2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Malesef bu ülkede anne olmak çok zor çocuk yapın dıyolar ama ben hıçbır teşvik göremıyorum özel sektorde çalısıyorum e ben 3 aylık bebeğımı bırakıp nasıl geleyım gelmesem 6 ay olana kadar beklesem işyerii seni beklermı beklemez çoktan eleman aramaya başladılar bile bu konuda çok düzenleme gelmesi gerekiyor kamuda varsa özelde de olmalı sonuçta bizlerde zor şartlarda çalışan kadınlarız hem çalışıp hem çocuk bakabilme imkanlarımız olmalı

benim erken doğum riskim var, ondan ne zaman çıkarım bilmiyorum ama ben sağlığım el verir ve bebekler geç gelirlerse 35.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum, kısmet artık

Valla masallah ben bu sabah bile kustum yani 20.haftam bitiyo. Sosyal hayatimi zaten unuttum ama kizim iyi olsun yeter hic biri gozumde yok.zaten ne kaldi surda yarisi bitti.bende daha bisey almadim int ten bakiyom simdilik 5.audan sonra alirim yavas yavas diyorum

kızlar 4lu sonuçları yorumluyabulcek varmi

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-26-09-41-02.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 59
takma kafana benımkıde vermiyor.
buda işime geliyor açıkçası:)
dün verdi kuzum benim fıtıgımdan dolayı agrım oluyo sanıyodum belkı bunla azaltırız dedi daha sormadan bende anlamıs oldu neden verildiğini

Bu çok iyi görünüyo yahuu! Kullanan var mı bende merak ettim açıkçası :?
ben dün e bebekten hamile yastıgı aldım ve uzun zaman sonra dun tuvalet harici kesintisiz uyku çektim diyebilirim

bacak ağrısı kasılması vs onlar için veriyorlar sanırım yani bana bu yüzden vermişti ama içemiyorum tabi :) omega banada vermedi

benn yaklasık 17. haftadan beri bazı sabahlar toplandığı yerleri görebiliyorum çok şükür daha iyi değil mi annişi

Onu ben de cok merak ediyorum ise yariyo mu diye. Almak degil de ben dedikmek istiyorum. Kalibini modelleri de buldim da bosa mi ugrasirim diye emin olamadım

Kizlar bugun detayliya gidecekler umarim guzel sonuclar alirlar. Bizimle de deneyimlerini paylasirlarsa seviniriz :) Bende yarin gidiyorum kismetse.

ben zaten bırakmayı düşündüğümden işimi hiç düşünmedim o kısmı ama çalışabildğim,iz kadar çalışmak en iyisi en azından maaşlar işe yarar diye ama dün doktorum karnın biraz sert dinlen dedi ama işyerimden dönmemi bekliyolar

Şu tam u şeklinde olanlar sanki bana göre. Özellikle sırt ağrıma iyi gelecek ve bacak aramda kaybolmayacak gibi duruyor. Bunlar hazır mı?
Kalip olarak vermişler bunlari. Ben dikmeyi düşündüğümden kaydetmiştim. U gibi olan bebis dogunca emzirmeye de yardimci oluyomus

Merhabaalaaar tatlış annişler biz dün doktordaydık pazarrtesi ayrıntılımızı var ama bu hafta gormek istedi doktorum bi ölü bebek kaybım olduğundan ve de pıhtılasmam için raporlardan dolayı sık sık goruşuyoruz ama beim aklıma en baştan beri bi kaç gün bazen geri bazen tam çıkması karıştırıyodu dünde 20+1 olmamıza ragmen
fl ( uyluk kemiği uzunlugu) 31,01 mm 19+4 günlük
ac (göbek çevresi) 155,55 mm 20+5 günlük bi bu ileri :)
bpd (kafa çapı) 45,23 mm 19+5
ve en çok taktığım 337 gr ve çoğu aa diyo ben bebeğime kilo aldırmak için neler yapmalıyım

Ben 3lü 2 alttan cıtcıtlı aldım bir çift eldiven onuda indirim var diye pek acele etmiyorum zaman var diye
Ya su ayrıntılı tarama benim 19. Haftaya 20 ye mi aldırsam bilemedim

kizlar bebegim cok iyiymis şükürler olsun devlet hastanesinde baktirdim 20 dk yakin sürdü gozlerine kadar inceledi
doktorum kan sonuçlarımda sınırdan altta bi deger olmadigi icin vitamin ya da baska ilac kullanmana gerek yok dedi bebegin gelisimi normal oldugu durumda hicbi ilac onermiyoruz dedi insallah herkes guzel haberlerle gelir cok mutluyum koca kafali kizimi gördüm

Ben 3lü 2 alttan cıtcıtlı aldım bir çift eldiven onuda indirim var diye pek acele etmiyorum zaman var diye
Ya su ayrıntılı tarama benim 19. Haftaya 20 ye mi aldırsam bilemedim
ben 21. haftanın bitime planlıyorum canım detaylı usg yi. çok acele etmemek gerektiğini düşünüyorum. detyalı da . alışveriş için bana da erken geliyordu ama bakılacak bir sürü şey var gibi geldi. ALLAH korusun bi terslik bişey olsa erken doğum vs riski doğsa elde en fazla 3 ay var herşey halledilebilir mi bir çırpıda diye geçiyor aklımdan

liste yapmaya çalışıyorum. çok kararsızım emziği ne marka olsun, zıbın kaç tane yazayım, beşiği hangi marka olsun bebek arabasını ne yapacağız, kaç battaniye almalı kafamda deli sorular ama eğlenceli süreç zevkle yapıyorum ama hiç birşeye karar vermiş değilim

bu yazdıkların bendede farklı farklı çıkıyor ki hiç anormallik göremedim ben haftasına göre. neden aaa diyorlar daha kilo alması için uzun süre var önünde canım

ben doğumdan sonra işten ayrılacağım için doktorumla konuştum martın ortasında raporlu olarak ayrılacağım inşallah. imkanınız varsa en azından bebek 6 aylık olana kadar anneyle kalmalı . herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır inşallah

Ben de öyle yapacağım gibi... çocuğu kreşe gönderip yeni iş bakmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…