2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canim allah büyük tur.inşallah sebebini bulurlar.rabbim yardimciniz olsun.allahin izniyle hic bisey olmiyacak inşallah

İnşallah, hiç birşey olmaz ve hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı.

İnşallah Can'ım benim , Eray Bey e detaylı için gittim ilk başta , Detaylı ultrason 350 tl , muayene 335 tl , özel muayenesi Yok galiba , tam emin değilim Kocaeli Vm Medical Park ta , randevu alacaksan şimdiden alman gerek , detaylı istiyorsan iletişim numarasını arayıp öyle randevu alıyırsun , detaylı olduğunu bildiriyorsun telefonda .

Canım ben de eray beye gitmiştim. Muayene ücreti 335, detaylı ultrason da 400 liraydı. Medical parkta çalışıyor ama kendi muayenehanesi olarak. Yani ordaki diğer kadın doğumcular gibi değil.

gokyuzututkusu canim ablanin kulla digi nasil bi korseydi.sezeryan olunca korkumdan kullanamamistim ben dikisler acilir diye.doktora sormak aklimada gelmedi.ama bu sefer kullanmayi dusunuyorum.
doktorunun önerdiği korseydi normal korselere benzemiyor bele kuşak gibi cırt cırtları var tutturmaya. bel ölçüsüne göre alınıyor zaten. medikal ürün satan yerlerde var cnm

canım doktorun sana birşey demesine gerek yokki çok ideal kilo alımın...
nasıl başarabiliyorsunuz anlayamıyorum..
Canim aslinda muthis istahim var ama elimden geldigince tatlidan, cikolatadan, hamurisinden uzak durmaya calisiyorum.. dun aksam üzeri canim tatli bisiler istedi mesela cikolata yemedim, hurma yedim.. bunun gibi seylerle tatli istegimi bastirmaya calisiyorum..

Ben 19+2 de gittim 323 gr dı 4 gün önde gidiyor çıktı ilk hamileliğimde de yaklaşık aynıydı 3800 doğdu kafanı bulandırma bence gayet de iyi3800 olmazsa 3500 doğar sağlıklı olsun da
Canım 3800 gr bebegi normal mi dogurdun?

Ben 19+2 de gittim 323 gr dı 4 gün önde gidiyor çıktı ilk hamileliğimde de yaklaşık aynıydı 3800 doğdu kafanı bulandırma bence gayet de iyi3800 olmazsa 3500 doğar sağlıklı olsun da
ay bunu duyduguma gercekten cok sevındım ama benım normalde 20+1 idik o gün ondan bıraz takılmıstım ama sevındım

Canim ayni dertten muzdaribiz ya. Oldum olasi gögüslerim büyüktü. Simdi biraz daha büyüdü. Soguga cikinca uclarinda yanma oluyor. Sütyen konusu da, taksan dert takmasan ayri dert. Napicaz bilmiyorum

Ben an başından beri sütyen kullanamıyorum Gögüs uçlarım deli gibi kaşınıyor takınca.

Canım oğlan beklermiş te kız beklemezmiş gününü annem öyle diyo senin oğlandı demi sen ramazanı çıkarırsın hayırlısıyla
Valla bebişlerin sağı solu belli olmuyor. Arkadaşımın kızı tam 40 haftayı doldurdu hava soğuk ya gelmeye niyeti yok dedik. Sağlıkla gelsinler de beklicez artık

Benim de beklenen tarihim 23.06 ile uyumlu gidiyor,o konuda doktorum bayram iznine falan giderse naparım diye düşünüyorum.. inşallah öyle bir sıkıntı olmaz
Ya o korku bende de var. Bir de ben her konuda kendimden çok ona güveniyorum. O olmadan doğuramam hele normal mümkün değil. Muayeneye gittiğimizde söylicem. Plan yapmasın mümkünse

Kızlar detaylı ultrasonu bugün yaptırdık. Çok şükür hiç bir problem çıkmadı. İnşallah hepiniz de sağlıklı güzel haberlerini alırsınız meleklerinizin
Canım benim çok sevindim hadi rutin kontrollere geçtiniz artık çok şükür darısı başımıza bizim de şubat 21 de hayırlısıyla

Canim ayni dertten muzdaribiz ya. Oldum olasi gögüslerim büyüktü. Simdi biraz daha büyüdü. Soguga cikinca uclarinda yanma oluyor. Sütyen konusu da, taksan dert takmasan ayri dert. Napicaz bilmiyorum
Eger ki bukadar büyük kalırsa ben ilerde küçültme operasyonuna girerim diorum allah eksikliklerini vermesin ama boyun fıtıgı oldum 95 E cup oldular bide süt olursa ki inş olur yarım atlet giycem sanırımbide yaza denk gelio bizim buralar nemli allah yardımcımız olsun

bakalım nazlı kızlardan mıymış bebişin....
bu sefer biraz daha belirgin ama yine de %100 değil dedi doktor, detaylıyı bekleyeceğim artık. Ama yüksek ihtimalle nazlı kızmış detaylıyı da 21 şubat kontrolümden sonra söyleyecek,hafta olarak geç değil mi dedim,zaten aldırmayı düşünmediğin için bizim için çok farketmez ha 22 ha 24 dedi.

Senin kaçtaydı randevun ? Geldiysen nasıl geçti?

Ben elevit + demir ilacı +dvitamini damla(arada) siZler

Canım ben de decavite ile damla şeklinde olan demir ilacı kullanıyorum, yani siz diyorsunuz ki Omega 3 takviyesi de al diyorsunuz anladığım kadarıyla, çünkü bende iki haftada bir balık anca tüketiyorum o da çok az

Kizlar bisey sorucam simdi ben 17 + 5 de gittim dr cinsiyetini kiz dedi hatta ben sormadan ilk cihazi koydu kiz bebek dedi sonra kendi cihazi renklide gosteriyo herseyine baktik elleri ayaklari sirti yuzunu herseyini gosterdi dr bana alisverise basladim biraz pembis ciciler aliyorum yanilma payi olur diyo cevremdekiler olmaz demi detayli untrason gibi kendi kontrol etti herseyini dr gorunkustur heralde dedim bende bi kac kere tekrarladi kiz die kafam karisti cevredekiler ole diyince

Canım benim çok sevindim hadi rutin kontrollere geçtiniz artık çok şükür darısı başımıza bizim de şubat 21 de hayırlısıyla
İnşallah çok güzel haberlerini bekliyoruz. Ay kendime ne güldüm. Doktor kalbi şöyle beyni böyle anlatıyo ben diyorum parmağını mı emiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…