2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

canım benimde ilk oyüzden çok kararsızım
bunlar büyük parçalar ve gerçekten ekonomik olarak insanı hepsini almak zorluyor..
indirim gelir mi ki
benim pek ümidim yok...
iyi günlerde kullan canım...o markayı görmemiştim bir de ona bakayım..
cibinlikler benim de çok hoşuma gidiyor
bi de benimki kız ...böyle prenses yatağı gibi şirin olur sanki

Hayır öyle deme ben başta erkek diyodum içim kız istiyo ama erkek hissediyodum.bide forumda erkek bebişler önde gidiyodu çevremde hep erkek bebek var eşim tarafı erkek bebek hep dedim kesin erkek artık alıştım erkek bebek kıyafetlerine bakıyodum alışayım diye bayağıda alışmıştım aslında erkek bebek için çok güzel şeyler var artık yeni doğan smokin takım var çok tatlı Allah sağlıklı uzun ömür versin.rugan oxford ayakkabı gördüm.

Bez stoğu yapan varmı aranızda kafama takıldı Allah nasip ederse İnşallah doğdukları zaman sıkıntı olmasın diye eşim alt evi bez deposu yaptı boyboy malum çok zam gelecekmiş haberini aldık
evet dolarla endeksliymis ama bende cok dusunmeme ragmen ya bebegın alerjısı olursa aldıgım markaya vs dıye sadece 1 paket prıma yenıdogan aldım bılemedım alsak mı kı yoksa

aynı durumdayız canım :) kv adı ayşe benimde, adı ayşegül olucak dediler herkes ayşegül diye sesleniyor fakat babası istemedi başka isim koyucakmış

aynen ççok çeşit var insanın siniribozuluyo

Bizimki de kız :) ebebeğin şubat indirimleri oluyomuş ya, bir ümit belki indirime girer diye şubatı bekliyorum.. Acelemiz de yok zaten beklemedeyiz.. :)

canım benimkine de gelişim geriliği olabilir dediler..detaylıda
bir doktora daha gittim 26 dan önce birşey söyleyemem dedi..
ben de muz kaşar ceviz süt et türü protein ağırlıklı beslenmeye dikkat ediyorum artık...
doktor böyle beslenmemi önerdi sen de istersen uygula
kaç aydır stresten doğru düzgün beslenemedikki
bebeğinin kilosu kaç gram...

Bizimki de kız :) ebebeğin şubat indirimleri oluyomuş ya, bir ümit belki indirime girer diye şubatı bekliyorum.. Acelemiz de yok zaten beklemedeyiz.. :)

ayy öyle mi...
ozaman ben de bekleyeyim bunca zaman bekledim..indirim olursa bana da haber verir misin?

aynı durumdayız canım :) kv adı ayşe benimde, adı ayşegül olucak dediler herkes ayşegül diye sesleniyor fakat babası istemedi başka isim koyucakmış
Bizdede öyle bana hiç söylenmedi bi gittim bi gün karnımı seviyo Ayşegül diye ben şok. Bende kızım adıyla gelcek dedim ama yok anam komşular bile Ayşegül nasıl diyorlar eşim biliyo sare masal olcak ikimiz ortak karar verdik aşkımızın masalı o bende o yüzden sesimi çıkarmıyorum gülüp geçiyorum. Koycaksam bile böyle emrivakiyle koymaz insan ayol

Hiç birsey demediki sinir oldum baya baktı aslında kafa normal vücut ufak mış ama bende ufağım eşimde eski ultrasyonlara baktı onlardada öyle bilemedim çok canım sıkıldı dediğin gibi mahvolduk stresten

kötü düşünme canım böyle farklılıklar oluyor genelde çok fark yok arasında nede olsa . benimde ultrasonda ölçümler farklı farklı çıkıyor. sıkma canını . allahın izniyle herşey güzel olur

Ay komsular bile orgutlenmis herkez istedigi ismi koysun cocuguna ya neden karisirlar bi turlu anlamam benim kayinvalidem hic karismadi gerci ben Furkan olucak nasipse dedim hatta sey dedi yok kizim once ailene sor belki onlar baska isim isterler dedi bende oglan cok dedi kucuk ogluna guveniyor bu arada o koyar bizim ismimizi falan dedi bende tamam dedim ama annem ne istrerseniz koyun kizim dedi ama babam kendi ismini istiyor gibi bende gobek adini babamin ismini koycam kismetse :)

ayy öyle mi...
ozaman ben de bekleyeyim bunca zaman bekledim..indirim olursa bana da haber verir misin?

yeğenlerimin ikisi de park yatakta büyüdü
markası baby to go kaliteli olmalı ki ikisinde de kullanıldı canım

Canım aglama bakalım daha erken haftaya tekrar gittiğinde güzel hanerler alıcan inş bol bol dua et bebegin üzülmesin bebek atabası düşünen arkadaşlar kraft twist rlx e bakın derim tek elle toplanıo ve konforlu

bir dahaki kontrolün ne zaman? belki canım yanlış anlama ama az kilo almanla da alakalı olabilir..
aslında kilo ile değil de dengeli proteinli beslenmekle alakalı
ben de stresten önüme ne geldiyse yedim .ama hep sağlıksız şeyler..dikkat etmedim..sonuçta fos kilo aldım 6 kg
bu ay biraz daha dikkat edelim hayvansal içerikli gıdalar bebeğin doku gelişimini etkiliyormuş
haftanın en az 2 günü et 1 günü balık yersek belki bebeklerimiz de gelişir..

bana direk bebeğin cüce de olabilir gelişim geriliği olabilir karından iğne vurulmanı öneriyorum dedi
bağırsaktaki parlaklık yüzünden öyle dedi

inşallah olumsuz birşey yaşamayacağız...dikkat edelim bebeklerimiz inşallah toparlar

Korse ne zamandan itibaren kullanılabiliyor acab?

bende maalesef sırt ustu rahat edıyorum halbukı hamılelıkten once sırt ustu hıc uyuyamazdım şimdi hamile yastıgı aldım işte o dönük tutuyo en azından bikac gundur ıyı oluyo
Bende heralde öyle bir yastık almalıyım uyku haram oldu şimdiden

Allahım yaa ne sınir oldum o zaman nenden kendılerıne cok guvenıyo gıbı gel dinleyelim derler anlamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…