- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
Benim çocukken de böyle olmuştu . Tüm arkadaşlar en hafif şekliyle atlatırken ben kolumu kaldıramamıştım bir hafta. Zaten yan yatamıyordum şimdi tamamen iptal sol :))) ikinciyi yaptırmasam mı:)Kolun nasıl oldu, yaa beni de hemşire uyardı aslında ama yani çok şükür bende ilk dozda sıkıntı çıkmadı, şubatın ikinci haftasina girerken ikincı doz var sırada inşallah o da iyi olur
Kızlar ilk defa bugün böyle oldum kasıklarım ve belim ağrıyor ve belimin ağrısı bacağıma kalçama vuruyor normal mi bu sizde de oluyor mu
Eki Görüntüle 1944538 Eki Görüntüle 1944539 Eki Görüntüle 1944540
Bende bunlar var ama hangisi daha kullanisli emin olamadim
Benim çocukken de böyle olmuştu . Tüm arkadaşlar en hafif şekliyle atlatırken ben kolumu kaldıramamıştım bir hafta. Zaten yan yatamıyordum şimdi tamamen iptal sol :))) ikinciyi yaptırmasam mı:)
Allah onların acısıyla sınamasın bizi.Öyle şeyler getirme aklına Allah korusun çok zor bişey Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.Görüyoruz kalp atışlarını duyuyoruz tatlı tatlı hareketli benimki parmağını emiyodu bu haftaAllah korusun hersey Allahtan tabi ama oyle seyleri getirme aklina bende henuz bir sey almasidim 1 ay daha gecsin sonra alirim diyorum.
Ayyy ne guzel bizimki ultrasonda pek gostermiyo kendini yaa ya uyuyo ya ters donuyoAllah onların acısıyla sınamasın bizi.Öyle şeyler getirme aklına Allah korusun çok zor bişey Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.Görüyoruz kalp atışlarını duyuyoruz tatlı tatlı hareketli benimki parmağını emiyodu bu hafta
Oluyo muymuş öyle???? Ben teklif ediyim tek dozu doktora olmazsa:))))O iğneden bende korkuyorum, doktorum 24. haftada yapıcaz tek doz yapıcaz dedi. Bende hiç üstelemedim neden tek diye :) işime geldi.
Evet benim oglumda parmagini emiyodu cok tatlilar ya Rabbim sag saglam hayirla kucagimiza aldimiz gunlerde gostersin evlatlarimizla sinamasin biziAllah onların acısıyla sınamasın bizi.Öyle şeyler getirme aklına Allah korusun çok zor bişey Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.Görüyoruz kalp atışlarını duyuyoruz tatlı tatlı hareketli benimki parmağını emiyodu bu hafta
bende bilemedim, doktoruma sordum sıkıntı yok gelişimleri iyi dedi ama biraz endişelendimCanım benimkiler tek kese ikizleri oldukları için aralarındaki fark çok çok az olmalı yoksa transfüzyon tehlikesi oluşur Allah korusun. Çift yumurta ikizlerinde bu tehlike yok neyseki. Benimkiler arasında iki gün var biri 20 gr büyük ve her hafta sıkı takipte. Çok korkuyorum ve hep dua ediyorum inşallah hep böyle gitsin sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza.
bende ücretsiz düşünüyorum 6 ay kadar...Çalışan hamileler
Çalışmayı hangi ayda bırakmayı düşünüyorsunuz? ben nisan ayını da çalışacağım kısmet olursa. Mayıstan artık evdeyim.
Ve doğumdan sonra ne zaman işe çıkmayı düşünüyorsunuz? 1 ay önceden ve 3 ay sonradan ücretli izine ayrılırsak, 3 aylık bebeği nasıl bırakır geliriz ki işe ? Ben ücretsiz izine ayrılmayı düşünüyorumve hatta kreşe gidene kadar çalışmayabilirim
Çalışan hamileler
Çalışmayı hangi ayda bırakmayı düşünüyorsunuz? ben nisan ayını da çalışacağım kısmet olursa. Mayıstan artık evdeyim.
Ve doğumdan sonra ne zaman işe çıkmayı düşünüyorsunuz? 1 ay önceden ve 3 ay sonradan ücretli izine ayrılırsak, 3 aylık bebeği nasıl bırakır geliriz ki işe ? Ben ücretsiz izine ayrılmayı düşünüyorumve hatta kreşe gidene kadar çalışmayabilirim
Normal heralde değil mi valla bu hamilelik hem güzel hem zorCok ayakta kalınca bende de oluo bacakları dikip yatıorum benimde bugün kukum agrıo resmen sanki küçük tualetimi tuttum tuttum da birden yaptım gibi bi garip agrı
Çalışan hamileler
60 gün yarım gün çalışıp tam maaş almak meselesi gerçek mi? ben böyle bişey okumadım çünkü. Ben bildiğim yarım gün çalışıp yarım maaş alıyormuşuz. Bakıcıyı ben de düşündüm ama bırakamam yaSağlık durumum el verirse doktorun verdiği tarihe kadar çalışırım herhalde. Yani 37.haftada zorunlu olarak çıkıyorsun diye biliyorum. En erken doğumdan 3 hafta önce çıkarım. bana kalsa son haftaya kadar çalışırım bebeğimle daha çok vakit geçirmek için. 3 aylık bebeyi nsl bırakıcam diye bende düşünüyorum. İçime sinen bi bakıcı bulursam, ilk çocukta 60 gün yarı zamanlı çalışma hakkımı kullanacağım. yarım gün çalışıp tam maaş alabiliyoruz. Bulamazsam, ücretsiz izne çıkarım mecburen kreş yaşına gelinceye kadar. Ayrıca okul yaşına gelene kadar yarım gün iş, yarım maaş hakkımızda var ama ben onu kullanmam herhalde..
Amiiiin canım Rabbimin mucizesi işte doğru düzgün et yok daha minnacık minnoş ama parmağını emiyo ayağını tutuyo MaşaallahEvet benim oglumda parmagini emiyodu cok tatlilar ya Rabbim sag saglam hayirla kucagimiza aldimiz gunlerde gostersin evlatlarimizla sinamasin bizi
ağrılar için veriyorlar genelde. bel sırt ağrısı için. birde ilerde başlayacak kramplar için. kızlar artık her gün bir tane muz tüketmeye başlamalıyız sanırım çünkü yakında kramplar başlar ve muz kesmese de içindeki potasyum sayesinde krampları biraz azaltıyor diye biliyorum.
Çalışan hamileler
60 gün yarım gün çalışıp tam maaş almak meselesi gerçek mi? ben böyle bişey okumadım çünkü. Ben bildiğim yarım gün çalışıp yarım maaş alıyormuşuz. Bakıcıyı ben de düşündüm ama bırakamam ya
6 aylık bebeğimi bırakamam gibime geliyor. Çünkü bi arkadaşım vardı çocuğu 3 aylık oldu o da çalışıyordu ama şu an fikrini değişti ben çalışamam diyor. Annem bile olsa kv bile olsa bırakamam çocuğu... gerçekten öyle oluyor biliyo musuninsanın eli gelmiyor bırakmaya. Hem ben şey düşünüyorum. Bakıcıya vereceğim para maaşımın neredeyse yarısı... 1404 liradan başlıyor bakıcı ücreti... çok zor bu işler.. nasıl olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?