2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar bu sabah kahvaltidan sonra kasiklarim cok agridi sizede oluyor mu oyle dunden beri hafif hafif boyle sanki bicak saplaniyormus gibi bi agri ama sabah biraz artti yattim sol tarafima grecti acaba normal mi bu haftalarda
Canım bu hafta sonraki hafta diye bişey yok. O boncuk sürekli büyüyor. Karnında kendine yer açıyor benim de bir aydır ağrı yoktu bu sabahtan beri kasıklar batıyor. Yani büyümüş benim küçük su kaplumbağam:))

Evet insallah normaldir cnm baya siddetli agriyinca korktum ayakta kaoinca dahada fazla agridi sonra yatinca gecti sukur

Evet cnm aynen, yedeğini de aldım zaten 6+ olan başlıktan.. dediğin gibi ihtiyaç olursa yenidoğan başlığı da alınabilir. ama yenidoğan biberonları çok minik olduğu için ileriki aylarda yeterli gelmez belki.. Bu benim fikrim tabi..

Benim bebeğim iki gündür hiç kıpırdamadı acaba doktora gitsem mi

Canım biz bebek arabamızı aldık. Hem de kafamızda hiç olmayan bi marka ve model.. Bizim de kısmetse ilk bebiş, tecrübesiz olunca annemi alıp gittik ebebek mağazasına orada çok çeşitli modeller var diye.. Eşimle almak istediğimiz chicco urban plus.tı. Annem baktı inceledi bunun çevresinde demir var çocuğun bacağının tam arkasında hiç rahat edemez dedi. Şimdi bu arabayı alırsınız 1 yaşına gelince bi daha araba almak zorunda kalırsınız dedi. Bizim de baktığımız bütün modeller travel sistemdi onların da hepsi demirli.. Biz de başka modellere markalara baktık. Joie chrome aldık aynı zamanda travel sistem de oluyor oto koltuğunu da aldık. Model olarak kullanışlı olduğunu düşünüyorum ama kalitesi bizim için de muamma.. Bakalım hayırlısı..
Yatak mevzusuna gelince ben de park yatak alıcam baby&plus lüks park yatak almayı düşünüyorum ebebekte inceledik. Renkleri pastel tonlarda, diğer park yataklar gibi cart diil daha kibar gözüküyo bence, bi de cibinlikte çok hevesim var o yüzden bunu sevdim ama biz alana kadar zam geldi biraz daha indirim bekliyorum almak için :)

benimde içim acıyo kızlar ya eskiler derler hani içlerim acıyo diye böle göğüs altımdan kasığıma kadar içlerim acıyor :) arada o ağrı bendede oluyor, büyüyor tosbalarımız sanırım :)

Ayrıntılı ultrasyondan geldik. Canımızı sıktılar azıcık kafa haftayla uyumlu ama beden 1 hafta geridenmiş ama 2 aydır böyleymiş İnş bi sorun olmaz bilemiyorum haftaya bidaha çağırdı düzelir mi yada sıkıntı oluyormu bilen varmı yine ağlattılar beni yaaa

Aynen onlara kalsa Ayşegül olcak ismi benim kızın öyle deyip duruyo kv. komşuları bile Ayşegül napıyo diye soruyolar örgütleşmişler resmen bi kere kızım adıyla gelcek dedim anlamadılar bende şimdi sesimi çıkarmıyorum gülüp geçiyorum.

Cok saol canım benim tavsielerin için bende kesinliklr sırt çantası düşünüyorum büyük parçaları almak daha mantıklı kıyafet türü şeyler zaten hediye olarak da geliyor.

Kizlar bu sabah kahvaltidan sonra kasiklarim cok agridi sizede oluyor mu oyle dunden beri hafif hafif boyle sanki bicak saplaniyormus gibi bi agri ama sabah biraz artti yattim sol tarafima grecti acaba normal mi bu haftalarda
Canım benimde oluyo bazen ama doktora bi danış burda normal demek yanlış

Yesinler senin su kaplumbağanı çok hoşuma gitti

Concord neo yu biz de beğendik ama biraz ağır olması kafama takıldı.14 kiloydu sanırım

kv adı ayşemi :) benimde aynı durum varda ayşegül koymak istiyorlar :) çok tanıdık geldi bu durum :)

Kızlar su fazlalığı iyi bir şey değil. Bence sıkı takip edin. Ne yapılması gerekiyorsa yapın. Benim bir arkadaşım hiç de hoş olmayan şeyler yasadi..
aslında ben ıkı doktora gıdıyorum bursanın en ıyılerınden ıkısıde ama bırı 2 hafta once baktıgında su olayından ve ani kılo almamdan dolayı suphelendı sekerden vs ama 24 haftadan once bılemeyız tam dedı
diğer doktorum da iki gün önce gittiğimde her sey normal çok şükür dedi ama karnın sert yorulma dıkkat et dedı sadce bilemedim napsam

Concord neo yu biz de beğendik ama biraz ağır olması kafama takıldı.14 kiloydu sanırım

evet bir de kapanması çok zor adam bile elinde birşey yokken iki eliyle kapatamadı oyüzden biraz soğudum
şimdi de mamas papas armadillo diğerlerine göre çok hafif
casual cadillac air çoğu kişi bundan almış önerenler de var şikayet edenler de
pierre cardin twist de geniş dışarda arabanın içinde bile bebeğin altını değiştirebiliriz diye düşündüm
peg perego booklet arasındayım
bilmiyorum net kararımı veremedim

Ayy bi de kız.... ya babası bile koymasın ismini sadece anne bu Şerefe nail olabilir:)))) valla benim bile isim koyaSIM geldi. Kız olunca ona ne alsan az gelir sana şimdi. Çok gzl şeyler var . Ben hala kız çocuk kıyafetleri bakıyorum .hiç erkek bakmadım henüz. Kaplumbağama tulum alacam sanırım sadece son gün

Kızlar uyurken sırt üstü yatan var mı ben en çok öyle rahat ediyorum ama sanırım zararlıymış
bende maalesef sırt ustu rahat edıyorum halbukı hamılelıkten once sırt ustu hıc uyuyamazdım şimdi hamile yastıgı aldım işte o dönük tutuyo en azından bikac gundur ıyı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…