- 18 Ağustos 2016
- 1.050
- 1.204
- 83
Hoşgeldin evet cinsiyet ve isim alalım:)Merhaba kizlar bende araniza yeni katildim..icim kipir kipir...Allahim tez vakitte saglikli,sıhhatli hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin..
Bende bendehiç dikişsiz kolay atlatanlara imreniyorum Rabbim inşallah bi avazda dikişsiz kurtarır inşallah kucağımıza alırız hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi
Bende bendehiç dikişsiz kolay atlatanlara imreniyorum Rabbim inşallah bi avazda dikişsiz kurtarır inşallah kucağımıza alırız hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi
Evde de beklemek riskli geliyor bana ya bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallahAmin canım inşallah ya.Mümkün olduğu kadar evde bekleyin diyorlar ama o acıyla o an düşünebilir miyiz bilemiyorum hiç
Evet bunu not alıp unutmamamız lazım :)Bir de son ay bol bol hurma diyorlar canım açılmaya yardımcı oluyormuş,ne kadar çabuk ve çok açılma olursa okadar iyi
Sagol canim aslında bu 1 haftada da hep tokluk sekerimi ölçtüm hic yuksek cikmadi ama yuklemede sınırın biraz uzerinde çıkmıştı iste. Doktor da 100'lugu yaptiralim dedi. Cikarsa da dedigin gibi beslenmeyi duzenlemek gerekiyor. Seninkinde de bi sey çıkmaz umarim.Cok tatlilar yaa hissedince daha da guzel.
Icim rahat canim yaa cunku once beynine kalbine bakmisti beyni cok iyi hersey saglikli bi sekilde olusmus dedi kalbi de masallah cok guzeldi. Hareketleri gelisimi normal o yuzden panik yapmadik hic. Saglikla gelecekler insallah.
Bana da ebe 24.haftada yaptir demisti. 2 hafta snra 2.tetanozu yaptirirken gidip onu da yaptiririm sabhtan. Umarim bisey cikmaz canim benim. Ciksa da beslenmeni duzenleyip cokta guzel devam edersin.
oy ne gü zel çıkmış maşallah kuzuya büyüyorlar resmenKizlar bu da bizim oglumuzun tontis yuzu :) masallah detaylida hersey iyi cikti. Burnu benim gibi hafif buyuk olcak sanirim :)) 470 gram ve yaklasik 29 cmdi 21+6 ydik.
Genelde sola yatıyorum ama bi süre sonra ağrıyor kollarım uyuşuyor çok yavaştan bazende doğrularak dönüyorum sağ da daha çok rahat ediyorum demek alışmak lazım sol tarafa...Kızlar.. her gün bi tane de muz yiyin magnezyum için ..bacaklardaki krampları engelliyormus.. beyin gelişimi için de özellikle son aylarda egzersiz yapmak gerekiyormuş.. özellikle sırtı biraz terletebilecek kadar tempolu yürüyüş imkanı olan için yüzme çok iyiymiş.. ve 20 haftadan sonra sola dönüp yatmak en uygun yatış pozisyonumuzmus ..sırt üstü yatmak sağa dönmek bunlar doğru pozisyonlar değilmiş.. içimizi de rahat tutalım ki meleklerimiz huzurlu olsunlar...
Merhaba arkadaşlar. Hepimiz hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza inşallah. Epeydir takip ediyorum. Yazmak bugüne kısmetmiş. Nasipse küçük mucize bir kız olacak
Bende bebek yağı kullanıyorum duştan sonra ama yağdan sonra daha çok kaşınıyorum nedense:) eminim hepimiz karınlarımızı yaglamaya başladık yağı sürerken yukarıdan aşağıya doğru sürün ayrıca kasinirken tırnaklarınızı batırmadan avucicinizle ovun catlamayin gerçi en güzel yağ ne biliyor musunuz su.. evet su.. zor belki ama günlük suyumuzu 2 litre in üzerine çıkarmaya çalışalım.. ben şahsen dalan marka zeytinyağlı vücut yağı kullanıyorum.. ayni marka dalan roxi ise bebeklerimizin deterjanı olacak annecikler diğerleri çamaşırların üzerinde kalıyormuş... ee yaşım büyük konu da epeydir gündemimi meşgul ettiği için bu tip ıvır zıvır şeyleri bilmekteyim.. sizlerden bilmeyen varsa yardımcı olmak istedim ukalalık falan peşinde değilim... görüşmek üzere
Bende bebek yağı kullanıyorum duştan sonra ama yağdan sonra daha çok kaşınıyorum nedense
Çok sağol canım şahsen benim çok işime yarıyor :):) eminim hepimiz karınlarımızı yaglamaya başladık yağı sürerken yukarıdan aşağıya doğru sürün ayrıca kasinirken tırnaklarınızı batırmadan avucicinizle ovun catlamayin gerçi en güzel yağ ne biliyor musunuz su.. evet su.. zor belki ama günlük suyumuzu 2 litre in üzerine çıkarmaya çalışalım.. ben şahsen dalan marka zeytinyağlı vücut yağı kullanıyorum.. ayni marka dalan roxi ise bebeklerimizin deterjanı olacak annecikler diğerleri çamaşırların üzerinde kalıyormuş... ee yaşım büyük konu da epeydir gündemimi meşgul ettiği için bu tip ıvır zıvır şeyleri bilmekteyim.. sizlerden bilmeyen varsa yardımcı olmak istedim ukalalık falan peşinde değilim... görüşmek üzere
Kacıncı haftadasın altta otomatik ekleyebilirsinKızlar son olarak bu haftalarda vajinal bir ağrı olabilir benim oldu sordum soruşturdum.. gayet normalmiş.. bağlarımız genişliyormus .. telaş etmeyelim ..
Kacıncı haftadasın altta otomatik ekleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?