Doktor randevumdan ciktim cok sukur hersey yolunda haftasiyla tam uyumluymus bebegim ve cinsiyetimiz de belli oldu kizim olucakmis bir oglum vardi bir de kizim olucak insallah Allahim saglikla kucagimiza versin
Eki Görüntüle 1943930 Eki Görüntüle 1943931 Benim sipanin bugunku ganimetleri. 3-6 ay zibin ve tulumlari.takim aldim.hemde renkleri cok hosuma gitti...yine mothercare
ben kullanıyorum, 12.hafta bitiminde doktorum verdi, sadece kasılma, kramp ve ağrım olduğunda içiyorum ve çok iyi geliyorKızlar aramızda magnezyum kullananlar vardı siz kendinizmi başladınız doktorunuzmu verdi ve şikayetiniz varmıydı ?benim arada karnıma kramp tarzı ağrı giriyor doktoruma sormalımıyım?
ben kullanıyorum, 12.hafta bitiminde doktorum verdi, sadece kasılma, kramp ve ağrım olduğunda içiyorum ve çok iyi geliyor
İyi akşamlar hanımlar. Öncelikle yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. Şu bugünkü ayrıntılı usg raporuna eve gelince detaylı baktım da tabi doktor hiç bir şey söylemediği için. Raporda prezentasyon: ayak yazıyor. Bir de plasenta anterior yerleşimli yazıyor bunu az çok tahmin ediyorum ama sakıncaları nelerdir acaba? Bu arada plasenta önde olunca bebek geç ya da az hissedilir yazıyor nette. Ben 17 den itibaren hissettim şuanda da gayet günlük bir rutinimiz var maşallah.
kizlar gunaydin bi konuda acil yorumlariniza ihtiyacim vardoktorum bana ilk gunden beri coraspirin kullannami soyledi.bende gunluk 1 tane iciyodum.din bi arkadasim bunun bebege zararli oldugunu soyledi. ben yavrumu herseyden korumaya calisirken kendi elimle ona zarar mi verdim..kan pihtilasmasi gibi problemlerde veriliyomus ama ben hic test yaptirmadimki.neye gore bu ilaci verdi doktor.bi kac kere sordugumda icmelisin dedi..bende guvenip tamam dedim. simdi ne yapmaliyim.
Evet öyle diyorlar canım inşallah öyle olur ama insan düşünmeden edemiyor ayrıntılıda görmeden rahat Yok bana :)İkili temiz çıktıysa diğerlerini sorun etme diyorlar kızlar burda.
Canım haklısın sıkıntı etmekle, ama unutma ki bebeğin senin sıkıntılarını hissediyor ayrıntılıya az kalmış sikmamaya çalış kendiniEvet öyle diyorlar canım inşallah öyle olur ama insan düşünmeden edemiyor ayrıntılıda görmeden rahat Yok bana :)
Kiz canim Almina Ela miz geliyo cok sukurYok uyuyor arada sağolsun:)))). Gece uyuduğunda çok rahat ediyorum özellikle. Ama ara biraz uzayınca çok merak ediyorum . Sürekli tekme atsa bedenen rahatsız ama ruhen çok rahat olurum o da ayrı bi gerçek:) bebiş cinsiyet ????
Kiz canim Almina Ela miz geliyo cok sukursenin ?? Doguncada ole cok hareketli olursa naparim nasil bakarim diye dusunmuyo degilim
Çok endişe etme canım inan herkes kendi kafasına göre konuşuyor ben ilk bebegimde sürekli kullandım ayrıca sulandırıcı iğne de yaptım şükür oğlum sağlıklı ve benim gibi birçok kişi kullanıyor şimdi de kullanıyorum:)kizlar gunaydin bi konuda acil yorumlariniza ihtiyacim vardoktorum bana ilk gunden beri coraspirin kullannami soyledi.bende gunluk 1 tane iciyodum.din bi arkadasim bunun bebege zararli oldugunu soyledi. ben yavrumu herseyden korumaya calisirken kendi elimle ona zarar mi verdim..kan pihtilasmasi gibi problemlerde veriliyomus ama ben hic test yaptirmadimki.neye gore bu ilaci verdi doktor.bi kac kere sordugumda icmelisin dedi..bende guvenip tamam dedim. simdi ne yapmaliyim.
Canim hic kafana takma cunku zaman gectikce sanirim uykuya egilimleei artacak ve daha fazla uyuyacaklar.uyku sirasindaki hareketleri olabilir onlar.bi cok grupta okudum onceleri cok hareketliydi simdi daha az hareket ediyo diye.kendimi hazirladim buna.sende hic stres yapma. Rabbim hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsinDün sabahtan beri okadar cılız okadar zayıfki hareketleri, sürekli onu düşünüyorum, cok kafama takılıyo bu sefer kalp çarpıntım oluyo. Çok zor bişeymiş busağ salim doğsunlarda hareketli olsunlar bakarız bi şekilde.
Bende kasık ağrısından yürürken zorlanıyorum şimdi idrar tahlili verdimBen bi ara yürüyemiyordum bacak ağrısından. Magnezyumu iki doza çıkardık faydasını gördüm baya. Toz gibi bir ilaç direk ağıza dökülüyor.
Burdaki birçok arkadaşa magnezyum vermiş doktor benim doktorum idrar tahlili yaptırmamı söyledi ve progestan verdiCan'ım seni korkutmak istemem ama şikayetlerin benimkiyle benzer,bence yarın ilk işin doktora görünmek olsun,benim bundan 4 hafta önce başladı şikayetlerim doktora gittiğimde kasılmaların başlamış dedi doktor,hatta bu haftalarda başlayan kasılmalar doğuma kadar devam edebiliyor dedi ama sen ve bebeğin sağlıklı olduktan sonra biz doğacağı güne kadar tutarız onu dedi,ben hala progestan kullanıyorum sabah akşam fitil olarak,bir de proluton iğne vuruluyorum,tabii inşallah senin ki böyle birşey değildir
Burdaki birçok arkadaşa magnezyum vermiş doktor benim doktorum idrar tahlili yaptırmamı söyledi ve progestan verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?