- 12 Haziran 2010
- 130
- 465
- 628
Bak cnm morelini hic bozma
Emzik her ne kadar önerilmese de ben emziklerin bebeklerde ne kadar işe yaradığını biliyorum. Avent canım haklısınız emin oldum en iyisi olduğuna. Yani tavsiyelerin yoğunluğu üzerine emin oldum. Deneme ve kimyasal araştırmalarım söz konusu değil:)))))) seba met de ok. Diğer aparatifler hiç aklımda bile yoktu ekledim listeye Sağol :)avent ürünleri güzel canım, özellikle yeni doğanda iyi anne memebaşını takilt ediyormuş biberon ucu bebek biberonda emse anneyi bırakmıyor bu sayede ve gaz oluşumunu engelliyormuş damakla uyumlu yapıdaymış, yıkama yağlama sabamed :) tarak fırça tırnak makası derece yıkama filesi de ekledim ben listeme
İmom diye bir ilaç. B12 omega3 ve multivitamin var. Doğuma kadar devam etcem. Kalsiyum ve demiri vereli 2 hafta oldu.Benin doktor folik asiti ilk 3 ay kullanırdı sonra decavite geçtik, ama bura ve benzer forumlarda herkes Omega hapa başlamış, kontrolde bende doktora soracağım kendi kafama göre de başlamak istemiyorum
Evet evet arefe günü. Eğer o günü beklerse bebiş bizim bayramımız olacakBayram değil kız Arefe günü değilmi 24 ü benimkde 25 i ben bayram diye bakmistim
Benim kullandığım vitaminlerde magnezyum selenyum d vitamin falan da var. Hayatımda bu kadar vitamin almadım bu çocuk nasıl bişey olacak merak ediyorumBen elevit + demir ilacı +dvitamini damla(arada) siZler
canim allah büyük tur.inşallah sebebini bulurlar.rabbim yardimciniz olsun.allahin izniyle hic bisey olmiyacak inşallahİnşallah , rabbim sevindirir bizi de. Teşekkür ederim .
bende cok seviyorum canim.ama cesaret edip yiyemedim.onun yerine iskender veya kebap yiyorum.ama bir kereden bisey olmaz benceKızlar ben bugün burger dan yedim zararlı ama napim arada da kahve ve cips kaçırıyorum inşallah sıkıntı olmaz sonra suçlu hissediyorum ama yerken içerken vicdan yok sonrasında oluyor
Ben öğretmenim doğum sonrasının 1 ayını kullanamadığım yaz tatiline denk geldiği için doğum öncesinin hepsini kullanacağım nisanın 2. Haftası ayrılmış olurum sanırım. Ben de sonrası için ücretsiz izin alacağım allah kısmet ederse tabiÇalışan hamileler
Çalışmayı hangi ayda bırakmayı düşünüyorsunuz? ben nisan ayını da çalışacağım kısmet olursa. Mayıstan artık evdeyim.
Ve doğumdan sonra ne zaman işe çıkmayı düşünüyorsunuz? 1 ay önceden ve 3 ay sonradan ücretli izine ayrılırsak, 3 aylık bebeği nasıl bırakır geliriz ki işe ? Ben ücretsiz izine ayrılmayı düşünüyorumve hatta kreşe gidene kadar çalışmayabilirim
Cnm bnm Allah büyük dediğin gibi. Dualarımız senin ve bebeğin için. Ben inanıyorum ki sağlıklı ve hayırlı bi şekilde zamanında alacaksın yavrunu kucağına. İzmit te Eray bey e detaylı ultrason için mi gittin cnm ? Muayene ücreti ya da detaylı ultrason ücreti nedir o hastanenin ? Özel muayenesi var mı Eray bey in ? Haftaya izmit te olacağım da gelmişken uygun olursa detaylı için Eray bey e gideyim diye sordum sana cnm.Can'ım çok sevindim senin adına, mutlaka dinlen benden de peçeteyi ıslatacak kadar geliyor cuma günü perinataloga gitmiştim İzmit'te Prof, Eray Çalışkan o günde en az 20 bardak su içi dedi , sıvı seviyesi 50 nin altına inerse amnioinfüzyon önerdi. Bendeki seviye 65 idi. Çarşamba düzce de kendi doktoruma geldim bu arada her gece akıntı şeklinde sıvı geldi turnusolla kontrol ettim , kendi doktorum su seviyesinin daha da azaldığını söyledi 50 civari dedi çarşamba tekrar kendi doktoruma gidip , Perşembe İzmit'te ki perinatalog A gideceğim tekrardan , sınırdayım , moralim bozuk , Allah büyük amnioinfüzyon da her yerde yapılmıyor, her doktor yapamıyor bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar , bol bol dinlen ve sıvı tüketmeyi ihmal etme .
Ben 19+2 de gittim 323 gr dı 4 gün önde gidiyor çıktı ilk hamileliğimde de yaklaşık aynıydı 3800 doğdu kafanı bulandırma bence gayet de iyi3800 olmazsa 3500 doğar sağlıklı olsun daMerhabaalaaar tatlış annişler biz dün doktordaydık pazarrtesi ayrıntılımızı var ama bu hafta gormek istedi doktorum bi ölü bebek kaybım olduğundan ve de pıhtılasmam için raporlardan dolayı sık sık goruşuyoruz ama beim aklıma en baştan beri bi kaç gün bazen geri bazen tam çıkması karıştırıyodu dünde 20+1 olmamıza ragmen
fl ( uyluk kemiği uzunlugu) 31,01 mm 19+4 günlük
ac (göbek çevresi) 155,55 mm 20+5 günlük bi bu ileri :)
bpd (kafa çapı) 45,23 mm 19+5
ve en çok taktığım 337 gr ve çoğu aa diyo ben bebeğime kilo aldırmak için neler yapmalıyım
Benim de beklenen tarihim 23.06 ile uyumlu gidiyor,o konuda doktorum bayram iznine falan giderse naparım diye düşünüyorum.. inşallah öyle bir sıkıntı olmazEvet evet arefe günü. Eğer o günü beklerse bebiş bizim bayramımız olacak
Canim ayni dertten muzdaribiz ya. Oldum olasi gögüslerim büyüktü. Simdi biraz daha büyüdü. Soguga cikinca uclarinda yanma oluyor. Sütyen konusu da, taksan dert takmasan ayri dert. Napicaz bilmiyorumBen şimdiden hindistan cevizi yagı kullanıorum hem göbek baak hem de gögüslerime sürüorum bi de kızlar benim gögüsler normalde büyüktü şimdi inanıpmaz büyüdüler bildigin anane sütyeni kullanıom artık o bile canımı yakıo
Ben 21. Haftadayım 4 kilo aldım.Kızlar, hamileliğinizde total kaç kilo aldınız? benim bugün itibari ile 21 hafta bitti. Başından itibaren total 4,5 kilo aldım....
Bayılırım canım çekti gidip yapayım bariCanım biraz araştırma yaptımda seninde geriden gelme vardı sana da söyleyeyim dedim toz nesquık önermiş bazı arkadaşlara doktorlar ve haftayı yakalamışlar gerçekten ben denicem istersen sende bi dene İnşallah haftamızla uyumlu hale geliriz bi yapılım test edelim
Canım ben kullanıyorum balık haftada 3 gün diyolar ben 1 gün zorla yiyorum.Doktor balık yiyomusun diye sormadı bile direk yazdı. Efa Daily kullanıyorum günde 1Kızlar ya aranızda Omega 3 balık yağı kullanan ve öneren var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?