Araba ve beşik mevzusu yeniden açılmış doğal olarak fikir vermek amacıyla aldıklarımı tekrar yazayım bende. Hafif olduğu ve tam yatabildiği için Casual Solo almıştık eşimle indirimle 900 tl ye. Beşiğini de Tahteravelli markasını Otto modelini aldık yine indirimle 675'e. Sanıyorum yılbaşından sonra zam gelmiştir tabi kur da yükseldi. Tavsiyem iyi araştırıp, fiyat karşılaştırması yapmanız. Arada maalesef epey fiyat oynayabiliyor. Ben açıkçası hiç ummazken mahalledeki sıradan bir bebek dükkanından satın aldım. Tabi önce internetten bakmıştım ve fiyatları biliyordum. Nereden baksanız 500 tl ucuza geldi ikisi bize.
Kızlar, hamileliğinizde total kaç kilo aldınız? benim bugün itibari ile 21 hafta bitti. Başından itibaren total 4,5 kilo aldım....
Sen Kalbini bozma bırak bozarsa o bozsun sen koy bebeğine hangi ismi beyendiysen bence doğuma daha var bakarsın fikrin değişir başka isim beyenirsin ama kötü düşünme belki o senin koyacağın ismi duydu seni denemek için yapıyo bilemezsin ki içini hem belki barışırsınız da sana kim getirdi o haberi nerden duydunArkadaşlar bişey sorcam. Şuanda aldığım bi habere hiç sevmediğim gıcık olduğum ve küs olduğum kuzenim de doğum yapacak benden bir ay önce. Ve adı benimkiyle aynıymış . Şuan çok sinirliyim. Siz olsanız napardınız ??
Bizdede öyle bana hiç söylenmedi bi gittim bi gün karnımı seviyo Ayşegül diye ben şok. Bende kızım adıyla gelcek dedim ama yok anam komşular bile Ayşegül nasıl diyorlar eşim biliyo sare masal olcak ikimiz ortak karar verdik aşkımızın masalı o bende o yüzden sesimi çıkarmıyorum gülüp geçiyorum. Koycaksam bile böyle emrivakiyle koymaz insan ayol
canım ben 22+3 teyim ve 6 kg aldım
en son gittiğim doktor da haftana göre çok kilo almışsın dedi
sosyal medya kullanaıyosan facebook instagram falan bi bebek fotosu yada hamilelikle ilgili bişi paylaş ve üzerine yaz bebeğinin adını, işte atıyorum ayşemiz geliyor canım kızım veya oğlum bekliyoruz seni falan filan diye, akrabanda vardır ekli elbet orada görürler böylece ne isim koyacacağını ondan özenmediğiniArkadaşlar bişey sorcam. Şuanda aldığım bi habere hiç sevmediğim gıcık olduğum ve küs olduğum kuzenim de doğum yapacak benden bir ay önce. Ve adı benimkiyle aynıymış . Şuan çok sinirliyim. Siz olsanız napardınız ??
20+4 üm şuan. 62 ile başladım.64.7 geliyorum tartıda. 3 kg aldım şimdiye dek. 80 i geçmemek tek hayalim :)Kızlar, hamileliğinizde total kaç kilo aldınız? benim bugün itibari ile 21 hafta bitti. Başından itibaren total 4,5 kilo aldım....
virtueineye ben bugün itibari ile 1 kilo daha aldım toplamda 9 kilo almış bulunmaktayım, nasıl kilo alıyorum bilmiyorum, normal yiyorum ama sürekli kilo alıyorum, doktoruma sordum herhangi bir sıkıntı yok dedi
Canım tam olarak kaç kilo bilmiyorum ama hemen yanındaki chicco ve pierre cardini taşıtmıştı bir de bunu denemiştim. Bu araba kesinlikle daha hafifti. Dediğin gibi ana kucağının ayarlanabilir olması avantaj. Yazık görüyorum bebişleri ezik büzük duruyorlar onların içinde üzülüyorum.canım bebek arabanı çok beğendim..
boş ağırlığı kaç kg acaba ve kapanınca çok yer kaplıyor mu?
ama en çok ana kucağının kademeli oluşu hoşuma gitti ..
ana kucaklarının sabit bir konumda olması çok sinir bozucu
neymiş bebek anne karnında öyle duruyormuş
eee bebek hep öyle mi duracak yani
ben 19+5 im 6 kilo aldımKızlar, hamileliğinizde total kaç kilo aldınız? benim bugün itibari ile 21 hafta bitti. Başından itibaren total 4,5 kilo aldım....
bebek arabasınıda beşiğide çok beğendim güle güle kullanAraba ve beşik mevzusu yeniden açılmış doğal olarak fikir vermek amacıyla aldıklarımı tekrar yazayım bende. Hafif olduğu ve tam yatabildiği için Casual Solo almıştık eşimle indirimle 900 tl ye. Beşiğini de Tahteravelli markasını Otto modelini aldık yine indirimle 675'e. Sanıyorum yılbaşından sonra zam gelmiştir tabi kur da yükseldi. Tavsiyem iyi araştırıp, fiyat karşılaştırması yapmanız. Arada maalesef epey fiyat oynayabiliyor. Ben açıkçası hiç ummazken mahalledeki sıradan bir bebek dükkanından satın aldım. Tabi önce internetten bakmıştım ve fiyatları biliyordum. Nereden baksanız 500 tl ucuza geldi ikisi bize.
evet bende denge problemını dusunuyorum merdıven cıkarken falan nasıl olur tecrubelı anneler fıkır verırler mı acaba ?canım 3 tekerleklilerde denge problemi olmaz mı ki?
ben de çok para vermek istemiyorum açıkçası
benim bütçem de 2000 tl hem beşik +araba için bakalım bulmazsam mecbur bütçeyi arttıracağım
ben 19+5 teyim 6 kilo almışım sana çok diyorsa bana ne der acabacanım ben 22+3 teyim ve 6 kg aldım
en son gittiğim doktor da haftana göre çok kilo almışsın dedi
evet bende denge problemını dusunuyorum merdıven cıkarken falan nasıl olur tecrubelı anneler fıkır verırler mı acaba ?
beşik için buyuyen mı dusunuyosun canım ?
Ben de 3 gündür hisstemiyorum. Normalmiş cnm bu haftalarda..
Dr.Brownın içindeki borudan dolayı temizlemesi zor oluyormuş diyorlar. Bir de onun emzik kısmı aventinki gibi anne göğsüne benziyor mu acaba? Ben sırf yorumlar nedeniyle avente kaydım. henüz almadım gerçi..bir de bu atlet ve sutyenlerin bedenini nsl almalıyız? kilo alımım nasıl olacak bilemiyorum ki? pantalon alırken 2 beden büyük aldım ileriki aylarda giyebilmek için. bi tanesi bildiğin düşüyor üstümden. şimdiden atlet sutyen almak istiyorum eskiler küçük geldiği için ancak bedenini nsl tutturucaz.?
o arkadaşım napmıştı bilmiyorum hiç. başka bir şehirde yaşıyordu. tedavi için ist.a gelmişti. karnı olduğundan çok büyümüştü.. doktor ne önerirse onu yapıcan artık. sonraki kontrolünde yine fazla çıkarsa başka doktora da görün derim ben..
Kızlar, hamileliğinizde total kaç kilo aldınız? benim bugün itibari ile 21 hafta bitti. Başından itibaren total 4,5 kilo aldım....
ben 19+5 teyim 6 kilo almışım sana çok diyorsa bana ne der acaba
geçen ay doktorum kilon normal dedi . ben birden kilo aldım bide . sürekli bişeyler yeme isteğim var doymuyorum yani gece 12 de tost yapıp yiyorum . makarna patates kaşar muz en çok tükettiğim şeyler. biraz daha dikkat etmemiz gerek haklısın.canım sen de benim gibi ekmek ve hamur işini çok mu seviyorsun?
Yalnız canım bu benim güya diyet yapmış halim...
bu ara stresten ipin ucunu kaçırdım kendimi yemeğe verdim ve sonuç bu...
bu ay daha dikkatli olmaya çalışacağım en azından 26. haftaya kadar kilo almasam ne iyi olurdu..
2 doktora birden gidiyorum biri tombik hiç kiloyu takmıyor
birisi ise kilo konusunda çok takıntılı..
sanırım biraz daha dikkat etmeliyiz..protein ağırlıklı beslensek daha az kilo alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?