Valla canim bende once ufacik baloncuk patlamasi gibi biseydi pit diye . Ilk basta anlamadim tabi ama siklasinca tekmee oldugunu anladim. 1 hafta kadar sonra bariz tekemye basladi.suandada baya hissettitiyo kendini.ilk baslarda elimi karnima koymam lazimdi hissetmem icin simdi sagolsun gerek kalAynen artık tekme gibi dolanıyo sanki içerde hiisediyorum çok güzel bir duygu şükürler olsun :)
Evet o şekilde oluyor aynen canım sen de hissetmişsin ne güzel.Bundan sonra seğirme gibi değil de daha böyle vurma dokunma gibi hissedersin inşallah
Yan yatınca karnım çok rahatsız oluyor. Sırt üstü yatınca nefes alamıyorum. Bi gece işine başlıyım diyorum:))Geçmiş olsun öncelikle.Gece sırt üstü yattığımda aynı benim de öyle oluyordu bütün gün baş dönmesi ve ciğerlerde ağırlık,doktor sağ ya da sola dönerek uyu dedi.Bebek büyüdükçe organlara baskı yapıyormuş hatta ilerleyen haftalarda bayılan bile oluyormuş Allah korusun sırt üstü yatmaktan.Belki ondandır ama uzun süre olursa mutlaka sor tabi doktoruna
Geçmiş olsun öncelikle.Gece sırt üstü yattığımda aynı benim de öyle oluyordu bütün gün baş dönmesi ve ciğerlerde ağırlık,doktor sağ ya da sola dönerek uyu dedi.Bebek büyüdükçe organlara baskı yapıyormuş hatta ilerleyen haftalarda bayılan bile oluyormuş Allah korusun sırt üstü yatmaktan.Belki ondandır ama uzun süre olursa mutlaka sor tabi doktoruna
Bu çok iyi görünüyo yahuu! Kullanan var mı bende merak ettim açıkçası :?
Onu ben de cok merak ediyorum ise yariyo mu diye. Almak degil de ben dedikmek istiyorum. Kalibini modelleri de buldim da bosa mi ugrasirim diye emin olamadım
Bende geldim şimdi dr dan. Ya benim bebeğim bu seferde 6 gün geri çıktı. 3 dü. 4 oldu. 6 oldu. Çok endişeliyim ;( git gide artmaz inş sağlıklı bir bebektir. Normalda 22+4 olması gereken bebek 21+3 çıktıDr genel itibariyle sağlıklı görünüyor dedi. Yan yan bakıyordu yüzünü dönmedi bi türlü. Sadece gözünü burnunu yanağını gördük. Elmacık kemikleri de benim gibi çıkık. Yanaklı bir bebek galiba. Magnezyum başladı. Vitamini kesti. Bir ay sonra gel şekerine bakalım dedi. Şeker yüklemesi istemiyorum dedim. O da bende yaptırman taraftarı değilim. Açlık tokluk kan şekerini takip edeceğiz bundan sonra dedi. Benden haberler bu kadar. Rabbim hepimizin sağlıcakla kucaklamasını nasip etsin inşallah. Nolur dua edin bana da kapatsın aradaki farkı. Açılmasın daha fazla
Ben de baktığımda görebiliyorum ne tarafta olduğunu. Elimde de hissediyorum çünkü bariz belli oluyor. Ne taraftaysa orast hafif bombeli oluyor. Hatta eşim bile anlıyor elini koyunca :) bir de düz yatmamaya çalışıyorum çünkü düz yattığımda sanırım bebek rahatsız oluyor. Kasılıyor bebek ve Karnım semsert oluyor. Artık düz yatmıyorum bunu keşfettiğimden beri.
Yan yatınca karnım çok rahatsız oluyor. Sırt üstü yatınca nefes alamıyorum. Bi gece işine başlıyım diyorum:))
Bunları sizden duyduğuma göre normal demek ki. Yastık yükselince de değişmiyor bişey. Bu da benim hamilelik Hikayem belli ki:) tşk ederim tavsiye ve bilgilendirmeler için.Çok geçmiş olsun, midenizde gaz varsa nefes darlığı yapar, sıkıştırır, baskı yapar, baş dönmesi sürekli değilse arada oluyosa normaldir gebelikte rastlanabilir diye biliyorum, tetenoz ise yaklaşık 1 hafta şişer ağrır kızarır normaldir, yatarken 2 yada 3 yastıkla boynunuz yüksek kalacak şekilde yatarsanız göğüste baskı azalabilir.
Acaba üniversite hastanesinden nasıl randevu alacağız? Telefonla alınabiliyor mu?Canim bende balikesir merkez deyim. Kontrole sevgi ye gidiyorum doktorum universite hastanesine git dedi oraya gidecegim
Ben çaresizce günler geçirmekteyim canım. Geri sayım başlattım. Geçirmemiz gereken mükemmel bir ilkbahar var önümüzde hiç sormaValla aynen yan yatamıyorum ben de heryerim ağrıyor sabaha kadar napacaz böyle bilmiyorum
bilmiyorumki haftaya bir sorayim en iyisi doktoruma.hangi degİlk yapılan hepatit, aids vs. için kan verdiğinde pıhtılaşma değeri içinde orada bir değer var oradan görmüş olabilir mi?
doktorum bana o tahlilleri yapmadi..en iyisi haftaya kontrolde bir daha sorayiİlk yapılan hepatit, aids vs. için kan verdiğinde pıhtılaşma değeri içinde orada bir değer var oradan görmüş olabilir mi?
İnşallah canımmCanım bence bir aksilik olsa söylerdi doktorun. Sıkma canını. Protein ağırlıklı beslenmeye çalış, et , yeşil mercimek , yumurta falan bol bol ye. Peynir falan da. İnşallah herşey yolunda gidecek. Bozma moralini..
canim haftaya doktoruma sorayim.bakalim ne diycekCanim bende igne kullaniyorum kan sulandirici.hafif de olsa pihtilsma sorunum.var.testini yaptirdim.tabi ben.ama normal.kan sayiminda da bazi degerler den biraz anlasilabiliyo plt degeri var mesela..belki onlara bakarak da tansiye etmis olabilir coraspin i..sen tekrar sorarsin istersen neden kullandiridigini
Ayy cok tatlilar yaa masallah :) cuma detayli ultrason var heyecan bastirdi nasildir kilosu iyi midir gelisimi iyi midir diye.evet canım bariz belli oluyor sen birse 22.haftadasın senın artık daha belli olur benimde ole oluyo bebeğimin neresi bilmiyorum ama bır sısırıyo dıyorum kızım ssakın nıye gerıldın bu kadar :)
Bence endiselenme cunku milimetrik bi olcum,eminim baska doktora gitsen farkli cikar. Onemli olan kilosu ve saglikli olusu. Bazen yapisal olarakta kucuk olabiliyo bebekler. Beslenmeye dikkat edelim kilolari iyi olsun,doktorda saglikli diyosa sorun yok bence hiiic uzme guzel canini,bebegini de strese sokma buyusun tontik :)Bende geldim şimdi dr dan. Ya benim bebeğim bu seferde 6 gün geri çıktı. 3 dü. 4 oldu. 6 oldu. Çok endişeliyim ;( git gide artmaz inş sağlıklı bir bebektir. Normalda 22+4 olması gereken bebek 21+3 çıktıDr genel itibariyle sağlıklı görünüyor dedi. Yan yan bakıyordu yüzünü dönmedi bi türlü. Sadece gözünü burnunu yanağını gördük. Elmacık kemikleri de benim gibi çıkık. Yanaklı bir bebek galiba. Magnezyum başladı. Vitamini kesti. Bir ay sonra gel şekerine bakalım dedi. Şeker yüklemesi istemiyorum dedim. O da bende yaptırman taraftarı değilim. Açlık tokluk kan şekerini takip edeceğiz bundan sonra dedi. Benden haberler bu kadar. Rabbim hepimizin sağlıcakla kucaklamasını nasip etsin inşallah. Nolur dua edin bana da kapatsın aradaki farkı. Açılmasın daha fazla
Benim de 8 şubatta bende yaptırdığıma çok pişman oldum gittiğimiz başka bir doktor ikili temiz çıktıktan sonra üçlü dörtlüyü önermiyoruz ve istemiyoruz dedi şimdi resmen gün sayıyoruz çabucak geçsin istiyorum inşallah temiz çıkar sonuçlar15 inde benim ayrıntılı da bakalım nasıl geçecek zaman ? İnşallah temiz çıkar çok tedirginim ya keşke yaptırmasaydım
Benim de 8 şubatta bende yaptırdığıma çok pişman oldum gittiğimiz başka bir doktor ikili temiz çıktıktan sonra üçlü dörtlüyü önermiyoruz ve istemiyoruz dedi şimdi resmen gün sayıyoruz çabucak geçsin istiyorum inşallah temiz çıkar sonuçlar
bende tam olarak böyle bişey istiyorum bizim o da için hem çok şık hem kullanışlı olur die düşünüyorum ama 3-4 ay anca yatar dediler bilemedim hiçKızlar, allahtan bişey çıkmazsa bizim minnoşa bebek odası yapacağız ama ilk dönemlerde bizim yatak odasında olacağı için beşik almayı düşünüyorum. Park yatak bizim yatak odasına büyük oluyor hareket etmeye alan kalmıyor. Aşağıda ki linkteki beşiği çok begeniyorum ama bebeğimiz içinde rahat hareket eder mi? 0-12 ay kullanım süresi diyor.
http://www.yektabebe.com/index.php?route=product/product&product_id=178
Bende bilseydim yaptırmazdım özel hastane işte herşeyi istiyo para gelsin yeter ki haber veririm canım dua edelim inşallah güzel sonuçlar alırızÖyle olduğunu bilseydim yaptırmazdım ben yaptırmamız zorunlu zannediyordum. Keşke hiç bulaşmasaydım nasıl olsa 2li temiz çıkmıştı. O değil ayrıntılı için de zaman geçmek bilmiyor. Sen benden önce gireceksin bana sonucu bildir olur mu Merak ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?