- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
Cok sevindimmm gozun aydin canimAldım canım temiz çıktı çok şükür Rabbime
benim erken doğum riskim var, ondan ne zaman çıkarım bilmiyorum ama ben sağlığım el verir ve bebekler geç gelirlerse 35.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum, kısmet artıkÇalışan hamileler
Çalışmayı hangi ayda bırakmayı düşünüyorsunuz? ben nisan ayını da çalışacağım kısmet olursa. Mayıstan artık evdeyim.
Ve doğumdan sonra ne zaman işe çıkmayı düşünüyorsunuz? 1 ay önceden ve 3 ay sonradan ücretli izine ayrılırsak, 3 aylık bebeği nasıl bırakır geliriz ki işe ? Ben ücretsiz izine ayrılmayı düşünüyorumve hatta kreşe gidene kadar çalışmayabilirim
Valla masallah ben bu sabah bile kustum yani 20.haftam bitiyo. Sosyal hayatimi zaten unuttumgrubu okudum okudum ne düşündüm gebeliğimin altın çağını yaşıyorum galiba ben. elhamdülillah hiç gebe gibi değilimkarnım yok, şikayetim yok, alışveriş listesi yaptınız mı?? haftaya başlayayım diyorum artık birşeyler almaya hiç bişey almadık daha yavruma
dün verdi kuzum benim fıtıgımdan dolayı agrım oluyo sanıyodum belkı bunla azaltırız dedi daha sormadan bende anlamıs oldu neden verildiğinitakma kafana benımkıde vermiyor.
buda işime geliyor açıkçası:)
ben dün e bebekten hamile yastıgı aldım ve uzun zaman sonra dun tuvalet harici kesintisiz uyku çektim diyebilirimBu çok iyi görünüyo yahuu! Kullanan var mı bende merak ettim açıkçası :?
bacak ağrısı kasılması vs onlar için veriyorlar sanırım yani bana bu yüzden vermişti ama içemiyorum tabi :) omega banada vermedi
benn yaklasık 17. haftadan beri bazı sabahlar toplandığı yerleri görebiliyorum çok şükür daha iyi değil mi annişiHerkese merhaba. Sabah kalktigimda eger hareketlerini hissetmiyosam bi sure,gobegime bakiyorum ve bi suredir nerde yattigini gorebiliyorum bebegimin. Bazen sag tarafa yaslaniyo sisiyo tekmesini kasigimda hissediyorum,bu sabahta tam gobek deligimin altinda yatiyodu. Elle bile hissedilebiliyo disardan gorulebiliyo. Bu durum normal midir? Bu kadar farkedilcek kadar buyumus mudur var mi aranizda boyle bisey yasayan?
Onu ben de cok merak ediyorum ise yariyo mu diye. Almak degil de ben dedikmek istiyorum. Kalibini modelleri de buldim da bosa mi ugrasirim diye emin olamadım
ben zaten bırakmayı düşündüğümden işimi hiç düşünmedim o kısmı ama çalışabildğim,iz kadar çalışmak en iyisi en azından maaşlar işe yarar diye ama dün doktorum karnın biraz sert dinlen dedi ama işyerimden dönmemi bekliyolarÇalışan hamileler
Çalışmayı hangi ayda bırakmayı düşünüyorsunuz? ben nisan ayını da çalışacağım kısmet olursa. Mayıstan artık evdeyim.
Ve doğumdan sonra ne zaman işe çıkmayı düşünüyorsunuz? 1 ay önceden ve 3 ay sonradan ücretli izine ayrılırsak, 3 aylık bebeği nasıl bırakır geliriz ki işe ? Ben ücretsiz izine ayrılmayı düşünüyorumve hatta kreşe gidene kadar çalışmayabilirim
Kalip olarak vermişler bunlari. Ben dikmeyi düşündüğümden kaydetmiştim. U gibi olan bebis dogunca emzirmeye de yardimci oluyomusŞu tam u şeklinde olanlar sanki bana göre. Özellikle sırt ağrıma iyi gelecek ve bacak aramda kaybolmayacak gibi duruyor. Bunlar hazır mı?
Benimde yarın inşallah herkes güzel haberler getirir bizde öyle heyecanla bekliyoruzKizlar bugun detayliya gidecekler umarim guzel sonuclar alirlar. Bizimle de deneyimlerini paylasirlarsa seviniriz :) Bende yarin gidiyorum kismetse.
ben 21. haftanın bitime planlıyorum canım detaylı usg yi. çok acele etmemek gerektiğini düşünüyorum. detyalı da . alışveriş için bana da erken geliyordu ama bakılacak bir sürü şey var gibi geldi. ALLAH korusun bi terslik bişey olsa erken doğum vs riski doğsa elde en fazla 3 ay var herşey halledilebilir mi bir çırpıda diye geçiyor aklımdanBen 3lü 2 alttan cıtcıtlı aldım bir çift eldiven onuda indirim var diye pek acele etmiyorum zaman var diye
Ya su ayrıntılı tarama benim 19. Haftaya 20 ye mi aldırsam bilemedim
liste yapmaya çalışıyorum.Valla masallah ben bu sabah bile kustum yani 20.haftam bitiyo. Sosyal hayatimi zaten unuttumama kizim iyi olsun yeter hic biri gozumde yok.zaten ne kaldi surda yarisi bitti.bende daha bisey almadim int ten bakiyom simdilik 5.audan sonra alirim yavas yavas diyorum
https://www.e-bebek.com/sirt-destekli-hamile-ve-emzirme-yastigi-p-bje-198/ ben bunun aynısını aldım canım aynı marka fermuarlı hatta yıkanabılıyo bıde 99 tl olanı vardı o güzel değildi parça halinde olmuyodu bu hemde emzırme yastıgına da dönüşebilşyomuşgokyuzum2908 hangisini aldın cnm ? Ben de alayım artık zamanı.
bu yazdıkların bendede farklı farklı çıkıyor ki hiç anormallik göremedim ben haftasına göre. neden aaa diyorlar daha kilo alması için uzun süre var önünde canımMerhabaalaaar tatlış annişler biz dün doktordaydık pazarrtesi ayrıntılımızı var ama bu hafta gormek istedi doktorum bi ölü bebek kaybım olduğundan ve de pıhtılasmam için raporlardan dolayı sık sık goruşuyoruz ama beim aklıma en baştan beri bi kaç gün bazen geri bazen tam çıkması karıştırıyodu dünde 20+1 olmamıza ragmen
fl ( uyluk kemiği uzunlugu) 31,01 mm 19+4 günlük
ac (göbek çevresi) 155,55 mm 20+5 günlük bi bu ileri :)
bpd (kafa çapı) 45,23 mm 19+5
ve en çok taktığım 337 gr ve çoğu aa diyo ben bebeğime kilo aldırmak için neler yapmalıyım
ben doğumdan sonra işten ayrılacağım için doktorumla konuştum martın ortasında raporlu olarak ayrılacağım inşallah. imkanınız varsa en azından bebek 6 aylık olana kadar anneyle kalmalı . herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır inşallahÇalışan hamileler
Ben de öyle yapacağım gibi... çocuğu kreşe gönderip yeni iş bakmayı düşünüyorumMerhaba
Ben 32.hafta sonu itibariyle izne ayrılacağım inşallah.Mayısın ilk haftasına denk geliyor.Daha sonrasında bir süre çalışmayı düşünmüyorum.Bebek kendini toparlayınca yeni bir iş bakarım diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?