- 28 Ocak 2015
- 273
- 189
- 53
bana da doktorum ayrıntılı sonuclarını gosterırken bı kagıt yazdı seker yuklemesı yaptırmıcaksın bu kagıttakı son 3 aylık ac ve tok bakılmıs olcak dedı kanınaŞeker yüklemesi için arkadaşlar yaptırma diyo bana ama gerek olmasa doktor istemez diye düşünüyorum
Sağol canım Rabbim yardımcımız olsun inşallahben gobek deligimin nerdeyse 5 parmak altinda hissediyorum kasiklara yakin yani daha yukari cikmadi benim de genelde de solda hissediyorum bebegimi cinsiyeti kiz mi kizlar asagida olur diye duymustum ne kadar dogru bilemiyorum :)
hepsi cok guzel canim gule gule giyin insallah sen ve bebegin :)
benim cikti gobegim hele aksamlari baya sisiyo ikinci gebelik belki ondandir benim de kizim olacak anlayamiyorum su an ne yone genisledigimi:) ne guzel iste karnin belki catlamaz canim. Ben de daha ust almadim ama hamile pantolonu aldim dün lcw den kot.
normal dogum yapamadım ama bu yirtik dikis olayini yanlis ikinmaktan dolayi oldugunu okumustum o sanciyla can havliyle artik nasil dogru ikinilir bilemiyorum ki ufak tefek dikisler illaki olur ama vajina cok cabuk iyileşen bir yermis bunlari dusunup korkutma kendini
hosgeldin oncelikle benim de gunum 26 haziran gorunuyo ayniyiz ama benim sezeryan olacak erken alinir birazcik daha. Saglikla kucagina alirsin insallah oglusunu aklina takilan ne varsa sor tabiki bildigimiz kadariyla herkes yardimci olmaya calisir :)
Masallah saglik buyusun insallah :) Kilo aldircak seyler icin pekmez,yumurta,peynir,sut,balik ve kirmizi et deniyor bilginiz olsun. Her gun mutlaka 1 yemek kasigi pekmez 2 bardakta sut icmemiz lazimmis.günaydııın kızlaaar biz ayrıntılıdan geldik çok şükür normal çıktı her şeydarısı girmeyenlerin başına inşallah baya bı sayfa ılerlermıs onları okumadan heyecanla size yazmak istedim inşallah bizimle bir girenlerden de guzel haberler alırız 20+1 de iken 337 gr idi 20+6 yız bugun 350 gr cok takma ama normal sınırlarda en azından proteın agırlıklı beslen bu biraz genetık sızın nekadr dogduklarınızla da alakalı ddı arastırıcam bakalım iyice neler yemek lazımmış çok hareketlıydı kıscemız ama hep plesantaya dönüktü on dakıkalık bı arayla 1 saatten fazla surmesıne ragmen poz vermedi kendileri sağlıklı olsunlarda önemli değil inşallah mayıs hazıranda çatır çatır doguralım
bana da doktorum ayrıntılı sonuclarını gosterırken bı kagıt yazdı seker yuklemesı yaptırmıcaksın bu kagıttakı son 3 aylık ac ve tok bakılmıs olcak dedı kanına ama bilemedim tetnozu da gıdınce yaptır dedıŞeker yüklemesi için arkadaşlar yaptırma diyo bana ama gerek olmasa doktor istemez diye düşünüyorum
ayyy evettt masallah sizede bugun geldınız dımı annesı ben henuz bakamadım oncekı sayfalara tosunlar tosunçeler geliyo bakalımMasallah saglik buyusun insallah :) Kilo aldircak seyler icin pekmez,yumurta,peynir,sut,balik ve kirmizi et deniyor bilginiz olsun. Her gun mutlaka 1 yemek kasigi pekmez 2 bardakta sut icmemiz lazimmis.
Saglikli olsunlarda poz vermesinler olsun :) hem kizlar nazli olur derler,oglum sapsal sapsal parmagini emiyodu doktor ultrasonu actiginda :))
Yok çapayı düşünmedim. Ama niye sorduğumu bilmiyorum ama her zaman da sormuyorum :)))) ben ist. Bahçelievler
Şimdiden çok çok teşekkür ederimm... Bugün hastaneye gideceğim.. Sizce 3'lü test mi yaptırmalıyım yoksa 4'lü mü? ..
Masallah canim hepimizinkine masallaah. Hayirlisiyla gidin guzel haberler alin insallah. O kadar guzel ki parmaklarini oyle hareket ederken gormek ayaklarini gormek... ekranda ayaklarini oynattigini gorurken tekmesini hissetmek... Allahim herkese nasip etsin saglikla sihhatle.
Bende dün bunlari aldim lcw den.Gecen hafta doktorum kiz olacagini soylemisti sanirim degismez diye dusundum dayanamayip aldim bi siftah yapalim dedim:) icinde gormek de nasip olur insallah
ayyy evettt masallah sizede bugun geldınız dımı annesı ben henuz bakamadım oncekı sayfalara tosunlar tosunçeler geliyo bakalımaslında proteın agırlıklı beslenıyorum hep ama pekmez içmiyodum onu alayım bugun kecı boynuzu mu olmalı pekı farkeder mı gecende arkadaslar muz ıle nesquık soylemıslerdı ona da basladık :)
çok güzeller güle güle giysin inşallahRba8992 işte ilk kıyafetlerimiz :)
Sorun yok bakalım şimdilik. Şükürler olsun. Benim kalbimde ritim bozukluğu çıktı ayrıntılı usg de çok az. O da üzmedi beni hiç yeter ki bebişte çıkmasın bişey:) bu arada 21+4 üm. Geç döllenme sebebiyle sat a uymuyo:) valla :)) olsun ya .. hamilelik nasıl gidiyor 23. Hafta epey olmuş inş sorun yoktur ..
Sağol cnm. Tez kucağımiza sağlıkla alırız inşallah. Senin hediyelerde pek güzelmiş. Babynest ne zaman kullanılıyor. Gece beşiğinde yatıyor, gündüz ana kucağında olmuyor mu?
Bnm iki komşu son bi ay her tuvalete girdiğinde hakiki zeytinyağı ile genital bölgesini yağıyordu. İkiside dikişsiz atlattı.
Devlette inş foto verirler. Bi ay öncede devlete gittiğimde bırakın kağıdı ultrasonu bile göremedim.bi ay da beklemiştir gitmek için. 2 aydır bebisi gormuyorum
Gecmiş olsun cnm turnusol kagidi mavimi olmuştu senin?
bende yorulduğumda daha az hissediyorum. gönül istiyorki hep orada olduğunu hissdelim.Slm kızlar benim oglan bugün biraz sakin takılıo öğlen bir iki tekme attı bıgün yoruldum biraz sanırım etkiledi ama sürekli tekmelemesini istiorum içten içtengün geçtikçe endişelerim artıo sanki bu arada ben sezeryan olacagım için doktor gün verdi mayıs 22 olabilir dedi bi aksilik olmazsa . Yani hazirana kalmıcam ben hamişler
Teşekkürler canım inşallahçok güzeller güle güle giysin inşallah
hoşgeldin canım. herkese nasip etsin inşallah sağlıkla. benim 2li testim temzi çıktığı için doktor diğerlerini yaptırmamı istemedi. ama 4lü yaptırılıyor diye biliyorum.Öncelikle herkese merhaba. Ben Aysim. 19 yaşındayım. 6 aylık evliyim ve 19 haftalık hamileyim. Allah nasip ederse 26 Haziran'da oğlumu kucağıma alacağım. Kadınlar Kulübü'nde de yeniyim. Aklıma takılan sormak istediğim şeyler var. Bunun dışında da heyecanımı ve hislerimi benimle aynı benzer hisleri yaşayan insanlarla paylaşmak istiyorum... Rabbim herkese bebişini kucağına sağ salim almayı nasip eylesin...
Şimdiden çok çok teşekkür ederimm... Bugün hastaneye gideceğim.. Sizce 3'lü test mi yaptırmalıyım yoksa 4'lü mü? ..
Masallah canim hepimizinkine masallaah. Hayirlisiyla gidin guzel haberler alin insallah. O kadar guzel ki parmaklarini oyle hareket ederken gormek ayaklarini gormek... ekranda ayaklarini oynattigini gorurken tekmesini hissetmek... Allahim herkese nasip etsin saglikla sihhatle.
günaydııın kızlaaar biz ayrıntılıdan geldik çok şükür normal çıktı her şeydarısı girmeyenlerin başına inşallah baya bı sayfa ılerlermıs onları okumadan heyecanla size yazmak istedim inşallah bizimle bir girenlerden de guzel haberler alırız 20+1 de iken 337 gr idi 20+6 yız bugun 350 gr cok takma ama normal sınırlarda en azından proteın agırlıklı beslen bu biraz genetık sızın nekadr dogduklarınızla da alakalı ddı arastırıcam bakalım iyice neler yemek lazımmış çok hareketlıydı kıscemız ama hep plesantaya dönüktü on dakıkalık bı arayla 1 saatten fazla surmesıne ragmen poz vermedi kendileri sağlıklı olsunlarda önemli değil inşallah mayıs hazıranda çatır çatır doguralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?