2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sen alışverişi yavaşlat diycem ama insan duramıyo :) hele ki kız bebek kıyafetlerinde kaptırıyorlar insan kendini. Burda yanılan olmadı hiç canım. Ama istisnalar elbette var. %99 senin de değişmeyecek cinsiyet.

aaa eee alısverıse baslıcan ama yanı o nıye ole dedı kı anlamadım

Olsun canım erkek kız farketmez ikisininde güzelliği bambaşka allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Detaylı 24.haftanın sonuna kadar yapılabiliyormuş. Tez vakitte zaman geçer de bebişini sağlıkla görürsün inşallah

Hanımlar selam. Şimdi internette gördüm babymall mağazasında Kraftın twist modeli indirimdeydi. Düşünenler varsa baksınlar derim.

Valla cnm surekli kiyafet bakiyorum bir oglus olunca herseyi mavi mavi olmistim ona simdi pembeye heves ediyorum 3 hastane cikisi aldim bile kv pembe battaniye basladi yariladi insallh yanilmamistir gerci isinde iyi bi dr allahim yaniltmasin saglikla gelsin kuzucuklar

Peki ne takıosun sütyen takmasam göbeğimle beraber ooluolar ama

Hiç bişi takmıyorum :) Benim cok buyuk diildi zaten 80c takiyordum. Spor yarım atletletlerden giydim bi süre. Şimdi göğüs uçlarımı kamufle etmek için, minik yuvarlak gögüs ucu silikonlar var onlardan kullanıyorum sadece .
Memelere özgürlük

Bana doktorum 13. Haftada kız demişti kızda pek yanılmıyorlar

Canim ayni dertten muzdaribiz ya. Oldum olasi gögüslerim büyüktü. Simdi biraz daha büyüdü. Soguga cikinca uclarinda yanma oluyor. Sütyen konusu da, taksan dert takmasan ayri dert. Napicaz bilmiyorum
BEnde sizdenim kızlar göğüslerim büyüdü sütyenlerim sıkıyor bugün yeni sütyrn aldım deli gibi kaşınıyorlar doğumdan sonrada büyücekler napıcaz 85c oldular resmen

Bebeğim iki gündür oynamıyo sanki çok takıyorum kafama kızlar ya sizin düzenlimi harekerleri

Ohh ne güzeeel zaten kim çıkarmış bu sütyeni bilmiom ki bazen 70lerdeki hippilere özeniom özgürlük özgürlüüük

Bebeğim iki gündür oynamıyo sanki çok takıyorum kafama kızlar ya sizin düzenlimi harekerleri
En son ne zaman ultrasona girdin dümdüz uzanıp bekle bi süre benimki de çok düzenli deil hele ayaküstü kaldıysam hiçbişe hissedemediğim oluo evet kafamıza takıoruz bol dua et emin ol gayet iidir bebeğin:)

En son ne zaman ultrasona girdin dümdüz uzanıp bekle bi süre benimki de çok düzenli deil hele ayaküstü kaldıysam hiçbişe hissedemediğim oluo evet kafamıza takıoruz bol dua et emin ol gayet iidir bebeğin:)
En son kalp atışını dinledim iki hafta önce sağlık ocağında salı günü detaylı var zaman geçmiyor:)iyidir inşallahh

Rba8992 o zaman iidir bebeğim evham yapma memelerin de allah eksikliğini vermesin yine saglıklı olalım da varsın büyük olsun

Rba8992 o zaman iidir bebeğim evham yapma memelerin de allah eksikliğini vermesin yine saglıklı olalım da varsın büyük olsun
Şimdi sırt üstü uzanınca bişeyler hissettim sanki biraz yoruldum bugün ayakta geçti günüm evet çok şükür sağlıklı olalımda varsın büyük olsunlar

Ben oyun parkı almayı düşünüyorum daha kullanışlı geliyor bana Allah izin verirse tabi ama 1.5 ay sonra 6ay bitsin 7 ye yakın düşünüyorum ufak tefek şeyler almaya başlıcam tabi zabıtlara falan yaz bebişlerimiz olucak yıka kurut kolay olucak oyuzden çok almayı düşünmüyorum çünkü çok hızlı büyüyorlar neredeyse 1 giydiği 1 daha olmuyo hele süt yaradıysa her ay 1 kilo alıyor en az kış için daha çok kıyafet lazım ek gıda geçildiğinde çok kirleniyor hele meyveye geçildiğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…