- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
özel mi devletmi canımMerhaba arkadaşlar.. ben çok mutsuzum. bugün ayrıntılı ultrasyonumuz vardı. ben en azından 15-20 dakika sürer diye beklerken sadece 5 dakika sürdü.. bebeğin hiç bir şeyine bakılamadı bile..
21. haftamın içerisindeyim. Artık başka bir yer bulmam gerekecek...
evet canım yasıyoruz hatta bazen oyle bır gerılıyor kı dısarı cıkacak sanıyorum guzel bırsey neden endıse ettın kı :)Herkese merhaba. Sabah kalktigimda eger hareketlerini hissetmiyosam bi sure,gobegime bakiyorum ve bi suredir nerde yattigini gorebiliyorum bebegimin. Bazen sag tarafa yaslaniyo sisiyo tekmesini kasigimda hissediyorum,bu sabahta tam gobek deligimin altinda yatiyodu. Elle bile hissedilebiliyo disardan gorulebiliyo. Bu durum normal midir? Bu kadar farkedilcek kadar buyumus mudur var mi aranizda boyle bisey yasayan?
Ailede hamile olan ya da yakin zamanda olmus olan yok. O yuzden bu haftada olur mu acaba diyorum disarsan belli olcak kadar. Resmen sisiyo orasi cok garip :)) icimi rahatlattin vallahi cokk tesekkurler :)evet canım yasıyoruz hatta bazen oyle bır gerılıyor kı dısarı cıkacak sanıyorum guzel bırsey neden endıse ettın kı :)
devlet hastanesiydi. artık özele gitmem gerekli.. Balıkesir merkez de yaşayan arkadaşlar, ayrıntılı ulturasyon için önereceğiniz yerler var mı?özel mi devletmi canım
ağrılar için veriyorlar genelde. bel sırt ağrısı için. birde ilerde başlayacak kramplar için. kızlar artık her gün bir tane muz tüketmeye başlamalıyız sanırım çünkü yakında kramplar başlar ve muz kesmese de içindeki potasyum sayesinde krampları biraz azaltıyor diye biliyorum.aa bu magnezyumu herkes kullanıyor herhalde ne işe yarıyor ki? bana vermemiş ama bugun gidicem omega ile onu da sorarım
Canim bende igne kullaniyorum kan sulandirici.hafif de olsa pihtilsma sorunum.var.testini yaptirdim.tabi ben.ama normal.kan sayiminda da bazi degerler den biraz anlasilabiliyo plt degeri var mesela..belki onlara bakarak da tansiye etmis olabilir coraspin i..sen tekrar sorarsin istersen neden kullandiridiginievet canim haklisin ama doktor bana hic tahlil yapmadan verdi.simdi bende diyorumki bende pihtilasma yoksa biye iciyorum.acaba suan soylesem doktor bana suan tahlil yapabilirmi.kafam cok karisik
Ben de baktığımda görebiliyorum ne tarafta olduğunu. Elimde de hissediyorum çünkü bariz belli oluyor. Ne taraftaysa orast hafif bombeli oluyor. Hatta eşim bile anlıyor elini koyunca :) bir de düz yatmamaya çalışıyorum çünkü düz yattığımda sanırım bebek rahatsız oluyor. Kasılıyor bebek ve Karnım semsert oluyor. Artık düz yatmıyorum bunu keşfettiğimden beri.Herkese merhaba. Sabah kalktigimda eger hareketlerini hissetmiyosam bi sure,gobegime bakiyorum ve bi suredir nerde yattigini gorebiliyorum bebegimin. Bazen sag tarafa yaslaniyo sisiyo tekmesini kasigimda hissediyorum,bu sabahta tam gobek deligimin altinda yatiyodu. Elle bile hissedilebiliyo disardan gorulebiliyo. Bu durum normal midir? Bu kadar farkedilcek kadar buyumus mudur var mi aranizda boyle bisey yasayan?
Herkese merhaba. Sabah kalktigimda eger hareketlerini hissetmiyosam bi sure,gobegime bakiyorum ve bi suredir nerde yattigini gorebiliyorum bebegimin. Bazen sag tarafa yaslaniyo sisiyo tekmesini kasigimda hissediyorum,bu sabahta tam gobek deligimin altinda yatiyodu. Elle bile hissedilebiliyo disardan gorulebiliyo. Bu durum normal midir? Bu kadar farkedilcek kadar buyumus mudur var mi aranizda boyle bisey yasayan?[/QUOTE
Eveethatta eşim bile elini karnıma koyunca hissediyo artık. Güçleniyolar artık.
Bir de bana da geçen sabah soluma yatar şekilde uyandım, kalktım çocukcağaz sola akmış karnımın sol tarafında top gibiydi :) düzeldi sonra.
Bende geldim şimdi dr dan. Ya benim bebeğim bu seferde 6 gün geri çıktı. 3 dü. 4 oldu. 6 oldu. Çok endişeliyim ;( git gide artmaz inş sağlıklı bir bebektir. Normalda 22+4 olması gereken bebek 21+3 çıktıDr genel itibariyle sağlıklı görünüyor dedi. Yan yan bakıyordu yüzünü dönmedi bi türlü. Sadece gözünü burnunu yanağını gördük. Elmacık kemikleri de benim gibi çıkık. Yanaklı bir bebek galiba. Magnezyum başladı. Vitamini kesti. Bir ay sonra gel şekerine bakalım dedi. Şeker yüklemesi istemiyorum dedim. O da bende yaptırman taraftarı değilim. Açlık tokluk kan şekerini takip edeceğiz bundan sonra dedi. Benden haberler bu kadar. Rabbim hepimizin sağlıcakla kucaklamasını nasip etsin inşallah. Nolur dua edin bana da kapatsın aradaki farkı. Açılmasın daha fazla
Canim bende balikesir merkez deyim. Kontrole sevgi ye gidiyorum doktorum universite hastanesine git dedi oraya gidecegimdevlet hastanesiydi. artık özele gitmem gerekli.. Balıkesir merkez de yaşayan arkadaşlar, ayrıntılı ulturasyon için önereceğiniz yerler var mı?
Benim idrarımda aorun yok karın boşluğumda ağrı oluyo oda gaz sıkışmasıymış demir ilacının yan etkilerini okudum şimdi kabızlık karın ağrısı varmış zaten bıraktım şimdiben yasıyorum canım ıdarımı yaparken bayagı sancı oluyor kasıklarımda ahhh dedıttırıyo benımde temız cıkmıstı tahlıl sonucum ama ilaçdan mı bilmiyorum zaten ben ayrıca demır ılacı da kullanmıyorum
Kızlar 18+4 den beri takip ediyorum böyle seyirme gibi bi hareketlilik var, hani böyle gözümüz seyirir ya onun gibi sanırım artık hissediyorum, bugün 19+4 üz , dün akşam babasıda hissetti :) aslında kiloluyum geç hissederim zannediyordum ama 1 haftadır takip ettim gazmı acaba diye yok değil bence sizde nasıl hissedenler :)
Arkadaşlar ciğerlerimin üstünde bi ağırlık var sanki nefes aldırmıyor . Nefesi içime çok zor çekiyorum. Başım sabahları çok dönüyor. Kahvaltıyı zor yapıyorum baş dönmesinden. Zaten nefes de alamıyorum . Tetanoz aşısı oldum dün kolum da kalkmıyo bugün... Bunlardan en az birini yaşayan var mı aramızda??? Dr a gitcem yoksa:) güldüğüme bakmayın cidden zorlanıyorum nefes mahvetti beni 4-5 gündür.
evet canım bariz belli oluyor sen birse 22.haftadasın senın artık daha belli olur benimde ole oluyo bebeğimin neresi bilmiyorum ama bır sısırıyo dıyorum kızım ssakın nıye gerıldın bu kadar :)Ailede hamile olan ya da yakin zamanda olmus olan yok. O yuzden bu haftada olur mu acaba diyorum disarsan belli olcak kadar. Resmen sisiyo orasi cok garip :)) icimi rahatlattin vallahi cokk tesekkurler :)
Valla canim bende once ufacik baloncuk patlamasi gibi biseydi pit diye . Ilk basta anlamadim tabi ama siklasinca tekmee oldugunu anladim. 1 hafta kadar sonra bariz tekemye basladi.suandada baya hissettitiyo kendini.ilk baslarda elimi karnima koymam lazimdi hissetmem icin simdi sagolsun gerek kalmiyo:)Kızlar 18+4 den beri takip ediyorum böyle seyirme gibi bi hareketlilik var, hani böyle gözümüz seyirir ya onun gibi sanırım artık hissediyorum, bugün 19+4 üz , dün akşam babasıda hissetti :) aslında kiloluyum geç hissederim zannediyordum ama 1 haftadır takip ettim gazmı acaba diye yok değil bence sizde nasıl hissedenler :)
aynen canım ya sırt ustu yatınca asırı hareketlenıyo acaba rahatsız olldugu için mi gece merak ediyorum acaba ıyımı dıye duz yatıyorum hemen tekmelıyo cok ılgınç :)Ben de baktığımda görebiliyorum ne tarafta olduğunu. Elimde de hissediyorum çünkü bariz belli oluyor. Ne taraftaysa orast hafif bombeli oluyor. Hatta eşim bile anlıyor elini koyunca :) bir de düz yatmamaya çalışıyorum çünkü düz yattığımda sanırım bebek rahatsız oluyor. Kasılıyor bebek ve Karnım semsert oluyor. Artık düz yatmıyorum bunu keşfettiğimden beri.
yaaaa hadi inşallahDaha iki hafta var canım, yani şimdilerde de yavaş yavaş hissedersin ama geçen benim prenses bir tekme atma attı sanırım eşimin bile gözleri açıldı, hep ona ben birşeyler hissediyorum dinle derdim, ilk defa iyi denk geldi ama en ol 21.hafta ile rahat rahat hissetmeye başlayacaksın az kaldı sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?