- 22 Nisan 2016
- 782
- 984
- 23
- 43
Çok dua ediyorum kuran okuyorum saplıklı olursun diye inş hepsi sağ sakim doğarAmin canım inş. Gerçekten sağlık dışında hiç bişey önemli değil. Allahım sağlık versin gerisi hallolur.
Ana kucağı hangisini kaça aldınız cnmEvet canım araba bu ben kırmızısını aldım oğluşuma :) Katlanması tek elle değil sanırım öyle hatırlıyorum mağazada adam yapmıştı. Evde hala kutuları ile duruyorlar tozlanmasın diye açmadık. Ana kucağını denedik ama 3 kademeli o.
arkadaşım sen de bizim gibi birisin dimi...
yani bu nasıl mümkün olabilir aklım almıyor
hamilesin ve hiç kilo almadın...
bu nasıl olabilir?
Arkadaslar bide gogus ucuna surmek icin bitkisel tarifler bileniniz varmi.krem cok kullanmak istemiyorum.ama ilk dogumumda baya kotu olmustu.emzirmek aci veriyodu.bi yasli tanidigimiz tahinin yagini sur dedi.hem bebege zarari olmaz demisti.onun disinda bildiginiz biseyler varmi acaba
Geçen gün biryerde okudum,ayva çekirdiğini suya bıraktığımızda hafif jölemsi bir kıvamı oluyor ya o çok iyi geliyormuş.Hatta bende onu düşünüyorum acaba ayva çekirdeğini direkt dondurucuya koysak,doğum yapınca çıkartıp ıslatsak da öyle olur mu acaba?
Maşallah deeeeBak
Bak bu güzeldi:))) bu grubu çok seviyorum ya. Çözüm de üretiyor önlem de aldırıyor bilgi de veriyor... grup gibi grup:)
Maşaallah canım Allah saglicakla hayirlisiyla kucağıniza almak nasip etsin.Oyyy kuzucum yerim seni bizimkide büyüyor cinsiyetide erkekmiş
Oluyormus diye duydum. Yazin bulamayiz diye simdiden biriktirmeye basladim bile. Yeteri kdr olunca dondurucuya koyarim diyorum. Ne kdr ise yarar onu yaşayarak ogrenecezGeçen gün biryerde okudum,ayva çekirdiğini suya bıraktığımızda hafif jölemsi bir kıvamı oluyor ya o çok iyi geliyormuş.Hatta bende onu düşünüyorum acaba ayva çekirdeğini direkt dondurucuya koysak,doğum yapınca çıkartıp ıslatsak da öyle olur mu acaba?
Bayram değil kız Arefe günü değilmi 24 ü benimkde 25 i ben bayram diye bakmistimBenimki 24 haziran muhtemel doğum tarihi. Bayrama denk geliyor
Cnm nasilsin ben dun doktordaydim bebegimin suyu gayet iyi eksilme gozukmuyor dedi doktor tekrar turnusol kagidi testi yapti yine mavileşti ama gunde bir iki damla geliyo yine sugibi biseyler buna şukur iyiki cok degil doktor her hafta kontrole geliceksin dedi ve iş yasaga verdi bol bol dinlenip evde durucaksin dedi... sen gittinmi tekrar doktora ?
Bütün şekerlere alerjim var. Bu nedenle tatlı yiyemiyorum. Bazı meyveler dışında meyve yiyemiyorum. Karbonhidrat da kilo almamak için yemiyorum. Günde 1 dilim ekmek/yarım simit ya da bir poğaça yiyorum sabahları. Kuşluk vakti bir avuç kuruyemiş, öğlen muhakkak bir çorba. İkindi zamanı yoğurt, akşam et ya da sebze yemeği. Haftada bir en fazla bir tabak pilav/makarna/mantı.
İşe gidip geliyorum, aralarda salatalık filan tüketiyorum. Günde 2 km yürüyorum. Haftada bir gün fast food tüketiyorum ödül olarak:)
Patates kızartmasını bile actifry ile yağsız yapıyorum.
Sürekli doktor kontrolündeyim, bebek günü gününe gidiyor neyse ki :)
Sizin gibi zayıf olsam belki ben de alırdım ama işte hayat :)
Bütün şekerlere alerjim var. Bu nedenle tatlı yiyemiyorum. Bazı meyveler dışında meyve yiyemiyorum. Karbonhidrat da kilo almamak için yemiyorum. Günde 1 dilim ekmek/yarım simit ya da bir poğaça yiyorum sabahları. Kuşluk vakti bir avuç kuruyemiş, öğlen muhakkak bir çorba. İkindi zamanı yoğurt, akşam et ya da sebze yemeği. Haftada bir en fazla bir tabak pilav/makarna/mantı.
İşe gidip geliyorum, aralarda salatalık filan tüketiyorum. Günde 2 km yürüyorum. Haftada bir gün fast food tüketiyorum ödül olarak:)
Patates kızartmasını bile actifry ile yağsız yapıyorum.
Sürekli doktor kontrolündeyim, bebek günü gününe gidiyor neyse ki :)
Sizin gibi zayıf olsam belki ben de alırdım ama işte hayat :)
Kızlar ya aranızda Omega 3 balık yağı kullanan ve öneren var mı?
canım kullanıyorum ama önerilir mi bilmiyorum. Bunun etkisi hemen de anlaşılmaz ki:))) şaka bi yana balık yemediğim için kullanıyorum. Naim bi umut işte inş ihtiyacı karşılıyordur . Düzenli değil ama haftada iki kez falan.Kızlar ya aranızda Omega 3 balık yağı kullanan ve öneren var mı?
Can'ım çok sevindim senin adına, mutlaka dinlen benden de peçeteyi ıslatacak kadar geliyor cuma günü perinataloga gitmiştim İzmit'te Prof, Eray Çalışkan o günde en az 20 bardak su içi dedi , sıvı seviyesi 50 nin altına inerse amnioinfüzyon önerdi. Bendeki seviye 65 idi. Çarşamba düzce de kendi doktoruma geldim bu arada her gece akıntı şeklinde sıvı geldi turnusolla kontrol ettim , kendi doktorum su seviyesinin daha da azaldığını söyledi 50 civari dedi çarşamba tekrar kendi doktoruma gidip , Perşembe İzmit'te ki perinatalog A gideceğim tekrardan , sınırdayım , moralim bozuk , Allah büyük amnioinfüzyon da her yerde yapılmıyor, her doktor yapamıyor bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar , bol bol dinlen ve sıvı tüketmeyi ihmal etme .
avent ürünleri güzel canım, özellikle yeni doğanda iyi anne memebaşını takilt ediyormuş biberon ucu bebek biberonda emse anneyi bırakmıyor bu sayede ve gaz oluşumunu engelliyormuş damakla uyumlu yapıdaymış, yıkama yağlama sabamed :) tarak fırça tırnak makası derece yıkama filesi de ekledim ben listemeSevgili anneler hep giyim oda düzeninden bahsedilmiş:))) Bu bebek yıkancak yağlanacak su içecek emzik emicek vs... Bunlar için ne düşünüyorsunuz??? Bi avent marka duydum yukarıdaki yorumlarda. O markayı yıllar önce de duymuştum iyi marka sanırım. Sizce?
Canım biraz araştırma yaptımda seninde geriden gelme vardı sana da söyleyeyim dedim toz nesquık önermiş bazı arkadaşlara doktorlar ve haftayı yakalamışlar gerçekten ben denicem istersen sende bi dene İnşallah haftamızla uyumlu hale geliriz bi yapılım test edelimcanım ben artık kendimi üzmeme kararı aldım
en son gittiğimiz doktor renkli bir ultrason fotosunu verdi kızımın
öyle güzel ki melek gibi uyuyordu...onu üzmeye artık hakkım yok
elimden geleni yapacağım gerisi Allah a emanet...sen de üzme artık kendini..
sana en azından benimki kadar kötü şeyler de söylememiş
umutlu olmalısın en azından bebeğin için
Allah yardımcın olsun canım amniofüzuon yapan birini doktorun önerir İnş herhalde büyük hastaneler yapıyordur amniyosentez bile yapmadı doğum evi bursadaki başından beri hep sıkıntı yaşadık sen ben ve bir kaç arkadaş İnş hayırlısıyla sonumuz iyi olucak dua ediyorum hepimize yarıladık ama inanki sabrımızı sınadık Rabbim yardımcımız olsun inşallahCan'ım çok sevindim senin adına, mutlaka dinlen benden de peçeteyi ıslatacak kadar geliyor cuma günü perinataloga gitmiştim İzmit'te Prof, Eray Çalışkan o günde en az 20 bardak su içi dedi , sıvı seviyesi 50 nin altına inerse amnioinfüzyon önerdi. Bendeki seviye 65 idi. Çarşamba düzce de kendi doktoruma geldim bu arada her gece akıntı şeklinde sıvı geldi turnusolla kontrol ettim , kendi doktorum su seviyesinin daha da azaldığını söyledi 50 civari dedi çarşamba tekrar kendi doktoruma gidip , Perşembe İzmit'te ki perinatalog A gideceğim tekrardan , sınırdayım , moralim bozuk , Allah büyük amnioinfüzyon da her yerde yapılmıyor, her doktor yapamıyor bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar , bol bol dinlen ve sıvı tüketmeyi ihmal etme .
Canım biraz araştırma yaptımda seninde geriden gelme vardı sana da söyleyeyim dedim toz nesquık önermiş bazı arkadaşlara doktorlar ve haftayı yakalamışlar gerçekten ben denicem istersen sende bi dene İnşallah haftamızla uyumlu hale geliriz bi yapılım test edelim
Ahh cnm iyi olucak insallah hersey... Aminioinfüzyon ne anlama geliyo ? 28 haftaya kadar bi gelsek hayirlisiyla diye dua ediyorum.. doktorum dedi o haftadan sonra yaşama şansi yuksek dedi bol bol dua etmekten baska elden gelen bisey yok... sag sağlam kucagimiza alicaz insallah bebeklerimiziCan'ım çok sevindim senin adına, mutlaka dinlen benden de peçeteyi ıslatacak kadar geliyor cuma günü perinataloga gitmiştim İzmit'te Prof, Eray Çalışkan o günde en az 20 bardak su içi dedi , sıvı seviyesi 50 nin altına inerse amnioinfüzyon önerdi. Bendeki seviye 65 idi. Çarşamba düzce de kendi doktoruma geldim bu arada her gece akıntı şeklinde sıvı geldi turnusolla kontrol ettim , kendi doktorum su seviyesinin daha da azaldığını söyledi 50 civari dedi çarşamba tekrar kendi doktoruma gidip , Perşembe İzmit'te ki perinatalog A gideceğim tekrardan , sınırdayım , moralim bozuk , Allah büyük amnioinfüzyon da her yerde yapılmıyor, her doktor yapamıyor bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar , bol bol dinlen ve sıvı tüketmeyi ihmal etme .
Bak cnm morelini hic bozmaCan'ım çok sevindim senin adına, mutlaka dinlen benden de peçeteyi ıslatacak kadar geliyor cuma günü perinataloga gitmiştim İzmit'te Prof, Eray Çalışkan o günde en az 20 bardak su içi dedi , sıvı seviyesi 50 nin altına inerse amnioinfüzyon önerdi. Bendeki seviye 65 idi. Çarşamba düzce de kendi doktoruma geldim bu arada her gece akıntı şeklinde sıvı geldi turnusolla kontrol ettim , kendi doktorum su seviyesinin daha da azaldığını söyledi 50 civari dedi çarşamba tekrar kendi doktoruma gidip , Perşembe İzmit'te ki perinatalog A gideceğim tekrardan , sınırdayım , moralim bozuk , Allah büyük amnioinfüzyon da her yerde yapılmıyor, her doktor yapamıyor bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar , bol bol dinlen ve sıvı tüketmeyi ihmal etme .
Ahh be canım inan senin durumuna da kendim kadar üzülüyorum..
İnşallah iyi olacak..şu sıvının gelme nedenini bir bulsalar da ortadan kalksa artık bu problem...
ne zamandır çekiyorsun..küçük şehirlerde de iyi doktor bulmak çok zor hele Düzce de...
namazımın ardından senin için de dua edeceğim canım..gene de umutsuz olmamak lazım
istanbul yakın iyi doktorlar belki bulunabilir ...
Allah yardımcın olsun canım amniofüzuon yapan birini doktorun önerir İnş herhalde büyük hastaneler yapıyordur amniyosentez bile yapmadı doğum evi bursadaki başından beri hep sıkıntı yaşadık sen ben ve bir kaç arkadaş İnş hayırlısıyla sonumuz iyi olucak dua ediyorum hepimize yarıladık ama inanki sabrımızı sınadık Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Ahh cnm iyi olucak insallah hersey... Aminioinfüzyon ne anlama geliyo ? 28 haftaya kadar bi gelsek hayirlisiyla diye dua ediyorum.. doktorum dedi o haftadan sonra yaşama şansi yuksek dedi bol bol dua etmekten baska elden gelen bisey yok... sag sağlam kucagimiza alicaz insallah bebeklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?