2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Yan yatınca karnım çok rahatsız oluyor. Sırt üstü yatınca nefes alamıyorum. Bi gece işine başlıyım diyorum:))

Çok geçmiş olsun, midenizde gaz varsa nefes darlığı yapar, sıkıştırır, baskı yapar, baş dönmesi sürekli değilse arada oluyosa normaldir gebelikte rastlanabilir diye biliyorum, tetenoz ise yaklaşık 1 hafta şişer ağrır kızarır normaldir, yatarken 2 yada 3 yastıkla boynunuz yüksek kalacak şekilde yatarsanız göğüste baskı azalabilir.

Bu çok iyi görünüyo yahuu! Kullanan var mı bende merak ettim açıkçası :?

bi hamiş kullanmış kocaman gelmiş iade etmiş. nette daha ufak hamile yastıklarıda var aslında. diğer hamişin yakını emzirme yastığı almış, kendisi de alacakmış. Emzirme yastıkları da bana küçük gelir. evde kırlent kullanıyorum yetmiyor maalesef sırtıma tam destek vermiyor, bacak aramda ezilip kaliyor. galiba deniycem olmadı iade edicem..

Onu ben de cok merak ediyorum ise yariyo mu diye. Almak degil de ben dedikmek istiyorum. Kalibini modelleri de buldim da bosa mi ugrasirim diye emin olamadım

Ben de diktirmek istedim ilk başta. sonra burda boncuk elyaf nerden bulucam, nasıl dikerler diye vazgeçtim. netten alıcam.

seninbenimgibi nin dediği gibi bebeğe kilo yapıcak şeyler ye cnm. ben hergün yumurta, hurma, süt meyve çerez tüketiyorum. yemek konusunda biraz kötüyüm bende..

Düz derken? yüzükoyun mu? yoksa sırtüstümü? yüzükoyun yatabiliyorsan bravo valla. ben sırtüstü yatınca bebiş hareketleniyor. rahatsız olmuyordur inş

Bunları sizden duyduğuma göre normal demek ki. Yastık yükselince de değişmiyor bişey. Bu da benim hamilelik Hikayem belli ki:) tşk ederim tavsiye ve bilgilendirmeler için.

İlk yapılan hepatit, aids vs. için kan verdiğinde pıhtılaşma değeri içinde orada bir değer var oradan görmüş olabilir mi?
bilmiyorumki haftaya bir sorayim en iyisi doktoruma.hangi deg
İlk yapılan hepatit, aids vs. için kan verdiğinde pıhtılaşma değeri içinde orada bir değer var oradan görmüş olabilir mi?
doktorum bana o tahlilleri yapmadi..en iyisi haftaya kontrolde bir daha sorayi

İnşallah canımm yiyorum aslında dediklerini ama niye kapanmıyor ara bilmiyorum. Hepimiz sağlıcakla kucaklarız inş meleklerimizi. AMİN.

canim haftaya doktoruma sorayim.bakalim ne diycek

evet canım bariz belli oluyor sen birse 22.haftadasın senın artık daha belli olur benimde ole oluyo bebeğimin neresi bilmiyorum ama bır sısırıyo dıyorum kızım ssakın nıye gerıldın bu kadar :)
Ayy cok tatlilar yaa masallah :) cuma detayli ultrason var heyecan bastirdi nasildir kilosu iyi midir gelisimi iyi midir diye.
Hepimiz guzel sonuclar alalim insallah.

Bence endiselenme cunku milimetrik bi olcum,eminim baska doktora gitsen farkli cikar. Onemli olan kilosu ve saglikli olusu. Bazen yapisal olarakta kucuk olabiliyo bebekler. Beslenmeye dikkat edelim kilolari iyi olsun,doktorda saglikli diyosa sorun yok bence hiiic uzme guzel canini,bebegini de strese sokma buyusun tontik :)

15 inde benim ayrıntılı da bakalım nasıl geçecek zaman ? İnşallah temiz çıkar çok tedirginim ya keşke yaptırmasaydım
Benim de 8 şubatta bende yaptırdığıma çok pişman oldum gittiğimiz başka bir doktor ikili temiz çıktıktan sonra üçlü dörtlüyü önermiyoruz ve istemiyoruz dedi şimdi resmen gün sayıyoruz çabucak geçsin istiyorum inşallah temiz çıkar sonuçlar

Öyle olduğunu bilseydim yaptırmazdım ben yaptırmamız zorunlu zannediyordum. Keşke hiç bulaşmasaydım nasıl olsa 2li temiz çıkmıştı. O değil ayrıntılı için de zaman geçmek bilmiyor. Sen benden önce gireceksin bana sonucu bildir olur mu Merak ederim

bende tam olarak böyle bişey istiyorum bizim o da için hem çok şık hem kullanışlı olur die düşünüyorum ama 3-4 ay anca yatar dediler bilemedim hiç

Bende bilseydim yaptırmazdım özel hastane işte herşeyi istiyo para gelsin yeter ki haber veririm canım dua edelim inşallah güzel sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…