2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Fotografini atar misiniz ben de yapmak istiyorum ama farkli modeller var. Hangisi rahat emin olamadim

Ben emzirme yastığını kendim diktim çok eğlenceli oldu 1 gün sürdü ama keyifliydi internete babynest yazınca tarifi çıkıyor canım

Siz ne becerikli hatunlarsiniz. Boncuk elyafı nereden buldunuz, kumaşı dikmesi.. fotosunu yapılışını anlatirmisiniz kızlar. İşten gelince yapmaya çalışayım.

Ben de bakmıştım karar veremedim. Çok yer kaplar yatakta gibi geldi. Kullanırsan bize de yorumlarını yaz mutlaka.

Kızlar ilk defa bugün böyle oldum kasıklarım ve belim ağrıyor ve belimin ağrısı bacağıma kalçama vuruyor normal mi bu sizde de oluyor mu

İyi geceler arkadaslar.bende arasira ve ozellikle yatar pozisyondayken soyle bisey oluyo;bebis sanki damar gibi biseye tekme atiyo ve o damarin bi ucuda sanki vajinadaymis gibi cok afedersiniz,vajinAnin ic tarafinda rahatsiz edici bisey hissediyorum.kusura bskmayin demek istedigimi tam anlatamadm ama umarim anlarsiniz.hafif sizi gibi bisey oluyo sanki bazi tekmelernde

Bi foto atar mısın canım, hangisinden yaptın acaba ?

Ayrıntılı tarama 19. Haftanın içindeyken bakılacak benim ama sizlerin hep 20 ve sonrası mı?yani erken mi acaba benimki

Benimde 19. Haftada yapıldı kızlar

Kızlar ilk defa bugün böyle oldum kasıklarım ve belim ağrıyor ve belimin ağrısı bacağıma kalçama vuruyor normal mi bu sizde de oluyor mu
Cok ayakta kalınca bende de oluo bacakları dikip yatıorum benimde bugün kukum agrıo resmen sanki küçük tualetimi tuttum tuttum da birden yaptım gibi bi garip agrı

O bende de oluo sanki içten popoma bi tekme yemiş gibi hissediorum

Gunaydin arkadaslar.bugun randewum var ve ayrintili ultrason gunum.yani umarim yapar doktor.cunku hastanemi degistirdm nasil olacak hicbir fikrm yok.msjimi gorenler dua etsin nolur hersey yolunda olsun.cok stresli ve heyecanliyim.saat ikiyi iple cekiyorum

Benim şişti de ağrı da yaptı. Kolum kalkmıyo yahu.

Kolun nasıl oldu, yaa beni de hemşire uyardı aslında ama yani çok şükür bende ilk dozda sıkıntı çıkmadı, şubatın ikinci haftasina girerken ikincı doz var sırada inşallah o da iyi olur

canimm bugun ben de gidiyorum doktora hayirlisiyla ikimiz de guzel haberler alicz insallah mutlulukla gelelim haber verelim :)
o anlattığın sey bana da oluyo bebeğin ayaklari asagida galiba sanki alttan gidikliyo gibi tekme atiyo vuruyo demek ki bizimkiler şu an dik duruyo gorururz ultrasonda yaramazlari :)

Saol canım, senin bebeklerin arasında kaç gün var ve kiloları arasında fark varmı, kız tam haftası ile uyumlu erkek 5 gün ilerde
genelde ikizlerde erkek kizdan daha ileride oluyo arkadasim yeni dogum yapti erkek kizdan 500 gr fazla kizlar her zamanki gibi daha kibar daha ufak demk ki :)

Saol canım, senin bebeklerin arasında kaç gün var ve kiloları arasında fark varmı, kız tam haftası ile uyumlu erkek 5 gün ilerde
Canım benimkiler tek kese ikizleri oldukları için aralarındaki fark çok çok az olmalı yoksa transfüzyon tehlikesi oluşur Allah korusun. Çift yumurta ikizlerinde bu tehlike yok neyseki. Benimkiler arasında iki gün var biri 20 gr büyük ve her hafta sıkı takipte. Çok korkuyorum ve hep dua ediyorum inşallah hep böyle gitsin sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…