2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar ara sıra göbek deliğimin tam solunda hep aynı noktada çok hafif ağrı girip çıkıyor çok nadir de kasıklarıma rahim büyüdüğündenmi oluyor ki
benimde sağ tarafımda hafif bi ağrı var iki gündür. rahim büyüdüğünden oluyodur sanırım. çok şiddetli bi ağrı değil çünkü

İnsanlara söylemiştim . Bir kısmına. Hiç vazgeçmeyi düşünmüyorum hatta iyice netleştim. Öyle oldugunu sancak insanlar da var. Napıyım ya. Çok sinir oldum ama isimden de vazgeçemiyorum. Geçme de artık.

al benden de o kadar doymuyorum sürekli açım..hep zararlı şeyleri seviyorum..ben de öyle birden kilo aldım
işte bebeğim büyüyor diye avutuyorum kendimi
aynı şeyleri yiyormuşuz..
bir de gün yiyecekleri var ya hiç dayanamıyorum hepsini silip süpürüyorum
diyet listemde mesela 1 dilim börek yazıyor ben 3-4 dilim kesin yiyorum

canım 3 tekerleklilerde denge problemi olmaz mı ki?
ben de çok para vermek istemiyorum açıkçası
benim bütçem de 2000 tl hem beşik +araba için bakalım bulmazsam mecbur bütçeyi arttıracağım
evet bende denge problemını dusunuyorum merdıven cıkarken falan nasıl olur tecrubelı anneler fıkır verırler mı acaba ?
beşik için buyuyen mı dusunuyosun canım ?

evet bende denge problemını dusunuyorum merdıven cıkarken falan nasıl olur tecrubelı anneler fıkır verırler mı acaba ?
beşik için buyuyen mı dusunuyosun canım ?

kullanmadığım için bilemeyeceğim canım benim de ilk bebek..ama sanki denge problemi olur gibi geliyor bana

canım biz çok seyahat ediyoruz kaynanama gidip 1-2 ay kalıyoruz keza annemde de 20 gün falan kalıyoruz
oyüzden mobilya beşik almayı düşünmüyorum
iki yıl park yatakta idare ederim onu taşıyabilirim gittiğim heryere
sonra oda yaparım direk genç odası alırım

Bir de canım bu hafta doktorum benden decavit i kesti
zaten iştahın açık kilo da alıyorsun gerek yok dedi..
demire ve d vitaminine devam ediyorum sadece

Ben olsam cok sinirlenirim ama yinede degistirmem ismi sonucta begenmissiniz bikere o koyuyor diye vazmi grciceksin isimden
Geçemedim zaten canım . Bir saniye kadar geçse ne olur diye düşündüm... sonra hemen geçiyorsa o geçsin dedim. Ben çokseverek koydum bu ismi. Gereksiz insan ya. Nerden de denk geldi

Hayır canım tabikide vazgeçmiceksin. Onun yüzünden bir ömür boyu içinde ukde kalmasın o isim.

Ya offfffff niye geldi şimdi bu benim başıma ya. Kime ne anlatır da dinletirsin şimdi bazıları ondan özendiğim konusunda ne yaparsam yapıyım fikrini değiştirmiycek. Özellikle de zatıalileri

Ya offfffff niye geldi şimdi bu benim başıma ya. Kime ne anlatır da dinletirsin şimdi bazıları ondan özendiğim konusunda ne yaparsam yapıyım fikrini değiştirmiycek. Özellikle de zatıalileri

Ay ben deli oldum burda sana bu haberi getiren kimse o söylememişmi seninde o ismi koyacağını. Hayret bişey yaaa tamamen tesadüf yanii. Canım ne koyucaksınız? Şunun için soruyorum yani öyle cok aşikar bir isimmi, herkesin aklına gelip koyabileceği?

Yok
yok canım benden önce bahsetmiş şekerlerin üstüne ismi de yazdırma hatta(( durum vahim yani. Bana da diğer kuzen söyledi. O da hiç sevmiyo onu değiştir ya onla aynı isim koyma falan diyo o. Ben sana isim bulurum söz diyo:)

http://urun.n11.com/travel-sistem-b...akce_genel&utm_content=104_225_3201&utm_term=
ürün bu dimi doğru bakıyorum beşigede bakıcam az sonra peki katlanması nasıl anakucagı falan da degısıyo pozısyonu dıyo eger oyleyse ozellikleri çok kullanıslı cıdden

Ben 21+4'teyim ve 6 kilo aldım malesef. 59 kiloyum şu anda. Aşırı yeniyorum ama tatlı yiyorum her gün. Çok canım istiyor durduramıyorum malesef. Abartmıyorum ama yemeden de duramıyorum. Vitaminlerin de kilo aldırdığını düşünüyorum açıkçası. Decavit, omega 3 ve demir hapı kullanıyorum. Doktorum decavit ve omegayı kullanmasan da olur demişti ama ben gün aşıro alıyorum yine. Eski doktorum doğuma kadar kullan demişti. Şimdi plesanta aşağıda olduğu için evde dinleniyorum. Hareket de edemiyorum eskisi gibi. Hayırlısı bakalım.

İsim ege. Geçen yıl ki öğrencimin ismiydi. Çok beğenmiştim. Aklımdaydı da kız çocuk beklediğim ve sevdiğim için başlarda hem kız ismi ayarlıyordum bu isim kullanılmayan dosyaların içindeydi:) bir ay kadar oldu ismi koyalı. Tesadüfe bak yahu gökten balkabağı düşse kafama bu kadar şaşırmam

Mesajını cevaplamadığım kaldıysa Özür diliyorum. Arka arkaya gelince mesajlar karışmış olabilir. Baktım ama göremedim

Evet canım araba bu ben kırmızısını aldım oğluşuma :) Katlanması tek elle değil sanırım öyle hatırlıyorum mağazada adam yapmıştı. Evde hala kutuları ile duruyorlar tozlanmasın diye açmadık. Ana kucağını denedik ama 3 kademeli o.

canım ben hesapladım eğer 2 haftada 1kg alırsak 15 kg ile doğuma gireriz...
tabi hayaller 15 gerçekler 30 olabilir bendeki bu iştahla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…