2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Başım çok ağrıyor son 1 haftadır 3 kere ağrı kesici içtim normalde de çok ağrır ama 1 haftadır hergün ağrıdı Dr um minoseti gönül rahatlığı ile içebilirsin dedi. Çocuğuma inşallah bir şey olmaz
İstemiyorum hiç sabahtan akşama kadar da geçer belki diye bekliyorum ağrı gitgide artıyor ve ağrı kesici içiyorum

Ayrıntılı tarama 19. Haftanın içindeyken bakılacak benim ama sizlerin hep 20 ve sonrası mı?yani erken mi acaba benimki

Geçen haftalarda benim de çok başım ağrıdı. İlaçsız atlattım ama çok zorlandım. Minosetin bir zararı olmaz endişelenme.

Geçen haftalarda benim de çok başım ağrıdı. İlaçsız atlattım ama çok zorlandım. Minosetin bir zararı olmaz endişelenme.
Kızlar bende ayledır bas agrısıyla bogusuom parol attım bikaç kez ama en güzel yöntem masaj cok rahatlatıo bi de ortopedik yastıklar bol su

Bende bi iki gündür kasık agrısı var daha dogrusu kasık agrısı da değil kukum agrıo afedersiniz küçük tualetim geldiği an başlıo illa wcye cıkcam cok baskı oluo cok erken başladı bu durum sanki

Bende ecopirin kullanıyorum bebeği besleyen damarlarların birinde çeltiklenme vardı o sebeple kullanmamı söylemişti. 17.haftada basladım kullanmaya

Devlet memurları için doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 hafta izin hakkı vardır anne isterse 37.haftaya kadar çalışabilir.5 haftayı doğum sonrasına aktarabilir. Özelleri bilmiyorum
Bu dediğiniz şekilde oluyor biliyorum. Ben doğumdan sonra işi bırakacağım için doğum sonrasına 2 ay izin bırakmama gerek yok . O yüzden bu şekilde ayrılacağım.

Canım kolum gayet iyi şuan zaten hemşire bi iki gün sonra ağrı yapar dedi buz tut o zamanda dedi

Bana da ağrı yapabilir demişti, sisebilir demişti ama hiç korkmayın bende hiçbir yan etkisi olmadi hatta benim şubatın ilk haftası ikinci doz zamanım geldi...

BEnde tuvaletimi hiç tutamıyorum acayip ağırlık ve ağrı oluyo çok sık çıkıyorum birde wcye ama şükür idrar tahlilim temiz çıktı şüpelenmiştim iktihap falanmı var diye

Benim şişti de ağrı da yaptı. Kolum kalkmıyo yahu.

Evet normal benimki içerde sağdan sola geçerken göbişim komik gözüküyor artık kafasını poposunu bile hissediyorum

Ben emzirme yastığını kendim diktim çok eğlenceli oldu 1 gün sürdü ama keyifliydi internete babynest yazınca tarifi çıkıyor canım

Çok saol canım ya. Bende yarın arayayim da randevu alayım. Inş. Kısa zamana randevu alabilirim..

Kızlar ayrıntılıma az kaldı cuma günü sabah heyecanlıyım İnşallah ordada güzel şeyler duyarız buarada boğazlarım yırtık gibi ağrıyor geçen gün çamaşır suyu çok kullandım duvarlar kararmıştı petek ten oralara sıktım ondanmı bilmiyorum yoksa üşüttümmü bilmiyorum İnş çabuk geçer bebişe yelek başladım yaz bebişi ama emzirirken ince bişey lazım olabilir diye ince bişey örüyorum....

Ben bugun girdim ayrintili ultrasyona kizlar 18 hafta 5 gunlugum bugun dokfor biraz erken vermisler dedi bende dedim erken degilmi diyede 19 haftaya girmek uzeresin bisey olmaz dedi bakti bi problem yok dedi cok sukur cinsiyetinide ogrendik kizimiz olucak insaallah

Merhaba canım,maalesef öyle evde sırtına yastık bir yastık bacak Aran'a koymakla olmuyor,gece uyurken hepsi gidiyor ben birini eşimin kolları arasında buluyordumdiğerini de yerde.Sonra ben de netten araştırdım baktım bana çok basit birşey gibi geldi ve aynısı hatta biraz daha uzununu yaptım,3 haftadır kullanıyorum ve çok rahatım,sırt üstü de istesende yatamıyorsun,sonuç ben çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…