- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
Sen alışverişi yavaşlat diycem ama insan duramıyo :) hele ki kız bebek kıyafetlerinde kaptırıyorlar insan kendini. Burda yanılan olmadı hiç canım. Ama istisnalar elbette var. %99 senin de değişmeyecek cinsiyet.Kizlar bisey sorucam simdi ben 17 + 5 de gittim dr cinsiyetini kiz dedi hatta ben sormadan ilk cihazi koydu kiz bebek dedi sonra kendi cihazi renklide gosteriyo herseyine baktik elleri ayaklari sirti yuzunu herseyini gosterdi dr bana alisverise basladim biraz pembis ciciler aliyorum yanilma payi olur diyo cevremdekiler olmaz demi detayli untrason gibi kendi kontrol etti herseyini dr gorunkustur heralde dedim bende bi kac kere tekrarladi kiz die kafam karisti cevredekiler ole diyince
aaa eee alısverıse baslıcan ama yanı o nıye ole dedı kı anlamadımbu sefer biraz daha belirgin ama yine de %100 değil dedi doktor, detaylıyı bekleyeceğim artık. Ama yüksek ihtimalle nazlı kızmışdetaylıyı da 21 şubat kontrolümden sonra söyleyecek,hafta olarak geç değil mi dedim,zaten aldırmayı düşünmediğin için bizim için çok farketmez ha 22 ha 24 dedi.
Senin kaçtaydı randevun ? Geldiysen nasıl geçti?
bu sefer biraz daha belirgin ama yine de %100 değil dedi doktor, detaylıyı bekleyeceğim artık. Ama yüksek ihtimalle nazlı kızmışdetaylıyı da 21 şubat kontrolümden sonra söyleyecek,hafta olarak geç değil mi dedim,zaten aldırmayı düşünmediğin için bizim için çok farketmez ha 22 ha 24 dedi.
Senin kaçtaydı randevun ? Geldiysen nasıl geçti?
Valla cnm surekli kiyafet bakiyorum bir oglus olunca herseyi mavi mavi olmistim ona simdi pembeye heves ediyorum 3 hastane cikisi aldim bile kv pembe battaniye basladi yariladi insallh yanilmamistir gerci isinde iyi bi dr allahim yaniltmasin saglikla gelsin kuzucuklarSen alışverişi yavaşlat diycem ama insan duramıyo :) hele ki kız bebek kıyafetlerinde kaptırıyorlar insan kendini. Burda yanılan olmadı hiç canım. Ama istisnalar elbette var. %99 senin de değişmeyecek cinsiyet.
Peki ne takıosun sütyen takmasam göbeğimle beraber ooluolar ama
Bana doktorum 13. Haftada kız demiştiValla cnm surekli kiyafet bakiyorum bir oglus olunca herseyi mavi mavi olmistim ona simdi pembeye heves ediyorum 3 hastane cikisi aldim bile kv pembe battaniye basladi yariladi insallh yanilmamistir gerci isinde iyi bi dr allahim yaniltmasin saglikla gelsin kuzucuklar
BEnde sizdenim kızlar göğüslerim büyüdü sütyenlerim sıkıyor bugün yeni sütyrn aldım deli gibi kaşınıyorlar doğumdan sonrada büyücekler napıcaz 85c oldular resmenCanim ayni dertten muzdaribiz ya. Oldum olasi gögüslerim büyüktü. Simdi biraz daha büyüdü. Soguga cikinca uclarinda yanma oluyor. Sütyen konusu da, taksan dert takmasan ayri dert. Napicaz bilmiyorum
Ohh ne güzeeel zaten kim çıkarmış bu sütyeni bilmiom ki bazen 70lerdeki hippilere özeniom özgürlük özgürlüüükHiç bişi takmıyorum :) Benim cok buyuk diildi zaten 80c takiyordum. Spor yarım atletletlerden giydim bi süre. Şimdi göğüs uçlarımı kamufle etmek için, minik yuvarlak gögüs ucu silikonlar var onlardan kullanıyorum sadece .
Memelere özgürlük
Ahh bu memeler varlıgı bir dert yoklugu yaraaa :))BEnde sizdenim kızlar göğüslerim büyüdü sütyenlerim sıkıyor bugün yeni sütyrn aldım deli gibi kaşınıyorlar doğumdan sonrada büyücekler napıcaz 85c oldular resmen
En son ne zaman ultrasona girdin dümdüz uzanıp bekle bi süre benimki de çok düzenli deil hele ayaküstü kaldıysam hiçbişe hissedemediğim oluo evet kafamıza takıoruz bol dua et emin ol gayet iidir bebeğin:)Bebeğim iki gündür oynamıyo sanki çok takıyorum kafama kızlar ya sizin düzenlimi harekerleri
En son kalp atışını dinledim iki hafta önce sağlık ocağında salı günü detaylı var zaman geçmiyor:)iyidir inşallahhEn son ne zaman ultrasona girdin dümdüz uzanıp bekle bi süre benimki de çok düzenli deil hele ayaküstü kaldıysam hiçbişe hissedemediğim oluo evet kafamıza takıoruz bol dua et emin ol gayet iidir bebeğin:)
Varlığı baya dertt :)Ahh bu memeler varlıgı bir dert yoklugu yaraaa :))
Şimdi sırt üstü uzanınca bişeyler hissettim sanki biraz yoruldum bugün ayakta geçti günüm evet çok şükür sağlıklı olalımda varsın büyük olsunlarRba8992 o zaman iidir bebeğim evham yapma memelerin de allah eksikliğini vermesin yine saglıklı olalım da varsın büyük olsun
Insallh cnm dr 3 defa soyledi bide kiz die o yuzden güvendim basladim alisverise sonumuz hayrola :)Bana doktorum 13. Haftada kız demiştikızda pek yanılmıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?