2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Emzik her ne kadar önerilmese de ben emziklerin bebeklerde ne kadar işe yaradığını biliyorum. Avent canım haklısınız emin oldum en iyisi olduğuna. Yani tavsiyelerin yoğunluğu üzerine emin oldum. Deneme ve kimyasal araştırmalarım söz konusu değil:)))))) seba met de ok. Diğer aparatifler hiç aklımda bile yoktu ekledim listeye Sağol :)

Benin doktor folik asiti ilk 3 ay kullanırdı sonra decavite geçtik, ama bura ve benzer forumlarda herkes Omega hapa başlamış, kontrolde bende doktora soracağım kendi kafama göre de başlamak istemiyorum
İmom diye bir ilaç. B12 omega3 ve multivitamin var. Doğuma kadar devam etcem. Kalsiyum ve demiri vereli 2 hafta oldu.

Kızlar ben bugün burger dan yedim zararlı ama napim arada da kahve ve cips kaçırıyorum inşallah sıkıntı olmaz sonra suçlu hissediyorum ama yerken içerken vicdan yok sonrasında oluyor
bende cok seviyorum canim.ama cesaret edip yiyemedim.onun yerine iskender veya kebap yiyorum.ama bir kereden bisey olmaz bence

Ben öğretmenim doğum sonrasının 1 ayını kullanamadığım yaz tatiline denk geldiği için doğum öncesinin hepsini kullanacağım nisanın 2. Haftası ayrılmış olurum sanırım. Ben de sonrası için ücretsiz izin alacağım allah kısmet ederse tabi

Cnm bnm Allah büyük dediğin gibi. Dualarımız senin ve bebeğin için. Ben inanıyorum ki sağlıklı ve hayırlı bi şekilde zamanında alacaksın yavrunu kucağına. İzmit te Eray bey e detaylı ultrason için mi gittin cnm ? Muayene ücreti ya da detaylı ultrason ücreti nedir o hastanenin ? Özel muayenesi var mı Eray bey in ? Haftaya izmit te olacağım da gelmişken uygun olursa detaylı için Eray bey e gideyim diye sordum sana cnm.

Ben 19+2 de gittim 323 gr dı 4 gün önde gidiyor çıktı ilk hamileliğimde de yaklaşık aynıydı 3800 doğdu kafanı bulandırma bence gayet de iyi3800 olmazsa 3500 doğar sağlıklı olsun da

Canim ayni dertten muzdaribiz ya. Oldum olasi gögüslerim büyüktü. Simdi biraz daha büyüdü. Soguga cikinca uclarinda yanma oluyor. Sütyen konusu da, taksan dert takmasan ayri dert. Napicaz bilmiyorum

Selam karnimda hafif igne batmasi gibi sanci oluyor bu ara normal mi biliyor musunuz

Bayılırım canım çekti gidip yapayım bari

Kızlar ya aranızda Omega 3 balık yağı kullanan ve öneren var mı?
Canım ben kullanıyorum balık haftada 3 gün diyolar ben 1 gün zorla yiyorum.Doktor balık yiyomusun diye sormadı bile direk yazdı. Efa Daily kullanıyorum günde 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…