Geçen haftalarda benim de çok başım ağrıdı. İlaçsız atlattım ama çok zorlandım. Minosetin bir zararı olmaz endişelenme.Başım çok ağrıyor son 1 haftadır 3 kere ağrı kesici içtim normalde de çok ağrır ama 1 haftadır hergün ağrıdı Dr um minoseti gönül rahatlığı ile içebilirsin dedi. Çocuğuma inşallah bir şey olmaz
İstemiyorum hiç sabahtan akşama kadar da geçer belki diye bekliyorum ağrı gitgide artıyor ve ağrı kesici içiyorum
bnm doktorum 21 ile 22 arası bakatırman daha iyi dediği için biz o haftalarda baktırıcaz inşAyrıntılı tarama 19. Haftanın içindeyken bakılacak benim ama sizlerin hep 20 ve sonrası mı?yani erken mi acaba benimki
Kızlar bende ayledır bas agrısıyla bogusuom parol attım bikaç kez ama en güzel yöntem masaj cok rahatlatıo bi de ortopedik yastıklar bol suGeçen haftalarda benim de çok başım ağrıdı. İlaçsız atlattım ama çok zorlandım. Minosetin bir zararı olmaz endişelenme.
Bende ecopirin kullanıyorum bebeği besleyen damarlarların birinde çeltiklenme vardı o sebeple kullanmamı söylemişti. 17.haftada basladım kullanmayakizlar gunaydin bi konuda acil yorumlariniza ihtiyacim vardoktorum bana ilk gunden beri coraspirin kullannami soyledi.bende gunluk 1 tane iciyodum.din bi arkadasim bunun bebege zararli oldugunu soyledi. ben yavrumu herseyden korumaya calisirken kendi elimle ona zarar mi verdim..kan pihtilasmasi gibi problemlerde veriliyomus ama ben hic test yaptirmadimki.neye gore bu ilaci verdi doktor.bi kac kere sordugumda icmelisin dedi..bende guvenip tamam dedim. simdi ne yapmaliyim.
Bu dediğiniz şekilde oluyor biliyorum. Ben doğumdan sonra işi bırakacağım için doğum sonrasına 2 ay izin bırakmama gerek yok . O yüzden bu şekilde ayrılacağım.Devlet memurları için doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 hafta izin hakkı vardır anne isterse 37.haftaya kadar çalışabilir.5 haftayı doğum sonrasına aktarabilir. Özelleri bilmiyorum
Ayrıntılı tarama 19. Haftanın içindeyken bakılacak benim ama sizlerin hep 20 ve sonrası mı?yani erken mi acaba benimki
Canım kolum gayet iyi şuan zaten hemşire bi iki gün sonra ağrı yapar dedi buz tut o zamanda dedi
BEnde tuvaletimi hiç tutamıyorum acayip ağırlık ve ağrı oluyo çok sık çıkıyorum birde wcye ama şükür idrar tahlilim temiz çıktı şüpelenmiştim iktihap falanmı var diyeBende bi iki gündür kasık agrısı var daha dogrusu kasık agrısı da değil kukum agrıo afedersiniz küçük tualetim geldiği an başlıo illa wcye cıkcam cok baskı oluo cok erken başladı bu durum sanki
Evet normal benimki içerde sağdan sola geçerken göbişim komik gözüküyor artık kafasını poposunu bile hissediyorumHerkese merhaba. Sabah kalktigimda eger hareketlerini hissetmiyosam bi sure,gobegime bakiyorum ve bi suredir nerde yattigini gorebiliyorum bebegimin. Bazen sag tarafa yaslaniyo sisiyo tekmesini kasigimda hissediyorum,bu sabahta tam gobek deligimin altinda yatiyodu. Elle bile hissedilebiliyo disardan gorulebiliyo. Bu durum normal midir? Bu kadar farkedilcek kadar buyumus mudur var mi aranizda boyle bisey yasayan?
Ben emzirme yastığını kendim diktim çok eğlenceli oldu 1 gün sürdü ama keyifliydi internete babynest yazınca tarifi çıkıyor canımbi hamiş kullanmış kocaman gelmiş iade etmiş. nette daha ufak hamile yastıklarıda var aslında. diğer hamişin yakını emzirme yastığı almış, kendisi de alacakmış. Emzirme yastıkları da bana küçük gelir. evde kırlent kullanıyorum yetmiyor maalesefsırtıma tam destek vermiyor, bacak aramda ezilip kaliyor. galiba deniycem olmadı iade edicem..
Ben de diktirmek istedim ilk başta. sonra burda boncuk elyaf nerden bulucam, nasıl dikerler diye vazgeçtim. netten alıcam.
@seninbenimgibi nin dediği gibi bebeğe kilo yapıcak şeyler ye cnm. ben hergün yumurta, hurma, süt meyve çerez tüketiyorum. yemek konusunda biraz kötüyüm bende..
Düz derken? yüzükoyun mu? yoksa sırtüstümü? yüzükoyun yatabiliyorsan bravo valla. ben sırtüstü yatınca bebiş hareketleniyor. rahatsız olmuyordur inş
Çok saol canım ya. Bende yarın arayayim da randevu alayım. Inş. Kısa zamana randevu alabilirim..canım internet sayfasında kadın doğum un dahilisi var direk orayı da arayabilirsin operatöre bağlanıp gebelik için detaylı ultrason çektirmek istiyorum da diyebilirsin 112 lira ya da 122 liraydı bana da 30 ocak verdiler tarih ama bende erteleceğim
Günaydın hamişler. Geceleri sırt ağrısından uzun zamandır yatamıyorum. Bir sürü yastık denedim ancak ya düşüyorlar ya kayıyorlar. Bende hamile yastıklarına bakmaya karar verdim. e-bebekte 100 tl pahalı geldi bi yastık için. netten bakıyorum. biraz daha uyguna bunu buldum. http://urun.n11.com/emzirme-yastigi-ve-ortuleri/happy-dreams-hamile-yastigi-P36296335 kullanan veya kullanmayı düşünen var mı bu yastıklardan? boşuna almak istemiyorum işe yaramıyorsa..
Eki Görüntüle 1944110
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?