2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bunları sizden duyduğuma göre normal demek ki. Yastık yükselince de değişmiyor bişey. Bu da benim hamilelik Hikayem belli ki:) tşk ederim tavsiye ve bilgilendirmeler için.
Rica ederim, evet malesef birinde rastlanan şikayet diğerinde olamayabiliyor, mesela bende bütün gün hava yemiş gibi ağızdan gaz çıkarıyorum yani çevremde kim varsa diyorki hiç böyle şey görmedik, oda benim hikayem :) gibi gibi, Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Benimde ayni şekilde. 1 hafta geri de. Ben takmiyorum nedense. Acaba sorun mu ki. Doktorum hic Bisey demedi. Hatta ilk basta 15 gün gerideysi kalp atışını çok gec duyduk. Bebeğin iyi olduni söylüyor o yüzden düşünmüyorum ben.

Güldüm ya:)))) gaz çıkıyo ağızdan bende de o sıradanlaştı düşün:))) amin yardımcımız olsun allah

Benim hep bir hafta geriydi adet tarihimi değiştirdi buna göre gitcez artık dedi doktorum.

Ben kullanıyorum cnm kesinlikle başka bişey önermem en iyi malzeme bu yaptırırsan pişman olmazsın net...

randevu alırken, kadın doğum uzmanından mı aldın? direk ben ayrıntılı ultrasyon çektireceğim mi dediniz?
olmadı bende arayayım da randevu alayım.[/QUOTE
randevu alırken, kadın doğum uzmanından mı aldın? direk ben ayrıntılı ultrasyon çektireceğim mi dediniz?
olmadı bende arayayım da randevu alayım.
canım internet sayfasında kadın doğum un dahilisi var direk orayı da arayabilirsin operatöre bağlanıp gebelik için detaylı ultrason çektirmek istiyorum da diyebilirsin 112 lira ya da 122 liraydı bana da 30 ocak verdiler tarih ama bende erteleceğim

Maşallah bebişlerine

Selamlar yarın dikişten sonra ilk kontrolüm. Umarım herşey yolunda gidiyordur. Ayrıntılı ultrason a giren arkadaşları okuyunca heyecanlanıyorum . Aklımda dikiş tuttu mu sorusu yüzünden onu düşünmediğimi farkettim. Motivasyon için alışveriş yapmayı düşünüyordum ondan bile vazgeçtim. İnşallah hayırlısıyla kalan yarısını tamamlayalım

Devlet memurları için doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 hafta izin hakkı vardır anne isterse 37.haftaya kadar çalışabilir.5 haftayı doğum sonrasına aktarabilir. Özelleri bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…