Allah yardımcımız olsun canımbencede deneyebılırsın canım çunku bende fıtık vardı sımdı ne alemde bılmem ama daha bu saatten baslıyo bel agrım
Ben olsam cok sinirlenirim ama yinede degistirmem ismi sonucta begenmissiniz bikere o koyuyor diye vazmi grciceksin isimdenArkadaşlar bişey sorcam. Şuanda aldığım bi habere hiç sevmediğim gıcık olduğum ve küs olduğum kuzenim de doğum yapacak benden bir ay önce. Ve adı benimkiyle aynıymış . Şuan çok sinirliyim. Siz olsanız napardınız ??
Bence canını sıkma. Doktorum 10 güne kadar farklılık çok normal demişti. Belki daha minyon bir bebek olacak. Tüm çocuklar aynı standartta değilki. O ölçümler standart sonuçta.Hiç birsey demediki sinir oldum baya baktı aslında kafa normal vücut ufak mış ama bende ufağım eşimde eski ultrasyonlara baktı onlardada öyle bilemedim çok canım sıkıldı dediğin gibi mahvolduk stresten
bizde bıkac gundur beşık ve araba ıcın gezıyoruz neo hem pahalı hemde oto koltuksuzdu ve de agır bende sonra uygun ve hafıf olmalı derken jokerdeki çalışan soobaby ninkızlar madem alışverişten konuşuyoruz fikirlerinizi almak isterim
Beşik konusunda kesin kararım park beşik tavsiye edeceğiniz marka var mı?
Bir de ben bebek arabasını çalışan bir anne olduğum için çok kullanamayacağım
Yazdan yaza tatilde 2 ay ..Tatil dışı haftasonları ise belki ayda 2 kez
eşimle concord neo ya baktık güzel bir araba sağlam da görünüyor amabu kadar az kullanacakken o kadar para vermeye değer mi?
onun alternatifi ne önerirsiniz? daha uygun orta halli
bugün beşik ve araba bakacaktık ama kar yağıyor..gidemeyeceğiz ...
Valla canım süpersin...çok sağol tecrübelerini paylaştığın için
deminden beri mesajlarını okuyorum
hem heyecanlanıyorum hem tecrübelerini kulağıma küpe yapıyorum..
Sezaryen doğum sonrası da korse kullanabiliyor muyuz?
Bir de bebek telsizindeki radyo dalgaları bebeğe zararlı mı?
kızlar madem alışverişten konuşuyoruz fikirlerinizi almak isterim
Beşik konusunda kesin kararım park beşik tavsiye edeceğiniz marka var mı?
Bir de ben bebek arabasını çalışan bir anne olduğum için çok kullanamayacağım
Yazdan yaza tatilde 2 ay ..Tatil dışı haftasonları ise belki ayda 2 kez
eşimle concord neo ya baktık güzel bir araba sağlam da görünüyor amabu kadar az kullanacakken o kadar para vermeye değer mi?
onun alternatifi ne önerirsiniz? daha uygun orta halli
bugün beşik ve araba bakacaktık ama kar yağıyor..gidemeyeceğiz ...
Concord neo yu biz de beğendik ama biraz ağır olması kafama takıldı.14 kiloydu sanırım
Korse ne zamandan itibaren kullanılabiliyor acab?
Bi de kızlar ben ilk sezeryanımda korse kullanamadım canım yandı sert geldi ancak pamuklu kumaşım vardı mermerşahi bezi gibi onu iki ay boyunca sürekli doladım belime sıkı sıkı eskilerden nenelerimiz öyle yaparmış göbek filan kalmadı bende işk sezeryandan ötürü sakladım nasipse bunda da aynısını yapıcam
Kızlar benim kızımdan kalan park yatağım var taş gibi. Şans eseri turkuaz almıştık şimdi oğluma da kullanıcam markası kraft. Bebek arabasıni da kirmızı almıştık o da erkeğe uyar herhalde. Araba koltuğunu da sipariş verirken yanlışlıkla mavi vermişim degistirmemistim 8 sene önce onu da almayacağım. Yani benim alacağım ufak tefek malzemeler ve kıyafetler. Oğlum hep ablasindan faydalanacak
Yanlız sizi uyarayım eşim elektrikli cihazların yaydığı elektromanyetik radyasyon la çok ilgileniyor ve tavsiyem kablosuz telsizler bebekler için büyük risk. Asla kullanmadim kullanmam da. Ayrıca bebek ve çocuk yataklarının prizlerin olduğu yerde olmaması gerekiyor.
Selam kızlar, iki gün önce hareketlerini biraz hissediyordum ama iki gündür tık yok. Dün akşam evde kalp atışını dinledim gayet atıyor. Ama hareketleri hissedemiyorumçok mu erken
bence biberon kesinlikle cam olsun. ben dr brown gaz yapmayanı da öneririm. o da çok güzel bi biberon. gögüs pedine çok para vermeyin en uygunu neyse ondan alın çünkü en iyisi de en ucuzu da aynı işi görüyor. bi zaman sonra sıkılıp hiç kullanmamaya başlıyorsunuz zaten. emzik işi bez gibi riskli bi iş , 10 çeşit alırsınız gene tutmaz. benim kızımda dünya çeşit aldım silikon kaucuk falan ama gitti 1 liralık bakkal memesini aldı. sonrada nuk yarım damak olanı beğendi.
stilazatör alma ne gerek var bi termosun olsun sürekli içinde sıcak su olan bir tane de leğen sürekli onun içinde haşla en hijyenik olan o bence.
bu arada bebeklere birşeyler alırken kendimizi de unutmayalım. çünkü yaz dönemine gelecek doğumlar ve emzirme atleti veya sütyeni 4-5 tane olmalı. lohusalıkta insan çok terliyor birde yaz olunca sürekli üst değiştirmek zorunda kalabiliriz. uygun buldukça şimdiden alınabilir. yine doğum sonrası korsesi de çok gerekli. yazın bizi çok bunaltıcak ama vucudun toplanmasında çok iyi oluyor. ben ilk hamileliğimde göğüs altında başlayıp dizlerime kadar inen korse kullandım. 40 günde vucüdumu süper topladı kucağımda minik bebek ama toplanmış bi vucut insana süper moral veriyor.
aslında ben ıkı doktora gıdıyorum bursanın en ıyılerınden ıkısıde ama bırı 2 hafta once baktıgında su olayından ve ani kılo almamdan dolayı suphelendı sekerden vs ama 24 haftadan once bılemeyız tam dedı
diğer doktorum da iki gün önce gittiğimde her sey normal çok şükür dedi ama karnın sert yorulma dıkkat et dedı sadce bilemedim napsam
Hakkaten çok gıcık bir durum. Biz kuzenimle aynı hafta doğurcaz kısmetse. Neyseki cinsiyetler farklı. Başka alternatif isim düşünmüş müydünüzArkadaşlar bişey sorcam. Şuanda aldığım bi habere hiç sevmediğim gıcık olduğum ve küs olduğum kuzenim de doğum yapacak benden bir ay önce. Ve adı benimkiyle aynıymış . Şuan çok sinirliyim. Siz olsanız napardınız ??
bizde bıkac gundur beşık ve araba ıcın gezıyoruz neo hem pahalı hemde oto koltuksuzdu ve de agır bende sonra uygun ve hafıf olmalı derken jokerdeki çalışan soobaby nin
http://www.akakce.com/bebek-arabasi/en-ucuz-soo-baby-crea-plus-travel-sistem-fiyati,6591913.html
bu ürününü önerdi eşime kalsa dakka da alıcaktı ticaretle ugrastıgı ıcın cebınde para varken almak ıstedı ama ben 3 tekerlekli olma konusunda endişeliyim ama uygun bı araba almak ıstedıgıme karar verdım max 1000 olur herhalde
ama beşik için hala daha bi fikrım olmasa da herkeste olan buyuyen besıklerden oda yapmak istemedım bı an kızıma nedense ama dıger besıkler okadr pahalı kı 2-300 tl daha verıp buyuyen almak en azından cekmecesı acısından falan mantıklı gelmıyo degıl anlıyacagınız epeyce karısık bızım kafamız
Yuhhh inanmiuorum yaa hala boyle yapanlar var yaniAynen onlara kalsa Ayşegül olcak ismi benim kızın öyle deyip duruyo kv. komşuları bile Ayşegül napıyo diye soruyolar örgütleşmişler resmen bi kere kızım adıyla gelcek dedim anlamadılar bende şimdi sesimi çıkarmıyorum gülüp geçiyorum.
benimki de hep ablasının kalanlarını kullanacak. park yatak, küçük beşik, puset, mama sandalyesi oyun halısı falan büyük parçalar hep olduğu gibi duruyor. aslında arabamızda var ama ben arabayı çok beğenmiyorum eşime yeni alalım diyorum ama bakalım ikna edebilirsem arabayı chicco new liteway alabilirim.
Arkadaşlar bişey sorcam. Şuanda aldığım bi habere hiç sevmediğim gıcık olduğum ve küs olduğum kuzenim de doğum yapacak benden bir ay önce. Ve adı benimkiyle aynıymış . Şuan çok sinirliyim. Siz olsanız napardınız ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?