Amiiiiiiiin bekliyorum sabırsızlıkla uykuyu boşver otururuz kızımla ben çalarım o oynarAmin canim ins bende once elimi koydugumda hissediyordum simdi koymadanda masallah belli ediyo kendini kizim.birde benimki pek uyumuyo galiba yaa gun icinde devamli pat pat. Seninde oylemi
Olmaz canım Allahın izniyle ben ilk 3 ayımda 1 kutu kullandım faranjit olmuştum. İçeriğine bak dr ona göre verir zaten için rahat olsun kullanmazsan bebeğe sıkıntı Allah KorusunKizlar bn bugun dr gittim tahlil vermistim onlari gosterdim idrar da mikrop cikmis antibiyotik yazdi kullanan oldu mu bisey olmaz demi
Ben bi ara yürüyemiyordum bacak ağrısından. Magnezyumu iki doza çıkardık faydasını gördüm baya. Toz gibi bir ilaç direk ağıza dökülüyor.Watshptan soru sorabiliyorum canım düzenli kullanmak gerekiyordur tabi maden suyu ve muzdada var en azından onları tüketmeye çalış
Buna şükür cnm banada umut oldun... persembe gunu gidicem guzel haberler vericem insallah... sende haberdar et cnm guzel haberler verelim hep insallah..Can'ım inşallah yolunda gider herşey, benim 14. Haftada geldi suyum bayağı azalmıştı, testler yapıldı enfeksiyon çıkmadı , antibiyotik kullandım bebeğimin kalbi atıyordu , doktorum bekleyeceğiz dedi, böbrekleri oluşup çişini yapana kadar 1 ay su gelmedi , havuç suyu içiyorum bu arada ve raporluydum hep dinlendim, suyumda artış oldu ama tabi yine azdı , her hafta en az 1 kere doktora gidiyorum kontrol altında tutuyor ve enfeksiyon için her hafta tahlil yaptırıyorum , ara ara geceleri geliyor su, turnusolla anlıyorum ama ilk i gibi çok değil, geçtiğimiz hafta Prof. A ve perinataloga gözüktüm , o da kontrol altında her hafta kontrolle inşallah devam ederiz dedi, yani hastanede yatmıyorum ama kontrol altındayım sürekli. İnşallah sızıntıda kaybolur , iyileşir ve suyum artar.
Çok önemli canım. Bebeğin doğduğunda malum doğum esnasında bazı aletler kullanılacak bu aletlerden düşükte olsa paslanma vs gibi tetanoza sebep olabilir ve ölümcüldür diye okumuştum netten bakabilirsin. Bu nedenle önemlidirKızlar tetanoz aşısı önemli mi diye soru sormuştum :/
Bende ole dusundum bize zararli olsa vermez heralde baya yuksek dedi kizima bisey olmasinda dikkat de ediyorum ama bi yerden kapmis olabilirsin dedi demekki daha dikkatli olmam lazimOlmaz canım Allahın izniyle ben ilk 3 ayımda 1 kutu kullandım faranjit olmuştum. İçeriğine bak dr ona göre verir zaten için rahat olsun kullanmazsan bebeğe sıkıntı Allah Korusun
evet oluyor doktorum normal demişti.Selam arkadaşlar kafama takilan bi soru var... bende şeffaf su gibi akinti oluyo 2-3 kez gunde birer ikişer damla kokusuz, renksiz bildiginiz su gibi sizdede oluyomu buyle akinti?
Buna şükür cnm banada umut oldun... persembe gunu gidicem guzel haberler vericem insallah... sende haberdar et cnm guzel haberler verelim hep insallah..
Yok uyuyor arada sağolsun:)))). Gece uyuduğunda çok rahat ediyorum özellikle. Ama ara biraz uzayınca çok merak ediyorum . Sürekli tekme atsa bedenen rahatsız ama ruhen çok rahat olurum o da ayrı bi gerçek:) bebiş cinsiyet ????Amin canim ins bende once elimi koydugumda hissediyordum simdi koymadanda masallah belli ediyo kendini kizim.birde benimki pek uyumuyo galiba yaa gun icinde devamli pat pat. Seninde oylemi
çok sevindim canım çok şükür.Aldım canım temiz çıktı çok şükür Rabbime
Daha iki hafta var canım, yani şimdilerde de yavaş yavaş hissedersin ama geçen benim prenses bir tekme atma attı sanırım eşimin bile gözleri açıldı, hep ona ben birşeyler hissediyorum dinle derdim, ilk defa iyi denk geldi ama en ol 21.hafta ile rahat rahat hissetmeye başlayacaksın az kaldı sabırkilolar önemli tabi ki deama kızlar bişey soracam ben hala hissedemiyorum bebişimi alalh aşkınıza siz nasıl hissediyosunuz zayıf bi yapıyada sahibim göbek desen ben demesem hamileyim hala kimse anlamıyor e olduk 19 haftalık.
ya da hareketleri anlmaıyor muyum sizinkilerin hareketi nasıl neye benziyor yani ben diyorum sanırım bağırsak hareketi karnımdır bilmem ne
canim benim cok sukur allaha gozun aydin.inanki cok sevindim ve cok rahatladim..rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesinAldım canım temiz çıktı çok şükür Rabbime
Çook sevindim inan. Böylece bu testlerin çoğunlukla yanıldığı bir kez daha ispat edildi.Aldım canım temiz çıktı çok şükür Rabbime
İnşallah. Dikkat edicem zaten. Kendimi zorlamayacak şekilde yaşamaya alışmam lazım. Sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri.yine de evde iş yapma..ağır birşey kaldırma eğilirken dikkat et..ayakta kaldığın zamanlar kısa olsun..doğuma kadar plesanta yer değiştirebilir sürekli kontrol altında olması gerek eğer son haftada aşağıda olursa normal doğum olmuyor.
benim alttaydı..1 ay sonra arkaya doğru ilerlemiş..çok şükür çalışmama rağmen bir sıkıntı yaşamadık inşallah yaşamadan da hamileliği tamamlarız
Ohh çok şükür canim.. satışı güzel haber bekleyenlerin ve benim başıma.. artık mutlu mutlu hamileliğinin tadını çıkart ne olur.Kızlar çoook şükür bin şükür Rabbime amniyosentez sonucu temiz çıktı Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza...
Valla harikasın.. Ben ancak anneme talimat vereyim.Oğlum için annesinden el emeği seneye kışın giyer inşaallah
Çok sevindim canim.. Allah gönlüne göre vermiş.. sağlıkla gelsin güzel kızınDoktor randevumdan ciktim cok sukur hersey yolunda haftasiyla tam uyumluymus bebegim ve cinsiyetimiz de belli oldu kizim olucakmis bir oglum vardi bir de kizim olucak insallah Allahim saglikla kucagimiza versin
Kızlar nolur dua edin anmiyosentez sonuçlarım çıkmış İnşallah hayırlı haberler alırım Ağlıya Ağlıya gidiyorum nolur dua edin bebeğim iyi olsun Rabbim nolur evladımı bana sağlıkla bağışla....
Kızlar çoook şükür bin şükür Rabbime amniyosentez sonucu temiz çıktı Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza...
Kızlar ben bugün detaylı ultrasona girdim. Devlete gittim doktoru övmüşlerdi. Bebeğim iyi çok şükür ama kanama riskim varmış. Doktor " Parsiyel previadan dolayı riskli gruptasın. Senden kan süzerek beslenmesini sağlayan plesanta aşağı doğum kanalını kapatacak şekilde duruyor, yatak istirahati vermemiz lazım. Ayakta durmaman lazım. Sana sürpriz bir şekilde kanaman olabilir, olursa ne kadar kanaman olmuş tahlil yapmamız lazım. Çoksa kan takviyesi yapılır." dedi. Açıkçası korktum ve üzüldüm. Sürekli yatmana gerek yok ama hayatını kısıtla dedi. Kesinlikle sezeryan olması lazımmış ve doğum sancılarım başlamadan alınması lazımmış. 15 dakka falan sürdü işlem. Öncesinde de 40 dakka kadar genel bilgilendirme yaptı. Özele de gitsem mi bilemiyorum. Canım sıkıldı baya.
Oğlum için annesinden el emeği seneye kışın giyer inşaallah
Kasığımda ağrı oluyor yürürken ve karnıma arada kramp tarzı ağrı giriyor dedim bunlrı söyledi
InsaallahMaşallah Can'ım çok güzeller,ellerine sağlık,güle güle kullansın oğluşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?