Bakalım benim ne çıkıcak şimdi tahlil verdim kasılma tarzı birşey olmasında idrar iltihabına razıyımBen bacak ağrısı ve kramp için alıyorum magnezyumu, kasıkta ağrım yok henüz
Selam canım ben de geçen haftalarda bu yastıklardan aldım. Bana açıkçası aşırı büyük ve kalın geldi. Benden iriydi yastık zaten zaptedemedim, sonrasında da iade ettim.Günaydın hamişler. Geceleri sırt ağrısından uzun zamandır yatamıyorum. Bir sürü yastık denedim ancak ya düşüyorlar ya kayıyorlar. Bende hamile yastıklarına bakmaya karar verdim. e-bebekte 100 tl pahalı geldi bi yastık için. netten bakıyorum. biraz daha uyguna bunu buldum. http://urun.n11.com/emzirme-yastigi-ve-ortuleri/happy-dreams-hamile-yastigi-P36296335 kullanan veya kullanmayı düşünen var mı bu yastıklardan? boşuna almak istemiyorum işe yaramıyorsa..
Eki Görüntüle 1944110
ablamda emzirme yastığı var bunun küçük boyutu. o emzirirken kullanışsız olduğunu ama yatarken kullanabileceğini söylemişti. ben emzirme yastığı almayı düşünüyorum.Günaydın hamişler. Geceleri sırt ağrısından uzun zamandır yatamıyorum. Bir sürü yastık denedim ancak ya düşüyorlar ya kayıyorlar. Bende hamile yastıklarına bakmaya karar verdim. e-bebekte 100 tl pahalı geldi bi yastık için. netten bakıyorum. biraz daha uyguna bunu buldum. http://urun.n11.com/emzirme-yastigi-ve-ortuleri/happy-dreams-hamile-yastigi-P36296335 kullanan veya kullanmayı düşünen var mı bu yastıklardan? boşuna almak istemiyorum işe yaramıyorsa..
Eki Görüntüle 1944110
Uyyyy masallahhh kuzularaaahamişler günaydın, dün detaylıya gittim çok şükür her şey yolundaymış , birde doktorumuz bebeklerin 4 boyutlu resmini verdi, ikisi de aynı baba dedi, çok heyecanlandık hatta sabaha kadar uyumadık, haftalarına göre uyumlulardı ama aralarında 5 gün vardı , doktor bu sorun değil dedi ama, kızım 425 gr oğlum 475 gr dı ,
inşallah güzel çıkar tahlillerin cnmBakalım benim ne çıkıcak şimdi tahlil verdim kasılma tarzı birşey olmasında idrar iltihabına razıyım
İnşallah canım sağolinşallah güzel çıkar tahlillerin cnm
Vera'da mı? Ben önceki iki kaybımda oraya gitmiştim.. Kayıplarımla hastanenin hiçbir alakası yok bu arada yanlış anlama.. İşte kuzenim var, tanıdık diye hastane değiştirdim. Ben de via da yaptıracaktım haftada 2 gün dışarıdan perinatolog geliyomuş ama şansıma yeni yılla birlikte anlaşması sona ermiş, radyolog muayene ediyo dediler ben de istemedim. Bi iş arkadaşımın tavsiyesiyle Balat Hastanesi'ne gidicem inşallah haftaya perşembe.. Biraz uzak oldu ama artık napalım, Haliç'te.. Fiyatı da makuldu. 300 tl dediler bana. İnşallah güzel sonuçlar alırız cnm..Ben kozyatağında central parka gidiyorum canım. Arkadaşımda hamile kartalda vera hastanesinde doğum yapacak sanırım şimdi ben dopler usg yi orda yaptırcam bir görmüşde olurum. İkiz canım saolasınkendi hastanemde 400 istiyorlar ikiz diye orada 200 lira sanırım
evet canim haklisin ama doktor bana hic tahlil yapmadan verdi.simdi bende diyorumki bende pihtilasma yoksa biye iciyorum.acaba suan soylesem doktor bana suan tahlil yapabilirmi.kafam cok karisikGünaydın, arkadaşını dinlemektense doktorunu dinlemeni tavsiye ederim. Kanında pıhtılaşma olabilir o yüzden vermiştir, pıhtılaşma sorunu olanlara veriyorlar hatta gerekli görülürse kanı sulandırıcı iğne bile veriyorlar. pıhtılaşma sorunu bebek için çok daha tehlikeli bir durum emin olabilirsin, o yüzden içmeni doktoruna dinlemeni tavsiye ederim.
cok sukur canim.doktor tahlil yapmadan verince bende endiseye kapildim.doktoruma cok guveniyorum.birkac kere sordum icmen lazim dedi.oyle diyince daha sesimi cikartmadim.yazdiklarini okuyunca rahatladim.saol canimÇok endişe etme canım inan herkes kendi kafasına göre konuşuyor ben ilk bebegimde sürekli kullandım ayrıca sulandırıcı iğne de yaptım şükür oğlum sağlıklı ve benim gibi birçok kişi kullanıyor şimdi de kullanıyorum:)
bol bol su ic canim.şifa niyetine insallahİdrar tahlili verdim şimdi kızlar büyük ihitmal iltihap çıkar gibi geliyor çünkü idrarımı tutunca karın boşluğumun daha çok ağrıdığını farkettim
perinatalog mu canım orda ki doktor??Özel güngören hastanesinde 185 tl ve gayet gzl bakıyorum. Çok memnun kaldım
gozunuz aydin canimhamişler günaydın, dün detaylıya gittim çok şükür her şey yolundaymış , birde doktorumuz bebeklerin 4 boyutlu resmini verdi, ikisi de aynı baba dedi, çok heyecanlandık hatta sabaha kadar uyumadık, haftalarına göre uyumlulardı ama aralarında 5 gün vardı , doktor bu sorun değil dedi ama, kızım 425 gr oğlum 475 gr dı ,
Ben her gün içiyorum canım 1 tane.. Yengem de içti, kuzenim zehir gibi maşallah.. Her gün ceviz de yiyorum ben..Aranızda omega 3 kullanan var mı kızlar? Ben hergün içiyorum ama dün bi arkadaşıma, hergün içmeye gerek yok fazla gelir demiş dr.
İçmeye çalılıyorum canım amin inaşllah herkese şifa versin rabbimbol bol su ic canim.şifa niyetine insallah
evet canim haklisin ama doktor bana hic tahlil yapmadan verdi.simdi bende diyorumki bende pihtilasma yoksa biye iciyorum.acaba suan soylesem doktor bana suan tahlil yapabilirmi.kafam cok karisik
Evet öyle diyorlar canım inşallah öyle olur ama insan düşünmeden edemiyor ayrıntılıda görmeden rahat Yok bana :)
Bizim erkek. Küçük sukaplumbağam benim içerde yüzüyor şimdi:)))) hareketli ve oldukça sesli olacaklar hazır mısınKiz canim Almina Ela miz geliyo cok sukursenin ?? Doguncada ole cok hareketli olursa naparim nasil bakarim diye dusunmuyo degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?