2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bişey yok canım sakin ol. Aynısını ben de yaşadım yaşıyorum da hala. All right pls:)
Not: ben de panik olmuştum ilk defasında:)))))

Bizim erkek. Küçük sukaplumbağam benim içerde yüzüyor şimdi:)))) hareketli ve oldukça sesli olacaklar hazır mısın
Sanirim oyle olacak doktorda dedi bu dogum zamanini beklemez diye hareketliler erken geliyomus artik bekleyip gorecegiz yolu yariladik cok sukur.hala bazen inanamiyorum cok degisik bir duyguymus

Sanirim oyle olacak doktorda dedi bu dogum zamanini beklemez diye hareketliler erken geliyomus artik bekleyip gorecegiz yolu yariladik cok sukur.hala bazen inanamiyorum cok degisik bir duyguymus
Kendimi alıştırmak istemedim bebeğime. hiç bir şey almadım o yüzden bebeğe. Ama şuan çok seviyorum onu. Elimde olmadan oluştu bu sevgi. Bişey olursa naparım bilmiyorum

İyi yapmışsın canım :)iyiyiz bizde bebişim erkek senin ki ?bu arada medical parkın doğum ücreti ne kadar ben pembe maviyi düşündüm oda 4.5bin biraz fazla geldi
Benim ki kız :) medical parkın doğum ücreti sezeryan 3.500 canm normal daha uygundur.

Bu çok iyi görünüyo yahuu! Kullanan var mı bende merak ettim açıkçası :?

Arkadaşlar ciğerlerimin üstünde bi ağırlık var sanki nefes aldırmıyor . Nefesi içime çok zor çekiyorum. Başım sabahları çok dönüyor. Kahvaltıyı zor yapıyorum baş dönmesinden. Zaten nefes de alamıyorum . Tetanoz aşısı oldum dün kolum da kalkmıyo bugün... Bunlardan en az birini yaşayan var mı aramızda??? Dr a gitcem yoksa:) güldüğüme bakmayın cidden zorlanıyorum nefes mahvetti beni 4-5 gündür.

aa bu magnezyumu herkes kullanıyor herhalde ne işe yarıyor ki? bana vermemiş ama bugun gidicem omega ile onu da sorarım
bacak ağrısı kasılması vs onlar için veriyorlar sanırım yani bana bu yüzden vermişti ama içemiyorum tabi :) omega banada vermedi

Yok canım daha hareket falan onlar bağırsak hareketiymiş 21-22 haftadan önce yok bize hareket 22 hafta olan bile hisstemiyo o yüzden ben daha heveslenmiyom.İyi olsunda içerde
evet önemli olan iyi olmaları.sabırsızlıkla bekliyorum onu hissetmek,varlığını içimde bilmek bu duyguları yaşamak allahım inşallah tez zamanda bizde hissederiz:)

Kızlar ben daha sağlık ocağına hiç gitmedim İstanbulu da daha tam bilmiyorum tetenoz aşısı illa 20. Hafta da mı oluyor

Herkese merhaba. Sabah kalktigimda eger hareketlerini hissetmiyosam bi sure,gobegime bakiyorum ve bi suredir nerde yattigini gorebiliyorum bebegimin. Bazen sag tarafa yaslaniyo sisiyo tekmesini kasigimda hissediyorum,bu sabahta tam gobek deligimin altinda yatiyodu. Elle bile hissedilebiliyo disardan gorulebiliyo. Bu durum normal midir? Bu kadar farkedilcek kadar buyumus mudur var mi aranizda boyle bisey yasayan?

Kızlar ben daha sağlık ocağına hiç gitmedim İstanbulu da daha tam bilmiyorum tetenoz aşısı illa 20. Hafta da mı oluyor
20-24 demisti bana ebe. Ben gittigimde 20+4 tu sanirim 21.haftaydi yani. 1 ay snraya 2.doz icin gun veriyor bilginiz olsu

Onu ben de cok merak ediyorum ise yariyo mu diye. Almak degil de ben dedikmek istiyorum. Kalibini modelleri de buldim da bosa mi ugrasirim diye emin olamadım

Merhaba arkadaşlar.. ben çok mutsuzum. bugün ayrıntılı ultrasyonumuz vardı. ben en azından 15-20 dakika sürer diye beklerken sadece 5 dakika sürdü.. bebeğin hiç bir şeyine bakılamadı bile..
21. haftamın içerisindeyim. Artık başka bir yer bulmam gerekecek...

Kızlar idrar tahlilim temiz çıktı şükür doktorumla görüştüm büyük ihitmal kullandığım demir ilacının gaz sıkışması tarzı bişey yaptığını söyledi kesmemi söyledi ilacı aranızda varmı demir ilacından böyle sorun yaşayan?

Kendimi alıştırmak istemedim bebeğime. hiç bir şey almadım o yüzden bebeğe. Ama şuan çok seviyorum onu. Elimde olmadan oluştu bu sevgi. Bişey olursa naparım bilmiyorum
Allah korusun hersey Allahtan tabi ama oyle seyleri getirme aklina bende henuz bir sey almasidim 1 ay daha gecsin sonra alirim diyorum.

ben yasıyorum canım ıdarımı yaparken bayagı sancı oluyor kasıklarımda ahhh dedıttırıyo benımde temız cıkmıstı tahlıl sonucum ama ilaçdan mı bilmiyorum zaten ben ayrıca demır ılacı da kullanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…