- 12 Haziran 2010
- 130
- 465
- 628
canim allah büyük tur.inşallah sebebini bulurlar.rabbim yardimciniz olsun.allahin izniyle hic bisey olmiyacak inşallah
Cnm bnm Allah büyük dediğin gibi. Dualarımız senin ve bebeğin için. Ben inanıyorum ki sağlıklı ve hayırlı bi şekilde zamanında alacaksın yavrunu kucağına. İzmit te Eray bey e detaylı ultrason için mi gittin cnm ? Muayene ücreti ya da detaylı ultrason ücreti nedir o hastanenin ? Özel muayenesi var mı Eray bey in ? Haftaya izmit te olacağım da gelmişken uygun olursa detaylı için Eray bey e gideyim diye sordum sana cnm.
Cnm bnm Allah büyük dediğin gibi. Dualarımız senin ve bebeğin için. Ben inanıyorum ki sağlıklı ve hayırlı bi şekilde zamanında alacaksın yavrunu kucağına. İzmit te Eray bey e detaylı ultrason için mi gittin cnm ? Muayene ücreti ya da detaylı ultrason ücreti nedir o hastanenin ? Özel muayenesi var mı Eray bey in ? Haftaya izmit te olacağım da gelmişken uygun olursa detaylı için Eray bey e gideyim diye sordum sana cnm.
doktorunun önerdiği korseydi normal korselere benzemiyor bele kuşak gibi cırt cırtları var tutturmaya. bel ölçüsüne göre alınıyor zaten. medikal ürün satan yerlerde var cnmgokyuzututkusu canim ablanin kulla digi nasil bi korseydi.sezeryan olunca korkumdan kullanamamistim ben dikisler acilir diye.doktora sormak aklimada gelmedi.ama bu sefer kullanmayi dusunuyorum.
Canım oğlan beklermiş te kız beklemezmiş gününü annem öyle diyo senin oğlandı demi sen ramazanı çıkarırsın hayırlısıylaEvet evet arefe günü. Eğer o günü beklerse bebiş bizim bayramımız olacak
Canim aslinda muthis istahim var ama elimden geldigince tatlidan, cikolatadan, hamurisinden uzak durmaya calisiyorum.. dun aksam üzeri canim tatli bisiler istedi mesela cikolata yemedim, hurma yedim.. bunun gibi seylerle tatli istegimi bastirmaya calisiyorum..canım doktorun sana birşey demesine gerek yokki çok ideal kilo alımın...
nasıl başarabiliyorsunuz anlayamıyorum..
Canım 3800 gr bebegi normal mi dogurdun?Ben 19+2 de gittim 323 gr dı 4 gün önde gidiyor çıktı ilk hamileliğimde de yaklaşık aynıydı 3800 doğdu kafanı bulandırma bence gayet de iyi3800 olmazsa 3500 doğar sağlıklı olsun da
ay bunu duyduguma gercekten cok sevındım ama benım normalde 20+1 idik o gün ondan bıraz takılmıstım ama sevındımBen 19+2 de gittim 323 gr dı 4 gün önde gidiyor çıktı ilk hamileliğimde de yaklaşık aynıydı 3800 doğdu kafanı bulandırma bence gayet de iyi3800 olmazsa 3500 doğar sağlıklı olsun da
Canim ayni dertten muzdaribiz ya. Oldum olasi gögüslerim büyüktü. Simdi biraz daha büyüdü. Soguga cikinca uclarinda yanma oluyor. Sütyen konusu da, taksan dert takmasan ayri dert. Napicaz bilmiyorum
Valla bebişlerin sağı solu belli olmuyor. Arkadaşımın kızı tam 40 haftayı doldurduCanım oğlan beklermiş te kız beklemezmiş gününü annem öyle diyo senin oğlandı demi sen ramazanı çıkarırsın hayırlısıyla
Ya o korku bende de var. Bir de ben her konuda kendimden çok ona güveniyorum. O olmadan doğuramam hele normal mümkün değil. Muayeneye gittiğimizde söylicem. Plan yapmasın mümkünseBenim de beklenen tarihim 23.06 ile uyumlu gidiyor,o konuda doktorum bayram iznine falan giderse naparım diye düşünüyorum.. inşallah öyle bir sıkıntı olmaz
bende aBen an başından beri sütyen kullanamıyorum Gögüs uçlarım deli gibi kaşınıyor takınca.
aynı şekilde basından beri hıç kullanmıyorum takınca sankı bırı ruhumu sıkıyor :)Ben an başından beri sütyen kullanamıyorum Gögüs uçlarım deli gibi kaşınıyor takınca.
Canım benim çok sevindim hadi rutin kontrollere geçtiniz artık çok şükür darısı başımıza bizim de şubat 21 de hayırlısıylaKızlar detaylı ultrasonu bugün yaptırdık. Çok şükür hiç bir problem çıkmadı. İnşallah hepiniz de sağlıklı güzel haberlerini alırsınız meleklerinizin
Eger ki bukadar büyük kalırsa ben ilerde küçültme operasyonuna girerim diorum allah eksikliklerini vermesin ama boyun fıtıgı oldum 95 E cup oldular bide süt olursa ki inş olur yarım atlet giycem sanırımCanim ayni dertten muzdaribiz ya. Oldum olasi gögüslerim büyüktü. Simdi biraz daha büyüdü. Soguga cikinca uclarinda yanma oluyor. Sütyen konusu da, taksan dert takmasan ayri dert. Napicaz bilmiyorum
Peki ne takıosun sütyen takmasam göbeğimle beraber ooluolar amaBen an başından beri sütyen kullanamıyorum Gögüs uçlarım deli gibi kaşınıyor takınca.
bu sefer biraz daha belirgin ama yine de %100 değil dedi doktor, detaylıyı bekleyeceğim artık. Ama yüksek ihtimalle nazlı kızmışbakalım nazlı kızlardan mıymış bebişin....
Ben elevit + demir ilacı +dvitamini damla(arada) siZler
İnşallah çok güzel haberlerini bekliyoruz. Ay kendime ne güldüm. Doktor kalbi şöyle beyni böyle anlatıyo ben diyorum parmağını mı emiyoCanım benim çok sevindim hadi rutin kontrollere geçtiniz artık çok şükür darısı başımıza bizim de şubat 21 de hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?