2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bi de kızlar ben ilk sezeryanımda korse kullanamadım canım yandı sert geldi ancak pamuklu kumaşım vardı mermerşahi bezi gibi onu iki ay boyunca sürekli doladım belime sıkı sıkı eskilerden nenelerimiz öyle yaparmış göbek filan kalmadı bende işk sezeryandan ötürü sakladım nasipse bunda da aynısını yapıcam

Arkadaşlar bişey sorcam. Şuanda aldığım bi habere hiç sevmediğim gıcık olduğum ve küs olduğum kuzenim de doğum yapacak benden bir ay önce. Ve adı benimkiyle aynıymış . Şuan çok sinirliyim. Siz olsanız napardınız ??

Kızlar benim kızımdan kalan park yatağım var taş gibi. Şans eseri turkuaz almıştık şimdi oğluma da kullanıcam markası kraft. Bebek arabasıni da kirmızı almıştık o da erkeğe uyar herhalde. Araba koltuğunu da sipariş verirken yanlışlıkla mavi vermişim degistirmemistim 8 sene önce onu da almayacağım. Yani benim alacağım ufak tefek malzemeler ve kıyafetler. Oğlum hep ablasindan faydalanacak

Yanlız sizi uyarayım eşim elektrikli cihazların yaydığı elektromanyetik radyasyon la çok ilgileniyor ve tavsiyem kablosuz telsizler bebekler için büyük risk. Asla kullanmadim kullanmam da. Ayrıca bebek ve çocuk yataklarının prizlerin olduğu yerde olmaması gerekiyor.

Ben olsam cok sinirlenirim ama yinede degistirmem ismi sonucta begenmissiniz bikere o koyuyor diye vazmi grciceksin isimden

Bence canını sıkma. Doktorum 10 güne kadar farklılık çok normal demişti. Belki daha minyon bir bebek olacak. Tüm çocuklar aynı standartta değilki. O ölçümler standart sonuçta.

bizde bıkac gundur beşık ve araba ıcın gezıyoruz neo hem pahalı hemde oto koltuksuzdu ve de agır bende sonra uygun ve hafıf olmalı derken jokerdeki çalışan soobaby nin
http://www.akakce.com/bebek-arabasi/en-ucuz-soo-baby-crea-plus-travel-sistem-fiyati,6591913.html
bu ürününü önerdi eşime kalsa dakka da alıcaktı ticaretle ugrastıgı ıcın cebınde para varken almak ıstedı ama ben 3 tekerlekli olma konusunda endişeliyim ama uygun bı araba almak ıstedıgıme karar verdım max 1000 olur herhalde
ama beşik için hala daha bi fikrım olmasa da herkeste olan buyuyen besıklerden oda yapmak istemedım bı an kızıma nedense ama dıger besıkler okadr pahalı kı 2-300 tl daha verıp buyuyen almak en azından cekmecesı acısından falan mantıklı gelmıyo degıl anlıyacagınız epeyce karısık bızım kafamız

ben yaşadığım şeyleri paylaşmak istedim çünkü ilk bebekte de ben böyle forumda tecrubeliler birşeyler yazdıkça not ettim çok işime yaramıştı gerçekten. sonuçta yaşandıkça görüyor insan. sezeryandan sonrada korse kullanan çok var ama kullaamayanda çok var. korse olmasada yumuşak bi kumaşla bile ilk başta sarılsa faydası olur her halde.

ben kraft calipso 70*120 olandan kullandım ilk kızımda şimdide yine onu kullanıcam. büyük boy olduğu için kızım 2 yaşına kadar rahat kullandı. araba için bende kraftın normal bebek arabalarından var ama ağır ve çok kullanışlı değil. eltin chicco new liteway kullanıyor çok memnun hem hafif hem baston tipi hemde fiyatı uygun. bi bakabilirsin istersen. bende araba alırsam bundan alıcam. araba alırken bence en önemli kriterler hafiflik, kolay açılıp kapanması ve mümkünse tek elle, birde tam yatması çok önemli arabada uyuyabilmesi için.

Concord neo yu biz de beğendik ama biraz ağır olması kafama takıldı.14 kiloydu sanırım

14 kilo çok fazla araba için.

Korse ne zamandan itibaren kullanılabiliyor acab?

normal doğumda hastaneden çıkar çıkmaz ama sezeryanda tam bilmiyorum.

çok güzel bi fikir aklımda bulunsun. sezeryan olursa doğum ve korse kullanamazsam kesin bu yöntemi deneyeceğim.

Zeynosrkn84 canım öyle doktor bir anda gelişme geriliği diyince insan şok oluyo ama benim kızımda da vardi. Şükür şimdi 8 yaşında. 2.280 gr doğdu 46 cm di. Ama şimdi yasitlarini geçti. Kuvöz de de kalmadı aldık eve geldik. Sadece zorunlu sezaryen oldum ve sütümü hep sağanak verdim. Üzme kendini o öyle hemen geri demekle olmaz bir süre daha takipte kalman gerekiyor. Bol bol dinlen. Stres yapma.

Zeynosrkn84 canım öyle doktor bir anda gelişme geriliği diyince insan şok oluyo ama benim kızımda da vardi. Şükür şimdi 8 yaşında. 2.280 gr doğdu 46 cm di. Ama şimdi yasitlarini geçti. Kuvöz de de kalmadı aldık eve geldik. Sadece zorunlu sezaryen oldum ve sütümü hep sağanak verdim. Üzme kendini o öyle hemen geri demekle olmaz bir süre daha takipte kalman gerekiyor. Bol bol dinlen. Stres yapma.

benimki de hep ablasının kalanlarını kullanacak. park yatak, küçük beşik, puset, mama sandalyesi oyun halısı falan büyük parçalar hep olduğu gibi duruyor. aslında arabamızda var ama ben arabayı çok beğenmiyorum eşime yeni alalım diyorum ama bakalım ikna edebilirsem arabayı chicco new liteway alabilirim.

Selam kızlar, iki gün önce hareketlerini biraz hissediyordum ama iki gündür tık yok. Dün akşam evde kalp atışını dinledim gayet atıyor. Ama hareketleri hissedemiyorum çok mu erken

Ben de 3 gündür hisstemiyorum. Normalmiş cnm bu haftalarda..

Dr.Brownın içindeki borudan dolayı temizlemesi zor oluyormuş diyorlar. Bir de onun emzik kısmı aventinki gibi anne göğsüne benziyor mu acaba? Ben sırf yorumlar nedeniyle avente kaydım. henüz almadım gerçi..bir de bu atlet ve sutyenlerin bedenini nsl almalıyız? kilo alımım nasıl olacak bilemiyorum ki? pantalon alırken 2 beden büyük aldım ileriki aylarda giyebilmek için. bi tanesi bildiğin düşüyor üstümden. şimdiden atlet sutyen almak istiyorum eskiler küçük geldiği için ancak bedenini nsl tutturucaz.?

o arkadaşım napmıştı bilmiyorum hiç. başka bir şehirde yaşıyordu. tedavi için ist.a gelmişti. karnı olduğundan çok büyümüştü.. doktor ne önerirse onu yapıcan artık. sonraki kontrolünde yine fazla çıkarsa başka doktora da görün derim ben..

Hakkaten çok gıcık bir durum. Biz kuzenimle aynı hafta doğurcaz kısmetse. Neyseki cinsiyetler farklı. Başka alternatif isim düşünmüş müydünüz

canım 3 tekerleklilerde denge problemi olmaz mı ki?
ben de çok para vermek istemiyorum açıkçası
benim bütçem de 2000 tl hem beşik +araba için bakalım bulmazsam mecbur bütçeyi arttıracağım

Yuhhh inanmiuorum yaa hala boyle yapanlar var yani

sağol canım...ben de bakalım arıyorum hala
yatakta kraft yada baby plus yada baby 2 go markalarından birini alacağım
tahminim kalite olarak da yakın bu üç marka

ama araba mecbur travel sistem olacak
ama kararsızım mağazada gidip denemek istiyorum

Son düzenleme:

Bilerekmi yaptıki acaba???
Senden 1 ay önce olacağı için herkes sen ondan özenip koymuşsun sanacak gibi geldi şimdi bana Tabiki öyle değil ama insanlara bence bu durumdan şimdiden bahsetmeye başla. Ama tabı en basından berı cevrendekiler senın koyacağın ismi biliyorsa hiiiçççç canını sıkma, sen koy bebişinin ismini kim ne halt ederse etsin. Takmaaaaa

Hanımlar ben içime sinmediği için bugün tekrar bir doktora göründüm 15-20 dk baktı sağolsun. Herşey yolundaymış. Çok tatlı bir profil fotosu çekmeme bile izin verdi. Plasentanın önde oluşunu sordum problem değil aşağıda olmadığı sürece dedi. Ha bu arada artık %100 eminim ki bir oğluşum olacak Allah'ın izniyle :)

Araba ve beşik mevzusu yeniden açılmış doğal olarak fikir vermek amacıyla aldıklarımı tekrar yazayım bende. Hafif olduğu ve tam yatabildiği için Casual Solo almıştık eşimle indirimle 900 tl ye. Beşiğini de Tahteravelli markasını Otto modelini aldık yine indirimle 675'e. Sanıyorum yılbaşından sonra zam gelmiştir tabi kur da yükseldi. Tavsiyem iyi araştırıp, fiyat karşılaştırması yapmanız. Arada maalesef epey fiyat oynayabiliyor. Ben açıkçası hiç ummazken mahalledeki sıradan bir bebek dükkanından satın aldım. Tabi önce internetten bakmıştım ve fiyatları biliyordum. Nereden baksanız 500 tl ucuza geldi ikisi bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…