2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ana kucağı hangisini kaça aldınız cnm

arkadaşım sen de bizim gibi birisin dimi...
yani bu nasıl mümkün olabilir aklım almıyor
hamilesin ve hiç kilo almadın...
bu nasıl olabilir?

Bebis normal olduğuna göre arkadaş kilo veriyor bedenden. Bnm teyzemde kilolu ve karaciğerinde yağlanma vardı. Tehlikeli olduğu için onunda kilo almaması gerekiyordu. Diyet yaptı ve kilo vererek doğuma gitti. Dogumun ertesi günü önceki halinden daha zayıftı. Bol bol yoğurt yediriyordu doktor..

Bende aylar onceden başladım ayva çekirdeklerini ayırmaya. Dondurucuya koydum. Lzm olursa suya koyup jel yapıcam.bakalim ne kadar iyi gelecek. Ben bi de kantaron yagini duydum. Göbeğe, göğüs ucuna, pişik kremi niyetine kullanılıyormuş. Sanırım Ege'de bol bulunuyor.

Oluyormus diye duydum. Yazin bulamayiz diye simdiden biriktirmeye basladim bile. Yeteri kdr olunca dondurucuya koyarim diyorum. Ne kdr ise yarar onu yaşayarak ogrenecez

Can'ım çok sevindim senin adına, mutlaka dinlen benden de peçeteyi ıslatacak kadar geliyor cuma günü perinataloga gitmiştim İzmit'te Prof, Eray Çalışkan o günde en az 20 bardak su içi dedi , sıvı seviyesi 50 nin altına inerse amnioinfüzyon önerdi. Bendeki seviye 65 idi. Çarşamba düzce de kendi doktoruma geldim bu arada her gece akıntı şeklinde sıvı geldi turnusolla kontrol ettim , kendi doktorum su seviyesinin daha da azaldığını söyledi 50 civari dedi çarşamba tekrar kendi doktoruma gidip , Perşembe İzmit'te ki perinatalog A gideceğim tekrardan , sınırdayım , moralim bozuk , Allah büyük amnioinfüzyon da her yerde yapılmıyor, her doktor yapamıyor bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar , bol bol dinlen ve sıvı tüketmeyi ihmal etme .

ahh canımm bundan sonra ideolümsün...
imkansız gibi birşeysin benim için..
keşke ben de senin gibi olabilsem bence çorba öğün değil başlangıç...
ben her öğün 3 dilim yani toplamda 9 dilim ekmekle doymuyorum bile..
hava çok soğuk hiç yürüyüş yapamıyorum
sonuç gelsin kilolar

ahh canımm bundan sonra ideolümsün...
imkansız gibi birşeysin benim için..
keşke ben de senin gibi olabilsem bence çorba öğün değil başlangıç...
ben her öğün 3 dilim yani toplamda 9 dilim ekmekle doymuyorum bile..
günde 3-4 meyve tüketiyorum
hava çok soğuk hiç yürüyüş yapamıyorum
sonuç gelsin kilolar

Kızlar ya aranızda Omega 3 balık yağı kullanan ve öneren var mı?

Ben kullanıyorum canım. Doktor söylemedi bana, ben uzun zamandır içiyorum zaten kalp damar sağlığı vs için ... Balıkla aram hiç iyi diil

Kullanıyorum
Kızlar ya aranızda Omega 3 balık yağı kullanan ve öneren var mı?
canım kullanıyorum ama önerilir mi bilmiyorum. Bunun etkisi hemen de anlaşılmaz ki:))) şaka bi yana balık yemediğim için kullanıyorum. Naim bi umut işte inş ihtiyacı karşılıyordur . Düzenli değil ama haftada iki kez falan.

Ahh be canım inan senin durumuna da kendim kadar üzülüyorum..
İnşallah iyi olacak..şu sıvının gelme nedenini bir bulsalar da ortadan kalksa artık bu problem...
ne zamandır çekiyorsun..küçük şehirlerde de iyi doktor bulmak çok zor hele Düzce de...
namazımın ardından senin için de dua edeceğim canım..gene de umutsuz olmamak lazım
istanbul yakın iyi doktorlar belki bulunabilir ...

avent ürünleri güzel canım, özellikle yeni doğanda iyi anne memebaşını takilt ediyormuş biberon ucu bebek biberonda emse anneyi bırakmıyor bu sayede ve gaz oluşumunu engelliyormuş damakla uyumlu yapıdaymış, yıkama yağlama sabamed :) tarak fırça tırnak makası derece yıkama filesi de ekledim ben listeme

Canım biraz araştırma yaptımda seninde geriden gelme vardı sana da söyleyeyim dedim toz nesquık önermiş bazı arkadaşlara doktorlar ve haftayı yakalamışlar gerçekten ben denicem istersen sende bi dene İnşallah haftamızla uyumlu hale geliriz bi yapılım test edelim

Allah yardımcın olsun canım amniofüzuon yapan birini doktorun önerir İnş herhalde büyük hastaneler yapıyordur amniyosentez bile yapmadı doğum evi bursadaki başından beri hep sıkıntı yaşadık sen ben ve bir kaç arkadaş İnş hayırlısıyla sonumuz iyi olucak dua ediyorum hepimize yarıladık ama inanki sabrımızı sınadık Rabbim yardımcımız olsun inşallah

nesquike mi çok enteresan işe yarayacaksa denerim tabi..
bir araştırmak lazım

Ahh cnm iyi olucak insallah hersey... Aminioinfüzyon ne anlama geliyo ? 28 haftaya kadar bi gelsek hayirlisiyla diye dua ediyorum.. doktorum dedi o haftadan sonra yaşama şansi yuksek dedi bol bol dua etmekten baska elden gelen bisey yok... sag sağlam kucagimiza alicaz insallah bebeklerimizi

Bak cnm morelini hic bozma

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-25-11-17-22.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 53

Arkadaşlar Allah razı olsun sizlerden Allah dualarımızı kabul eder inşallah, Kocaeli Vm Medical Park taki doktorum yapabilir çünkü o söyledi yapılması için , muhtemelen sıvı gelişi durmazsa pazartesi tekrar İzmit'e gideceğim ne derse bakalım ona göre hareket edeceğiz artık, Hayırlısı inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…