Haklısın bencede20 hafta 11 kilo .... boşver düşüneceğin son şey kilo olsun
Ben 36 yaşındayım.. Nisan ayında evlendim haziran başıydı düşük yaptım bu ikinci hamileliğim.. sabahleyin ilk defa bebeimi hissettim çok mutluyumYaş kaçtı senin ve bu ilk bebeğin mi.
Aynen canım sen kaç kiloyla hamile kaldin şuan kaç kilosun canm
Ben 36 yaşındayım.. Nisan ayında evlendim haziran başıydı düşük yaptım bu ikinci hamileliğim.. sabahleyin ilk defa bebeimi hissettim çok mutluyum
İnşallah yaşamayız canım çok ürkütmeye başladı açıkçası :)maşallah kuzuya bak sen büyümüş bile. allah nazarlardan saklasın. bizimde cumartesi günü detaylı ultrason var bende çok merak ediyorum bebeğimi.
dikiş olayı biraz doktora bağlı sanırım. sana sormuyor bile kesik atarken.bebeğin rahat çıkışı için ufak bi kesik atıyorlar. o sancıda bebek sağlıklı çıksında kesiği anlamıyorsun bile. ama o kadarda zor bi durum değil bence. sadece birkaç gün oturur kalkarken zorlanıyorsun sonra dikiş kendiliğinden düşüyor .önemli olan bakımını iyi yapmak. bende doğumdan önce okumuştum sürekli his kaybı oluyormuş diye ama çok şükür ben öyle şeyle karşılaşmadım.
Şimdiden çok çok teşekkür ederimm... Bugün hastaneye gideceğim.. Sizce 3'lü test mi yaptırmalıyım yoksa 4'lü mü? ..Aramıza hoşgeldin Aysim. Emin ol burda aradığını bulacaksın. Burda bol bol arkadaşın, doktorun, sırdaşın, yoldaşın olacak. Yalnız bildirmediysen, sayfa yoneticimiz olan @onurumbenim e bazı bilgilerini vermen gerekir. Kendisi liste yapıyor . Doğu da şöyle diyorlar genelde " Allah seni bi nefeste kurtarsın". Hepimiz tek seferde sağlıklı bebisler dogururuz inş.
Rabbim başka acılar göstermesin bencede kilo alınır da verilir de bebisleeimiz sağlıklı olsunCanım valla ben hayatım boyunca hep 45-50lerde seyrettim. Nisan ayında hamile kalmıstım, Temmuz ayında kalbi durdu aldılar, Eylül ayında tekrar kaldım 48-50 kilo arasında gidip geliyordum, şimdi bazı sabahlar 59-bazı sabahlar 60 :) başlarda cok taktımm ama artık umrumda deilll :) İçimizde bi canlı var sonucta
Neredeyse hiç kilo almamissiniz ne güzel19. haftadayım 3,5 kilo aldım51 le başladım
nerde yaşıyorsun canım sen?Ben 36 yaşındayım.. Nisan ayında evlendim haziran başıydı düşük yaptım bu ikinci hamileliğim.. sabahleyin ilk defa bebeimi hissettim çok mutluyum
Tamam canım gün içinde eklerimNEler aldın canım resim koyabilirmisin bizede fikir olsun
Ben İstanbuldayım... halkalı tarafında oturuyorum .. çapayla ev arasını mi düşündün..sen nerde oturuyorsunNerd
nerde yaşıyorsun canım sen?
Sagol canim sorma yaa gorunce agladik inanamadik. Parmaklari agzi... Ay Allahim hepimize kucagimiza almayi da nasip etsin.oy ne gü zel çıkmış maşallah kuzuya büyüyorlar resmen
Doktorda kilosu iyi masallah dedi cok mutlu oldum. Cidden iyi beslenmeye calisiyorum. Butun bebekler buyusun tontik olsun kucagimiza alip sevelim insallaaah :)maşallah boyu kilosu yerinde...
insanın bebişini görmesi öyle güzel ki
ben de gelip gidip ultrason fotosuna bakıyorum
Masallah canim hepimizinkine masallaah. Hayirlisiyla gidin guzel haberler alin insallah. O kadar guzel ki parmaklarini oyle hareket ederken gormek ayaklarini gormek... ekranda ayaklarini oynattigini gorurken tekmesini hissetmek... Allahim herkese nasip etsin saglikla sihhatle.maşallah kuzuya bak sen büyümüş bile. allah nazarlardan saklasın. bizimde cumartesi günü detaylı ultrason var bende çok merak ediyorum bebeğimi.
dikiş olayı biraz doktora bağlı sanırım. sana sormuyor bile kesik atarken.bebeğin rahat çıkışı için ufak bi kesik atıyorlar. o sancıda bebek sağlıklı çıksında kesiği anlamıyorsun bile. ama o kadarda zor bi durum değil bence. sadece birkaç gün oturur kalkarken zorlanıyorsun sonra dikiş kendiliğinden düşüyor .önemli olan bakımını iyi yapmak. bende doğumdan önce okumuştum sürekli his kaybı oluyormuş diye ama çok şükür ben öyle şeyle karşılaşmadım.
Merhabalar :) 4 lu test 3 luyu kapsadigi icin genelde 4 luyu oneriyor doktorlar. Sorunsuz telassiz ilerler gebeligin insallah.Şimdiden çok çok teşekkür ederimm... Bugün hastaneye gideceğim.. Sizce 3'lü test mi yaptırmalıyım yoksa 4'lü mü? ..
ben gobek deligimin nerdeyse 5 parmak altinda hissediyorum kasiklara yakin yani daha yukari cikmadi benim de genelde de solda hissediyorum bebegimi cinsiyeti kiz mi kizlar asagida olur diye duymustum ne kadar dogru bilemiyorum :)Kizlar bebeginizi gobek deliginizinin ordami hissediyorsunuz. Ben kasigima yakin yerde hissediyoyorum bu normalmi
hepsi cok guzel canim gule gule giyin insallah sen ve bebegin :)Slm hamisler. Sonunda bugün alışverişe çıktım.İste bugünün ganimetleri. Eki Görüntüle 1945685
Soldan sağa : LCW 30, 50 TL, İpekyol 80 tl. Bi de lacivert hamile pantolonu almıştım o da terzi de..Sanırım 45 tl
Eki Görüntüle 1945687
Soldan saga; Suwen 3lu hamile pijama 90, gecelik 40 TL. İç çamaşır da aldım. Hamile sutyeni yerine sungersiz sutyen aldım 32 tlye. Bi de v yaka atlet. Emzirmek için de rahat olacak gibi. Ama kulotlari hamile külot aldim. Kullanışlı geldi epey.
Eki Görüntüle 1945690
Soldaki bornoz ile hastane çıkışı teyzesinden hediye. 2li mavi zibinlar 17 TL, 2 patikli alt 20 TL,çoraplar sanırım 3.5 TL, beyaz kısa kollu citcitli beyaz badi 4er TL. Gerisini hatırlamıyorum. E bebek ve lcwden aldım. Hemen hemen hepsi Yenidoğan. 56cm. Bu ebatta bu kaç kısa kollu badi ve patikli alt ve 2 tulum almayı düşünüyorum. 3-6 ay alışverişi henüz başlamadı.
benim cikti gobegim hele aksamlari baya sisiyo ikinci gebelik belki ondandir benim de kizim olacak anlayamiyorum su an ne yone genisledigimi:) ne guzel iste karnin belki catlamaz canim. Ben de daha ust almadim ama hamile pantolonu aldim dün lcw den kot.Kızlar göbekler ne alemde? Benim hala anlaşılmıyo. Sadece çok yemek yersin karnın şiş olurya öyle bi halde. Bi de enlemesine genişliyorum, kız bebeklerde öyle olur derler bizde.
Zaten bol giyinirim o yüzden hiç üst almadım. Şi
normal dogum yapamadım ama bu yirtik dikis olayini yanlis ikinmaktan dolayi oldugunu okumustum o sanciyla can havliyle artik nasil dogru ikinilir bilemiyorum ki ufak tefek dikisler illaki olur ama vajina cok cabuk iyileşen bir yermis bunlari dusunup korkutma kendiniKızlar normal doğum yapanlar biliyorsa nasıl normal doğumu kolay ve dikişsiz atlatırız ya yapabileceğimiz bişeyler var mı şimdiden dikiş işi ürkütüyor
hosgeldin oncelikle benim de gunum 26 haziran gorunuyo ayniyiz ama benim sezeryan olacak erken alinir birazcik daha. Saglikla kucagina alirsin insallah oglusunu aklina takilan ne varsa sor tabiki bildigimiz kadariyla herkes yardimci olmaya calisir :)Öncelikle herkese merhaba. Ben Aysim. 19 yaşındayım. 6 aylık evliyim ve 19 haftalık hamileyim. Allah nasip ederse 26 Haziran'da oğlumu kucağıma alacağım. Kadınlar Kulübü'nde de yeniyim. Aklıma takılan sormak istediğim şeyler var. Bunun dışında da heyecanımı ve hislerimi benimle aynı benzer hisleri yaşayan insanlarla paylaşmak istiyorum... Rabbim herkese bebişini kucağına sağ salim almayı nasip eylesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?