- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
Değildi canım uzman doktorperinatalog mu canım orda ki doktor??
aa bu magnezyumu herkes kullanıyor herhalde ne işe yarıyor ki? bana vermemiş ama bugun gidicem omega ile onu da sorarımbende sadece gynoferon kullanıyorum onun dışında günde iki defa magnezyum var başkada bişey vermedi
Bişey yok canım sakin ol. Aynısını ben de yaşadım yaşıyorum da hala. All right pls:)Dün sabahtan beri okadar cılız okadar zayıfki hareketleri, sürekli onu düşünüyorum, cok kafama takılıyo bu sefer kalp çarpıntım oluyo. Çok zor bişeymiş busağ salim doğsunlarda hareketli olsunlar bakarız bi şekilde.
Sanirim oyle olacak doktorda dedi bu dogum zamanini beklemez diye hareketliler erken geliyomusBizim erkek. Küçük sukaplumbağam benim içerde yüzüyor şimdi:)))) hareketli ve oldukça sesli olacaklar hazır mısın
takma kafana benımkıde vermiyor.aa bu magnezyumu herkes kullanıyor herhalde ne işe yarıyor ki? bana vermemiş ama bugun gidicem omega ile onu da sorarım
Kendimi alıştırmak istemedim bebeğime. hiç bir şey almadım o yüzden bebeğe. Ama şuan çok seviyorum onu. Elimde olmadan oluştu bu sevgi. Bişey olursa naparım bilmiyorumSanirim oyle olacak doktorda dedi bu dogum zamanini beklemez diye hareketliler erken geliyomusartik bekleyip gorecegiz yolu yariladik cok sukur.hala bazen inanamiyorum cok degisik bir duyguymus
Benim ki kız :) medical parkın doğum ücreti sezeryan 3.500 canm normal daha uygundur.İyi yapmışsın canım :)iyiyiz bizde bebişim erkek senin ki ?bu arada medical parkın doğum ücreti ne kadar ben pembe maviyi düşündüm oda 4.5bin biraz fazla geldi
Günaydın hamişler. Geceleri sırt ağrısından uzun zamandır yatamıyorum. Bir sürü yastık denedim ancak ya düşüyorlar ya kayıyorlar. Bende hamile yastıklarına bakmaya karar verdim. e-bebekte 100 tl pahalı geldi bi yastık için. netten bakıyorum. biraz daha uyguna bunu buldum. http://urun.n11.com/emzirme-yastigi-ve-ortuleri/happy-dreams-hamile-yastigi-P36296335 kullanan veya kullanmayı düşünen var mı bu yastıklardan? boşuna almak istemiyorum işe yaramıyorsa..
Eki Görüntüle 1944110
bacak ağrısı kasılması vs onlar için veriyorlar sanırım yani bana bu yüzden vermişti ama içemiyorum tabi :) omega banada vermediaa bu magnezyumu herkes kullanıyor herhalde ne işe yarıyor ki? bana vermemiş ama bugun gidicem omega ile onu da sorarım
Yok canım daha hareket falan onlar bağırsak hareketiymiş 21-22 haftadan önce yok bize hareket 22 hafta olan bile hisstemiyo o yüzden ben daha heveslenmiyom.İyi olsunda içerde
evet önemli olan iyi olmaları.sabırsızlıkla bekliyorum onu hissetmek,varlığını içimde bilmek bu duyguları yaşamak allahım inşallah tez zamanda bizde hissederiz:)Ben hissediyorum, bağırsak hareketiyle alakası yok zaten. Kuvvetlice vuruyo valla, bi ayak yada bi kol ile vurulduğu bariz belli:) Hatta artık kıpırdamazsa telaşlanıyorum. 2 hafta var aramızda, yakında hissedersin. En güzelide bikere vuruyo yaa hep vursun istiyosun, ısırasım yiyesim geliyo :)
20-24 demisti bana ebe. Ben gittigimde 20+4 tu sanirim 21.haftaydi yani. 1 ay snraya 2.doz icin gun veriyor bilginiz olsuKızlar ben daha sağlık ocağına hiç gitmedim İstanbulu da daha tam bilmiyorum tetenoz aşısı illa 20. Hafta da mı oluyor
Onu ben de cok merak ediyorum ise yariyo mu diye. Almak degil de ben dedikmek istiyorum. Kalibini modelleri de buldim da bosa mi ugrasirim diye emin olamadımGünaydın hamişler. Geceleri sırt ağrısından uzun zamandır yatamıyorum. Bir sürü yastık denedim ancak ya düşüyorlar ya kayıyorlar. Bende hamile yastıklarına bakmaya karar verdim. e-bebekte 100 tl pahalı geldi bi yastık için. netten bakıyorum. biraz daha uyguna bunu buldum. http://urun.n11.com/emzirme-yastigi-ve-ortuleri/happy-dreams-hamile-yastigi-P36296335 kullanan veya kullanmayı düşünen var mı bu yastıklardan? boşuna almak istemiyorum işe yaramıyorsa..
Eki Görüntüle 1944110
bana da bisey verdiği yok en basından beri multivıtamine davam diyo bende bı onu ıcıyorumtakma kafana benımkıde vermiyor.
buda işime geliyor açıkçası:)
Allah korusun hersey Allahtan tabi ama oyle seyleri getirme aklina bende henuz bir sey almasidim 1 ay daha gecsin sonra alirim diyorum.Kendimi alıştırmak istemedim bebeğime. hiç bir şey almadım o yüzden bebeğe. Ama şuan çok seviyorum onu. Elimde olmadan oluştu bu sevgi. Bişey olursa naparım bilmiyorum
ben yasıyorum canım ıdarımı yaparken bayagı sancı oluyor kasıklarımda ahhh dedıttırıyo benımde temız cıkmıstı tahlıl sonucum ama ilaçdan mı bilmiyorum zaten ben ayrıca demır ılacı da kullanmıyorumKızlar idrar tahlilim temiz çıktı şükür doktorumla görüştüm büyük ihitmal kullandığım demir ilacının gaz sıkışması tarzı bişey yaptığını söyledi kesmemi söyledi ilacı aranızda varmı demir ilacından böyle sorun yaşayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?