- 18 Ağustos 2016
- 1.050
- 1.204
- 83
Ilk bebekse normal cnm bnm ikinci kilom da var ama masallahi var kizimin hareketliBen hala bebeğimi hissedemiyorum kızlar sizde durumlar nasıl ??? Bi iki kere hisseder gibi oldum o kadarr
Icini ferah tut doktordBebegin suyu gayet iyi dedi bi eksiklik yok dedi turnusol kagidi testi yapti biraz mavileşti ama illada bebegin suyu geliyor deyemem dedi ultrasonda iyi gorunuyor cunku dedi 1 hafta sonra tekrar bakalim dedi perşembe gidicem... iyi şeyler duyucaz insallah cok korkuyorumm
Icini ferah tut doktorda iyi demisBebegin suyu gayet iyi dedi bi eksiklik yok dedi turnusol kagidi testi yapti biraz mavileşti ama illada bebegin suyu geliyor deyemem dedi ultrasonda iyi gorunuyor cunku dedi 1 hafta sonra tekrar bakalim dedi perşembe gidicem... iyi şeyler duyucaz insallah cok korkuyorumm
Suyumda bi eksiklik gormedi diye dedi cnm... ben cok korkuyorum bu su olayindan Allah sağ sağlam zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin insallah.. senin nasil oluyo cokmu ıslaklık oluyo madem kesin suyunuz geliyorsa hastanede yatmaniz gerek bence cok ciddi bisey bu... bende cuma gitmiştim doktora persembe gidicem tekrar bu hafta, doktor sizma varsa azalma olur zaten ona gore karar veririz dedi.. bide benim wc den sonra oluyodu gecen haftalarda idrardan sonra sanki daha varmista camasirima geliyomuş gibi cok şukur bu hafta olmuyo bol bol dinlen yat cnm ben sabah aksam taze sıkılmış havuc suyu iciyorum bebegin suyunu cogaltiyomuş sende yap guzel olucak insallah herseyCanımm, İnan ne kadar sevindim anlatamam , rahat bir nefes al ve keyfini çıkarmaya çalış hamileliğinin. Allah bekleyen herkesin yüzünü güldürür inşallah , sağlıkla evlatlarımızı kucaklarımıza almak nasip olur.
Can'ım geçmiş olsun , sevindim iyi olmasına Bende de oluyor ama , çok olunca bebeğin de suyu azalıyor bende. Bir kaç gecedir de gece oluyor az az turnusolla bakınca bazen mavileşiyor. Birşey sormak istiyorum turnusol mavi çıkınca bebeğin suyu geliyor diyemem demiş ya doktor , onu neye göre söyledi suyun iyi diye mi ? Yoksa her akıntıda ki mavi lik amniyon sıvısı değilmi ?
Suyumda bi eksiklik gormedi diye dedi cnm... ben cok korkuyorum bu su olayindan Allah sağ sağlam zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin insallah.. senin nasil oluyo cokmu ıslaklık oluyo madem kesin suyunuz geliyorsa hastanede yatmaniz gerek bence cok ciddi bisey bu... bende cuma gitmiştim doktora persembe gidicem tekrar bu hafta, doktor sizma varsa azalma olur zaten ona gore karar veririz dedi.. bide benim wc den sonra oluyodu gecen haftalarda idrardan sonra sanki daha varmista camasirima geliyomuş gibi cok şukur bu hafta olmuyo bol bol dinlen yat cnm ben sabah aksam taze sıkılmış havuc suyu iciyorum bebegin suyunu cogaltiyomuş sende yap guzel olucak insallah hersey
B Ende ayni sen gibiyim yaa 17 den beri hissediyorum sonra hissetmeyenleri okuyunca tuaf oluyorum. Gerci zayiftim, daha erken hissediyo zatiflar diyorlar. Ama cok guzel bir duyguymus surekli elimi karnima koyup dinliyorumYaklaşık bir aydır hissediyorum. Tuhaf yani. Ya senin durum da bi sorun var ya benim. 21 haftalık benim bebiş tam Benim bildiğim :))) daha büyük galiba bilemedim
Yaaa içim rahatladı, sağol. Olmaz inşallah bi şey. Doktor bana panik yaptırdı.plesanta benim de aşağıda dikkat edersek Allah ın izniyle hiçbirşey olmaz
hem bu plesanta yer değiştiriyor sürekli sabit kalmıyor merak etme
8 saat ayakta çalışıyorum ama hamdolsun sıkıntı yaşamadım
Karnıma elimi koymaya gerek yok o eşim için geçerli. Ben gümbür gümbür hissediyorum hatta görüyoruz . Şimdi çikolata yedim mesela seyreyle cümbüşü:))). Allah herkese yaşatsın bunu inş. Özellikle hissetmeyenlere acilen hissettirir ki gece rahat uyumayı özlesinlerB Ende ayni sen gibiyim yaa 17 den beri hissediyorum sonra hissetmeyenleri okuyunca tuaf oluyorum. Gerci zayiftim, daha erken hissediyo zatiflar diyorlar. Ama cok guzel bir duyguymus surekli elimi karnima koyup dinliyorum
Yaaa içim rahatladı, sağol. Olmaz inşallah bi şey. Doktor bana panik yaptırdı.
Amin canim ins bende once elimi koydugumda hissediyordum simdi koymadanda masallah belli ediyo kendini kizim.birde benimki pek uyumuyo galiba yaa gun icinde devamli pat pat. Seninde oylemiKarnıma elimi koymaya gerek yok o eşim için geçerli. Ben gümbür gümbür hissediyorum hatta görüyoruz . Şimdi çikolata yedim mesela seyreyle cümbüşü:))). Allah herkese yaşatsın bunu inş. Özellikle hissetmeyenlere acilen hissettirir ki gece rahat uyumayı özlesinler
Dua edelim canım benim de 356 inşallah sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alalım bende korkuyorum ama hayırlısı AllahtanBenim değerim devdüşük ue3 şüpheli diyor 255 çıkmış değerim çok mu kötü. Korkuyorum
Dua edelim canım benim de 356 inşallah sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alalım bende korkuyorum ama hayırlısı Allahtan
Benim de ikili de herşey normal değerlerde çıkmıştı canım bu dörtlüde de düşük risk diyor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahAllah yardımcımız olsun canım gerçekten dua edelim başka çaremiz Yok allah büyüktür. Senin ikili nasıl çıkmıştı?
Normal canım o akıntı hamilelikten dolayı kaşıntı koku renk değişikliği olursa dr danışSelam arkadaşlar kafama takilan bi soru var... bende şeffaf su gibi akinti oluyo 2-3 kez gunde birer ikişer damla kokusuz, renksiz bildiginiz su gibi sizdede oluyomu buyle akinti?
Mrb cnm dedigin.gibi.benim.bebelerin.biri on.digeri arka plesanta.yerlesimli.birini daha.cok.hissediyorumİyi akşamlar hanımlar. Öncelikle yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. Şu bugünkü ayrıntılı usg raporuna eve gelince detaylı baktım da tabi doktor hiç bir şey söylemediği için. Raporda prezentasyon: ayak yazıyor. Bir de plasenta anterior yerleşimli yazıyor bunu az çok tahmin ediyorum ama sakıncaları nelerdir acaba? Bu arada plasenta önde olunca bebek geç ya da az hissedilir yazıyor nette. Ben 17 den itibaren hissettim şuanda da gayet günlük bir rutinimiz var maşallah.
Canım elini karnına koyup ya musavvir c.c. zikri çek yine elin karnında ayetel kürsi oku yasin suresi okuyabilirsen ali imran suresi diyor birde 9 aya 99 esma var. Haftana göre 2 esma nette yazıyoBir de hangi duaları okuyorsunuz ben yasin ayetel nas felak varsa hamilelik te okunması gereken okuyayım benim bilgim bu konuda az
Benim de ikili de herşey normal değerlerde çıkmıştı canım bu dörtlüde de düşük risk diyor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?