- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 35
Bende yasadim gecen aksam birden bire oldu sonra yemek falan yedim kendime geldimBu aylarda baş dönmesi yaşayan var mı?
Canim yaaa cidden ne guzel ne hizli geciyo zaman. Cok sukur iyiyiz gobek aldi basini gitti :) bi anda cikti benimkisi one dogru firladi :)Y YESIMBOZ @Kuzugiller napıyorsunuz Haziran annelerim benim? Gene ben geldim hal hatır sormayaHerkes 20'li haftalara gelmis, göbekler cıkmıstır herhalde artık
Ben son trimestera girdim dün, heyecan günden güne artıyor :) İnanamıyorum ya bi gün dogurduk diye konusacagız insallah :)
Erkek iste belli ediyor kendini :)) benim de one dogru sivri giden bir gobegim var. Gecen hafta memlekete ziyarete gittik herkes sadece gobege almışsın diyorCanim yaaa cidden ne guzel ne hizli geciyo zaman. Cok sukur iyiyiz gobek aldi basini gitti :) bi anda cikti benimkisi one dogru firladi :)
Sen nasilsin? Neler bekliyo bizi gelecek haftalarda
Annem bile gorunce sasirdi ne oldu yaa bi anda cikmis diyo:) gobegim benden once giris yapiyo heryereErkek iste belli ediyor kendini :)) benim de one dogru sivri giden bir gobegim var. Gecen hafta memlekete ziyarete gittik herkes sadece gobege almışsın diyor
Valla 20'li haftalarda cogu sey aynı sayılır, buyuyen gobek dışında :) bir de bebegin hareketleri gittikce kuvvetleniyor. Benim bir de çatı kemiklerim erken agrimaya basladi, penguen gibi yurumek zorundayim, bacaklarimi kapatamiyorumcok guzel duygularmis yaa
Tabiki istedigim dogali normal dogum ama hangisinin o an icin saglikli olacagi doktoruma kalmis tabi.bekleyip gorecegiz artik.Mrb kızlar doğum şekli hakkında ne düşünüyorsunuz
Mrb kızlar doğum şekli hakkında ne düşünüyorsunuz
Ya yerim onuAnnem bile gorunce sasirdi ne oldu yaa bi anda cikmis diyo:) gobegim benden once giris yapiyo heryere
Evet artik bende her gun duzenli hissediyorum. Uyuyacagi zaman sanirim saga toplaniyo duruyo bi sure :) kuzucuklar yaaa cok guzel bi his gercekten.
Ayakta kalinca belim agrimaya basladi benimde bu aralar. Detayli ultrasona da girdik. Cok sukur hicbi sorun cikmadi. Sadece bagirsaginda parlaklik gordu doktor onu da arastirdim ikili uclu normalse sorun olmuyormus cok sukur.
Ayy vallahi dogum zamanida gelse hayirlisiyla.
Valla cnm mecbur sezeryan birinci sezeryan di bnm o yuzden normal isterdim tabi ama sezeryan danda memnunum ben hicbir sorunum olmadiMrb kızlar doğum şekli hakkında ne düşünüyorsunuz
Yani gönül ister ki tabi ki de herşeyin normali ama ben korkuyorum, o nedenle hiç düşünmek bile istemiyorum
Mrb kızlar doğum şekli hakkında ne düşünüyorsunuz
Merhaba kizlar bende araniza yeni katildim..icim kipir kipir...Allahim tez vakitte saglikli,sıhhatli hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin..
Cok tatlilar yaa hissedince daha da guzel.Ya yerim onuevet bazen belli bi yere toplanip kaliyorlar ben disaridan sertlik olarak hissediyorum oyle yaptiginda :)
Bagirsaklardaki parlaklik da ciddi bir sey degildir canim, dedigin gibi ikili üçlü test normalse bir sey olmaz insallah :)
Bir sonraki asama seker yuklemesi. Benim ilki biraz yuksek çıktı, salı gunu 100'luk olanı yaptıracağım bakalim insallah bir sey cikmaz
Bende bendeHerşey yolunda giderse normal istiyorum canım ama bi arkadaşın dediği gibi kesi ve dikişten korkuyorum normal doğumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?