2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

canım bebek arabanı çok beğendim..
boş ağırlığı kaç kg acaba ve kapanınca çok yer kaplıyor mu?
ama en çok ana kucağının kademeli oluşu hoşuma gitti ..

ana kucaklarının sabit bir konumda olması çok sinir bozucu
neymiş bebek anne karnında öyle duruyormuş
eee bebek hep öyle mi duracak yani

Kızlar, hamileliğinizde total kaç kilo aldınız? benim bugün itibari ile 21 hafta bitti. Başından itibaren total 4,5 kilo aldım....

Kızlar, hamileliğinizde total kaç kilo aldınız? benim bugün itibari ile 21 hafta bitti. Başından itibaren total 4,5 kilo aldım....

canım ben 22+3 teyim ve 6 kg aldım
en son gittiğim doktor da haftana göre çok kilo almışsın dedi

Se
Sen Kalbini bozma bırak bozarsa o bozsun sen koy bebeğine hangi ismi beyendiysen bence doğuma daha var bakarsın fikrin değişir başka isim beyenirsin ama kötü düşünme belki o senin koyacağın ismi duydu seni denemek için yapıyo bilemezsin ki içini hem belki barışırsınız da sana kim getirdi o haberi nerden duydun

vallahi aynısı he :) bizdede böle oldu :) bizimde elamız geliyo inşallah :)

canım ben 22+3 teyim ve 6 kg aldım
en son gittiğim doktor da haftana göre çok kilo almışsın dedi
virtueineye ben bugün itibari ile 1 kilo daha aldım toplamda 9 kilo almış bulunmaktayım, nasıl kilo alıyorum bilmiyorum, normal yiyorum ama sürekli kilo alıyorum, doktoruma sordum herhangi bir sıkıntı yok dedi

sosyal medya kullanaıyosan facebook instagram falan bi bebek fotosu yada hamilelikle ilgili bişi paylaş ve üzerine yaz bebeğinin adını, işte atıyorum ayşemiz geliyor canım kızım veya oğlum bekliyoruz seni falan filan diye, akrabanda vardır ekli elbet orada görürler böylece ne isim koyacacağını ondan özenmediğini

20+4 üm şuan. 62 ile başladım.64.7 geliyorum tartıda. 3 kg aldım şimdiye dek. 80 i geçmemek tek hayalim :)

ama canım seninkiler ikiz sizin durumunuz bizimkinden farklı... 2 can birden taşıyorsun

Canım tam olarak kaç kilo bilmiyorum ama hemen yanındaki chicco ve pierre cardini taşıtmıştı bir de bunu denemiştim. Bu araba kesinlikle daha hafifti. Dediğin gibi ana kucağının ayarlanabilir olması avantaj. Yazık görüyorum bebişleri ezik büzük duruyorlar onların içinde üzülüyorum.

bebek arabasınıda beşiğide çok beğendim güle güle kullan

canım 3 tekerleklilerde denge problemi olmaz mı ki?
ben de çok para vermek istemiyorum açıkçası
benim bütçem de 2000 tl hem beşik +araba için bakalım bulmazsam mecbur bütçeyi arttıracağım
evet bende denge problemını dusunuyorum merdıven cıkarken falan nasıl olur tecrubelı anneler fıkır verırler mı acaba ?
beşik için buyuyen mı dusunuyosun canım ?

Kızlar ben 20+3 teyim şuanda 5-5,5 kilo arası gidip geliyorum 54 kilo ile başladım boyum 166.

evet bende denge problemını dusunuyorum merdıven cıkarken falan nasıl olur tecrubelı anneler fıkır verırler mı acaba ?
beşik için buyuyen mı dusunuyosun canım ?

canım biz çok seyahat ediyoruz kaynanama gidip 1-2 ay kalıyoruz keza annemde de 20 gün falan kalıyoruz
oyüzden mobilya beşik almayı düşünmüyorum
iki yıl park yatakta idare ederim sonra oda yaparım direk genç odası alırım

ben dr brown içindeki boruyu da biberonla birlikte hep haşladım. temizliğinde bi sorun olmadı.benim kız çooook gazlı bi bebekti eczanede dr brownın en az gaz yapan olduğunu söyleyince hemen almıştım. biberonların başlıkları numaralı oluyor. ama anne memesine benziyor mu tam hatırlamıyorum zaten herkesin meme ucu da çok küçük olmuyor.benim önceliğim gaz olduğu için o an onu hiç düşünmemiştim. avent konusunda hiçbir bilgim yok o sebeple bir karşılaştırma yapamıyorum. ben atlet ve sütyeni bi beden büyük aldım. emzirirken göğüsler biraz büyüyor daha rahat oluyor.

valla ben kaç kilo aldım inanın bilmiyorum kafan allak bullak , hamile kalınca evde tartıldım 75 aynı hafta doktora gittim başlangıç kilo 77 dedi. geçen ay doktorda 78 çıktım. bugün sağlık ocağına gittiğimde tartıldım 75. evdeki tartı da bozuldu tam zamanında. şimdi kaç kiloyum kaç kilo ile başladım ben bile bilmiyorum. bir yerde bi yanlış var ama nerde?

ben 19+5 teyim 6 kilo almışım sana çok diyorsa bana ne der acaba

canım sen de benim gibi ekmek ve hamur işini çok mu seviyorsun?
Yalnız canım bu benim güya diyet yapmış halim...
bu ara stresten ipin ucunu kaçırdım kendimi yemeğe verdim ve sonuç bu...

bu ay daha dikkatli olmaya çalışacağım en azından 26. haftaya kadar kilo almasam ne iyi olurdu..
2 doktora birden gidiyorum biri tombik hiç kiloyu takmıyor
birisi ise kilo konusunda çok takıntılı..

sanırım biraz daha dikkat etmeliyiz..protein ağırlıklı beslensek daha az kilo alırız

Kızlar ara sıra göbek deliğimin tam solunda hep aynı noktada çok hafif ağrı girip çıkıyor çok nadir de kasıklarıma rahim büyüdüğündenmi oluyor ki

geçen ay doktorum kilon normal dedi . ben birden kilo aldım bide . sürekli bişeyler yeme isteğim var doymuyorum yani gece 12 de tost yapıp yiyorum . makarna patates kaşar muz en çok tükettiğim şeyler. biraz daha dikkat etmemiz gerek haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…