza...

Canımm, İnan ne kadar sevindim anlatamam , rahat bir nefes al ve keyfini çıkarmaya çalış hamileliğinin. Allah bekleyen herkesin yüzünü güldürür inşallah , sağlıkla evlatlarımızı kucaklarımıza almak nasip olur.

Selam arkadaşlar kafama takilan bi soru var... bende şeffaf su gibi akinti oluyo 2-3 kez gunde birer ikişer damla kokusuz, renksiz bildiginiz su gibi sizdede oluyomu buyle akinti?

Can'ım geçmiş olsun , sevindim iyi olmasına Bende de oluyor ama , çok olunca bebeğin de suyu azalıyor bende. Bir kaç gecedir de gece oluyor az az turnusolla bakınca bazen mavileşiyor. Birşey sormak istiyorum turnusol mavi çıkınca bebeğin suyu geliyor diyemem demiş ya doktor , onu neye göre söyledi suyun iyi diye mi ? Yoksa her akıntıda ki mavi lik amniyon sıvısı değilmi ?

Canım bende yarın 18 hafta oluyorum azcık göbiş. Hareket hiç hissetmiyorum beklicez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…