- 11 Aralık 2015
- 635
- 1.182
- 43
- 33
benimde sağ tarafımda hafif bi ağrı var iki gündür. rahim büyüdüğünden oluyodur sanırım. çok şiddetli bi ağrı değil çünküKızlar ara sıra göbek deliğimin tam solunda hep aynı noktada çok hafif ağrı girip çıkıyor çok nadir de kasıklarıma rahim büyüdüğündenmi oluyor ki
İnsanlara söylemiştim . Bir kısmına. Hiç vazgeçmeyi düşünmüyorum hatta iyice netleştim. Öyle oldugunu sancak insanlar da var. Napıyım ya. Çok sinir oldum ama isimden de vazgeçemiyorum. Geçme de artık.Bilerekmi yaptıki acaba???
Senden 1 ay önce olacağı için herkes sen ondan özenip koymuşsun sanacak gibi geldi şimdi banaTabiki öyle değil ama insanlara bence bu durumdan şimdiden bahsetmeye başla. Ama tabı en basından berı cevrendekiler senın koyacağın ismi biliyorsa hiiiçççç canını sıkma, sen koy bebişinin ismini kim ne halt ederse etsin. Takmaaaaa
Evet canım öyle düşündüm bende kalkıp yürüyünce geçiyorbenimde sağ tarafımda hafif bi ağrı var iki gündür. rahim büyüdüğünden oluyodur sanırım. çok şiddetli bi ağrı değil çünkü
geçen ay doktorum kilon normal dedi . ben birden kilo aldım bide . sürekli bişeyler yeme isteğim var doymuyorum yani gece 12 de tost yapıp yiyorum . makarna patates kaşar muz en çok tükettiğim şeyler. biraz daha dikkat etmemiz gerek haklısın.
evet bende denge problemını dusunuyorum merdıven cıkarken falan nasıl olur tecrubelı anneler fıkır verırler mı acaba ?canım 3 tekerleklilerde denge problemi olmaz mı ki?
ben de çok para vermek istemiyorum açıkçası
benim bütçem de 2000 tl hem beşik +araba için bakalım bulmazsam mecbur bütçeyi arttıracağım
evet bende denge problemını dusunuyorum merdıven cıkarken falan nasıl olur tecrubelı anneler fıkır verırler mı acaba ?
beşik için buyuyen mı dusunuyosun canım ?
geçen ay doktorum kilon normal dedi . ben birden kilo aldım bide . sürekli bişeyler yeme isteğim var doymuyorum yani gece 12 de tost yapıp yiyorum . makarna patates kaşar muz en çok tükettiğim şeyler. biraz daha dikkat etmemiz gerek haklısın.
Geçemedim zaten canım . Bir saniye kadar geçse ne olur diye düşündüm... sonra hemen geçiyorsa o geçsin dedim. Ben çokseverek koydum bu ismi. Gereksiz insan ya. Nerden de denk geldiBen olsam cok sinirlenirim ama yinede degistirmem ismi sonucta begenmissiniz bikere o koyuyor diye vazmi grciceksin isimden
İnsanlara söylemiştim . Bir kısmına. Hiç vazgeçmeyi düşünmüyorum hatta iyice netleştim. Öyle oldugunu sancak insanlar da var. Napıyım ya. Çok sinir oldum ama isimden de vazgeçemiyorum. Geçme de artık.
Ya offfffff niye geldi şimdi bu benim başıma ya. Kime ne anlatır da dinletirsin şimdisosyal medya kullanaıyosan facebook instagram falan bi bebek fotosu yada hamilelikle ilgili bişi paylaş ve üzerine yaz bebeğinin adını, işte atıyorum ayşemiz geliyor canım kızım veya oğlum bekliyoruz seni falan filan diye, akrabanda vardır ekli elbet orada görürler böylece ne isim koyacacağını ondan özenmediğini
Ya offfffff niye geldi şimdi bu benim başıma ya. Kime ne anlatır da dinletirsin şimdibazıları ondan özendiğim konusunda ne yaparsam yapıyım fikrini değiştirmiycek. Özellikle de zatıalileri
yok canım benden önce bahsetmiş şekerlerin üstüne ismi de yazdırma hattaSe
Sen Kalbini bozma bırak bozarsa o bozsun sen koy bebeğine hangi ismi beyendiysen bence doğuma daha var bakarsın fikrin değişir başka isim beyenirsin ama kötü düşünme belki o senin koyacağın ismi duydu seni denemek için yapıyo bilemezsin ki içini hem belki barışırsınız da sana kim getirdi o haberi nerden duydun
http://urun.n11.com/travel-sistem-b...akce_genel&utm_content=104_225_3201&utm_term=Araba ve beşik mevzusu yeniden açılmış doğal olarak fikir vermek amacıyla aldıklarımı tekrar yazayım bende. Hafif olduğu ve tam yatabildiği için Casual Solo almıştık eşimle indirimle 900 tl ye. Beşiğini de Tahteravelli markasını Otto modelini aldık yine indirimle 675'e. Sanıyorum yılbaşından sonra zam gelmiştir tabi kur da yükseldi. Tavsiyem iyi araştırıp, fiyat karşılaştırması yapmanız. Arada maalesef epey fiyat oynayabiliyor. Ben açıkçası hiç ummazken mahalledeki sıradan bir bebek dükkanından satın aldım. Tabi önce internetten bakmıştım ve fiyatları biliyordum. Nereden baksanız 500 tl ucuza geldi ikisi bize.
İsim ege. Geçen yıl ki öğrencimin ismiydi. Çok beğenmiştim. Aklımdaydı da kız çocuk beklediğim ve sevdiğim için başlarda hem kız ismi ayarlıyordum bu isim kullanılmayan dosyaların içindeydi:) bir ay kadar oldu ismi koyalı. Tesadüfe bak yahu gökten balkabağı düşse kafama bu kadar şaşırmamAy ben deli oldum burdasana bu haberi getiren kimse o söylememişmi seninde o ismi koyacağını. Hayret bişey yaaa tamamen tesadüf yanii. Canım ne koyucaksınız? Şunun için soruyorum yani öyle cok aşikar bir isimmi, herkesin aklına gelip koyabileceği?
ben sadece gyneferon diye bi demir hapı var onu kullanıyorumBir de canım bu hafta doktorum benden decavit i kesti
zaten iştahın açık kilo da alıyorsun gerek yok dedi..
demire ve d vitaminine devam ediyorum sadece
http://urun.n11.com/travel-sistem-b...akce_genel&utm_content=104_225_3201&utm_term=
ürün bu dimi doğru bakıyorum beşigede bakıcam az sonra peki katlanması nasıl anakucagı falan da degısıyo pozısyonu dıyo eger oyleyse ozellikleri çok kullanıslı cıdden
Evet canım araba bu ben kırmızısını aldım oğluşuma :) Katlanması tek elle değil sanırım öyle hatırlıyorum mağazada adam yapmıştı. Evde hala kutuları ile duruyorlar tozlanmasın diye açmadık. Ana kucağını denedik ama 3 kademeli o.http://urun.n11.com/travel-sistem-b...akce_genel&utm_content=104_225_3201&utm_term=
ürün bu dimi doğru bakıyorum beşigede bakıcam az sonra peki katlanması nasıl anakucagı falan da degısıyo pozısyonu dıyo eger oyleyse ozellikleri çok kullanıslı cıdden
Ben 21+4'teyim ve 6 kilo aldım malesef. 59 kiloyum şu anda. Aşırı yeniyorum ama tatlı yiyorum her gün. Çok canım istiyor durduramıyorum malesef. Abartmıyorum ama yemeden de duramıyorum. Vitaminlerin de kilo aldırdığını düşünüyorum açıkçası. Decavit, omega 3 ve demir hapı kullanıyorum. Doktorum decavit ve omegayı kullanmasan da olur demişti ama ben gün aşıro alıyorum yine. Eski doktorum doğuma kadar kullan demişti. Şimdi plesanta aşağıda olduğu için evde dinleniyorum. Hareket de edemiyorum eskisi gibi. Hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?