Rahim uzunluğu ölçüm falan deyince korktum birdenbanada aynısı oluyordu muayeneye gittiğimde söylemiştim magnezyum yazdı . Boşa evham yapma canım .
Canim benimde oluyo onlar ayrica bacak agrilarim da oluyo.magnezyum.tablet verdi bana da.iyi geldi.baska seyler aklina getirme cogu.kiside olur bu agrilar.kontrolünde soylersin tekrar.byk.ihtimal.sana da verir.mgKasığımda ağrı oluyor yürürken ve karnıma arada kramp tarzı ağrı giriyor dedim bunlrı söyledi
Önlem amaçlı doktorlar her şeyi göz önünde bulundurduğu için doğal olarak her türlü şeyide söylüyorlar sen evham yapma uzaktan soru sorunca insan ister istemez endişe ediyor en iyisi muayene olmak . Hangi doktordu seninRahim uzunluğu ölçüm falan deyince korktum birden
Hayırlı olsun canım çok sevindimDoktor randevumdan ciktim cok sukur hersey yolunda haftasiyla tam uyumluymus bebegim ve cinsiyetimiz de belli oldu kizim olucakmis bir oglum vardi bir de kizim olucak insallah Allahim saglikla kucagimiza versin
Bana idrar tahlili yaptırmamı söyledi ve progestan almamı söylediCanim benimde oluyo onlar ayrica bacak agrilarim da oluyo.magnezyum.tablet verdi bana da.iyi geldi.baska seyler aklina getirme cogu.kiside olur bu agrilar.kontrolünde soylersin tekrar.byk.ihtimal.sana da verir.mg
Kızlar nolur dua edin anmiyosentez sonuçlarım çıkmış İnşallah hayırlı haberler alırım Ağlıya Ağlıya gidiyorum nolur dua edin bebeğim iyi olsun Rabbim nolur evladımı bana sağlıkla bağışla....
Haftaya kadar bekleyemedim sordum idrar tahlilini yarın yaptırıcam zaten ama bi görünsemmi doktorada bilemedim demet haytoğlu doktorumÖnlem amaçlı doktorlar her şeyi göz önünde bulundurduğu için doğal olarak her türlü şeyide söylüyorlar sen evham yapma uzaktan soru sorunca insan ister istemez endişe ediyor en iyisi muayene olmak . Hangi doktordu senin
Aldım canım temiz çıktı çok şükür Rabbimecanım hayırlı haberlerle gel
ben de inan senin kadar merak ediyorum
bu süreçte kaderdaş olduk
Kızlar ben bugün detaylı ultrasona girdim. Devlete gittim doktoru övmüşlerdi. Bebeğim iyi çok şükür ama kanama riskim varmış. Doktor " Parsiyel previadan dolayı riskli gruptasın. Senden kan süzerek beslenmesini sağlayan plesanta aşağı doğum kanalını kapatacak şekilde duruyor, yatak istirahati vermemiz lazım. Ayakta durmaman lazım. Sana sürpriz bir şekilde kanaman olabilir, olursa ne kadar kanaman olmuş tahlil yapmamız lazım. Çoksa kan takviyesi yapılır." dedi. Açıkçası korktum ve üzüldüm. Sürekli yatmana gerek yok ama hayatını kısıtla dedi. Kesinlikle sezeryan olması lazımmış ve doğum sancılarım başlamadan alınması lazımmış. 15 dakka falan sürdü işlem. Öncesinde de 40 dakka kadar genel bilgilendirme yaptı. Özele de gitsem mi bilemiyorum. Canım sıkıldı baya.
Aldım canım temiz çıktı çok şükür Rabbime
Çok sevindim canım benim gözün aydın sağlıkla kavuş evladına İnşallahKızlar çoook şükür bin şükür Rabbime amniyosentez sonucu temiz çıktı Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza...
Canım ben bi defa doruğa gitmiştim kaşıntıdan dolayı vucüdum kabarmıştı . Tahlil istedi doktor ama ertesi gün sabaha çağırdılar. Canını sıkma canım sen yarın gidersin doktorunla görüşürsün hem için rahat ederKızlar hasteneye acile gitsem direk idrar tahlili yaptırmak istiyorum desem yaparlarmı acaba
Yarın yaptırayım ozaman direk alırım sonucu ona göre atarım sonucu doktoruma zaten iltihap falan çıkarsa muayneyede gerek kalmaz ilaç vericek direekCanım ben bi defa doruğa gitmiştim kaşıntıdan dolayı vucüdum kabarmıştı . Tahlil istedi doktor ama ertesi gün sabaha çağırdılar. Canını sıkma canım sen yarın gidersin doktorunla görüşürsün hem için rahat eder
Yaklaşık bir aydır hissediyorum. Tuhaf yani. Ya senin durum da bi sorun var ya benim. 21 haftalık benim bebiş tam Benim bildiğim :))) daha büyük galiba bilemedimBen hala bebeğimi hissedemiyorum kızlar sizde durumlar nasıl ??? Bi iki kere hisseder gibi oldum o kadarr
Kızlar çoook şükür bin şükür Rabbime amniyosentez sonucu temiz çıktı Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza...
Selam arkadaşlar kafama takilan bi soru var... bende şeffaf su gibi akinti oluyo 2-3 kez gunde birer ikişer damla kokusuz, renksiz bildiginiz su gibi sizdede oluyomu buyle akinti?
Bebegin suyu gayet iyi dedi bi eksiklik yok dedi turnusol kagidi testi yapti biraz mavileşti ama illada bebegin suyu geliyor deyemem dedi ultrasonda iyi gorunuyor cunku dedi 1 hafta sonra tekrar bakalim dedi perşembe gidicem... iyi şeyler duyucaz insallah cok korkuyorumm
Canım bende yarın 18 hafta oluyorum azcık göbiş. Hareket hiç hissetmiyorum beklicez artıkkilolar önemli tabi ki deama kızlar bişey soracam ben hala hissedemiyorum bebişimi alalh aşkınıza siz nasıl hissediyosunuz zayıf bi yapıyada sahibim göbek desen ben demesem hamileyim hala kimse anlamıyor e olduk 19 haftalık.
ya da hareketleri anlmaıyor muyum sizinkilerin hareketi nasıl neye benziyor yani ben diyorum sanırım bağırsak hareketi karnımdır bilmem ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?