2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benide eklermisin cnm benimde erkek Furkan olucak kismetse adi

Kız bebeklerımız ne kadarda coğalmış öyle :) yerim ben hepsiniiiiii Maaşallah BarikAllah
Bizim oğlumuzun adıda Giray olacak inşallah.

Kızlar, hamileliğinizde total kaç kilo aldınız? benim bugün itibari ile 21 hafta bitti. Başından itibaren total 4,5 kilo aldım....
Hiç almadım. Başladığımdan beri neredeyse rejimde gibi disiplinli yaşıyorum :) Alerjim olduğu gibi ek vitamin de alamadığımdan, sürekli kan testi ile durumumu kontrol ettirip, sebze-et-bakliyat ağırlıklı bir beslenme yapıyorum.

Kızlar, hamileliğinizde total kaç kilo aldınız? benim bugün itibari ile 21 hafta bitti. Başından itibaren total 4,5 kilo aldım....
Bu sabah tartildim. 20+5 im 2.3 kg almisim ben de.. ama saglik ocagindaki baska, dr.daki baska baska cikiyo ben kendi evimdeki tartidan takip ediyorum sabah ac karna.. hergun decavit, demir hapi, omega 3 iciyorum. D vitaminini de her gun aliyodum dr gerek yok dedi degerim iyiymis bitene kadar haftada 3 kez alip birakicam kullanmayi.. ama benim dr.um da kilodan ya da nasil beslenmem gerektiginden hic bahsetmiyo. bu zamana kadar 1 kez tartildim hastanede

Nursecm....................Erkek...............isim
M123S..........................Erkek..................GİRAY
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Dertli gelin.....................Erkek..................FURKAN
Efefsunkar....................Erkek..................isim
Bihter34.......................Erkek...................isim
Cgdmkrks.....................Erkek..................AHMET POYRAZ
Orangurann.................Erkek..................isim
Alnilam........................Erkek.................isim

Haziranannesiyim.........Kız....................SARYA
Snmclsn.........................Kız......................ARYA
Gzleem..........................Kız.......................ELA
Es2607...........................Kız......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız....................ADA
Hyb77...........................Kız.......................isim
Frkzhd.........................Kız........................isim
Asi4261.........................Kız.......................isim
Lilithic..........................Kız......................isim
Karammmsam..............Kız.....................PERA
Mavi_dem....................Kız........................isim
Zuhrealam....................Kız.......................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA
Lucccck........................Kız........................isim

Daha da yavaşlasa bari Çok hızlı aldık, doktor beni de azarladı. 15 kiloya totalde razıyım valla ben
İnşallh cnm
sade makarna ye, lapa pilav, muz, haşlanmış patates, yoğurt. bunlar iyi gelir.
Deneyeceğim bakalm inşllh gçer teşkkür ederm cnm
canım patates haşlat ye..bir de muz...
o da olmazsa bir tatlı kaşığı kahve ve limon
ama herşeyden önce bebiş susuz kalmasın bol su içmelisin
Muz yedim bir tane inşallah geçer kabızlık ayrı sıkıntı ishal ayrı sıkıntı. Su içmeye dikkat ediyorum teşekkr ederim cnm

aslında listeye bide beklenen doğum tarihlerini ekleyecem ama az daha buyusun bebeler bişiler netleşsin

arkadaşım sen de bizim gibi birisin dimi...
yani bu nasıl mümkün olabilir aklım almıyor
hamilesin ve hiç kilo almadın...
bu nasıl olabilir?

sata göre 18+2, doktora göre 19+0'ım , 4 kilo aldım. Son 3 ünü geçtiğimiz 3 haftada aldım,doktor kızar zannetmiştim ama iyi gidiyorsun dedi. Hedefim toplamda 10 kiloyu geçmemekti ama biraz zor sanki

Bu arada yatış pozisyonunu hususi sormuştum doktoruma.Bu aylarda yatış pozisyonun hiç önemli değil,sadece yüzüstü yatma yeterli dedi. Sırtüstü yatmanı son ayda tavsiye etmiyoruz,ki zaten o zaman yatamayacaksın da dedi.

Bebek arabası ve beşik konusunda daha hiç araştırma yapmadım bende. yeğenlerimden kalan bambu var,3-4 ay onu kullanıp ,beşiği sonra alırız diye düşünüyorum. Ama bebek arabasını muhakkak almamız lazım,hem kullanışlı hemde uygun fiyatlı olsun istiyorum. Çok da bilmiyorum piyasayı ama 1000 tlyi geçmese süper olur. Yeni ev aldık henüz eve geçemedik,hem kira ödeyip hem kredi ödüyoruz. Biraz temkinli gitmemiz gerekiyor.
Annem arabayı falan ben alırım diyor ama kv.ler bir şey yapmayacakmış gibi durduğu için anneme yüklenmek istemiyorum.Zaten eminim ki kıyafet konusunda fazla fazla destek olacak.

Ege:)

canım doktorun sana birşey demesine gerek yokki çok ideal kilo alımın...
nasıl başarabiliyorsunuz anlayamıyorum..

Kız demişlerdi 11.haftada henüz netleştirmedik cinsiyeti ama kız olursa dedikleri gibi neris olacak allah nasip ederse sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri

Bence takılma ona,kasıtlı da yapmış olabilir ya da gerçekten tesadüfte olmuş olabilir. Nihayetinde herkesin Ege'si kendine

Offfff normal zamandan daha az yiyorum. Ekmeği değiştirdim tam buğday aldım. 53 le hamile kaldim 59 kahvaltı sonrası ve kıyafetlerle çıkıyor. Doktora ben dert ediyorum dedim. Zayıfsın dert etme 70 le tamamlarız dedi. Yani 17 kiloya izin varmış bana. Artık bakmıyorum yediğime. Stres yapıyorum yoksa hiç aklıma gelmeyen şeyleri yemek istiyorum. Kızımda 20 kg. aldım çıka çıka 2.280 gr. bebiş çıktı. 1 senede normal halime döndüm. Napim ya alacaksam alıcam. Bir daha bahanesi olmaz kiloların sağlığımız yerinde olsun yeter.

kızlar dün gece hafif bi boğaz ağrım vardı sabah kahvaltı yaptıktan sonra şükür geçti. sabahta ishal başladı . 4 defa oldu lavaboya gidiyorum. midemde bulanıyo . ne yapsam iyi gelir acaba ?
Bende aynıydım geçen hafta sabah akşam 3 gün serum takıldım susuz kalmayayım die içine de bemix ile ni vitamin koydular kabızdan sonra halsiz düşsek de ishal bana ii geldi kızlar bende toplamda 3 kilo aldım 67 yim

Ben de 73 olmuşum yani 6 kilo almışım... hızlı gidiyorum ama son üç ayda havalar ısınınca yürüyüş yapar daha az kilo alırım diye teselli buluyorum. Sağlık olsun ne yapalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…