Ya offfffff niye geldi şimdi bu benim başıma ya. Kime ne anlatır da dinletirsin şimdibazıları ondan özendiğim konusunda ne yaparsam yapıyım fikrini değiştirmiycek. Özellikle de zatıalileri
Evet canım araba bu ben kırmızısını aldım oğluşuma :) Katlanması tek elle değil sanırım öyle hatırlıyorum mağazada adam yapmıştı. Evde hala kutuları ile duruyorlar tozlanmasın diye açmadık. Ana kucağını denedik ama 3 kademeli o.
bencede evet senın ıcın oldukca mantıklı park yataklar sallanıyo mu pekıcanım biz çok seyahat ediyoruz kaynanama gidip 1-2 ay kalıyoruz keza annemde de 20 gün falan kalıyoruz
oyüzden mobilya beşik almayı düşünmüyorum
iki yıl park yatakta idare ederim sonra oda yaparım direk genç odası alırım
bencede evet senın ıcın oldukca mantıklı park yataklar sallanıyo mu pekıcanım biz çok seyahat ediyoruz kaynanama gidip 1-2 ay kalıyoruz keza annemde de 20 gün falan kalıyoruz
oyüzden mobilya beşik almayı düşünmüyorum
iki yıl park yatakta idare ederim sonra oda yaparım direk genç odası alırım
20+5deyim bugün itibariyle 4 kilo aldımKızlar, hamileliğinizde total kaç kilo aldınız? benim bugün itibari ile 21 hafta bitti. Başından itibaren total 4,5 kilo aldım....
bir dahaki kontrolün ne zaman? belki canım yanlış anlama ama az kilo almanla da alakalı olabilir..
aslında kilo ile değil de dengeli proteinli beslenmekle alakalı
ben de stresten önüme ne geldiyse yedim .ama hep sağlıksız şeyler..dikkat etmedim..sonuçta fos kilo aldım 6 kg
bu ay biraz daha dikkat edelim hayvansal içerikli gıdalar bebeğin doku gelişimini etkiliyormuş
haftanın en az 2 günü et 1 günü balık yersek belki bebeklerimiz de gelişir..
bana direk bebeğin cüce de olabilir gelişim geriliği olabilir karından iğne vurulmanı öneriyorum dedi
bağırsaktaki parlaklık yüzünden öyle dedi
inşallah olumsuz birşey yaşamayacağız...dikkat edelim bebeklerimiz inşallah toparlar
Bak bu güzeldi:))) bu grubu çok seviyorum ya. Çözüm de üretiyor önlem de aldırıyor bilgi de veriyor... grup gibi grup:)niye canım ismin patenti ondamıymış omu icat etmiş o ismi sakın o tavra girme ve gayet lafıda gediğine oturt ismi senmi icat ettin de eğer sana öyle bişi hissettirirse
İnşbir dahaki kontrolün ne zaman? belki canım yanlış anlama ama az kilo almanla da alakalı olabilir..
ben de stresten önüme ne geldiyse yedim .ama hep sağlıksız şeyler..dikkat etmedim..sonuçta fos kilo aldım 6 kg
bu ay biraz daha dikkat edelim hayvansal içerikli gıdalar bebeğin doku gelişimini etkiliyormuş
bana direk bebeğin cüce de olabilir gelişim geriliği olabilir karından iğne vurulmanı öneriyorum dedi
inşallah olumsuz birşey yaşamayacağız...dikkat edelim bebeklerimiz inşallah toparlar
İnşallah canım 2 haftadır yiyorum neşem 4 gündür yerinde aslında normal tabi bana doktor size çekmiş olabilir dedi gerileme olursa sürekli ozaman korkarız dedi bakalım bu hafta 1. 5 kilo aldı çook yicem bu hafta İnş herşey yolunda gider canım kimi görsem bi sıkıntısı vardı valla aklım almıyor artık e bebeğimle hiç böyle şeyler duymadım görmedim bu nedir yaaaa herkes üzgün..bir dahaki kontrolün ne zaman? belki canım yanlış anlama ama az kilo almanla da alakalı olabilir..
Bende ela koyacagim kizimin isminivallahi aynısı he :) bizdede böle oldu :) bizimde elamız geliyo inşallah :)
Tabiiki haber veririm cnmayy öyle mi...
ozaman ben de bekleyeyim bunca zaman bekledim..indirim olursa bana da haber verir misin?
bencede evet senın ıcın oldukca mantıklı park yataklar sallanıyo mu pekı
ben 19+5 im 6 kilo aldım
İnş
İnşallah canım 2 haftadır yiyorum neşem 4 gündür yerinde aslında normal tabi bana doktor size çekmiş olabilir dedi gerileme olursa sürekli ozaman korkarız dedi bakalım bu hafta 1. 5 kilo aldı çook yicem bu hafta İnş herşey yolunda gider canım kimi görsem bi sıkıntısı vardı valla aklım almıyor artık e bebeğimle hiç böyle şeyler duymadım görmedim bu nedir yaaaa herkes üzgün..
bebişlerin canı sağolsun napalım yemedende olmuyorbirebir aynıyız19 artı 6, tam 6 kilo aldım
bebişlerin canı sağolsun napalım yemedende olmuyor
kızlar dün gece hafif bi boğaz ağrım vardı sabah kahvaltı yaptıktan sonra şükür geçti. sabahta ishal başladı . 4 defa oldu lavaboya gidiyorum. midemde bulanıyo . ne yapsam iyi gelir acaba ?
kızlar dün gece hafif bi boğaz ağrım vardı sabah kahvaltı yaptıktan sonra şükür geçti. sabahta ishal başladı . 4 defa oldu lavaboya gidiyorum. midemde bulanıyo . ne yapsam iyi gelir acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?