2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yaş kaçtı senin ve bu ilk bebeğin mi.

Aramıza hoşgeldin Aysim. Emin ol burda aradığını bulacaksın. Burda bol bol arkadaşın, doktorun, sırdaşın, yoldaşın olacak. Yalnız bildirmediysen, sayfa yoneticimiz olan O onurumbenim e bazı bilgilerini vermen gerekir. Kendisi liste yapıyor . Doğu da şöyle diyorlar genelde " Allah seni bi nefeste kurtarsın". Hepimiz tek seferde sağlıklı bebisler dogururuz inş.

Hosgeldin canim bebegin ve sen

Merhaba, suyunun normal olmasına çok sevindim öncelikle , benim amniyon sıvısı akıntısı sürekli oluyor, kendin evde turnusol kağıdı ile anlayabiliyorsun , eczane kırtasiye medical lerde bulabilirsin. Hastanede yapılanda amniosuure testi medikal yada eczanede satılıyor 110 -120 tl civarıydı biz aldığımızda , vajinal olarak hastanede yapıyorlar biz evde kendimiz yapamazmışız, o test te de 3-4 güne öncesine kadar amniyon sıvısının gelip gelmediğini anlıyorlar . Su azalsada bu haftalarda yapabilecekleri birşey olmuyor , benim için de sadece enfeksiyon riskine karşı kan ve idrar testi yaptırıyorum her hafta, ve yine her hafta doktorum takip ediyor. Böyle erken zamanda su gelme olasılığı çok düşük , doktorun suyun iyi dediyse iyidir, benim su geldiğinde direk düşmüştü seviye . Dinlen yorulma tekrar su gelişi olursa tahlil yaptır doktora git, gelmezse sıkıntı yapma zaten , boşalan su yerini dolduruyor tekrar bebiş çişini yaptıkça.

Kizlar bu da bizim oglumuzun tontis yuzu :) masallah detaylida hersey iyi cikti. Burnu benim gibi hafif buyuk olcak sanirim :)) 470 gram ve yaklasik 29 cmdi 21+6 ydik.

maşallah kuzuya bak sen büyümüş bile. allah nazarlardan saklasın. bizimde cumartesi günü detaylı ultrason var bende çok merak ediyorum bebeğimi.

Kızlar normal doğum yapanlar biliyorsa nasıl normal doğumu kolay ve dikişsiz atlatırız ya yapabileceğimiz bişeyler var mı şimdiden dikiş işi ürkütüyor

dikiş olayı biraz doktora bağlı sanırım. sana sormuyor bile kesik atarken.bebeğin rahat çıkışı için ufak bi kesik atıyorlar. o sancıda bebek sağlıklı çıksında kesiği anlamıyorsun bile. ama o kadarda zor bi durum değil bence. sadece birkaç gün oturur kalkarken zorlanıyorsun sonra dikiş kendiliğinden düşüyor .önemli olan bakımını iyi yapmak. bende doğumdan önce okumuştum sürekli his kaybı oluyormuş diye ama çok şükür ben öyle şeyle karşılaşmadım.

Amin inşallah Rabbim kimseye yaşatmasın
Bu arada bnde 22.haftadayım ana 10 kilo aldım

Heralde kilo sorunu, hamile kaldığın andan itibarenki kilon ve şuana kadar aldıgın kilo ile doğru orantılı, valla bende okadar aldım ama zayıf hamile kaldım, şimdi tamda istediğim gibiyimde sonrası için kaygılıyım tabı son aylarda daha cok alınıyormus, neyse bundan sonra dikkat ederiz bizde :) yavrucuklarımız iyi olsun kilolar giderr

Canım cok geçmiş olsun Rabbim bedensel zihinsel rahatsızlıklarla sınamasın, sonucta bebişimiz iyi, azıcık annesinin kucağına erken gelicek okadar. Bakarsın 36 değil 38 de olur, oda erken sayılmazki zaten.

Suyu 2 lt zor içiyorum o bile midemi bulandırıyo. Kilo endeksime göre yeterli görünüyor suanda. Çatlak oluşumunu aza indirgemek için ne var ne yok sürüyorum bu aralar. Bebe yağı, Vaseline marka kakao yağı, Mustela, aktardan aldığım E vitaminli bir yağ.... Yatış pozisyonu içinse artık cok muzdarip geceler yaşıyorum sola yatmayı cok seven ben artık bilmem nekadar sol yanım ağrıyorsa geceleri sağa dönüp sabaha kadar sağda mışıl mışıl uyuyorum bilinçsiz bi şekilde Uyandığımdada vicdan azabı.

Benimde 3 haftadir boyle akıntilarim oluyo doktora soyledim turnusol kagidi ile test yapti mavi oldu sonra ultrasonda bakalim dedi hic bi eksilme yok bebegin suyunda dedi halen devam ediyo gunde 2-3 kez oluyo damla damla fitil verdi doktorum onlari kullaniuorum ve her hafta kontrole gidiyorum.. cnm mutlaka yaptir bu testten veya eczanelerde ped olarak varmis sanirim ondan al insallah bebegin suyu degildir guzel heberlerini bekliyoruz

Gecmiş olsun cnm turnusol kagidi mavimi olmuştu senin?

Aynen canım sen kaç kiloyla hamile kaldin şuan kaç kilosun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…