2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim arkadasımdada var sezaryan olcak 30 a girdi hiçbir sıkıntısı olmadı bi kaç ek ilaç kullanıyor olumsuz düşünmeyelim aynı şey hepimize olabilir ne Zaman öğrwndin bu durumu

Kızlar son olarak bu haftalarda vajinal bir ağrı olabilir benim oldu sordum soruşturdum.. gayet normalmiş.. bağlarımız genişliyormus .. telaş etmeyelim ..
Tam da bunu soracaktım.Allah razı olsun içim biraz rahatladı.bugun banyoda ayağım kaydı düştüm belim ve vajinam da ağrı var çok panik yapmıştım.

Benim arkadasımdada var sezaryan olcak 30 a girdi hiçbir sıkıntısı olmadı bi kaç ek ilaç kullanıyor olumsuz düşünmeyelim aynı şey hepimize olabilir ne Zaman öğrwndin bu durumu

Geçen hafta perşembe günü öğrendim iyi bir kanamam oldu durup dururken... meğersem bundanmis... progestan türevi iğne verdi doktor ... capada prof.a gittim .. ama o down sendromu testi me baktı onu daha çok ciddiye aldı.. ... her yerim dökülüyor:) 3 şubatta yine capada detaylı ultrasona giricem .. o günü bekliyorum .. şuan tatilim yatıyorum yaptığım tek şey neredeyse bu ..

Palmersin kakao yağlı kremlerini kullanıyorum zaten bebe yağına ek. Bebe yağı sadece sırtımda kaşıntı yapıyor göbeğim bacaklarım göğüslerimde sıkıntı yok. Markayı değiştiririm bi bakalım

Çok geçmiş olsun canım bence bu kadar karamsar olma inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına

canım turnusol kağıdı al sıvı gelince bak maviye dönerse sıvıdır
kırmızı ise normal akıntındır...
bana bir kez oldu çok şükür tekrarlamadı
doktorum her ihtimale karşı antibiyotik ve fitil vermişti
enfeksiyonum varmış olur ki çatlak kaçak olursa bebeğe geçmemesi için..
benim de suyum azalmamıştı

Kizlar bu da bizim oglumuzun tontis yuzu :) masallah detaylida hersey iyi cikti. Burnu benim gibi hafif buyuk olcak sanirim :)) 470 gram ve yaklasik 29 cmdi 21+6 ydik.

maşallah boyu kilosu yerinde...
insanın bebişini görmesi öyle güzel ki
ben de gelip gidip ultrason fotosuna bakıyorum

Bunlarda bizim halamızın hediyeleri

Buda yanımda yatması için babybest geceleri iyi oluyormuş araştırdım
Allah güle güle kullanmanızı nasip etsin
sağlıklı güzel günlerde kullanın
hepsi birbirinde şirin

Yaa ne guzel az kaldi hepimizin ne gunlerden ne gunlere dogumdan sonra da kilolarini boylarini konusuruz

Slm kızlar benim oglan bugün biraz sakin takılıo öğlen bir iki tekme attı bıgün yoruldum biraz sanırım etkiledi ama sürekli tekmelemesini istiorum içten içten gün geçtikçe endişelerim artıo sanki bu arada ben sezeryan olacagım için doktor gün verdi mayıs 22 olabilir dedi bi aksilik olmazsa . Yani hazirana kalmıcam ben hamişler

Çok tatlılar Rabbim giydirmek nasip etsin canım içinde bıcır bıcır olucak oğluşlar bende ufak tefek başlıcam artık

Bunlarda bizim halamızın hediyeleri

Sağol cnm. Tez kucağımiza sağlıkla alırız inşallah. Senin hediyelerde pek güzelmiş. Babynest ne zaman kullanılıyor. Gece beşiğinde yatıyor, gündüz ana kucağında olmuyor mu?

Kızlar normal doğum yapanlar biliyorsa nasıl normal doğumu kolay ve dikişsiz atlatırız ya yapabileceğimiz bişeyler var mı şimdiden dikiş işi ürkütüyor
Bnm iki komşu son bi ay her tuvalete girdiğinde hakiki zeytinyağı ile genital bölgesini yağıyordu. İkiside dikişsiz atlattı.

maşallah boyu kilosu yerinde...
insanın bebişini görmesi öyle güzel ki
ben de gelip gidip ultrason fotosuna bakıyorum

Devlette inş foto verirler. Bi ay öncede devlete gittiğimde bırakın kağıdı ultrasonu bile göremedim.bi ay da beklemiştir gitmek için. 2 aydır bebisi gormuyorum

Sağol canım iyi fikir

canım bu ne umutsuzluk sen güçlü duracaksın ki bebeğin de dayanabilsin istirihatını et takiplerini yaptır kanamanı kontrol altında tut bolca dua et bizde senin için dua edelim stres iyi gelmeyecek sana ve bebeğine

Öncelikle herkese merhaba. Ben Aysim. 19 yaşındayım. 6 aylık evliyim ve 19 haftalık hamileyim. Allah nasip ederse 26 Haziran'da oğlumu kucağıma alacağım. Kadınlar Kulübü'nde de yeniyim. Aklıma takılan sormak istediğim şeyler var. Bunun dışında da heyecanımı ve hislerimi benimle aynı benzer hisleri yaşayan insanlarla paylaşmak istiyorum... Rabbim herkese bebişini kucağına sağ salim almayı nasip eylesin...

Çok teşekkür ederim çok sagolun inş her şey yolunda gider

Herkese merhaba Rabbim nasip ederse bende oğlan annesi olacağım ama galiba çok kilo aldım arkadaşlar siz kaçinci haftadasiniz ve kaç kilo aldiniz öğrenebilir miyim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…