2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
BEnde sizdenim kızlar göğüslerim büyüdü sütyenlerim sıkıyor bugün yeni sütyrn aldım deli gibi kaşınıyorlar doğumdan sonrada büyücekler napıcaz 85c oldular resmen
benimde goguslerim kucuk ve hic buyumedi.insallah dogumdan sonra birazcik buyur

Yok sanmıyorum yanılmazlar. Gerçi Sağlıklı olsun da... al al bizim yerimize de al pembe pembe:)))

randevum 12 gibiydi, tıyatro yemek derken ancak geldım eve kızlar...
randevum ıyı gectıde. bebıs ılk defa arkasını döndü.
neyseki 3 hafta sonra seker yuklemesıne cagırdı. o konudada kararsızım...
memelere gelince 75c olan memeler suan 95 sütyen aldım bimden

Şeker yüklemesi için arkadaşlar yaptırma diyo bana ama gerek olmasa doktor istemez diye düşünüyorum

Selam kızlar doktorumuz %100 erkek dedi bana bugün herşey yolunda Hamd olsun
18+4 haftadayiz
233gr,16cm dedi iyi mi sizce

Son düzenleme:
Bebeğim iki gündür oynamıyo sanki çok takıyorum kafama kızlar ya sizin düzenlimi harekerleri
Canim bende de oluyor arada doktora sordum ben normal herzaman hissedeceksin diye bi durum yok dedi icini ferah tut hic beklemedigin anda pit pit burdayim der

Bu aylarda baş dönmesi yaşayan var mı?

Benim genel hamileliğim boyunca öyle sıkıntım olmadı canım, ama son aya kadar bulantı ve baş dönmesi sorunu olanları duydum, sen yine de tansiyonuna faln bir baktır ne olur ne olmaz

Benim genel hamileliğim boyunca öyle sıkıntım olmadı canım, ama son aya kadar bulantı ve baş dönmesi sorunu olanları duydum, sen yine de tansiyonuna faln bir baktır ne olur ne olmaz
Sağol canım benimde hiç olmadı ama bu akşam çok başım dönüyor

Canim bende de oluyor arada doktora sordum ben normal herzaman hissedeceksin diye bi durum yok dedi icini ferah tut hic beklemedigin anda pit pit burdayim der
Akşam tatlı yedim pıt pıtladı sanki kötü olan bağırsakla karıştırıyorum ama bağırsak sürekli pıt pıt yapma heralde

Sağol canım benimde hiç olmadı ama bu akşam çok başım dönüyor

Geçmiş olsun, yani arada oluyor öyle değişik şeyler bana da 20.haftada iken birden kramp gibi ağrı girdi kasigima çok korkmustum, burdan arkadaşlara sorunca normal olduğunu anladım ki 3 güne geçti çok şükür, bebislerimiz biraz daha buyusun bakalım daha neler göreceğiz

Aynen canım sağol tansiyondur heralde benimkide

Kizlar bebeginizi gobek deliginizinin ordami hissediyorsunuz. Ben kasigima yakin yerde hissediyoyorum bu normalmi

Sınıf öğretmeniyim süt iznimiz de yok çünkü eğitim öğretim aksamayacak oğlumda sabah 6:30 da evden çıkardım akşam 5 te evdeydim evimden 80 km uzakta çalışıyordum okulum tam gündü 5,5 aylıkken başladım işe. Çok üzülürdüm çocuğum günün büyük bir çoğunluğunu annesiz geçirdi.şimdi ücretsiz izin almayı düşünüyorum.Özel ve kamu arasında hak olarak bi fark yok tek fark iş güvencesi.bunun için bir kanun çıkarılmalı katılıyorum sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…