2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bir de hangi duaları okuyorsunuz ben yasin ayetel nas felak varsa hamilelik te okunması gereken okuyayım benim bilgim bu konuda az

Kizlar bn bugun dr gittim tahlil vermistim onlari gosterdim idrar da mikrop cikmis antibiyotik yazdi kullanan oldu mu bisey olmaz demi

Icini ferah tut doktord
Icini ferah tut doktorda iyi demis

Suyumda bi eksiklik gormedi diye dedi cnm... ben cok korkuyorum bu su olayindan Allah sağ sağlam zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin insallah.. senin nasil oluyo cokmu ıslaklık oluyo madem kesin suyunuz geliyorsa hastanede yatmaniz gerek bence cok ciddi bisey bu... bende cuma gitmiştim doktora persembe gidicem tekrar bu hafta, doktor sizma varsa azalma olur zaten ona gore karar veririz dedi.. bide benim wc den sonra oluyodu gecen haftalarda idrardan sonra sanki daha varmista camasirima geliyomuş gibi cok şukur bu hafta olmuyo bol bol dinlen yat cnm ben sabah aksam taze sıkılmış havuc suyu iciyorum bebegin suyunu cogaltiyomuş sende yap guzel olucak insallah hersey

Can'ım inşallah yolunda gider herşey, benim 14. Haftada geldi suyum bayağı azalmıştı, testler yapıldı enfeksiyon çıkmadı , antibiyotik kullandım bebeğimin kalbi atıyordu , doktorum bekleyeceğiz dedi, böbrekleri oluşup çişini yapana kadar 1 ay su gelmedi , havuç suyu içiyorum bu arada ve raporluydum hep dinlendim, suyumda artış oldu ama tabi yine azdı , her hafta en az 1 kere doktora gidiyorum kontrol altında tutuyor ve enfeksiyon için her hafta tahlil yaptırıyorum , ara ara geceleri geliyor su, turnusolla anlıyorum ama ilk i gibi çok değil, geçtiğimiz hafta Prof. A ve perinataloga gözüktüm , o da kontrol altında her hafta kontrolle inşallah devam ederiz dedi, yani hastanede yatmıyorum ama kontrol altındayım sürekli. İnşallah sızıntıda kaybolur , iyileşir ve suyum artar.

Yaklaşık bir aydır hissediyorum. Tuhaf yani. Ya senin durum da bi sorun var ya benim. 21 haftalık benim bebiş tam Benim bildiğim :))) daha büyük galiba bilemedim
B Ende ayni sen gibiyim yaa 17 den beri hissediyorum sonra hissetmeyenleri okuyunca tuaf oluyorum. Gerci zayiftim, daha erken hissediyo zatiflar diyorlar. Ama cok guzel bir duyguymus surekli elimi karnima koyup dinliyorum

Yaaa içim rahatladı, sağol. Olmaz inşallah bi şey. Doktor bana panik yaptırdı.

B Ende ayni sen gibiyim yaa 17 den beri hissediyorum sonra hissetmeyenleri okuyunca tuaf oluyorum. Gerci zayiftim, daha erken hissediyo zatiflar diyorlar. Ama cok guzel bir duyguymus surekli elimi karnima koyup dinliyorum
Karnıma elimi koymaya gerek yok o eşim için geçerli. Ben gümbür gümbür hissediyorum hatta görüyoruz . Şimdi çikolata yedim mesela seyreyle cümbüşü:))). Allah herkese yaşatsın bunu inş. Özellikle hissetmeyenlere acilen hissettirir ki gece rahat uyumayı özlesinler

Yaaa içim rahatladı, sağol. Olmaz inşallah bi şey. Doktor bana panik yaptırdı.

yine de evde iş yapma..ağır birşey kaldırma eğilirken dikkat et..ayakta kaldığın zamanlar kısa olsun..doğuma kadar plesanta yer değiştirebilir sürekli kontrol altında olması gerek eğer son haftada aşağıda olursa normal doğum olmuyor.
benim alttaydı..1 ay sonra arkaya doğru ilerlemiş..çok şükür çalışmama rağmen bir sıkıntı yaşamadık inşallah yaşamadan da hamileliği tamamlarız

Amin canim ins bende once elimi koydugumda hissediyordum simdi koymadanda masallah belli ediyo kendini kizim.birde benimki pek uyumuyo galiba yaa gun icinde devamli pat pat. Seninde oylemi

İyi akşamlar hanımlar. Öncelikle yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. Şu bugünkü ayrıntılı usg raporuna eve gelince detaylı baktım da tabi doktor hiç bir şey söylemediği için. Raporda prezentasyon: ayak yazıyor. Bir de plasenta anterior yerleşimli yazıyor bunu az çok tahmin ediyorum ama sakıncaları nelerdir acaba? Bu arada plasenta önde olunca bebek geç ya da az hissedilir yazıyor nette. Ben 17 den itibaren hissettim şuanda da gayet günlük bir rutinimiz var maşallah.

Dua edelim canım benim de 356 inşallah sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alalım bende korkuyorum ama hayırlısı Allahtan
Allah yardımcımız olsun canım gerçekten dua edelim başka çaremiz Yok allah büyüktür. Senin ikili nasıl çıkmıştı?

Selam arkadaşlar kafama takilan bi soru var... bende şeffaf su gibi akinti oluyo 2-3 kez gunde birer ikişer damla kokusuz, renksiz bildiginiz su gibi sizdede oluyomu buyle akinti?
Normal canım o akıntı hamilelikten dolayı kaşıntı koku renk değişikliği olursa dr danış

Mrb cnm dedigin.gibi.benim.bebelerin.biri on.digeri arka plesanta.yerlesimli.birini daha.cok.hissediyorum

Bir de hangi duaları okuyorsunuz ben yasin ayetel nas felak varsa hamilelik te okunması gereken okuyayım benim bilgim bu konuda az
Canım elini karnına koyup ya musavvir c.c. zikri çek yine elin karnında ayetel kürsi oku yasin suresi okuyabilirsen ali imran suresi diyor birde 9 aya 99 esma var. Haftana göre 2 esma nette yazıyo

Benim de ikili de herşey normal değerlerde çıkmıştı canım bu dörtlüde de düşük risk diyor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
İkili temiz çıktıysa diğerlerini sorun etme diyorlar kızlar burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…