2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende bende hiç dikişsiz kolay atlatanlara imreniyorum Rabbim inşallah bi avazda dikişsiz kurtarır inşallah kucağımıza alırız hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi

Amin canım inşallah ya.Mümkün olduğu kadar evde bekleyin diyorlar ama o acıyla o an düşünebilir miyiz bilemiyorum hiç

Bende bende hiç dikişsiz kolay atlatanlara imreniyorum Rabbim inşallah bi avazda dikişsiz kurtarır inşallah kucağımıza alırız hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi

Bir de son ay bol bol hurma diyorlar canım açılmaya yardımcı oluyormuş,ne kadar çabuk ve çok açılma olursa okadar iyi

Amin canım inşallah ya.Mümkün olduğu kadar evde bekleyin diyorlar ama o acıyla o an düşünebilir miyiz bilemiyorum hiç
Evde de beklemek riskli geliyor bana ya bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Bir de son ay bol bol hurma diyorlar canım açılmaya yardımcı oluyormuş,ne kadar çabuk ve çok açılma olursa okadar iyi
Evet bunu not alıp unutmamamız lazım :)

Kızlar amniyon sıvısı akıntısı olanlar vardı. Bana yardımcı olabilir misiniz?
Bugün biraz biraz sıvı geldi. Aktığını hissettim. Çok fazla değil ama ayağa kalktıkça falan geldi bikaç sefer işte. Normal akıntıdan farkı renksiz ve su gibi olması. Sizin de öyle miydi? Doktora gittim suyu azalmamış dedi ama o akan şey akıntı mı bebeğin sıvısı mı onunla ilgili bir test yapmıyorlarmış bu hastanede yokmuş. Suyun azalması ultrasonda görülene kadar çok geç olmayacak mı? Yani vakit kaybetmiş olacağız gerçekten bebeğin sıvısı ise
Ne diyorsunuz?

Sagol canim aslında bu 1 haftada da hep tokluk sekerimi ölçtüm hic yuksek cikmadi ama yuklemede sınırın biraz uzerinde çıkmıştı iste. Doktor da 100'lugu yaptiralim dedi. Cikarsa da dedigin gibi beslenmeyi duzenlemek gerekiyor. Seninkinde de bi sey çıkmaz umarim.

Kızlar.. her gün bi tane de muz yiyin magnezyum için ..bacaklardaki krampları engelliyormus.. beyin gelişimi için de özellikle son aylarda egzersiz yapmak gerekiyormuş.. özellikle sırtı biraz terletebilecek kadar tempolu yürüyüş imkanı olan için yüzme çok iyiymiş.. ve 20 haftadan sonra sola dönüp yatmak en uygun yatış pozisyonumuzmus ..sırt üstü yatmak sağa dönmek bunlar doğru pozisyonlar değilmiş.. içimizi de rahat tutalım ki meleklerimiz huzurlu olsunlar...

Genelde sola yatıyorum ama bi süre sonra ağrıyor kollarım uyuşuyor çok yavaştan bazende doğrularak dönüyorum sağ da daha çok rahat ediyorum demek alışmak lazım sol tarafa...

Böyle yapabileceğimiz şeyleri paylaşalım inşallah kızlar :)

Merhaba arkadaşlar. Hepimiz hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza inşallah. Epeydir takip ediyorum. Yazmak bugüne kısmetmiş. Nasipse küçük mucize bir kız olacak

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah prensesini

:) eminim hepimiz karınlarımızı yaglamaya başladık yağı sürerken yukarıdan aşağıya doğru sürün ayrıca kasinirken tırnaklarınızı batırmadan avucicinizle ovun catlamayin gerçi en güzel yağ ne biliyor musunuz su.. evet su.. zor belki ama günlük suyumuzu 2 litre in üzerine çıkarmaya çalışalım.. ben şahsen dalan marka zeytinyağlı vücut yağı kullanıyorum.. ayni marka dalan roxi ise bebeklerimizin deterjanı olacak annecikler diğerleri çamaşırların üzerinde kalıyormuş... ee yaşım büyük konu da epeydir gündemimi meşgul ettiği için bu tip ıvır zıvır şeyleri bilmekteyim.. sizlerden bilmeyen varsa yardımcı olmak istedim ukalalık falan peşinde değilim... görüşmek üzere

Bende bebek yağı kullanıyorum duştan sonra ama yağdan sonra daha çok kaşınıyorum nedense

Bende bebek yağı kullanıyorum duştan sonra ama yağdan sonra daha çok kaşınıyorum nedense

Nedeni sanırım sizin cildinizin bebe yağına alerjisinin olması.. yapıyormuş çünkü.. bebek yağı kullanıp karnı kızaran çok duydum ... en güzeli onu eşiniz kullansın onlara bişey olmaz ..:) Hindistan cevizi yağı kakao yağı badem yağı kullanın... ben zeytinyağlı vücut yağı kullanıyorum memnunum ama bitince kakao yağı alıcam.. bi denicem çok övüyorlar .. ama suyu da ihmal etmeyin derim ... bebe yağını bırakın.. kaşındıkca cildimiz bozuluyor

Çok sağol canım şahsen benim çok işime yarıyor :)

Kacıncı haftadasın altta otomatik ekleyebilirsin

Benim durumum biraz karışık... tabi ki düzelir bi ihtimal ama şuan sizlerden önce anne olma ihtimalim çok çok yüksek plesanta previa olmuşum.. hafta olarak 20 deyim .. ama en geç 36 da sezeryanla doğum yapacaksın dedi doktor.. o yüzden eklemek içimden gelmedi

Birde 3 haftadır kakao yağı kullanıyorum aktardan aldım 15 tl ve baya gidiyor.E vitamini yüksek yağ(çatlak önlenmesi için gerekli olan e vitamini) E vitamini yüksek yiyeceklerde yiyin.. badem kivi ayçekirdeği..
kakao yağınin tek sıkıntısı oda koşullarında katı:/ kullanacagım kadarı bir küçük kaba alıp sıcak suda eritiyorum.
Arkadaşındediği gibi SU 2,5 ve üstü için bu dogumdan sonrada böyle olmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…