2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
özel mi devletmi canım

evet canım yasıyoruz hatta bazen oyle bır gerılıyor kı dısarı cıkacak sanıyorum guzel bırsey neden endıse ettın kı :)

evet canım yasıyoruz hatta bazen oyle bır gerılıyor kı dısarı cıkacak sanıyorum guzel bırsey neden endıse ettın kı :)
Ailede hamile olan ya da yakin zamanda olmus olan yok. O yuzden bu haftada olur mu acaba diyorum disarsan belli olcak kadar. Resmen sisiyo orasi cok garip :)) icimi rahatlattin vallahi cokk tesekkurler :)

Artık getiremiyorum zaten:)))) kimseyi bunla sınamasın allahım

aa bu magnezyumu herkes kullanıyor herhalde ne işe yarıyor ki? bana vermemiş ama bugun gidicem omega ile onu da sorarım
ağrılar için veriyorlar genelde. bel sırt ağrısı için. birde ilerde başlayacak kramplar için. kızlar artık her gün bir tane muz tüketmeye başlamalıyız sanırım çünkü yakında kramplar başlar ve muz kesmese de içindeki potasyum sayesinde krampları biraz azaltıyor diye biliyorum.

evet canim haklisin ama doktor bana hic tahlil yapmadan verdi.simdi bende diyorumki bende pihtilasma yoksa biye iciyorum.acaba suan soylesem doktor bana suan tahlil yapabilirmi.kafam cok karisik
Canim bende igne kullaniyorum kan sulandirici.hafif de olsa pihtilsma sorunum.var.testini yaptirdim.tabi ben.ama normal.kan sayiminda da bazi degerler den biraz anlasilabiliyo plt degeri var mesela..belki onlara bakarak da tansiye etmis olabilir coraspin i..sen tekrar sorarsin istersen neden kullandiridigini

Bende geldim şimdi dr dan. Ya benim bebeğim bu seferde 6 gün geri çıktı. 3 dü. 4 oldu. 6 oldu. Çok endişeliyim ;( git gide artmaz inş sağlıklı bir bebektir. Normalda 22+4 olması gereken bebek 21+3 çıktı Dr genel itibariyle sağlıklı görünüyor dedi. Yan yan bakıyordu yüzünü dönmedi bi türlü. Sadece gözünü burnunu yanağını gördük. Elmacık kemikleri de benim gibi çıkık. Yanaklı bir bebek galiba. Magnezyum başladı. Vitamini kesti. Bir ay sonra gel şekerine bakalım dedi. Şeker yüklemesi istemiyorum dedim. O da bende yaptırman taraftarı değilim. Açlık tokluk kan şekerini takip edeceğiz bundan sonra dedi. Benden haberler bu kadar. Rabbim hepimizin sağlıcakla kucaklamasını nasip etsin inşallah. Nolur dua edin bana da kapatsın aradaki farkı. Açılmasın daha fazla

Ben de baktığımda görebiliyorum ne tarafta olduğunu. Elimde de hissediyorum çünkü bariz belli oluyor. Ne taraftaysa orast hafif bombeli oluyor. Hatta eşim bile anlıyor elini koyunca :) bir de düz yatmamaya çalışıyorum çünkü düz yattığımda sanırım bebek rahatsız oluyor. Kasılıyor bebek ve Karnım semsert oluyor. Artık düz yatmıyorum bunu keşfettiğimden beri.

Canım bence bir aksilik olsa söylerdi doktorun. Sıkma canını. Protein ağırlıklı beslenmeye çalış, et , yeşil mercimek , yumurta falan bol bol ye. Peynir falan da. İnşallah herşey yolunda gidecek. Bozma moralini..

devlet hastanesiydi. artık özele gitmem gerekli.. Balıkesir merkez de yaşayan arkadaşlar, ayrıntılı ulturasyon için önereceğiniz yerler var mı?
Canim bende balikesir merkez deyim. Kontrole sevgi ye gidiyorum doktorum universite hastanesine git dedi oraya gidecegim

Benim idrarımda aorun yok karın boşluğumda ağrı oluyo oda gaz sıkışmasıymış demir ilacının yan etkilerini okudum şimdi kabızlık karın ağrısı varmış zaten bıraktım şimdi

Kızlar 18+4 den beri takip ediyorum böyle seyirme gibi bi hareketlilik var, hani böyle gözümüz seyirir ya onun gibi sanırım artık hissediyorum, bugün 19+4 üz , dün akşam babasıda hissetti :) aslında kiloluyum geç hissederim zannediyordum ama 1 haftadır takip ettim gazmı acaba diye yok değil bence sizde nasıl hissedenler :)

Evet o şekilde oluyor aynen canım sen de hissetmişsin ne güzel.Bundan sonra seğirme gibi değil de daha böyle vurma dokunma gibi hissedersin inşallah

Geçmiş olsun öncelikle.Gece sırt üstü yattığımda aynı benim de öyle oluyordu bütün gün baş dönmesi ve ciğerlerde ağırlık,doktor sağ ya da sola dönerek uyu dedi.Bebek büyüdükçe organlara baskı yapıyormuş hatta ilerleyen haftalarda bayılan bile oluyormuş Allah korusun sırt üstü yatmaktan.Belki ondandır ama uzun süre olursa mutlaka sor tabi doktoruna

Ailede hamile olan ya da yakin zamanda olmus olan yok. O yuzden bu haftada olur mu acaba diyorum disarsan belli olcak kadar. Resmen sisiyo orasi cok garip :)) icimi rahatlattin vallahi cokk tesekkurler :)
evet canım bariz belli oluyor sen birse 22.haftadasın senın artık daha belli olur benimde ole oluyo bebeğimin neresi bilmiyorum ama bır sısırıyo dıyorum kızım ssakın nıye gerıldın bu kadar :)

Valla canim bende once ufacik baloncuk patlamasi gibi biseydi pit diye . Ilk basta anlamadim tabi ama siklasinca tekmee oldugunu anladim. 1 hafta kadar sonra bariz tekemye basladi.suandada baya hissettitiyo kendini.ilk baslarda elimi karnima koymam lazimdi hissetmem icin simdi sagolsun gerek kalmiyo:)

aynen canım ya sırt ustu yatınca asırı hareketlenıyo acaba rahatsız olldugu için mi gece merak ediyorum acaba ıyımı dıye duz yatıyorum hemen tekmelıyo cok ılgınç :)

yaaaa hadi inşallah kızımııı özledimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…