- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
Yaş kaçtı senin ve bu ilk bebeğin mi.Kızlar.. her gün bi tane de muz yiyin magnezyum için ..bacaklardaki krampları engelliyormus.. beyin gelişimi için de özellikle son aylarda egzersiz yapmak gerekiyormuş.. özellikle sırtı biraz terletebilecek kadar tempolu yürüyüş imkanı olan için yüzme çok iyiymiş.. ve 20 haftadan sonra sola dönüp yatmak en uygun yatış pozisyonumuzmus ..sırt üstü yatmak sağa dönmek bunlar doğru pozisyonlar değilmiş.. içimizi de rahat tutalım ki meleklerimiz huzurlu olsunlar...
27 yaşındayım ikinci gebeligim ama ilk bebeğim olacak nasipse ilki dış gebelik olmuştuYaş kaçtı senin ve bu ilk bebeğin mi.
Öncelikle herkese merhaba. Ben Aysim. 19 yaşındayım. 6 aylık evliyim ve 19 haftalık hamileyim. Allah nasip ederse 26 Haziran'da oğlumu kucağıma alacağım. Kadınlar Kulübü'nde de yeniyim. Aklıma takılan sormak istediğim şeyler var. Bunun dışında da heyecanımı ve hislerimi benimle aynı benzer hisleri yaşayan insanlarla paylaşmak istiyorum... Rabbim herkese bebişini kucağına sağ salim almayı nasip eylesin...
Ya ilk gebeliğin için çok üzüldüm allah bir daha yaşatmasın inş. Çok zor kuzenimden biliyorum.27 yaşındayım ikinci gebeligim ama ilk bebeğim olacak nasipse ilki dış gebelik olmuştu
Hosgeldin canim bebegin ve senÖncelikle herkese merhaba. Ben Aysim. 19 yaşındayım. 6 aylık evliyim ve 19 haftalık hamileyim. Allah nasip ederse 26 Haziran'da oğlumu kucağıma alacağım. Kadınlar Kulübü'nde de yeniyim. Aklıma takılan sormak istediğim şeyler var. Bunun dışında da heyecanımı ve hislerimi benimle aynı benzer hisleri yaşayan insanlarla paylaşmak istiyorum... Rabbim herkese bebişini kucağına sağ salim almayı nasip eylesin...
4 kilo aldım bu arada.22. Haftadayım27 yaşındayım ikinci gebeligim ama ilk bebeğim olacak nasipse ilki dış gebelik olmuştu
Amin inşallah Rabbim kimseye yaşatmasın4 kilo aldım bu arada.22. Haftadayım
Kızlar amniyon sıvısı akıntısı olanlar vardı. Bana yardımcı olabilir misiniz?
Bugün biraz biraz sıvı geldi. Aktığını hissettim. Çok fazla değil ama ayağa kalktıkça falan geldi bikaç sefer işte. Normal akıntıdan farkı renksiz ve su gibi olması. Sizin de öyle miydi? Doktora gittim suyu azalmamış dedi ama o akan şey akıntı mı bebeğin sıvısı mı onunla ilgili bir test yapmıyorlarmış bu hastanede yokmuş. Suyun azalması ultrasonda görülene kadar çok geç olmayacak mı? Yani vakit kaybetmiş olacağız gerçekten bebeğin sıvısı ise
Ne diyorsunuz?
NEler aldın canım resim koyabilirmisin bizede fikir olsunKızlar chicco'da indirim var hemde %50 ben oğluşumun ilk kıyafetlerini ordan aldım bugün haber vereyim dedim
Kizlar bu da bizim oglumuzun tontis yuzu :) masallah detaylida hersey iyi cikti. Burnu benim gibi hafif buyuk olcak sanirim :)) 470 gram ve yaklasik 29 cmdi 21+6 ydik.
Kızlar normal doğum yapanlar biliyorsa nasıl normal doğumu kolay ve dikişsiz atlatırız ya yapabileceğimiz bişeyler var mı şimdiden dikiş işi ürkütüyor
Amin inşallah Rabbim kimseye yaşatmasın
Bu arada bnde 22.haftadayım ana 10 kilo aldım
maşallah canımKizlar bu da bizim oglumuzun tontis yuzu :) masallah detaylida hersey iyi cikti. Burnu benim gibi hafif buyuk olcak sanirim :)) 470 gram ve yaklasik 29 cmdi 21+6 ydik.
Aynı zamanlarda heyecanlar yaşıcaz demekki
Kızlar.. her gün bi tane de muz yiyin magnezyum için ..bacaklardaki krampları engelliyormus.. beyin gelişimi için de özellikle son aylarda egzersiz yapmak gerekiyormuş.. özellikle sırtı biraz terletebilecek kadar tempolu yürüyüş imkanı olan için yüzme çok iyiymiş.. ve 20 haftadan sonra sola dönüp yatmak en uygun yatış pozisyonumuzmus ..sırt üstü yatmak sağa dönmek bunlar doğru pozisyonlar değilmiş.. içimizi de rahat tutalım ki meleklerimiz huzurlu olsunlar...
Kaç kiloyla hamile kalmıştın canım senAmin inşallah Rabbim kimseye yaşatmasın
Bu arada bnde 22.haftadayım ana 10 kilo aldım
Benimde 3 haftadir boyle akıntilarim oluyo doktora soyledim turnusol kagidi ile test yapti mavi oldu sonra ultrasonda bakalim dedi hic bi eksilme yok bebegin suyunda dedi halen devam ediyo gunde 2-3 kez oluyo damla damla fitil verdi doktorum onlari kullaniuorum ve her hafta kontrole gidiyorum.. cnm mutlaka yaptir bu testten veya eczanelerde ped olarak varmis sanirim ondan al insallah bebegin suyu degildir guzel heberlerini bekliyoruzKızlar amniyon sıvısı akıntısı olanlar vardı. Bana yardımcı olabilir misiniz?
Bugün biraz biraz sıvı geldi. Aktığını hissettim. Çok fazla değil ama ayağa kalktıkça falan geldi bikaç sefer işte. Normal akıntıdan farkı renksiz ve su gibi olması. Sizin de öyle miydi? Doktora gittim suyu azalmamış dedi ama o akan şey akıntı mı bebeğin sıvısı mı onunla ilgili bir test yapmıyorlarmış bu hastanede yokmuş. Suyun azalması ultrasonda görülene kadar çok geç olmayacak mı? Yani vakit kaybetmiş olacağız gerçekten bebeğin sıvısı ise
Ne diyorsunuz?
Gecmiş olsun cnm turnusol kagidi mavimi olmuştu senin?canım turnusol kağıdı al sıvı gelince bak maviye dönerse sıvıdır
kırmızı ise normal akıntındır...
bana bir kez oldu çok şükür tekrarlamadı
doktorum her ihtimale karşı antibiyotik ve fitil vermişti
enfeksiyonum varmış olur ki çatlak kaçak olursa bebeğe geçmemesi için..
benim de suyum azalmamıştı
55 kiloyla ilk aylarda fazla hareket etmediğim için ve meyveyi çok yediğim için baya kilo aldım ama veririz inşallah bebeğimiz sağlıklı olsun daKaç kiloyla hamile kalmıştın canım sen
Aynen canım sen kaç kiloyla hamile kaldin şuan kaç kilosun canmHeralde kilo sorunu, hamile kaldığın andan itibarenki kilon ve şuana kadar aldıgın kilo ile doğru orantılı, valla bende okadar aldım ama zayıf hamile kaldım, şimdi tamda istediğim gibiyimde sonrası için kaygılıyım tabıson aylarda daha cok alınıyormus, neyse bundan sonra dikkat ederiz bizde :) yavrucuklarımız iyi olsun kilolar giderr
20 hafta 11 kilo .... boşver düşüneceğin son şey kilo olsunHerkese merhaba Rabbim nasip ederse bende oğlan annesi olacağım ama galiba çok kilo aldım arkadaşlar siz kaçinci haftadasiniz ve kaç kilo aldiniz öğrenebilir miyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?