2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İdrar tahlili verdim şimdi kızlar büyük ihitmal iltihap çıkar gibi geliyor çünkü idrarımı tutunca karın boşluğumun daha çok ağrıdığını farkettim

Selam canım ben de geçen haftalarda bu yastıklardan aldım. Bana açıkçası aşırı büyük ve kalın geldi. Benden iriydi yastık zaten zaptedemedim, sonrasında da iade ettim.

ablamda emzirme yastığı var bunun küçük boyutu. o emzirirken kullanışsız olduğunu ama yatarken kullanabileceğini söylemişti. ben emzirme yastığı almayı düşünüyorum.

Uyyyy masallahhh kuzularaaa

günaydın kızlar bişey sormak istiyorum. sabahları uyandığımda yataktan kalkarken çok ani kalkıyorum uyku sersemi. daha önce doktorda muayenelerde ultrason için yttığımda kalkarken destek alarak kalkmamı söyledi hep. ama bir türlü sabahları bunu uygulayamıyorum. acaba bi problem olurmu?

Günaydın herkese....bebişler hareketlendi galiba ama dışardan bakan henüz anlamıyor şimdilik anne olmanın lüksü babamız beklesin.

Vera'da mı? Ben önceki iki kaybımda oraya gitmiştim.. Kayıplarımla hastanenin hiçbir alakası yok bu arada yanlış anlama.. İşte kuzenim var, tanıdık diye hastane değiştirdim. Ben de via da yaptıracaktım haftada 2 gün dışarıdan perinatolog geliyomuş ama şansıma yeni yılla birlikte anlaşması sona ermiş, radyolog muayene ediyo dediler ben de istemedim. Bi iş arkadaşımın tavsiyesiyle Balat Hastanesi'ne gidicem inşallah haftaya perşembe.. Biraz uzak oldu ama artık napalım, Haliç'te.. Fiyatı da makuldu. 300 tl dediler bana. İnşallah güzel sonuçlar alırız cnm..

evet canim haklisin ama doktor bana hic tahlil yapmadan verdi.simdi bende diyorumki bende pihtilasma yoksa biye iciyorum.acaba suan soylesem doktor bana suan tahlil yapabilirmi.kafam cok karisik

cok sukur canim.doktor tahlil yapmadan verince bende endiseye kapildim.doktoruma cok guveniyorum.birkac kere sordum icmen lazim dedi.oyle diyince daha sesimi cikartmadim.yazdiklarini okuyunca rahatladim.saol canim

gozunuz aydin canim

evet canim haklisin ama doktor bana hic tahlil yapmadan verdi.simdi bende diyorumki bende pihtilasma yoksa biye iciyorum.acaba suan soylesem doktor bana suan tahlil yapabilirmi.kafam cok karisik

İlk yapılan hepatit, aids vs. için kan verdiğinde pıhtılaşma değeri içinde orada bir değer var oradan görmüş olabilir mi?

Evet öyle diyorlar canım inşallah öyle olur ama insan düşünmeden edemiyor ayrıntılıda görmeden rahat Yok bana :)
15 inde benim ayrıntılı da bakalım nasıl geçecek zaman ? İnşallah temiz çıkar çok tedirginim ya keşke yaptırmasaydım

Kiz canim Almina Ela miz geliyo cok sukursenin ?? Doguncada ole cok hareketli olursa naparim nasil bakarim diye dusunmuyo degilim
Bizim erkek. Küçük sukaplumbağam benim içerde yüzüyor şimdi:)))) hareketli ve oldukça sesli olacaklar hazır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…