- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
Canım bu hafta sonraki hafta diye bişey yok. O boncuk sürekli büyüyor. Karnında kendine yer açıyor benim de bir aydır ağrı yoktu bu sabahtan beri kasıklar batıyor. Yani büyümüş benim küçük su kaplumbağam:))Kizlar bu sabah kahvaltidan sonra kasiklarim cok agridi sizede oluyor mu oyle dunden beri hafif hafif boyle sanki bicak saplaniyormus gibi bi agri ama sabah biraz artti yattim sol tarafima grecti acaba normal mi bu haftalarda
Evet insallah normaldir cnm baya siddetli agriyinca korktum ayakta kaoinca dahada fazla agridi sonra yatinca gecti sukurCanım bu hafta sonraki hafta diye bişey yok. O boncuk sürekli büyüyor. Karnında kendine yer açıyor benim de bir aydır ağrı yoktu bu sabahtan beri kasıklar batıyor. Yani büyümüş benim küçük su kaplumbağam:))
Evet cnm aynen, yedeğini de aldım zaten 6+ olan başlıktan.. dediğin gibi ihtiyaç olursa yenidoğan başlığı da alınabilir. ama yenidoğan biberonları çok minik olduğu için ileriki aylarda yeterli gelmez belki.. Bu benim fikrim tabi..Canım ben molfix 2 paket yenidoğan 2 paket de bi büyük boy bez aldım. Daha fazla almıcam ben de alerji yapabilir belki kullanamayız. Dediğin gibi avent biberon aldım. Ama cam almadım annem çocuk için çok ağır olur tutamaz elinde dedi o yüzden plastik olandan aldım 2 tane, bir de biberonu yenidoğan almadım cnm çünkü normal olanı anne sütünü anne göğsünden alması bebeğin, ekstra bi durum olursa, inşallah olmaz, o zaman yenidoğan biberonu lazım olur diye düşündüğümden ben büyük biberon almayı tercih ettim ileriki aylar için.. gene ikili paket avent emzik aldım. Avent suluk aldım. starilazötöre gelince ben bebeğin zaten çok steril bi ortamda yetişmesini istemiyorum bağışıklık kazanması açısından. o yüzden düşünmüyorum.. benim şimdilik alışverişim böyleydi :) bi de kıyafet alışverişi de yapıyoruz tabi ufaktan..
Canım biz bebek arabamızı aldık. Hem de kafamızda hiç olmayan bi marka ve model.. Bizim de kısmetse ilk bebiş, tecrübesiz olunca annemi alıp gittik ebebek mağazasına orada çok çeşitli modeller var diye.. Eşimle almak istediğimiz chicco urban plus.tı. Annem baktı inceledi bunun çevresinde demir var çocuğun bacağının tam arkasında hiç rahat edemez dedi. Şimdi bu arabayı alırsınız 1 yaşına gelince bi daha araba almak zorunda kalırsınız dedi. Bizim de baktığımız bütün modeller travel sistemdi onların da hepsi demirli.. Biz de başka modellere markalara baktık. Joie chrome aldık aynı zamanda travel sistem de oluyor oto koltuğunu da aldık. Model olarak kullanışlı olduğunu düşünüyorum ama kalitesi bizim için de muamma.. Bakalım hayırlısı..kızlar madem alışverişten konuşuyoruz fikirlerinizi almak isterim
Beşik konusunda kesin kararım park beşik tavsiye edeceğiniz marka var mı?
Bir de ben bebek arabasını çalışan bir anne olduğum için çok kullanamayacağım
Yazdan yaza tatilde 2 ay ..Tatil dışı haftasonları ise belki ayda 2 kez
eşimle concord neo ya baktık güzel bir araba sağlam da görünüyor amabu kadar az kullanacakken o kadar para vermeye değer mi?
onun alternatifi ne önerirsiniz? daha uygun orta halli
bugün beşik ve araba bakacaktık ama kar yağıyor..gidemeyeceğiz ...
Ben doktoruma sormuştum canım 3 -4 gün hiç hissetmediğim oluyor normal mi diye. O da bu aylarda normal olduğunu söyledi telaşlanma dediBenim bebeğim iki gündür hiç kıpırdamadı acaba doktora gitsem mi
Benim de olmuştu. Sonra normale döndü. Tatlı bişey yesene. Büyük ihtimal hareket edecekBenim bebeğim iki gündür hiç kıpırdamadı acaba doktora gitsem mi
Canım bu hafta sonraki hafta diye bişey yok. O boncuk sürekli büyüyor. Karnında kendine yer açıyor benim de bir aydır ağrı yoktu bu sabahtan beri kasıklar batıyor. Yani büyümüş benim küçük su kaplumbağam:))
Aynen onlara kalsa Ayşegül olcak ismi benim kızın öyle deyip duruyo kv. komşuları bile Ayşegül napıyo diye soruyolar örgütleşmişler resmen bi kere kızım adıyla gelcek dedim anlamadılar bende şimdi sesimi çıkarmıyorum gülüp geçiyorum.Sen yaptığın şeyden emin ol. Onların tavsiyelerini eleştirme. Bi düşüneyim belki olabilir diyip atlat. Sonra kendi istediğini yaparsın:) konuşsunlar yorum yapsınlar bişey kaybetmezsin ki. Senin istediğin olur sonuçta biliyorsun:))) bu benim fikrim canım. Ben böyle yapıyorum. İsmini bile koydular benim bebişin ama koyacak mıyım asla:) bi düşüneyim bilemedim şimdi gzlmiş ama bakıcam dedim geçtim
Cok saol canım benim tavsielerin içinÇantayı kesinlikle sırt çantası al bence en kullanılışlı o oluyor. bol bölmeli olsun. neyi nereye koyduğunu bilirsin en azından. yandan asmalıları kucağında bebekle taşımak taşımak iki kat zor oluyor. ben bebek ölçeri alından ölçer aldım. medifine de markası yanlış hatırlamıyorsam. hala da onu kullanıyorum. ateşliyken bebek zaten huzursuz vucuduna veya kulapğına koyup ölçmek zor oluyor. alından ölçerle o uyurken bile rahatsız etmeden ölçebiliyorum. zaten doktorlarda artık hep alından ölçer kullanıyor. bi tanede kol altı konulandan var ama o sadece kontrol amaçlı kullanmak için. bebek telsizi ben kullanmadım.çocuk odası ve yatak odası yan yana ikisinin kapısı da açık mık dese duyuluyor. ben ilk başta asla duyamam diye düşünürdüm ki anne olunca dönmesini bile duyuyorsun. biberonu, tarak ,tırnak makası gibi bakım şeyleri, son kullanma tarihi ilerde olan şampuan , bebek yağı gibi cilt bakım ürünlerini falan şimdiden alabilirsin mesela.
büyük parçaları almaya şimdiden başlamak lazım.
Canım benimde oluyo bazen ama doktora bi danış burda normal demek yanlışKizlar bu sabah kahvaltidan sonra kasiklarim cok agridi sizede oluyor mu oyle dunden beri hafif hafif boyle sanki bicak saplaniyormus gibi bi agri ama sabah biraz artti yattim sol tarafima grecti acaba normal mi bu haftalarda
Yesinler senin su kaplumbağanı çok hoşuma gittiCanım bu hafta sonraki hafta diye bişey yok. O boncuk sürekli büyüyor. Karnında kendine yer açıyor benim de bir aydır ağrı yoktu bu sabahtan beri kasıklar batıyor. Yani büyümüş benim küçük su kaplumbağam:))
kızlar madem alışverişten konuşuyoruz fikirlerinizi almak isterim
Beşik konusunda kesin kararım park beşik tavsiye edeceğiniz marka var mı?
Bir de ben bebek arabasını çalışan bir anne olduğum için çok kullanamayacağım
Yazdan yaza tatilde 2 ay ..Tatil dışı haftasonları ise belki ayda 2 kez
eşimle concord neo ya baktık güzel bir araba sağlam da görünüyor amabu kadar az kullanacakken o kadar para vermeye değer mi?
onun alternatifi ne önerirsiniz? daha uygun orta halli
bugün beşik ve araba bakacaktık ama kar yağıyor..gidemeyeceğiz ...
Aynen onlara kalsa Ayşegül olcak ismi benim kızın öyle deyip duruyo kv. komşuları bile Ayşegül napıyo diye soruyolar örgütleşmişler resmen bi kere kızım adıyla gelcek dedim anlamadılar bende şimdi sesimi çıkarmıyorum gülüp geçiyorum.
aslında ben ıkı doktora gıdıyorum bursanın en ıyılerınden ıkısıde ama bırı 2 hafta once baktıgında su olayından ve ani kılo almamdan dolayı suphelendı sekerden vs ama 24 haftadan once bılemeyız tam dedıKızlar su fazlalığı iyi bir şey değil. Bence sıkı takip edin. Ne yapılması gerekiyorsa yapın. Benim bir arkadaşım hiç de hoş olmayan şeyler yasadi..
Concord neo yu biz de beğendik ama biraz ağır olması kafama takıldı.14 kiloydu sanırım
Ayy bi de kız.... ya babası bile koymasın ismini sadece anne bu Şerefe nail olabilir:)))) valla benim bile isim koyaSIM geldi. Kız olunca ona ne alsan az gelir sana şimdi. Çok gzl şeyler var . Ben hala kız çocuk kıyafetleri bakıyorum .hiç erkek bakmadım henüz. Kaplumbağama tulum alacam sanırım sadece son günAynen onlara kalsa Ayşegül olcak ismi benim kızın öyle deyip duruyo kv. komşuları bile Ayşegül napıyo diye soruyolar örgütleşmişler resmen bi kere kızım adıyla gelcek dedim anlamadılar bende şimdi sesimi çıkarmıyorum gülüp geçiyorum.
Evet canım ayşekv adı ayşemi :) benimde aynı durum varda ayşegül koymak istiyorlar :) çok tanıdık geldi bu durum :)
bende maalesef sırt ustu rahat edıyorum halbukı hamılelıkten once sırt ustu hıc uyuyamazdım şimdi hamile yastıgı aldım işte o dönük tutuyo en azından bikac gundur ıyı oluyoKızlar uyurken sırt üstü yatan var mı ben en çok öyle rahat ediyorum ama sanırım zararlıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?