2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aynen canım sen kaç kiloyla hamile kaldin şuan kaç kilosun canm

Canım valla ben hayatım boyunca hep 45-50lerde seyrettim. Nisan ayında hamile kalmıstım, Temmuz ayında kalbi durdu aldılar, Eylül ayında tekrar kaldım 48-50 kilo arasında gidip geliyordum, şimdi bazı sabahlar 59-bazı sabahlar 60 :) başlarda cok taktımm ama artık umrumda deilll :) İçimizde bi canlı var sonucta

İnşallah yaşamayız canım çok ürkütmeye başladı açıkçası :)

Hayırlı olsun ilk hissin :)))) hiç bıkmayacağın bi his. 33 yaşımdayım ben de. Ama senin kadar tecrübem yoo açıkçası. Yani Hamileliğin hakkını vermişsin:) ben çatlaklar için atkestenesi yağı kullanıyorum. Israrla önerdiler

Şimdiden çok çok teşekkür ederimm... Bugün hastaneye gideceğim.. Sizce 3'lü test mi yaptırmalıyım yoksa 4'lü mü? ..

Rabbim başka acılar göstermesin bencede kilo alınır da verilir de bebisleeimiz sağlıklı olsun

Masallah canim hepimizinkine masallaah. Hayirlisiyla gidin guzel haberler alin insallah. O kadar guzel ki parmaklarini oyle hareket ederken gormek ayaklarini gormek... ekranda ayaklarini oynattigini gorurken tekmesini hissetmek... Allahim herkese nasip etsin saglikla sihhatle.

Yok çapayı düşünmedim. Ama niye sorduğumu bilmiyorum ama her zaman da sormuyorum :)))) ben ist. Bahçelievler

günaydııın kızlaaar biz ayrıntılıdan geldik çok şükür normal çıktı her şey darısı girmeyenlerin başına inşallah baya bı sayfa ılerlermıs onları okumadan heyecanla size yazmak istedim inşallah bizimle bir girenlerden de guzel haberler alırız 20+1 de iken 337 gr idi 20+6 yız bugun 350 gr cok takma ama normal sınırlarda en azından proteın agırlıklı beslen bu biraz genetık sızın nekadr dogduklarınızla da alakalı ddı arastırıcam bakalım iyice neler yemek lazımmış çok hareketlıydı kıscemız ama hep plesantaya dönüktü on dakıkalık bı arayla 1 saatten fazla surmesıne ragmen poz vermedi kendileri sağlıklı olsunlarda önemli değil inşallah mayıs hazıranda çatır çatır doguralım

Kizlar bebeginizi gobek deliginizinin ordami hissediyorsunuz. Ben kasigima yakin yerde hissediyoyorum bu normalmi
ben gobek deligimin nerdeyse 5 parmak altinda hissediyorum kasiklara yakin yani daha yukari cikmadi benim de genelde de solda hissediyorum bebegimi cinsiyeti kiz mi kizlar asagida olur diye duymustum ne kadar dogru bilemiyorum :)

hepsi cok guzel canim gule gule giyin insallah sen ve bebegin :)

benim cikti gobegim hele aksamlari baya sisiyo ikinci gebelik belki ondandir benim de kizim olacak anlayamiyorum su an ne yone genisledigimi:) ne guzel iste karnin belki catlamaz canim. Ben de daha ust almadim ama hamile pantolonu aldim dün lcw den kot.

Kızlar normal doğum yapanlar biliyorsa nasıl normal doğumu kolay ve dikişsiz atlatırız ya yapabileceğimiz bişeyler var mı şimdiden dikiş işi ürkütüyor
normal dogum yapamadım ama bu yirtik dikis olayini yanlis ikinmaktan dolayi oldugunu okumustum o sanciyla can havliyle artik nasil dogru ikinilir bilemiyorum ki ufak tefek dikisler illaki olur ama vajina cok cabuk iyileşen bir yermis bunlari dusunup korkutma kendini

hosgeldin oncelikle benim de gunum 26 haziran gorunuyo ayniyiz ama benim sezeryan olacak erken alinir birazcik daha. Saglikla kucagina alirsin insallah oglusunu aklina takilan ne varsa sor tabiki bildigimiz kadariyla herkes yardimci olmaya calisir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…