Ben de çok aşağıda hissediyorum göbek hizasına çıkmadı daha normal herhaldeKizlar bebeginizi gobek deliginizinin ordami hissediyorsunuz. Ben kasigima yakin yerde hissediyoyorum bu normalmi
Bende genelde sol tarafta kasığıma yakın kısımda hissediyorumKizlar bebeginizi gobek deliginizinin ordami hissediyorsunuz. Ben kasigima yakin yerde hissediyoyorum bu normalmi
Ben uyumaya çalışırken sola dönerek yatıyorum ama her uyandığımda sırt üstüyüm. İnşallah bir şey olmaz.Kızlar uyurken sırt üstü yatan var mı ben en çok öyle rahat ediyorum ama sanırım zararlıymış
Oğluma hamileyken kayınvalidem küçük reçel kavanozunun yarısı dolacak şekilde suya ayva çekirdeklerini atıp bir jel yapmıştı. Gelip gidip çalkalıyprsun su gitgide jelleşiyor. Doğuma 1 ay kala sürmeye başladım aman aman yaram olmadı. İlk defa emzirmeye başladığımda canım yandı tahriş oldu ama kanama yara olmadı hiç. Doğal ve masrafsız deneyebilirsinizArkadaslar bide gogus ucuna surmek icin bitkisel tarifler bileniniz varmi.krem cok kullanmak istemiyorum.ama ilk dogumumda baya kotu olmustu.emzirmek aci veriyodu.bi yasli tanidigimiz tahinin yagini sur dedi.hem bebege zarari olmaz demisti.onun disinda bildiginiz biseyler varmi acaba
Bekledim ama açılma olmadı sezaryenle doğum yaptımCanım 3800 gr bebegi normal mi dogurdun?
Kulaktan ateş ölçer tavsiye etmiyorum aldım ama kullanamıyorum acaba çok mu bastırıyor canını acıtırmıyım düşüncesi ile tam temas etriremiyorum en iyisi alından ateş ölçer hastanelerde bile alından kullanıyorlar. Ayrıca tabiki güvenmiyoruz ve koltuk altı da alıyoruz zamanla da kendiniz ateş ölçer gibi oluyorsunuz neredeyse derecesini söyler duruma geliyorsunuzKızlar ben pentiden yarım atlet gibi olan pamuklu sütyenlerden aldım. İnanılmaz rahat. 3 al 2 öde vardı, 3 tanesini 70 liraya aldım. Yatarken bile takıyorum ki hamile olmadan da asla uyurken takamazdım. Bir de ateş ölçer bakıyorum bebek için. Kulaktan ölçeni öneriliyor ama baya marka var. En çok önerilen braun. 6020 modeline baktım ama baya pahalı. Daha önce kullanıp memnun kalan arkadaşlar var mı? Bir de kanguru modeline karar verdim. Momfortbaby alıcam. Ergonomik çünkü. Ergonomik olmayanları önermiyolar kesinlikle. Oyun halısı olarak da Yooyokidoo gymotion robo oyun halısı almaya karar verdik. Arkadaşımda gördüm. İkiye katlanıp kaldırılabiliyor. Sürekli ortalıkta olursa çok dağıınık görünür diye düşündük. Belki size de fikir olur.
Benim çıktı yemek yiyince kocaman oluyor 69 kg ile başladım ayrıca 2. Hamileliğim ondan kaynaklı olabilirKızlar göbekler ne alemde? Benim hala anlaşılmıyo. Sadece çok yemek yersin karnın şiş olurya öyle bi halde. Bi de enlemesine genişliyorum, kız bebeklerde öyle olur derler bizde.
Zaten bol giyinirim o yüzden hiç üst almadım. Şi
1 kilo aldı ama göbek kocaman artık bariz belli yani pantolonlarım 1 aydır olmuyodu Zaten hamile pantolonu giymeye başladık biz sanırım her hamilelikte daha çok çıkıyo ilk çocukta bu 7 aylık halimdiBenim çıktı yemek yiyince kocaman oluyor 69 kg ile başladım ayrıca 2. Hamileliğim ondan kaynaklı olabilir
Canın sağolsun bebişin sağolsun bünye öyle demekki alan alıyor alamayan yırtıyor kendini insanın yanında biri oldumu daha çok yiyo zatenBu arada 1 haftalığına memlekete annemin yanına gittim maşallah yemediğim kalmadı yine dünyaları yedim 1 haftada 2,5 kg almışım toplamda 8,5 kg almış oldum bugün döndüm yolculuktan dolayı ödemdir inşallah. sabaha böyle uyanmam inşallah. Bu zamana kadar bu kadar alan görmedim sanırım en fazla 6 gördüm olamazzzz
Bende kulak tan aldım hiç kullanmadım en iyisi ve güvenilir civalı eski tipler ams kullanamam diyorsanız koltuk altı rahat yani benceKulaktan ateş ölçer tavsiye etmiyorum aldım ama kullanamıyorum acaba çok mu bastırıyor canını acıtırmıyım düşüncesi ile tam temas etriremiyorum en iyisi alından ateş ölçer hastanelerde bile alından kullanıyorlar. Ayrıca tabiki güvenmiyoruz ve koltuk altı da alıyoruz zamanla da kendiniz ateş ölçer gibi oluyorsunuz neredeyse derecesini söyler duruma geliyorsunuz
Çok tatlılar Rabbim giydirmek nasip etsin canım içinde bıcır bıcır olucak oğluşlar bende ufak tefek başlıcam artıkSlm hamisler. Sonunda bugün alışverişe çıktım.İste bugünün ganimetleri. Eki Görüntüle 1945685
Soldan sağa : LCW 30, 50 TL, İpekyol 80 tl. Bi de lacivert hamile pantolonu almıştım o da terzi de..Sanırım 45 tl
Eki Görüntüle 1945687
Soldan saga; Suwen 3lu hamile pijama 90, gecelik 40 TL. İç çamaşır da aldım. Hamile sutyeni yerine sungersiz sutyen aldım 32 tlye. Bi de v yaka atlet. Emzirmek için de rahat olacak gibi. Ama kulotlari hamile külot aldim. Kullanışlı geldi epey.
Eki Görüntüle 1945690
Soldaki bornoz ile hastane çıkışı teyzesinden hediye. 2li mavi zibinlar 17 TL, 2 patikli alt 20 TL,çoraplar sanırım 3.5 TL, beyaz kısa kollu citcitli beyaz badi 4er TL. Gerisini hatırlamıyorum. E bebek ve lcwden aldım. Hemen hemen hepsi Yenidoğan. 56cm. Bu ebatta bu kaç kısa kollu badi ve patikli alt ve 2 tulum almayı düşünüyorum. 3-6 ay alışverişi henüz başlamadı.
hepsi çok güzeller. güle giysin hem oğluşun hem sen...Slm hamisler. Sonunda bugün alışverişe çıktım.İste bugünün ganimetleri. Eki Görüntüle 1945685
Soldan sağa : LCW 30, 50 TL, İpekyol 80 tl. Bi de lacivert hamile pantolonu almıştım o da terzi de..Sanırım 45 tl
Eki Görüntüle 1945687
Soldan saga; Suwen 3lu hamile pijama 90, gecelik 40 TL. İç çamaşır da aldım. Hamile sutyeni yerine sungersiz sutyen aldım 32 tlye. Bi de v yaka atlet. Emzirmek için de rahat olacak gibi. Ama kulotlari hamile külot aldim. Kullanışlı geldi epey.
Eki Görüntüle 1945690
Soldaki bornoz ile hastane çıkışı teyzesinden hediye. 2li mavi zibinlar 17 TL, 2 patikli alt 20 TL,çoraplar sanırım 3.5 TL, beyaz kısa kollu citcitli beyaz badi 4er TL. Gerisini hatırlamıyorum. E bebek ve lcwden aldım. Hemen hemen hepsi Yenidoğan. 56cm. Bu ebatta bu kaç kısa kollu badi ve patikli alt ve 2 tulum almayı düşünüyorum. 3-6 ay alışverişi henüz başlamadı.
Bu arada 1 haftalığına memlekete annemin yanına gittim maşallah yemediğim kalmadı yine dünyaları yedim 1 haftada 2,5 kg almışım toplamda 8,5 kg almış oldum bugün döndüm yolculuktan dolayı ödemdir inşallah. sabaha böyle uyanmam inşallah. Bu zamana kadar bu kadar alan görmedim sanırım en fazla 6 gördüm olamazzzz
kızlar malesef sizle aynı gruptayım..Kizlar bende 60 ile basladim.suan 68 olmusumgecen ay 3 bu ay 4 kilo almisim.allahtan boyum uzun cok belli olmuyo gobek disinda ama yinede aynaya bakincs canim sikilyo.karnim simdiden yedi aylik gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?