evet canım ara üniversite hastanesi ama randevu ya bağlanınca direk ulaşamadım ben operatöre bağlanıp randevu aldım.Acaba üniversite hastanesinden nasıl randevu alacağız? Telefonla alınabiliyor mu?
sen detaylı için devlet hastanesine mi gitmiştin?evet canım ara üniversite hastanesi ama randevu ya bağlanınca direk ulaşamadım ben operatöre bağlanıp randevu aldım.
Rica ederim, evet malesef birinde rastlanan şikayet diğerinde olamayabiliyor, mesela bende bütün gün hava yemiş gibi ağızdan gaz çıkarıyorum yani çevremde kim varsa diyorki hiç böyle şey görmedik, oda benim hikayem :) gibi gibi, Allah hepimizin yardımcısı olsun :)Bunları sizden duyduğuma göre normal demek ki. Yastık yükselince de değişmiyor bişey. Bu da benim hamilelik Hikayem belli ki:) tşk ederim tavsiye ve bilgilendirmeler için.
Benimde ayni şekilde. 1 hafta geri de. Ben takmiyorum nedense. Acaba sorun mu ki. Doktorum hic Bisey demedi. Hatta ilk basta 15 gün gerideysi kalp atışını çok gec duyduk. Bebeğin iyi olduni söylüyor o yüzden düşünmüyorum ben.Bende geldim şimdi dr dan. Ya benim bebeğim bu seferde 6 gün geri çıktı. 3 dü. 4 oldu. 6 oldu. Çok endişeliyim ;( git gide artmaz inş sağlıklı bir bebektir. Normalda 22+4 olması gereken bebek 21+3 çıktıDr genel itibariyle sağlıklı görünüyor dedi. Yan yan bakıyordu yüzünü dönmedi bi türlü. Sadece gözünü burnunu yanağını gördük. Elmacık kemikleri de benim gibi çıkık. Yanaklı bir bebek galiba. Magnezyum başladı. Vitamini kesti. Bir ay sonra gel şekerine bakalım dedi. Şeker yüklemesi istemiyorum dedim. O da bende yaptırman taraftarı değilim. Açlık tokluk kan şekerini takip edeceğiz bundan sonra dedi. Benden haberler bu kadar. Rabbim hepimizin sağlıcakla kucaklamasını nasip etsin inşallah. Nolur dua edin bana da kapatsın aradaki farkı. Açılmasın daha fazla
Kokun nasıl :)))Bende bugün tetenoz aşısı oldum ilk doz
Güldüm ya:)))) gaz çıkıyo ağızdan bende de o sıradanlaştı düşün:))) amin yardımcımız olsun allahRica ederim, evet malesef birinde rastlanan şikayet diğerinde olamayabiliyor, mesela bende bütün gün hava yemiş gibi ağızdan gaz çıkarıyorum yani çevremde kim varsa diyorki hiç böyle şey görmedik, oda benim hikayem :) gibi gibi, Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
Kokun değil canım kolun nasıl:)))) kokun anne kokusudur nolacak başka:))) klavye azizliği kusura bakmaBende bugün tetenoz aşısı oldum ilk doz
Bende bugün tetenoz aşısı oldum ilk doz
evet devlete gittim, ama pek memnun kalmadım. çok kısa sürdü..sen detaylı için devlet hastanesine mi gitmiştin?
randevu alırken, kadın doğum uzmanından mı aldın? direk ben ayrıntılı ultrasyon çektireceğim mi dediniz?sen detaylı için devlet hastanesine mi gitmiştin?
Ben kullanıyorum cnm kesinlikle başka bişey önermem en iyi malzeme bu yaptırırsan pişman olmazsın net...kızlar hamilelikle alakasız bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
Evinde çimstone tezgah kullanan var mı? Ya da bu konu hakkında fikri olan..
Şimdi bizim bir ev işimiz var Allah izin verirse de ,ben çok methini duydum bu tezgahın,üstelik çok da güzel renk seçenekleri var.Ama granitle epey fiyat farkı var (metrede 350 tl falan) ,buna rağmen mermerci çok da kullanışlı birşey değil yapay birşey dedi kafamı karıştırdı.. Sadece görüntüye aldanmayayım diyorum ama çimstone u görünce granitleri de birtürlü beğenemiyorum.
Canım kolum gayet iyi şuan zaten hemşire bi iki gün sonra ağrı yapar dedi buz tut o zamanda dediKokun değil canım kolun nasıl:)))) kokun anne kokusudur nolacak başka:))) klavye azizliği kusura bakma
Canım sıcak değil ılık duş al dediBen de yarın olacam inşallah.Aşıdan sonra banyo hakkında bişey dediler mi canım acaba?
Gözün aydın maşallaaahKızlar çoook şükür bin şükür Rabbime amniyosentez sonucu temiz çıktı Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza...
randevu alırken, kadın doğum uzmanından mı aldın? direk ben ayrıntılı ultrasyon çektireceğim mi dediniz?
olmadı bende arayayım da randevu alayım.[/QUOTE
canım internet sayfasında kadın doğum un dahilisi var direk orayı da arayabilirsin operatöre bağlanıp gebelik için detaylı ultrason çektirmek istiyorum da diyebilirsin 112 lira ya da 122 liraydı bana da 30 ocak verdiler tarih ama bende erteleceğimrandevu alırken, kadın doğum uzmanından mı aldın? direk ben ayrıntılı ultrasyon çektireceğim mi dediniz?
olmadı bende arayayım da randevu alayım.
Maşallah bebişlerinehamişler günaydın, dün detaylıya gittim çok şükür her şey yolundaymış , birde doktorumuz bebeklerin 4 boyutlu resmini verdi, ikisi de aynı baba dedi, çok heyecanlandık hatta sabaha kadar uyumadık, haftalarına göre uyumlulardı ama aralarında 5 gün vardı , doktor bu sorun değil dedi ama, kızım 425 gr oğlum 475 gr dı ,
Devlet memurları için doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 hafta izin hakkı vardır anne isterse 37.haftaya kadar çalışabilir.5 haftayı doğum sonrasına aktarabilir. Özelleri bilmiyorumben doğumdan sonra çalışmayacağım o yüzden 7.ayda ayrılabiliyormuşum 28. haftada yani oda martın 2. haftası oluyo sanırım. bilgisayar başında oturmaktan sırtım ağrıyo artık zaman çabuk geçerde evde dinleniriz biraz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?