Bütün şekerlere alerjim var. Bu nedenle tatlı yiyemiyorum. Bazı meyveler dışında meyve yiyemiyorum. Karbonhidrat da kilo almamak için yemiyorum. Günde 1 dilim ekmek/yarım simit ya da bir poğaça yiyorum sabahları. Kuşluk vakti bir avuç kuruyemiş, öğlen muhakkak bir çorba. İkindi zamanı yoğurt, akşam et ya da sebze yemeği. Haftada bir en fazla bir tabak pilav/makarna/mantı.arkadaşım sen de bizim gibi birisin dimi...
yani bu nasıl mümkün olabilir aklım almıyor
hamilesin ve hiç kilo almadın...
bu nasıl olabilir?
Benimki 24 haziran muhtemel doğum tarihi. Bayrama denk geliyoraslında listeye bide beklenen doğum tarihlerini ekleyecem ama az daha buyusun bebeler bişiler netleşsin
Arkadaslar bide gogus ucuna surmek icin bitkisel tarifler bileniniz varmi.krem cok kullanmak istemiyorum.ama ilk dogumumda baya kotu olmustu.emzirmek aci veriyodu.bi yasli tanidigimiz tahinin yagini sur dedi.hem bebege zarari olmaz demisti.onun disinda bildiginiz biseyler varmi acaba
Amin inşallah canım çok stresliymiş oda gerçekten :)Kızlar ilk alışverişler yapılmaya ve paylaşılmaya başlamış ne güzel. Ben de bugün 21 haftada muayene ve detaylı ultrason için doktora gittim. Trabzon merkezde olanlara Söğütlü medicalpark hastanesindeki bakiye hanımı tavsiye ediyorum gerçekten çok ilgili ve Güleryüzlüydü ilk muayenede bi anlık ikinci böbrek görünmedi Allah'tan ayrıntılı ultrasonda göründü. Oğlumu esnerken el ve ayaklarını oynatırken net biçimde gördük .Ayrıntılı ultrasondan sonrasında kapıdan çıkınca bir oh çekmeyi hepimize nasip etsin Allah inşallah
Haklısın canım bıcır bıcır oynuyordu kuzum burnunu öpesim geldi parmakları ufacık tı İnşallah sende bende ve bütün anneler hayırlısıyla yavrularına kavışsunlar orda bi anne vardı durumumu anlattım oynuyormuş dedi evet dedim korkma dedi meğer 3 yaşında downlu kızı varmış okadar seviyorum ki dedi dünya tatlısı dedi gözleri gülüyordu... Rabbim annelik duygusu ne mükemmel dedim kendi kendime sende üzme kendini bende şimdi iyim ilk dediğinde bin kötü oldum toparladım hemen çok şükür onlar bizi bırakmadı bizde onlara sarılmalıyızcanım ben artık kendimi üzmeme kararı aldım
en son gittiğimiz doktor renkli bir ultrason fotosunu verdi kızımın
öyle güzel ki melek gibi uyuyordu...onu üzmeye artık hakkım yok
elimden geleni yapacağım gerisi Allah a emanet...sen de üzme artık kendini..
sana en azından benimki kadar kötü şeyler de söylememiş
umutlu olmalısın en azından bebeğin için
Canım bende de sanırım 17.haftada öyle bir ağrı olmuştu çok korkmuştum, sonra normal olduğunu öğrendim benim 3 güne geçti seninki de geçer inşallahKizlar bu sabah kahvaltidan sonra kasiklarim cok agridi sizede oluyor mu oyle dunden beri hafif hafif boyle sanki bicak saplaniyormus gibi bi agri ama sabah biraz artti yattim sol tarafima grecti acaba normal mi bu haftalarda
Cnm nasilsin ben dun doktordaydim bebegimin suyu gayet iyi eksilme gozukmuyor dedi doktor tekrar turnusol kagidi testi yapti yine mavileşti ama gunde bir iki damla geliyo yine sugibi biseyler buna şukur iyiki cok degil doktor her hafta kontrole geliceksin dedi ve iş yasaga verdi bol bol dinlenip evde durucaksin dedi... sen gittinmi tekrar doktora ?Can'ım inşallah yolunda gider herşey, benim 14. Haftada geldi suyum bayağı azalmıştı, testler yapıldı enfeksiyon çıkmadı , antibiyotik kullandım bebeğimin kalbi atıyordu , doktorum bekleyeceğiz dedi, böbrekleri oluşup çişini yapana kadar 1 ay su gelmedi , havuç suyu içiyorum bu arada ve raporluydum hep dinlendim, suyumda artış oldu ama tabi yine azdı , her hafta en az 1 kere doktora gidiyorum kontrol altında tutuyor ve enfeksiyon için her hafta tahlil yaptırıyorum , ara ara geceleri geliyor su, turnusolla anlıyorum ama ilk i gibi çok değil, geçtiğimiz hafta Prof. A ve perinataloga gözüktüm , o da kontrol altında her hafta kontrolle inşallah devam ederiz dedi, yani hastanede yatmıyorum ama kontrol altındayım sürekli. İnşallah sızıntıda kaybolur , iyileşir ve suyum artar.
Benim kullandığım folikasitin içinde var canım ayrıca kullanmıyorumKızlar ya aranızda Omega 3 balık yağı kullanan ve öneren var mı?
Benin doktor folik asiti ilk 3 ay kullanırdı sonra decavite geçtik, ama bura ve benzer forumlarda herkes Omega hapa başlamış, kontrolde bende doktora soracağım kendi kafama göre de başlamak istemiyorumBenim kullandığım folikasitin içinde var canım ayrıca kullanmıyorum
Oyyy kuzucum yerim seni bizimkide büyüyor cinsiyetide erkekmişBaaaaaak biz büyüdük nerdesin sen F feeeeminist teyzesi
Ben şimdiden hindistan cevizi yagı kullanıorum hem göbek baak hem de gögüslerime sürüorum bi de kızlar benim gögüsler normalde büyüktü şimdi inanıpmaz büyüdüler bildigin anane sütyeni kullanıom artık o bile canımı yakıoArkadaslar bide gogus ucuna surmek icin bitkisel tarifler bileniniz varmi.krem cok kullanmak istemiyorum.ama ilk dogumumda baya kotu olmustu.emzirmek aci veriyodu.bi yasli tanidigimiz tahinin yagini sur dedi.hem bebege zarari olmaz demisti.onun disinda bildiginiz biseyler varmi acaba
Ara ara bende öle kaçamaklar yapıorum kahveyi de içiorum cok sık olmamakl beraber bi sıkıntı olmayacagını düşünüorumKızlar ben bugün burger dan yedim zararlı ama napim arada da kahve ve cips kaçırıyorum inşallah sıkıntı olmaz sonra suçlu hissediyorum ama yerken içerken vicdan yok sonrasında oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?