2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Şeker yüklemesi için arkadaşlar yaptırma diyo bana ama gerek olmasa doktor istemez diye düşünüyorum
bana da doktorum ayrıntılı sonuclarını gosterırken bı kagıt yazdı seker yuklemesı yaptırmıcaksın bu kagıttakı son 3 aylık ac ve tok bakılmıs olcak dedı kanına

Sağol canım Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Masallah saglik buyusun insallah :) Kilo aldircak seyler icin pekmez,yumurta,peynir,sut,balik ve kirmizi et deniyor bilginiz olsun. Her gun mutlaka 1 yemek kasigi pekmez 2 bardakta sut icmemiz lazimmis.
Saglikli olsunlarda poz vermesinler olsun :) hem kizlar nazli olur derler,oglum sapsal sapsal parmagini emiyodu doktor ultrasonu actiginda :))

Şeker yüklemesi için arkadaşlar yaptırma diyo bana ama gerek olmasa doktor istemez diye düşünüyorum
bana da doktorum ayrıntılı sonuclarını gosterırken bı kagıt yazdı seker yuklemesı yaptırmıcaksın bu kagıttakı son 3 aylık ac ve tok bakılmıs olcak dedı kanına ama bilemedim tetnozu da gıdınce yaptır dedı

ayyy evettt masallah sizede bugun geldınız dımı annesı ben henuz bakamadım oncekı sayfalara tosunlar tosunçeler geliyo bakalım aslında proteın agırlıklı beslenıyorum hep ama pekmez içmiyodum onu alayım bugun kecı boynuzu mu olmalı pekı farkeder mı gecende arkadaslar muz ıle nesquık soylemıslerdı ona da basladık :)

Şimdiden çok çok teşekkür ederimm... Bugün hastaneye gideceğim.. Sizce 3'lü test mi yaptırmalıyım yoksa 4'lü mü? ..

Benim 2li test temiz çıktığı için 3ve 4lüyü yaptırmadım. bu hafta inş detaylıya gireceğim.

Çok duygulu şeyler bunlar ya..

Bende dün bunlari aldim lcw den.Gecen hafta doktorum kiz olacagini soylemisti sanirim degismez diye dusundum dayanamayip aldim bi siftah yapalim dedim:) icinde gormek de nasip olur insallah

kız çocukların herşeyi güzel zavallı erkek bebişler

nesguik çok garip geldi bana ben kendime keçiboynuzu aldım ama 2 kere içebildim. en iyisi diye aldığım pekmezin tadı berbat. normalleri daha iyiydi..

:) valla :)) olsun ya .. hamilelik nasıl gidiyor 23. Hafta epey olmuş inş sorun yoktur ..
Sorun yok bakalım şimdilik. Şükürler olsun. Benim kalbimde ritim bozukluğu çıktı ayrıntılı usg de çok az. O da üzmedi beni hiç yeter ki bebişte çıkmasın bişey:) bu arada 21+4 üm. Geç döllenme sebebiyle sat a uymuyo

detaylı ultrason raporunu ve birkaç ultrason resmini verdiler..
doktor güzel resimler seçmiş..birinde parmaklarını çekmiş

Gecmiş olsun cnm turnusol kagidi mavimi olmuştu senin?

ben olur olmaz doktora gidememiştim canım..Eşimi beklemiştim. o süre zarfında da turnusol kağıdıyla bakamadım
kadın doğumcuya gittiğimde de kırmızıydı artık..
ama su geldiğinde maviye döner

bende yorulduğumda daha az hissediyorum. gönül istiyorki hep orada olduğunu hissdelim. rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

hoşgeldin canım. herkese nasip etsin inşallah sağlıkla. benim 2li testim temzi çıktığı için doktor diğerlerini yaptırmamı istemedi. ama 4lü yaptırılıyor diye biliyorum.

gerçekten öyle güzel bir duygu ki
Allah bebek hasretiyle bekleyen herkese nasip etsin
içlendim birden...çok mu duygusal oldum ne...

canım bana da protein ağırlıklı beslen dedi. sabahları bıldırcın yumurtası haşlıyorum artık...
protein değeri yumurtadan fazla.. bir de bolca peynir tüketiyorum.
belki sen de denemek istersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…