- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
benimde goguslerim kucuk ve hic buyumedi.insallah dogumdan sonra birazcik buyurBEnde sizdenim kızlar göğüslerim büyüdü sütyenlerim sıkıyor bugün yeni sütyrn aldım deli gibi kaşınıyorlar doğumdan sonrada büyücekler napıcaz 85c oldular resmen
cok guzelmis canim.bende bu sekilde almayi planliyorummerhabalar kızlar sanırım bız buyuyen beşık almıcaz ama http://www.hepsiburada.com/by-damat-ahsap-sallanir-2-cekmeceli-bebek-besigi-p-HBV0000021U2V bu nasıl olur aslında ben ıkea tarzındakılere bayıldım ama cekmecelı ıstıyorum cunku benım yatagımda bazalı degıl
masallah canim.ben 20.haftamdatim ve 5 kilo aldim.nasil oldu anlamadimBen 21. Haftadayım 4 kilo aldım.
Yok sanmıyorum yanılmazlar. Gerçi Sağlıklı olsun da... al al bizim yerimize de al pembe pembe:)))Valla cnm surekli kiyafet bakiyorum bir oglus olunca herseyi mavi mavi olmistim ona simdi pembeye heves ediyorum 3 hastane cikisi aldim bile kv pembe battaniye basladi yariladi insallh yanilmamistir gerci isinde iyi bi dr allahim yaniltmasin saglikla gelsin kuzucuklar
bu sefer biraz daha belirgin ama yine de %100 değil dedi doktor, detaylıyı bekleyeceğim artık. Ama yüksek ihtimalle nazlı kızmışdetaylıyı da 21 şubat kontrolümden sonra söyleyecek,hafta olarak geç değil mi dedim,zaten aldırmayı düşünmediğin için bizim için çok farketmez ha 22 ha 24 dedi.
Senin kaçtaydı randevun ? Geldiysen nasıl geçti?
Çok güzel görünüyor Anneye temas edicek olmasıda harikaBen de bu beşiği beğendim kendi odamıza. Bazaya sabitleniyor 4 kademeliymiş.
Büyük olan küçük küçük olan büyük ister zaten bu böyledirbenimde goguslerim kucuk ve hic buyumedi.insallah dogumdan sonra birazcik buyur
Aynen saglik onemli önce alirim cnm bol bol hersey pembe suan pembe tonları rabbim sizede nasip etsin sonra insallhYok sanmıyorum yanılmazlar. Gerçi Sağlıklı olsun da... al al bizim yerimize de al pembe pembe:)))
Şeker yüklemesi için arkadaşlar yaptırma diyo bana ama gerek olmasa doktor istemez diye düşünüyorumrandevum 12 gibiydi, tıyatro yemek derken ancak geldım eve kızlar...
randevum ıyı gectıde. bebıs ılk defa arkasını döndü.
neyseki 3 hafta sonra seker yuklemesıne cagırdı. o konudada kararsızım...
memelere gelince 75c olan memeler suan 95 sütyen aldım bimden
Canim bende de oluyor arada doktora sordum ben normal herzaman hissedeceksin diye bi durum yok dedi icini ferah tut hic beklemedigin anda pit pit burdayim derBebeğim iki gündür oynamıyo sanki çok takıyorum kafama kızlar ya sizin düzenlimi harekerleri
Bu aylarda baş dönmesi yaşayan var mı?
Sağol canım benimde hiç olmadı ama bu akşam çok başım dönüyorBenim genel hamileliğim boyunca öyle sıkıntım olmadı canım, ama son aya kadar bulantı ve baş dönmesi sorunu olanları duydum, sen yine de tansiyonuna faln bir baktır ne olur ne olmaz
Akşam tatlı yedim pıt pıtladı sanki kötü olan bağırsakla karıştırıyorum ama bağırsak sürekli pıt pıt yapma heraldeCanim bende de oluyor arada doktora sordum ben normal herzaman hissedeceksin diye bi durum yok dedi icini ferah tut hic beklemedigin anda pit pit burdayim der
Sağol canım benimde hiç olmadı ama bu akşam çok başım dönüyor
Aynen canım sağol tansiyondur heralde benimkideGeçmiş olsun, yani arada oluyor öyle değişik şeyler bana da 20.haftada iken birden kramp gibi ağrı girdi kasigima çok korkmustum, burdan arkadaşlara sorunca normal olduğunu anladım ki 3 güne geçti çok şükür, bebislerimiz biraz daha buyusun bakalım daha neler göreceğiz
Sınıf öğretmeniyim süt iznimiz de yok çünkü eğitim öğretim aksamayacak oğlumda sabah 6:30 da evden çıkardım akşam 5 te evdeydim evimden 80 km uzakta çalışıyordum okulum tam gündü 5,5 aylıkken başladım işe. Çok üzülürdüm çocuğum günün büyük bir çoğunluğunu annesiz geçirdi.şimdi ücretsiz izin almayı düşünüyorum.Özel ve kamu arasında hak olarak bi fark yok tek fark iş güvencesi.bunun için bir kanun çıkarılmalı katılıyorum sizlereArkadaşlar çalışan annelerle ilgili sözlerinize katılıyorum. Ancak şunu da belirtmeden geçemeyeceğim elbetteki özelin şartları kamuya göre çok daha zor ama kamu ile ilgili televizyonlarda yansıtıldığı gibi parlak bir durum da yok açıkçası. O izni öyle bir ayarlamışlar ki onu almaya çok önceden karar vermen gerekiyor yani yok ben çocuğum 6 aylıkken başlayayım yok 1 yaşından sonra başlayayım böyle bir durum yok. Hatta yarım gün çalışmayı seçersen hiç bir süt iznini kullanamıyorsun. Ki kamuda çalışanlar bilir zaten 6 ay yarım gün çalışılır genelde 3 saatlik süt iznini o şekilde verir amirin eğer insansa. Bu demek oluyor ki sen bu yeni izin türünü seçmekle 6 ay tam maaş almak yerine yarım maaş alacaksın. Bu arada henüz kamuda uygulanmasına ilişkin yönetmelik de yayınlanmadı yani henüz uygulamaya geçen bir durum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?