2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canim yaaa cidden ne guzel ne hizli geciyo zaman. Cok sukur iyiyiz gobek aldi basini gitti :) bi anda cikti benimkisi one dogru firladi :)
Sen nasilsin? Neler bekliyo bizi gelecek haftalarda

Canim yaaa cidden ne guzel ne hizli geciyo zaman. Cok sukur iyiyiz gobek aldi basini gitti :) bi anda cikti benimkisi one dogru firladi :)
Sen nasilsin? Neler bekliyo bizi gelecek haftalarda
Erkek iste belli ediyor kendini :)) benim de one dogru sivri giden bir gobegim var. Gecen hafta memlekete ziyarete gittik herkes sadece gobege almışsın diyor
Valla 20'li haftalarda cogu sey aynı sayılır, buyuyen gobek dışında :) bir de bebegin hareketleri gittikce kuvvetleniyor. Benim bir de çatı kemiklerim erken agrimaya basladi, penguen gibi yurumek zorundayim, bacaklarimi kapatamiyorum cok guzel duygularmis yaa

Annem bile gorunce sasirdi ne oldu yaa bi anda cikmis diyo:) gobegim benden once giris yapiyo heryere
Evet artik bende her gun duzenli hissediyorum. Uyuyacagi zaman sanirim saga toplaniyo duruyo bi sure :) kuzucuklar yaaa cok guzel bi his gercekten.
Ayakta kalinca belim agrimaya basladi benimde bu aralar. Detayli ultrasona da girdik. Cok sukur hicbi sorun cikmadi. Sadece bagirsaginda parlaklik gordu doktor onu da arastirdim ikili uclu normalse sorun olmuyormus cok sukur.
Ayy vallahi dogum zamanida gelse hayirlisiyla.

Ya yerim onu evet bazen belli bi yere toplanip kaliyorlar ben disaridan sertlik olarak hissediyorum oyle yaptiginda :)
Bagirsaklardaki parlaklik da ciddi bir sey degildir canim, dedigin gibi ikili üçlü test normalse bir sey olmaz insallah :)
Bir sonraki asama seker yuklemesi. Benim ilki biraz yuksek çıktı, salı gunu 100'luk olanı yaptıracağım bakalim insallah bir sey cikmaz

Yani gönül ister ki tabi ki de herşeyin normali ama ben korkuyorum, o nedenle hiç düşünmek bile istemiyorum

Hamilelik doğal bir süreç normal doğum da doğal bir gelişme korkma .. keşke ben de normal yapabilseydim ama doktor şimdiden sezeryan olacaksın dedi .. normal dogumda bebek ayrılması gerekn vakitte senden ayrılacak bu nasıl bir nimet aslında

İstediğim normal gerisi allaha kaldı sağlıklı doğum nasip etsin ama bunlariçin erken haftalar tadını cıkaralım:)
Ben hala bişi almadım şu bebek arabası ve beşik işi baya zor sanırım ben 2 yaşa kadar yatacak beşik arıyorum var mı fikri olan arabada kendim acıp kapatabileyim cok iri kalın bişi olmasın ama saglam olsun????

Ben de normal istiyorum inşallah Rabbim hepimize bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıkla vaktinde kucağımıza alabilmeyi nasip etsin

Normal doğum yapanlar biliyorsa sormak istiyorum normal doğumu en az dikişle nasıl atlatırız benim korkumda dikişler :)

Merhaba kizlar bende araniza yeni katildim..icim kipir kipir...Allahim tez vakitte saglikli,sıhhatli hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin..

Hayırlı uğurlu olsun bebeğin canım hoşgeldiniz ikiniz de cinsiyetiniz belli mi bi arkadaşımız liste yapıyor seni de eklesin

Cok tatlilar yaa hissedince daha da guzel.
Icim rahat canim yaa cunku once beynine kalbine bakmisti beyni cok iyi hersey saglikli bi sekilde olusmus dedi kalbi de masallah cok guzeldi. Hareketleri gelisimi normal o yuzden panik yapmadik hic. Saglikla gelecekler insallah.
Bana da ebe 24.haftada yaptir demisti. 2 hafta snra 2.tetanozu yaptirirken gidip onu da yaptiririm sabhtan. Umarim bisey cikmaz canim benim. Ciksa da beslenmeni duzenleyip cokta guzel devam edersin.

Herşey yolunda giderse normal istiyorum canım ama bi arkadaşın dediği gibi kesi ve dikişten korkuyorum normal doğumda
Bende bende hiç dikişsiz kolay atlatanlara imreniyorum Rabbim inşallah bi avazda dikişsiz kurtarır inşallah kucağımıza alırız hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi

Kızlar normal doğum yapanlar biliyorsa nasıl normal doğumu kolay ve dikişsiz atlatırız ya yapabileceğimiz bişeyler var mı şimdiden dikiş işi ürkütüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…