- 18 Ağustos 2016
- 1.050
- 1.204
- 83
Benim arkadasımdada var sezaryan olcak 30 a girdi hiçbir sıkıntısı olmadı bi kaç ek ilaç kullanıyor olumsuz düşünmeyelim aynı şey hepimize olabilir ne Zaman öğrwndin bu durumuBenim durumum biraz karışık... tabi ki düzelir bi ihtimal ama şuan sizlerden önce anne olma ihtimalim çok çok yüksek plesanta previa olmuşum.. hafta olarak 20 deyim .. ama en geç 36 da sezeryanla doğum yapacaksın dedi doktor.. o yüzden eklemek içimden gelmedi
Tam da bunu soracaktım.Allah razı olsun içim biraz rahatladı.bugun banyoda ayağım kaydı düştüm belim ve vajinam da ağrı var çok panik yapmıştım.Kızlar son olarak bu haftalarda vajinal bir ağrı olabilir benim oldu sordum soruşturdum.. gayet normalmiş.. bağlarımız genişliyormus .. telaş etmeyelim ..
Benim arkadasımdada var sezaryan olcak 30 a girdi hiçbir sıkıntısı olmadı bi kaç ek ilaç kullanıyor olumsuz düşünmeyelim aynı şey hepimize olabilir ne Zaman öğrwndin bu durumu
Çok geçmiş olsun canım bence bu kadar karamsar olma inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağınaBenim durumum biraz karışık... tabi ki düzelir bi ihtimal ama şuan sizlerden önce anne olma ihtimalim çok çok yüksek plesanta previa olmuşum.. hafta olarak 20 deyim .. ama en geç 36 da sezeryanla doğum yapacaksın dedi doktor.. o yüzden eklemek içimden gelmedi
Çok geçmiş olsun canım bence bu kadar karamsar olma inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına
Kızlar amniyon sıvısı akıntısı olanlar vardı. Bana yardımcı olabilir misiniz?
Bugün biraz biraz sıvı geldi. Aktığını hissettim. Çok fazla değil ama ayağa kalktıkça falan geldi bikaç sefer işte. Normal akıntıdan farkı renksiz ve su gibi olması. Sizin de öyle miydi? Doktora gittim suyu azalmamış dedi ama o akan şey akıntı mı bebeğin sıvısı mı onunla ilgili bir test yapmıyorlarmış bu hastanede yokmuş. Suyun azalması ultrasonda görülene kadar çok geç olmayacak mı? Yani vakit kaybetmiş olacağız gerçekten bebeğin sıvısı ise
Ne diyorsunuz?
Kizlar bu da bizim oglumuzun tontis yuzu :) masallah detaylida hersey iyi cikti. Burnu benim gibi hafif buyuk olcak sanirim :)) 470 gram ve yaklasik 29 cmdi 21+6 ydik.
Slm hamisler. Sonunda bugün alışverişe çıktım.İste bugünün ganimetleri. Eki Görüntüle 1945685
Soldan sağa : LCW 30, 50 TL, İpekyol 80 tl. Bi de lacivert hamile pantolonu almıştım o da terzi de..Sanırım 45 tl
Eki Görüntüle 1945687
Soldan saga; Suwen 3lu hamile pijama 90, gecelik 40 TL. İç çamaşır da aldım. Hamile sutyeni yerine sungersiz sutyen aldım 32 tlye. Bi de v yaka atlet. Emzirmek için de rahat olacak gibi. Ama kulotlari hamile külot aldim. Kullanışlı geldi epey.
Eki Görüntüle 1945690
Soldaki bornoz ile hastane çıkışı teyzesinden hediye. 2li mavi zibinlar 17 TL, 2 patikli alt 20 TL,çoraplar sanırım 3.5 TL, beyaz kısa kollu citcitli beyaz badi 4er TL. Gerisini hatırlamıyorum. E bebek ve lcwden aldım. Hemen hemen hepsi Yenidoğan. 56cm. Bu ebatta bu kaç kısa kollu badi ve patikli alt ve 2 tulum almayı düşünüyorum. 3-6 ay alışverişi henüz başlamadı.
Bunlarda bizim halamızın hediyeleri
Allah güle güle kullanmanızı nasip etsinBuda yanımda yatması için babybest geceleri iyi oluyormuş araştırdım
Yaa ne guzel az kaldi hepimizin ne gunlerden ne gunlere@YESIMBOZKuzugiller napıyorsunuz Haziran annelerim benim? Gene ben geldim hal hatır sormaya Herkes 20'li haftalara gelmis, göbekler cıkmıstır herhalde artık
Ben son trimestera girdim dün, heyecan günden güne artıyor :) İnanamıyorum ya bi gün dogurduk diye konusacagız insallah :)
Çok tatlılar Rabbim giydirmek nasip etsin canım içinde bıcır bıcır olucak oğluşlar bende ufak tefek başlıcam artık
Bunlarda bizim halamızın hediyeleri
Bnm iki komşu son bi ay her tuvalete girdiğinde hakiki zeytinyağı ile genital bölgesini yağıyordu. İkiside dikişsiz atlattı.Kızlar normal doğum yapanlar biliyorsa nasıl normal doğumu kolay ve dikişsiz atlatırız ya yapabileceğimiz bişeyler var mı şimdiden dikiş işi ürkütüyor
maşallah boyu kilosu yerinde...
insanın bebişini görmesi öyle güzel ki
ben de gelip gidip ultrason fotosuna bakıyorum
Sağol canım iyi fikirSağol cnm. Tez kucağımiza sağlıkla alırız inşallah. Senin hediyelerde pek güzelmiş. Babynest ne zaman kullanılıyor. Gece beşiğinde yatıyor, gündüz ana kucağında olmuyor mu?
Bnm iki komşu son bi ay her tuvalete girdiğinde hakiki zeytinyağı ile genital bölgesini yağıyordu. İkiside dikişsiz atlattı.
Devlette inş foto verirler. Bi ay öncede devlete gittiğimde bırakın kağıdı ultrasonu bile göremedim.bi ay da beklemiştir gitmek için. 2 aydır bebisi gormuyorum
İnşallah ben karamsar değilim sadece biraz endişeliyim cuma günü güzel şeyler duyup sizinle paylaşmak istiyorum.. inşallah
....
canım bu ne umutsuzluk sen güçlü duracaksın ki bebeğin de dayanabilsin istirihatını et takiplerini yaptır kanamanı kontrol altında tut bolca dua et bizde senin için dua edelim stres iyi gelmeyecek sana ve bebeğineBenim durumum biraz karışık... tabi ki düzelir bi ihtimal ama şuan sizlerden önce anne olma ihtimalim çok çok yüksek plesanta previa olmuşum.. hafta olarak 20 deyim .. ama en geç 36 da sezeryanla doğum yapacaksın dedi doktor.. o yüzden eklemek içimden gelmedi
canım bu ne umutsuzluk sen güçlü duracaksın ki bebeğin de dayanabilsin istirihatını et takiplerini yaptır kanamanı kontrol altında tut bolca dua et bizde senin için dua edelim stres iyi gelmeyecek sana ve bebeğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?