2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kizlar gunaydin bi konuda acil yorumlariniza ihtiyacim var doktorum bana ilk gunden beri coraspirin kullannami soyledi.bende gunluk 1 tane iciyodum.din bi arkadasim bunun bebege zararli oldugunu soyledi.ben yavrumu herseyden korumaya calisirken kendi elimle ona zarar mi verdim..kan pihtilasmasi gibi problemlerde veriliyomus ama ben hic test yaptirmadimki.neye gore bu ilaci verdi doktor.bi kac kere sordugumda icmelisin dedi..bende guvenip tamam dedim.simdi ne yapmaliyim.

Kızlar aramızda magnezyum kullananlar vardı siz kendinizmi başladınız doktorunuzmu verdi ve şikayetiniz varmıydı ?benim arada karnıma kramp tarzı ağrı giriyor doktoruma sormalımıyım?
ben kullanıyorum, 12.hafta bitiminde doktorum verdi, sadece kasılma, kramp ve ağrım olduğunda içiyorum ve çok iyi geliyor

hamişler günaydın, dün detaylıya gittim çok şükür her şey yolundaymış , birde doktorumuz bebeklerin 4 boyutlu resmini verdi, ikisi de aynı baba dedi, çok heyecanlandık hatta sabaha kadar uyumadık, haftalarına göre uyumlulardı ama aralarında 5 gün vardı , doktor bu sorun değil dedi ama, kızım 425 gr oğlum 475 gr dı ,

Çok şükür Allaha sağolun arkadaşlar dün halamız bize ilk cicilerimizi almış düne özel olsun diye okadar güzelleri hele battaniye bayıldım çok mutlu oldum şuan sıkıntı yaşayan arkadaşlar biliyorum dualarım hepinizle

benim ilk hamileliğimde de ikincisinde de plesenta önde. doktora sordum bu durumu. ilk hamilelikte çok önemli de değil dedi. sadece hareketleri geç algılarsın çünkü ön tarafta yastık varmış bebek ona vuruyor gibi düşün dedi. ikincisinde sadece ilk hamileliğin sezeryan ise sorun olur tam dikişe gelirse falan dedi. ama benim ilk doğumum normal olduğu için senin için bi sorun olmaz dedi.

Günaydın, arkadaşını dinlemektense doktorunu dinlemeni tavsiye ederim. Kanında pıhtılaşma olabilir o yüzden vermiştir, pıhtılaşma sorunu olanlara veriyorlar hatta gerekli görülürse kanı sulandırıcı iğne bile veriyorlar. pıhtılaşma sorunu bebek için çok daha tehlikeli bir durum emin olabilirsin, o yüzden içmeni doktoruna dinlemeni tavsiye ederim.

Evet öyle diyorlar canım inşallah öyle olur ama insan düşünmeden edemiyor ayrıntılıda görmeden rahat Yok bana :)
Canım haklısın sıkıntı etmekle, ama unutma ki bebeğin senin sıkıntılarını hissediyor ayrıntılıya az kalmış sikmamaya çalış kendini

Kiz canim Almina Ela miz geliyo cok sukursenin ?? Doguncada ole cok hareketli olursa naparim nasil bakarim diye dusunmuyo degilim

Kiz canim Almina Ela miz geliyo cok sukursenin ?? Doguncada ole cok hareketli olursa naparim nasil bakarim diye dusunmuyo degilim

Dün sabahtan beri okadar cılız okadar zayıfki hareketleri, sürekli onu düşünüyorum, cok kafama takılıyo bu sefer kalp çarpıntım oluyo. Çok zor bişeymiş bu sağ salim doğsunlarda hareketli olsunlar bakarız bi şekilde.

Günaydın hamişler. Geceleri sırt ağrısından uzun zamandır yatamıyorum. Bir sürü yastık denedim ancak ya düşüyorlar ya kayıyorlar. Bende hamile yastıklarına bakmaya karar verdim. e-bebekte 100 tl pahalı geldi bi yastık için. netten bakıyorum. biraz daha uyguna bunu buldum. http://urun.n11.com/emzirme-yastigi-ve-ortuleri/happy-dreams-hamile-yastigi-P36296335 kullanan veya kullanmayı düşünen var mı bu yastıklardan? boşuna almak istemiyorum işe yaramıyorsa..

Çok endişe etme canım inan herkes kendi kafasına göre konuşuyor ben ilk bebegimde sürekli kullandım ayrıca sulandırıcı iğne de yaptım şükür oğlum sağlıklı ve benim gibi birçok kişi kullanıyor şimdi de kullanıyorum:)

Günaydın hamişler. Geceleri sırt ağrısından uzun zamandır yatamıyorum. Bir sürü yastık denedim ancak ya düşüyorlar ya kayıyorlar. Bende hamile yastıklarına bakmaya karar verdim. e-bebekte 100 tl pahalı geldi bi yastık için. netten bakıyorum. biraz daha uyguna bunu buldum. http://urun.n11.com/emzirme-yastigi-ve-ortuleri/happy-dreams-hamile-yastigi-P36296335 kullanan veya kullanmayı düşünen var mı bu yastıklardan? boşuna almak istemiyorum işe yaramıyorsa..

Eki Görüntüle 1944110

Canim hic kafana takma cunku zaman gectikce sanirim uykuya egilimleei artacak ve daha fazla uyuyacaklar.uyku sirasindaki hareketleri olabilir onlar.bi cok grupta okudum onceleri cok hareketliydi simdi daha az hareket ediyo diye.kendimi hazirladim buna.sende hic stres yapma. Rabbim hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin

Ben bi ara yürüyemiyordum bacak ağrısından. Magnezyumu iki doza çıkardık faydasını gördüm baya. Toz gibi bir ilaç direk ağıza dökülüyor.
Bende kasık ağrısından yürürken zorlanıyorum şimdi idrar tahlili verdim

Burdaki birçok arkadaşa magnezyum vermiş doktor benim doktorum idrar tahlili yaptırmamı söyledi ve progestan verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…